lucif3rka Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 1 minute ago, maiden said: No,jest mam pa eno vprašanje za vse naše moderatorje,in prosim za pošten odgovor brez vseh trapastih izgovorov,ker vem,da lahko to stori moderator.Zanima me ker pajac imenovan moderator me meče iz lunijevega peskovnika in ZAKAJ???Danes me je že drugič v slabem mesecu vrgel iz peskovnika-vem in verjamem,da me lunijouka ni-torej me je moderator....sedaj pa vprašanje....zakaj to počneš,a ti grem res tok na kurac..in upam,da maš tok jajc in se razkril in mi povedal zakaj,čeprav kr mal dvomim da bom dobiu odgovor ker ste brez jajc. Lahko da se motim, ampak na takšen način in s takšnim odnosom najbrž res ne. DAMI34 in fazerčk 2
Grut Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 Pravkar, DAMI34 pravi: Moderatorji, ki niso v grupi "lunijevega peskovnika" nimajo dostopa do grupe, niti ne vidijo, kaj se dogaja v vašem peskovniku, tako da bo verjetno potrebno vzroke za zakopane in podrte potičke iskati drugje Nebi reku...ker to se ni zgodilo samo meni...tudi BOBI-JU se je....mislim,da moderator na forumu ima dostop povsod....če se ppa motim,se pa opravičujem... VS800 1
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 Pravkar, maiden pravi: Nebi reku...ker to se ni zgodilo samo meni...tudi BOBI-JU se je....mislim,da moderator na forumu ima dostop povsod....če se ppa motim,se pa opravičujem... tle maš dokaz, lahko pa še kr jamraš...ampak mod oziroma vodja je "lunijeva"
Grut Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 Ob 18. 1. 2018 ob 15:28, lucif3rka pravi: Lahko da se motim, ampak na takšen način in s takšnim odnosom najbrž res ne. XXXXXXXXXXXXXX...bili smo moteč faktor ostalim...tudi tebi...smo šli na svoje...in spet ni prov....kaj še hočeš...XXXXXXXX...pa ne XXXXXXXXXX. Ob 18. 1. 2018 ob 15:31, DAMI34 pravi: tle maš dokaz, lahko pa še kr jamraš...ampak mod oziroma vodja je "lunijeva" Ok...hvala za dokas,torej se opravičujem vsem moderatorjem....pomeni vn mej ruknla lunijouka...DAMI,hvala. dr.looney 1
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 Ob 18. 1. 2018 ob 15:33, maiden pravi: Ok...hvala za dokas,torej se opravičujem vsem moderatorjem....pomeni vn mej ruknla lunijouka...DAMI,hvala. Ja, privat moderatorji so še hujši kot javni
Grut Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 Pravkar, DAMI34 pravi: Ja, privat moderatorji so še hujši kot javni Vidim ja... dr.looney 1
dr.looney Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 pred 11 minutami, maiden pravi: Vidim ja... Pa kolkrat bo treba teb še narisat in napisat......NISEM TE JAZ VRGLA VEN!!!.... RAZUMES!!!! Tehnicne tezave .....ali pa bug po domače....beri sporocila in si kej zapomni ..... tudi Piaggy ima tezave s peskovnikom pa razume..... samo ti in tvoj ego ne..... DAMI34 1
maus Objavljeno Januar 18, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 (popravljeno) evo .. vse so rešl ... hvala bogu, da še mene niso zravn zvlekl sj men tut zginjajo izjave.... pa se ne jezim ... še mal pa bodo skakavci leteli in potem bom itak meu pozornost za druge stvari Popravljeno Januar 18, 2018. Popravil maus C eagle, gretzky, KARMEN1 in 3 others 2 4
dr.looney Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 pred 15 minutami, maus pravi: evo .. vse so rešl ... hvala bogu, da še mene niso zravn zvlekl sj men tut zginjajo izjave.... pa se ne jezim ... še mal pa bodo skakavci leteli in potem bom itak meu pozornost za druge stvari Nc se nismo resili..... .... pa nc bat te naumo nikamor vlekl...... maus 1
