ukica Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 1 hour ago, Kugelschreiber said: A gledamo realno, al statisticno? Za oceno motorja je v realno sliko treba dodat tud Dovijevi nuli, ki jih je fasal ko je bil u igri za lepe pike. U reali je ducati prpelu na stenge 3 pilote, dva do zmage. Vsi trije fabriski so zelo mocni. Verjetno najbos urihtan motor na gridu, statisticno/rezultatsko pa je malo zadaj. Letos je precej nul. 6 dirk, pa imajo zmagovalci dirk, dovi, crutchlow in marc ze dve... To mu zelim dopovedat.. Spasky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 31 minutami, Demon pravi: Po moje bo pa pri Repsolu zdaj malo vroče, ipak Lorenzotu ego nebo dopuščal, da bi bil drugi voznik, čeprav je to zelo odvisno tudi od rezultatov. Proti MM na istem mopiju nima druge kot biti drugi dirkač.MM je pač v ekstremni formi...Očitno je med zimskimi počitnicami veliko hodil na keglanje.... Zok in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 12 urami, thumper pravi: sam duce je ostal malo zadaj.. a kaj se bo zgodilo ko bo mm prehitu jlo? nč ..kvečjemu če bo hotu jlo prehitet mm ..pol bo pa markeza fasou pa to j to.. Ostal malo zadaj? Resno? Letos so pobrali z Dovijem tolk pik do mugella kot lani, s tem, da jih je vsaj 40 pustil v pesku... Kako lahko rečeš kaj tako neumnega? Ostali ducatija se peljejo bistveno bolje... Mugello so odpeljali suvereno... Od prihoda lorenza k ducatiju je ta precej zrastel in ne padel... Edini motocikel, ki je padel od konca 2016 sezone je Yamaha... Me spomniš kdo je šel takrat stran oe Yamahe? Zadnjo dirko tam je zmagal... Če ne maraš Lorenza še ne pomeni, da je nesposoben na vseh korakih... Demon in Spasky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 27 minutami, sesir pravi: Proti MM na istem mopiju nima druge kot biti drugi dirkač.MM je pač v ekstremni formi...Očitno je med zimskimi počitnicami veliko hodil na keglanje.... Mislim, da ni nobenega dvoma, da bo Jorge povsem konkurenčen Marquezu... Že na Ducatiju ga pere... Hehe... Mal heca... Jorge je top voznik, MM pa ni nedotakljiv. Pedrosa se je očitno precej izgubil na Hondi, to še ne pomeni, da se ne da... Calvin, ki sploh ni nek extra pilot, kot so eni 3-4je v gp, se kr dobro pelje. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 (popravljeno) Se kaj ve, kam naj bi šel Pedrossa? Popravljeno Junij 6, 2018. Popravil znj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 49 minutami, sesir pravi: Proti MM na istem mopiju nima druge kot biti drugi dirkač.MM je pač v ekstremni formi...Očitno je med zimskimi počitnicami veliko hodil na keglanje.... to sem tudi jaz rekel, takoj ko je štartal je začel keglajat, žal se mu tokrat ni izšlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 Petrux na Factory Ducati, Pedrosa pa kaj... Suza? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 2 urami, Demon pravi: Po moje bo pa pri Repsolu zdaj malo vroče, ipak Lorenzotu ego nebo dopuščal, da bi bil drugi voznik, čeprav je to zelo odvisno tudi od rezultatov. Verjetno res, vendar sem 99,9% prepričan, da bo čez dve leti pristal v Yamahini garaži. Ducati bo spet vsaj dve oz. tri leta brez naslova. Če bi Stonerja aktiviral, bi se peljal že v štartu vsaj tak kot Danilo, ki že par let drgne Ducati. Demon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 1 hour ago, KennyJR said: Ostal malo zadaj? Resno? Letos so pobrali z Dovijem tolk pik do mugella kot lani, s tem, da jih je