Popularna objava Dani1234 Objavljeno April 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2018 (popravljeno) Samo dve kolesi ma vseeno zabavno Popravljeno April 28, 2018. Popravil Dani1234 Rey, DAMI34, Ella in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 28, 2018 Deli Objavljeno April 28, 2018 Vse gre u q... Janezs, aichmb, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno April 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2018 Današnji vtis. XTR, izibajker, a79 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 Ahhhh! Jebi ga! Jaz pa sem hotel na koffe Miha X, Scarabeo 500, C eagle in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 pred eno uro, The Lakl pravi: Ahhhh! Jebi ga! Jaz pa sem hotel na koffe Desno, pa desno, pa levo, pa si tam. Quest in SAR-Solo Adventure rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Še mal.. alpi80, skofk, hitrii in 26 others 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 (popravljeno) pred 2 urami, Scarabeo 500 pravi: Desno, pa desno, pa levo, pa si tam. Stari! Pa tam je britof Popravljeno April 29, 2018. Popravil The Lakl Kawalir, Mavti in Scarabeo 500 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Miha X, Dani1234, markII in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Miha X Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Ena dopoldanska: KK - Terme Olimje - Celje - Trojane - Zagorje - KK. Ella, DAMI34, C eagle in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moravčan Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 nedeljski sprehod motorjatustanj-unec-cerknica-babno polje-gerovo-crni lug-malinska-vantačiči-rijeka-pasjak-kozina-tustanj 426 km Grut, MARE 65, Dani1234 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kawalir Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Trpečih 200 km na relaciji Lj-Logatec-Idrija-Tolmin-Most na Soči-Podbrdo-Železniki-Škofja Loka-Lj. Danes sem imel na glavi prvič novo čelado in sem se moral kar štirikrat ustaviti, ker je bila bolečina že pekoča. Ali lahko kdo pove, kako je s čelado: mislim, da sem kupil za eno številko premajhno (v trgovini se je zdela kot ulita, pri čelu me ni tiščalo) in jo bom poskušal zamenjati za malo večjo (še dobro, da imam še originalno škatlo in vse, kar spada zraven, danes pa sem nosil podkapo), pa vendar vprašam, ali gre računati, da se bo sčasoma "ulegla", ali je vseeno bolje zamenjati? Tiščalo me je na vrhu glave in ob straneh zgoraj (ne pri sencah, višje), ampak to res do pekoče bolečine. Slika je iz Mosta na Soči, drugje nisem slikal, ker sem danes res trpel in sem že vse od Mosta na Soči komaj čakal, da pridem domov. Ella, Dark, vandrovec in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Xebec Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Eh, eno samo trpljenje Quest, Janezs, Miha X in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomaz69 Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Ob 25. 4. 2018 ob 6:58, Ćale pravi: Prašne. Res so izibajker, MARE 65, ciciban in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 popek pa niso žgali? Kor13 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 pred 6 urami, The Lakl pravi: Stari! Pa tam je britof si me nasmejal, ja. Najbližji sosed britofa. Levo ni bilo mišljeno na britof - na parking . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 pred 5 urami, DAMI34 pravi: Pa ti si v nebesih... tomaz69, blue bird, DAMI34 in 2 others 2 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Današnji vtis, njam, vroče, hladno, mrzlo...a zelo lepo in zanimivo. DXR16, RobiRoberto, XTR in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras1000 Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 Včeraj sem se odločil, da grem s svojo Hondico tikat morje do Rijeke. Pot je bila res krasna, vozil sem se okoli črnega oblaka, a nisem dobil niti kaplje dežja. Med potjo pa sem doživel nekaj nesrečnih, skoraj komičnih trenutkov. Torej, če se dobro spomnim: Gorica - Štanjel - Dutovlje - Divača - Kozina - mejni prehod Starod (panika, v denarnici ne dobim osebne izkaznice, dal sem jo v kombinezon, nato jo povlečem iz kombinezona in mi pade na tla ) - Jurdani (na Petrolu druga panika, tankal sem in se kasneje zavedal, da nisem zamenjal denarja, najbrž sem pozabil, da imajo na Hrvaškem kune ) - Rijeka (končno se ustavim, ob morju, a nisem nič slikal, ker mi je telefon med potjo crknil ) - mejni prehod Rupa - Ilirska Bistrica - Postojna - nazaj Divača - nazaj Dutovlje - Komen - Gorica. Ko sem se vrnil domov, sem se pošteno nasmejal. Vsekakor kljub nezgodam sem se vozil res fantastično. skofk, DAMI34, Joker in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 Prvi letošnji jadranski vikend je obkljukan, riba pri Dinku je še vedno zakon, ovinki ovinkasti in prijetna družba pri Mileni... Kawalir, izibajker, Janezs in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 pred 3 urami, Ella pravi: Pa ti si v nebesih... Sam ni lepšega kot kruzat po vukojebinah in potem naletiš na kak lep zalivček. Edino vroče je u pm, tudi 28C Kawalir, tomaz69, imker in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno April 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2018 alpi80, notranc, izibajker in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rubuz Objavljeno April 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2018 V soboto sem šel malo na jadranko. Do Paga...prespat...potem pa v nedeljo nazaj. V nedeljo zjutrjaj pogledat še malo Zadar in Zrmanje. V glavnem super izlet. Nabralo se je vse skupaj 920km. Jadranka ni bila preveč nagužvana s avti in motoristev je bilo ogromno. Poseben filing je bil ko sem malo skrenil s poti na prelaz Alan da bi ujel lep pogled na Jadran. Ko sem prišel do željene točke sem res dobil prelep razgled. A najbolj všeč mi je blo ko sem spodaj na Jadranki poslušal odprte izpuhe kolegov...prav reku sem si "pi**a so mi motorji zakon!". Še par slikic: Joker, Dark, DAMI34 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 30, 2018 Deli Objavljeno April 30, 2018 (popravljeno) pred 10 urami, Scarabeo 500 pravi: pred 10 urami, Scarabeo 500 pravi: Današnji vtis, njam, vroče, hladno, mrzlo...a zelo lepo in zanimivo. Jaz sem še na zahodnem delu,ampak sem semoto potovanju tokrat odrekel..... Popravljeno April 30, 2018. Popravil Tedybear hitrii, Ella in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 30, 2018 Deli Objavljeno April 30, 2018 pred 13 minutami, Tedybear pravi: Jaz sem še na zahodnem delu,ampak sem semoto potovanju tokrat odrekel..... Jutri sem v okolici Trapanija - tam bova do četrtka. Opazuj rdečo ninđo - polno naloženo z ovco na sedežu. Javi, če še boš tam v tem času. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 30, 2018 Deli Objavljeno April 30, 2018 Jutri se iz Trapanija premikam po južni strani proti Sirakuzi....če ti trobi in maha čudak z Smartom...evotigana... Kor13, Mavti, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se