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 pred 2 urami, dr.looney pravi: Pa kolkrat bo treba teb še narisat in napisat......NISEM TE JAZ VRGLA VEN!!!.... RAZUMES!!!! Tehnicne tezave .....ali pa bug po domače....beri sporocila in si kej zapomni ..... tudi Piaggy ima tezave s peskovnikom pa razume..... samo ti in tvoj ego ne..... kaj se zdaj ven vlečeš? lepo priznaj, da si ga banala in bo mir pred 2 urami, maus pravi: evo .. vse so rešl ... hvala bogu, da še mene niso zravn zvlekl sj men tut zginjajo izjave.... pa se ne jezim ... še mal pa bodo skakavci leteli in potem bom itak meu pozornost za druge stvari med izginjanjem objav in nezmožnostjo si zapomniti vse objave je zlo mala razlika še dobr si za svoja leta ps. z ozirom, da vidim, kaj izgine, lahko mirno povem, da izgine bore malo, v glavnem res samo kako nabijanje, pa še to v bolj resnih temah. Večinoma se zadeve premaknejo v ustreznejšo temo, to pa vidite vsi. maus 1
dr.looney Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 pred 33 minutami, DAMI34 pravi: kaj se zdaj ven vlečeš? lepo priznaj, da si ga banala in bo mir Nisem in za dejanje , ki ga nisem storila nimam kej priznat...... pa ce me v zelezno devico vtaknes.....
maus Objavljeno Januar 19, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 15 urami, dr.looney pravi: Nc se nismo resili..... .... pa nc bat te naumo nikamor vlekl...... ste rešl .... vsaj z mano evo ... vse delujoće deluje DAMI34, VS800, dr.looney in 1 other 1 3
Frenk 67 Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 matr, sploh ne vidmo kakšne drame in žajfnice se dogajajo v peskovniku. Dami dej kakšno lukno zvrti v plot, da bomo lohk kukal not. KARMEN1, dr.looney, VS800 in 4 others 7
VS800 Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 3 minutami, Frenk 67 pravi: matr, sploh ne vidmo kakšne drame in žajfnice se dogajajo v peskovniku. Dami dej kakšno lukno zvrti v plot, da bomo lohk kukal not. maus, gretzky in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 34 minutami, Frenk 67 pravi: matr, sploh ne vidmo kakšne drame in žajfnice se dogajajo v peskovniku. Dami dej kakšno lukno zvrti v plot, da bomo lohk kukal not. nau šlo...mamo čuvaja pred peskovnikom....... VS800, gretzky in fazerčk 3
jskrablin Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Sej vem, da je tema o pritoževanju in pritožbah... sam dajte vsaj nek minimum normalnega odnosa do ostalih kazat. Ane @maiden? DAMI34, dr.looney, J.a.m.e.s in 4 others 6 1
DAMI34 Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 16 urami, dr.looney pravi: Nisem in za dejanje , ki ga nisem storila nimam kej priznat...... pa ce me v zelezno devico vtaknes..... mal te šalim , po mojem niti nimaš opcije da ga brišeš ali vržeš ven iz grupe, al imaš? pred 2 urami, Frenk 67 pravi: matr, sploh ne vidmo kakšne drame in žajfnice se dogajajo v peskovniku. Dami dej kakšno lukno zvrti v plot, da bomo lohk kukal not. pajade, potem bo tule vse od peska, bom raj še kak ploh nabil na peskovnik maus, VS800 in dr.looney 1 2