vsaj 40 pustil v pesku... Kako lahko rečeš kaj tako neumnega? Ostali ducatija se peljejo bistveno bolje... Mugello so odpeljali suvereno... Od prihoda lorenza k ducatiju je ta precej zrastel in ne padel... Edini motocikel, ki je padel od konca 2016 sezone je Yamaha... Me spomniš kdo je šel takrat stran oe Yamahe? Zadnjo dirko tam je zmagal... Če ne maraš Lorenza še ne pomeni, da je nesposoben na vseh korakih... pa, tud 16 ni blo več bleščeče. Druga polovica sezone je bla bol katastrofa kot ne. Zmaga u Valenciji je bla bistveno bol Lorenzova zasluga kot Yamahina. O Lorenzu si lohko misli kdorkoli karkoli, tip ne izbira lahkih poti. 2× je za teammata izbral Rossija, ga obakat nabil, se usedu na rdečga careerdestrojerja, preživel, in podpisal za HRC? Dec se rad tepe s "polbogovi" na istem stroju, in bo en redkih, ki bo zmagal na treh različnih znamkah. Samo Lawsona se še somnim. En pomislek pa imam. HRC ni znan kot strašno kooperativen delodajalec. Radi so trmasti. fp4492, bikez in Demon 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 Lorenzo ni glih voznik, ki bi poslušal navodila iz boksov, tudi dvomim, da se bo hotel zadovoljiti s statusom drugega voznika. Tako da dva petelina v enem moštvu. Bo zanimivo. Se niti ne bi čudil, če bi se že na prvi dirki med seboj skeglala. Samo tu ma MM večje izkušnje. Joker, bojc84 in Zok 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 9 minutami, JamesTheMan pravi: Lorenzo ni glih voznik, ki bi poslušal navodila iz boksov, tudi dvomim, da se bo hotel zadovoljiti s statusom drugega voznika. Tako da dva petelina v enem moštvu. Bo zanimivo. Se niti ne bi čudil, če bi se že na prvi dirki med seboj skeglala. Samo tu ma MM večje izkušnje. zna biti da bomo večkrat videli MAPO 8 sicer mi je pa všeč da bosta 2 petelina, pa upam, da bo Jojotu šlo v redu in bo borba na nož. Demon in J.a.m.e.s 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 6 minutes ago, DAMI34 said: zna biti da bomo večkrat videli MAPO 8 sicer mi je pa všeč da bosta 2 petelina, pa upam, da bo Jojotu šlo v redu in bo borba na nož. v HRC? ti nisi neki motorsport fan, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: v HRC? ti nisi neki motorsport fan, a? že vem jaz kje se jo rabi sicer bodo pa kaj drugega napisali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 2 minutes ago, DAMI34 said: že vem jaz kje se jo rabi sicer bodo pa kaj drugega napisali ni vprašaj kdaj in kako, ampak kdo. HRC? Ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: ni vprašaj kdaj in kako, ampak kdo. HRC? Ne. je samo odvisno kok ga bo oviral, sicer pa maš prav ga bo že MM odkegljal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred eno uro, DinDiin pravi: Petrux na Factory Ducati, Pedrosa pa kaj... Suza? Pravijo da je opcija zaenkrat še neobstoječe Petronas Yamaha moštvo, kjer bi naj vozil Jorge prej ko se je s Hondo zmenil - https://www.crash.net/motogp/contentm/897625/1/gossip-lorenzo-honda-pedrosa-yamaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 3 hours ago, KennyJR said: MM pa ni nedotakljiv. Glede na to, da se gre kontaktne sporte, se moram s teboj kar strinjati... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 5 urami, Demon pravi: Po moje bo pa pri Repsolu zdaj malo vroče, ipak Lorenzotu ego nebo dopuščal, da bi bil drugi voznik, čeprav je to zelo odvisno tudi od rezultatov. Če se ne bo zadovoljil z drugim voznikom pomeni dve poti razvoja, razdvojeno moštvo in posledično oslabljena celotna ekipa.... ukica in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 4 hours ago, vandrovec said: Če se ne bo zadovoljil z drugim voznikom pomeni dve poti razvoja, razdvojeno moštvo in posledično oslabljena celotna ekipa.... No ja, sej no bo prva taka ekipa... