Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 14, 2018 Zaposlili se Mujo i Suljo kao piloti u Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, pa krenuli na svoj prvi let. Kad su trebali da slete na aerodrom, videli su da je pista mnogo kraća nego što su učili na obuci.Spustili oni nekako avion, podigli zakrilca, aktivirali sve kočnice, zaškripale i zadimile gume, avion produžio preko ivičnjaka, probio ogradu i jedva se nekako zaustavio na livadi iza piste.- Jebo majku, kako su napravili ovu pistu! - opsovao Mujo na kraju skidajući kacigu. - Nema više od sto metara.- Baš - dodaje Suljo, brišući znoj. - Al glavno da im je široka kilometar. Akito, Erik99, RobiRoberto in 8 others 1 10
Popularna objava Akito Objavljeno December 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 14, 2018 Frenk 67, Marcel-F, Mavti in 8 others 4 7
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno December 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 17, 2018 Med obiskom v psihiatrični bolnici Idrija raziskovalni novinar vpraša direktorja, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli na zdravljenje. "Zelo enostavno je," pravi direktor. "Postavimo ga pred kad, polno vode, in mu damo čajno zličko, skodelico in vedro ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni kad." "Če prav razumem", pravi obiskovalec, "tisti, ki je normalen, začne vodo zajemati z vedrom..." "Ne," pravi direktor. "Tisti, ki je normalen, izvleče zamašek z dna kadi. Želite sobo z balkonom ali brez???" C eagle, notranc, sesir in 7 others 1 9
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno December 17, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 17, 2018 Razumem, da lezbijke lahko posvojijo otroka. Ampak kdo se bo poročil s tem otrokom, če ga čakata dve tašči? Bmflar, DAMI34, sesir in 12 others 1 14
Popularna objava solorider Objavljeno December 23, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2018 Mož in žena poskušata vnesti novo geslo v računalnik.In mož vtipka,,mojkurac'' Žena se meče in valja od smeha po tleh. Kaj pa je tako smešnega? Vidiš, da ti je napisalo vaše geslo je PREKRATKO ! notranc, GoBobi, Frenk 67 in 10 others 2 11
andi1 Objavljeno December 23, 2018 Opozori Objavljeno December 23, 2018 Zakaj ženska ne sme nositi kondoma v torbici? Ker je že v tretjem mesecu nosečnosti, preden ga končno najde. GoBobi, Quest, notranc in 3 others 1 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 23, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2018 pred 13 minutami, andi1 pravi: Zakaj ženska ne sme nositi kondoma v torbici? Ker je že v tretjem mesecu nosečnosti, preden ga končno najde. sam ta je po resničnih dogodkih. Ko jaz mojo vprašam, kje so ključi od avta, al pa kje je vžigalnik in mi le ta odgovori: V torbici pa si poišči. Se mi hoče zmešat. Najprej zarijem roko v vsak žep posebej in najdem, 100 računov, 3 rezervne tampone, 5 obližev, 25 vrst šmink, 16 kartic 17tih različnih hipermarketov, priboljške za psa, 3 prazne denarnice, plačilne liste za 5 let nazaj, 7 različnih uhanov (noben v paru), dokler mi ne poči film in vse stresem na mizo ter brskam in brskam in brskam in ne najdem ključev. Nakar jo vprašam, a si ti sigurna, da maš ključe v torbici? pa mi čisto mirno odgovori: sori, sem pozabila, so na pultu v kuhinji Verjetno je brez pomena, da povem da sem zaripl v obraz in mi para šviga iz ušes. ps. jaz se torbice bojim, kot hudič križa Akito, RobiRoberto, Zok in 11 others 2 1 11
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno December 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2018 maxxa, igc1, bajkr88 in 7 others 2 8
Bmflar Objavljeno December 26, 2018 Opozori Objavljeno December 26, 2018 Andrejcer, maxxa, Akito in 7 others 3 6 1
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno December 29, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2018 DAMI34, Andrejcer, Bmflar in 9 others 1 11
Akito Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 GoBobi, bobi1001, C eagle in 5 others 8
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 7, 2019 dr.looney, GoBobi, VS800 in 8 others 2 9
maxxa Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 pred 11 urami, Akito pravi: Evo, ko jest ? dr.looney in VS800 1 1
Popularna objava VS800 Objavljeno Januar 8, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 bobi1001, Bmflar, dr.looney in 7 others 1 9
bobi1001 Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 Akito, VS800, GoBobi in 2 others 1 1 3
Buschi Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 Ob 7. 1. 2019 ob 20:57, Akito pravi: Sploh ni tak smešno. Prvi dve leti v moji prejšnji službi NISEM SMEL iti poleti na dopust...ker niso imeli toliko intelektualnega in študiranega kadra da bi me v vrhuncu sezone zamenjal ! Pol pa je moja žena znorela in šefa poslala u rodne kraje... maxxa in dr.looney 1 1
Darko3g Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 Hm, jaz sem pa nekje bral, da če v petek pošlješ šefu SMS in ga pošlješ v PM, potem v ponedeljek ne rabiš v službo. VS800, J.a.m.e.s, Bmflar in 1 other 4
Mavti Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 Odvisno kaj delaš v službi , ker določenega kadra enostavno ni in a misliš ,da bo šef v ponedeljek delal namesto tebe GoBobi 1
Akito Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 9 urami, Buschi pravi: Sploh ni tak smešno.... ....niti slučajno ni ...ironično je in resnično ...eni so decembra, drugi smo januarja....v času primernega vremena za vsest se na motor, so pa po defoltu vse sobote delavne ...?...
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 9, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Raavi, Tedybear, C eagle in 11 others 1 13
dr.looney Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 10 urami, Buschi pravi: Sploh ni tak smešno. Prvi dve leti v moji prejšnji službi NISEM SMEL iti poleti na dopust...ker niso imeli toliko intelektualnega in študiranega kadra da bi me v vrhuncu sezone zamenjal ! Pol pa je moja žena znorela in šefa poslala u rodne kraje... ..... u moji firmi nuben ni smel za prvega maja met dopusta...... dokler se nisem jest zaposlila..... zdej mamo dopust takrat ko si sami zberemo..... notranc, VS800, Akito in 4 others 1 5 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Bmflar, schwantz, GoBobi in 5 others 1 1 6
Popularna objava Buschi Objavljeno Januar 9, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred eno uro, Akito pravi: ....niti slučajno ni ...ironično je in resnično ...eni so decembra, drugi smo januarja....v času primernega vremena za vsest se na motor, so pa po defoltu vse sobote delavne ...?... Zato sem pa jaz menjal službo. Sicer sem rabil 12 let pa skor ločitev, da sem si pršu to gor. Colnga sedaj je res sam polovico prejšnje, sam delam od sedmih do treh, nobenga vikenda, nobenga praznika, dopust kadar želim, če je nuja, se da zment da greš kako uro prej iz šihta,... Sem dal svobodo pred denar. thumper, J.a.m.e.s, Kaldu in 8 others 6 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se