maus Objavljeno November 22, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: MAusovi problemi mau narobe si to definiru ... problem nimam spljoh ... js jih rešujem ... ti je zavibriralo med uhli .. ti je .. evo rešen problemćak prtečem u pajkicah k une grle u bejvoću in rešm problem .. one majo eno desko u rokah, js pa žeblasto bejsbol palco gretzky, dr.looney, trebor in 4 others 1 6
dr.looney Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred 17 minutami, maus pravi: mau narobe si to definiru ... problem nimam spljoh ... js jih rešujem ... ti je zavibriralo med uhli .. ti je .. evo rešen problemćak prtečem u pajkicah k une grle u bejvoću in rešm problem .. one majo eno desko u rokah, js pa žeblasto bejsbol palco ...a pol si ti Hrabri Mišek?..... ....un je tut probleme reseval.... maus, VS800 in Grut 3
Grut Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred eno uro, maus pravi: mau narobe si to definiru ... problem nimam spljoh ... js jih rešujem ... ti je zavibriralo med uhli .. ti je .. evo rešen problemćak prtečem u pajkicah k une grle u bejvoću in rešm problem .. one majo eno desko u rokah, js pa žeblasto bejsbol palco auš mu rdeče pajkice pik1, VS800, dr.looney in 1 other 4
pik1 Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred 25 minutami, maiden pravi: auš mu rdeče pajkice . ... ne, zelene "mausice" trebor, Grut, GoBobi in 5 others 8
lucif3rka Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 1 minute ago, pik1 said: . ... ne, zelene "mausice" Pol mu pa še pišeš, ko dobiš kazen: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/sacha-baron-cohen-borat-mankini-offers-to-pay-fines-czech-tourists-kazakhstan-a8067231.html maus in VS800 1 1
Grut Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred 35 minutami, pik1 pravi: . ... ne, zelene "mausice" o fak no..pa sm naredu lužo pud stolom... pik1, Quest, dr.looney in 2 others 3 2
VS800 Objavljeno November 22, 2017 Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred 2 urami, maiden pravi: o fak no..pa sm naredu lužo pud stolom... Z kisam pol zbriš, da vonj zgine, da naušu drugič spet dr.looney, Kor13, GoBobi in 2 others 4 1
maus Objavljeno November 22, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 22, 2017 pred 5 urami, pik1 pravi: . ... ne, zelene "mausice" spremlam tvoje poteze pik1, gretzky, VS800 in 1 other 3 1
.... Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 Še ena pralnica trolov je ta tema... dr.looney 1
maus Objavljeno November 24, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2017 pred 26 minutami, Arzen pravi: Še ena pralnica trolov je ta tema... Izlij nam svoja ćustva, da rešimo problem Kor13, Grut, dr.looney in 2 others 1 4
skalar36 Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 Dobre stvari se starajo tako kot dobro vino-so vedno boljše. Tale moto svet se stara kot slaba curry omaka- vedno bolj kislo vse skupaj. Ajd!
VS800 Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 pred 19 minutami, skalar36 pravi: Dobre stvari se starajo tako kot dobro vino-so vedno boljše. Tale moto svet se stara kot slaba curry omaka- vedno bolj kislo vse skupaj. Ajd! Čak da maus kej pride, bomo skupi rešl problem maus, Grut, DAMI34 in 1 other 1 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno November 24, 2017 men je najbolj smešno, ko nekaj kritikov izlije svoja čustva, kok je MS zanič, pa vse gre u qurac...to je isto, kot če bi jaz stalno govoril nekaj čez svojo ženo, a ne imel jajc za se ločit Če vam (komurkoli) MS ne ustreza in ni vreden vaše pozornosti, res ne vidim, zakaj bi tule viseli in čist vse prebrali. Mam filing, da nihče ni s ketno sem pritrjen Ampak....tale ampak je fensi zadeva...če se pa malo bolj na psihiatrijo spustim, opažam, da tudi največji kritiki nekaj dobijo od MSja...seveda si lažejo da nič. Prva točka k vašemu ozdravljenju je, da si priznate, da ste prav tako kot ostali mi odvisni od MSja, in da vam daje več pozitivnega kot negativnega. Če pa vam slučajno ne in če je vse res tako za nič, mejte jajca, pa se ločite. Ne vem zakaj bi trpeli v nedogled, razen če ste mazohisti. lp dr. Rugelj namest Mausa vam je rešil probleme Mavti, maus, fazerčk in 8 others 5 3 2 1
Bambi61 Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 Jaz sem se že ločil!Sedaj še samo MS odpikam pa sem zmagal! Mavti, fazerčk, dr.looney in 2 others 1 2 2