dr.looney Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: mal te šalim , po mojem niti nimaš opcije da ga brišeš ali vržeš ven iz grupe, al imaš? pajade, potem bo tule vse od peska, bom raj še kak ploh nabil na peskovnik imam to opcijo, a se je ne poslužujem..... ker ni potrebe po tem. so pač neke težave s samim forumom in se dogajajo čudne reči, a en član tega nikakor ne more razumet in ima preganjavico. pa sej bo zrastu, enkrat. a ne @maiden
izibajker Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: ...pajade, potem bo tule vse od peska, bom raj še kak ploh nabil na peskovnik Ta peskovnik je bolje zaščiten kot severnokorejsko ministrstvo za kibernetsko vojskovanje. Pa mejden in lunijeva še kar jamrata in jokcata.... Dejta malo nehat no, souzice tut niso zastojn. Razen tistih iz zdravilne flaške botre Pehte... dr.looney, DAMI34 in lucif3rka 2 1
DAMI34 Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 12 minutami, dr.looney pravi: imam to opcijo, a se je ne poslužujem..... ker ni potrebe po tem. so pač neke težave s samim forumom in se dogajajo čudne reči, a en član tega nikakor ne more razumet in ima preganjavico. pa sej bo zrastu, enkrat. a ne @maiden aha, pa smo te dubili dr.looney 1
dr.looney Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 5 urami, izibajker pravi: Ta peskovnik je bolje zaščiten kot severnokorejsko ministrstvo za kibernetsko vojskovanje. Pa mejden in lunijeva še kar jamrata in jokcata.... Dejta malo nehat no, souzice tut niso zastojn. Razen tistih iz zdravilne flaške botre Pehte... kdo jamra? JAZ?! a s ti kej čudnega pojedu? Težave ima samo maiden in jih je pač zvleku še sem. Jaz sem samo razložila stvari. Vse postalo pa je mal za zabavo, da vam ne bo dolgcajt....... pred 5 urami, DAMI34 pravi: aha, pa smo te dubili mišek pišek, jaz nisem ti. VS800 1
VS800 Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 41 minutami, izibajker pravi: Ta peskovnik je bolje zaščiten kot severnokorejsko ministrstvo za kibernetsko vojskovanje. Pa mejden in lunijeva še kar jamrata in jokcata.... Dejta malo nehat no, souzice tut niso zastojn. Razen tistih iz zdravilne flaške botre Pehte... A Pehta je bla botra??...a ni bla teta?? maus, izibajker, sesir in 1 other 1 3
sesir Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 (popravljeno) Nekak razmišljam,da bi se bilo potrebno pritožit čez člana @DAMI34 saj večino bedarij,ki jih pišemo pobriše in tako ne vemo kako zelo nam seka! Aja pa preko @maus,ker me razrajjco,s svojimi skleci,počepi,salto,da se tudi jaz to danes naglas izustil zdaj me pa muskefiber jebe... Popravljeno Januar 19, 2018. Popravil sesir Frenk 67, maus, dr.looney in 2 others 1 4
lucif3rka Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Ob 18. 1. 2018 ob 15:33, maiden pravi: XXXXXXXXXXX...bili smo moteč faktor ostalim...tudi tebi...smo šli na svoje...in spet ni prov....kaj še hočeš...XXXXXXXXXX.pa ne XXXXXXXX. Ok...hvala za dokas,torej se opravičujem vsem moderatorjem....pomeni vn mej ruknla lunijouka...DAMI,hvala. Tole ni primeren način govora za javni forum. Prosim, da se objava odstrani IN kršitelja primerno kaznuje.
Grut Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 pred 23 urami, lucif3rka pravi: Tole ni primeren način govora za javni forum. Prosim, da se objava odstrani IN kršitelja primerno kaznuje. ...pa dej XXXXXXXXXXXi 1x...resno....matr duš,vem da si mlada in XXXXXXXXXXX, pa čim prej se navadi n realnost življenje,če ne boš vedno XXXXXXXXXX...kaznuj te me primerno..... pajkica, dr.looney in VS800 2 1
Priporočene objave