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 Honda ne posluša veliko voznikov, tam ni 1. in 2. voznika, veliko besedo pa ima Repsol. ki te bedarije financira JL bo nabil MM in ta bo šel na Ducati JL in Honda, če mene vprašaš, pogreb totalen, upam, da se motim in bo bolj konkurenčen, kot na Ducatiu, 2. leto je že tečnaril, naj mu zamenjajo sedež in razširijo tankKo so to naredili, je ded zmagutu lejt je reku in podpisal za Repsol Punčka pa še kr jemlje sedežboljšim od sebe in uničuje včasih najboljši motor na gridu, sej to je vredu, zakaj bi mogu v naprej vedet, kdo bo zmagal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 14 minutami, KLOVN pravi: Honda ne posluša veliko voznikov, tam ni 1. in 2. voznika, veliko besedo pa ima Repsol. ki te bedarije financira JL bo nabil MM in ta bo šel na Ducati JL in Honda, če mene vprašaš, pogreb totalen, upam, da se motim in bo bolj konkurenčen, kot na Ducatiu, 2. leto je že tečnaril, naj mu zamenjajo sedež in razširijo tankKo so to naredili, je ded zmagutu lejt je reku in podpisal za Repsol Punčka pa še kr jemlje sedežboljšim od sebe in uničuje včasih najboljši motor na gridu, sej to je vredu, zakaj bi mogu v naprej vedet, kdo bo zmagal Berem, da je JL nizko padel. Vozil se bo za borih 4 mio letno thumper in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 A si ze pozabu zakaj mas tok lep nick? KLOVN in Joker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 6, 2018 Deli Objavljeno Junij 6, 2018 pred 14 urami, Kugelschreiber pravi: A gledamo realno, al statisticno? Za oceno motorja je v realno sliko treba dodat tud Dovijevi nuli, ki jih je fasal ko je bil u igri za lepe pike. U reali je ducati prpelu na stenge 3 pilote, dva do zmage. Vsi trije fabriski so zelo mocni. Verjetno najbos urihtan motor na gridu, statisticno/rezultatsko pa je malo zadaj. Letos je precej nul. 6 dirk, pa imajo zmagovalci dirk, dovi, crutchlow in marc ze dve... pred 13 urami, ukica pravi: To mu zelim dopovedat.. ajde..zdaj smo pa tam ..nule so krivda voznika ali motorja? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Junij 7, 2018 Deli Objavljeno Junij 7, 2018 8 hours ago, thumper said: ajde..zdaj smo pa tam ..nule so krivda voznika ali motorja? Odvisno, v veliki večini so krivda voznika, včasih pa se tudi iz agregata pokadi, ampak res redko.. 10 hours ago, KLOVN said: JL bo nabil MM in ta bo šel na Ducati JL in Honda, če mene vprašaš, pogreb totalen, upam, da se motim in bo bolj konkurenčen, kot na Ducatiu, Hmmmmm, kaj si zdaj ti tu sploh želel napisat? V prvem stavku kako bo JL nabil MM, potem pa totalno kontra? bikez in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Junij 7, 2018 Deli Objavljeno Junij 7, 2018 Pilotova. Zakaj se za oceno motorja pol sklicujes na skupni sestevk??? U dovijevm primeru je ena nula njegova krivda, u druga pa hondina. Ducati ima najbols motor, vidmo na ravninah, zelo dobro dela na michelinkah, vecino dirk lahko odpelejo z eno stopnjo mehkejsmi gumami, in ima zelo dobro postimano elektroniko. Da je desmo16 zelo dober stroj, se mi zdi tud zarad Millerja in Rabata. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se