DAMI34 Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 pred 7 minutami, bambi61 pravi: Jaz sem se že ločil!Sedaj še samo MS odpikam pa sem zmagal! slabo ti gre druga ločitev VS800 in maus 2
Bambi61 Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: slabo ti gre druga ločitev no, saj oboje je velika laž! maus 1
maus Objavljeno November 24, 2017 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2017 vidim, da se rešujejo problemi .. kar tako naprej .. pogumno .. izlivajte se res pa je to.. člani (nekateri) napišejo en problem in pričakujejo, da bomo visu skočili in mu pomagali z nasveti .. seveda, uni ki mu bodo odgovarjali bo sprejel kot dobronamerno, uni nasveti, ki mu pa ne pašejo, bo pa označil za zajebavanje in delanje norca ... vsakdo, ki na javni forum nekaj napiše in sprašuje, mora pričakovati, da mu mogoče ne bo vsak odgovor po godu. če se taki družijo samo s prijatelji, ki mu prikimavajo, naj takoj zamenja prijatelje, ker prijatelji, ki nimajo svojega mnenja, so kr neki če nekdo napiše, ker motor naj kupi, kaj lahko pričakuje da se mu bo svetovalo .. seveda ninđo RR ... da ne govorim o gumah ... evo .. pa zm izliu izlive svojih ćustew RobiRoberto, VS800, dr.looney in 4 others 1 6
bobi1001 Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 pred 26 minutami, maus pravi: vidim, da se rešujejo problemi .. kar tako naprej .. pogumno .. izlivajte se res pa je to.. člani (nekateri) napišejo en problem in pričakujejo, da bomo visu skočili in mu pomagali z nasveti .. seveda, uni ki mu bodo odgovarjali bo sprejel kot dobronamerno, uni nasveti, ki mu pa ne pašejo, bo pa označil za zajebavanje in delanje norca ... vsakdo, ki na javni forum nekaj napiše in sprašuje, mora pričakovati, da mu mogoče ne bo vsak odgovor po godu. če se taki družijo samo s prijatelji, ki mu prikimavajo, naj takoj zamenja prijatelje, ker prijatelji, ki nimajo svojega mnenja, so kr neki če nekdo napiše, ker motor naj kupi, kaj lahko pričakuje da se mu bo svetovalo .. seveda ninđo RR ... da ne govorim o gumah ... evo .. pa zm izliu izlive svojih ćustew Sej ti tud sam prkimavaś k se ti klobasa ponud dr.looney, RobiRoberto, maus in 5 others 1 7
gretzky Objavljeno November 24, 2017 Opozori Objavljeno November 24, 2017 pred 5 urami, DAMI34 pravi: slabo ti gre druga ločitev Pust ns pr mer. maus, VS800 in DAMI34 3
dr.looney Objavljeno November 25, 2017 Opozori Objavljeno November 25, 2017 Takolele tule se pritozujem cez radirko Dami 34, ker mi grozi s sankcijami , zaradi tega ker nekoga zuli kol v tazadnji. Torej? Kaj bomo storili? DAMI34, VS800, gretzky in 1 other 1 2 1
DAMI34 Objavljeno November 25, 2017 Opozori Objavljeno November 25, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Takolele tule se pritozujem cez radirko Dami 34, ker mi grozi s sankcijami , zaradi tega ker nekoga zuli kol v tazadnji. Torej? Kaj bomo storili? nč, v temi Njam njam boš dala malo miru. Evo problem rešen. lp Maus VS800 in maus 2
dr.looney Objavljeno November 25, 2017 Opozori Objavljeno November 25, 2017 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: nč, v temi Njam njam boš dala malo miru. Evo problem rešen. lp Maus Mir bom ze dala..... sam zdej se je treba se mal nad tabo znest..... ........... Vrsto mucilne naprave se izbiram..... Problem se ni resen, dokler ga maus ne preuci.... maus in VS800 1 1
DAMI34 Objavljeno November 25, 2017 Opozori Objavljeno November 25, 2017 pred 17 minutami, dr.looney pravi: Mir bom ze dala..... sam zdej se je treba se mal nad tabo znest..... ........... Vrsto mucilne naprave se izbiram..... Problem se ni resen, dokler ga maus ne preuci.... maš ti mučilno napravo že dolgo, tipkovnica pa dolgčas se imenuje..pojdi raj sedaj malo v peskovnik urejat poste dr.looney, GoBobi, maus in 1 other 3 1
dr.looney Objavljeno November 25, 2017 Opozori Objavljeno November 25, 2017 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: maš ti mučilno napravo že dolgo, tipkovnica pa dolgčas se imenuje..pojdi raj sedaj malo v peskovnik urejat poste .... mislim da imava popolnoma enako diagnozo.... VS800, GoBobi in maus 1 2
Piaggy Objavljeno November 25, 2017 Opozori Objavljeno November 25, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: .... mislim da imava popolnoma enako diagnozo.... Sej jo mamo vsi, drgač neb tle visel... VS800, dr.looney in maus 1 2
Priporočene objave