Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Maj 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 Vtis star nekaj dni, a meni zelo zanimiv. RobiRoberto, Joker, MMF in 16 others 19
Popularna objava Kawalir Objavljeno Maj 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 Lepa furca v razdalji 166 km na relaciji Lj-Kranj-Bled-Bohinjsko jezero-Železniki-Škofja Loka-Lj. Čelado smo zrihtal, tako, da se je unesla in je zdaj kar OK, se bo pa še ulegla. Slike so z Bohinjskega jezera. MiNa, Tjažo, Erik99 in 23 others 26
Popularna objava Quest Objavljeno Maj 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 Dons Črnomelj, Fara, ob kolpi do Osilnice, Kočevje in Kikirikicity. Jp zmagal sem. Pa lepe učke sm pr malc zmotu pa kafe častu. a79, Dark, DAMI34 in 22 others 24 1
Tedybear Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 (popravljeno) pred 2 urami, Quest pravi: Dons Črnomelj, Fara, ob kolpi do Osilnice, Kočevje in Kikirikicity. Jp zmagal sem. Pa lepe učke sm pr malc zmotu pa kafe častu. Da mu nau veja padla na motor... Popravljeno Maj 8, 2018. Popravil Tedybear Quest, Dark in KyoKon 1 2
Popularna objava Dark Objavljeno Maj 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 Moj današnji moto izlet... vuk76, J.a.m.e.s, izibajker in 23 others 26
Popularna objava XTR Objavljeno Maj 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2018 (popravljeno) Še moji torkovi vtisi.... n x 1050m, z namenom, da po devetnajstih letih lastništva izpita A-kategorije končno v ovinku podrsam s kolenom po tleh, pa ne z obema hkrati, to že znam in ni neka umetnost. Motor je pravi za take neumnosti, oprema je, manjkala je le še pobuda nekoga za trening, ker samemu se mi pa res ne da nekje eksperimentirati. Pa se je tudi ta našel. @alfafox je naznanil, da je steza prosta, vreme je ok, delo počaka...in sva šla.... na Raceland seveda, ker se na cesti to nekako ne spodobi, zavora v glavi pa je na srečo še dovolj močna, da na take neumnosti niti ne pomislim. Prvih nekaj krogov bolj previdno, da se ogrejejo gume in spoznam progo, v naslednjih nekaj krogih pa že bolj korajžno, kar so potrdile tudi stopalke. Ok, nagiba je očitno dovolj, na kratki pavzi @alfafox namigne, da naj se presedem. Rit nekje na polovico dol s sedeža, sam pa sem že ugotovil, da razporejanje vse teže na stopalke ne pelje nikamor. Noge enostavno ne zdržijo več kot 10 krogov. Rešitev, zunanjo nogo v zavoju naslonim na tank, večino teže pa prenesem na notranjo stopalko. Utrujenost nog se je z vsakim naslednjim krogom zmanjševala, zaupanje v svoje akrobacije na motorju pa stopnjevalo. Na tretji pavzi dobim še namig, da naj se z zgornjim delom telesa nagnem v zavoj...... čista zmaga . Po slabih dveh urah vožnje je drsalo po tleh na vseh koncih.. tudi tam kjer ne bi smelo. @alfafox hvala za družbo in koristne nasvete! Material je trpel, nasmeh pa do ušes. Sponzor za gume se že išče Sprednja Mitaska odlično opravlja svojo nalogo, zadnja pa pride kmalu. Še nasvet za začetnike, željne kolenčkanja.... za 25€ (poldnevna karta) se navoziš, nadrsaš, uživaš nenormalno . Ne trenirajte po cestah, ker je brezveze!! Na progi lahko v dveh urah napredujete od popolnega anti kolenčkarja, ki se mu zdi, da manjka še 10 cm do tal, do norca, ki mora umikati kolena zaradi prevelikih nagibov, pa ne govorim o enem ovinku... skoraj vsi letijo po kolenu. Musklfibr v nogah pa po dveh dneh popušča... Če se komu zdi, da to bolj sodi v temo o kolenčkanju pa prestavite tja. Popravljeno Maj 10, 2018. Popravil XTR skalar36, Rubuz, lucif3rka in 43 others 43 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 notranc, Rubuz, VS800 in 21 others 24
notranc Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 @DAMI34 zakaj pa prva guma ni zvožena do roba? A nisi cele plaču?
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Pravkar, notranc pravi: @DAMI34 zakaj pa prva guma ni zvožena do roba? A nisi cele plaču? nobena Mitaska pri meni prva ni nikoli do roba...n gre...pa se trudim ps. eni tut presedamo VS800, maus in notranc 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Med makove glavce sem ga zapelu bajkr88, MMF, hitrii in 20 others 23
GO_Tomi Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 ... da se jih bo malo nadišal, a ne? DAMI34 1
Popularna objava skofk Objavljeno Maj 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Ena lušna dopoldnaska...prvo mal po krasu potem pa v koper na sladoled in domu KyoKon, C eagle, ALEŠ M in 15 others 18
Popularna objava Lipstick Objavljeno Maj 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Ostal suh.... alpi80, RobiRoberto, Miha X in 8 others 10 1
ProdriveR Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Kok pa ima tale shiverca že kilometrov?
Lipstick Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 11 hours ago, ProdriveR said: Kok pa ima tale shiverca že kilometrov? 196 000 ... ProdriveR, Joker, Mavti in 4 others 5 1 1
Popularna objava alpi80 Objavljeno Maj 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Namen je bill obiskat kobarid,ma v doblarju sem obrnil zaradi megle(kaj je blo naprej nimam pojma)tako,da malo v goriška brda na črjšnje, naprej pa čez italijo pogledat doberdobsko jezero,čez brestovico v slovenijo in......že doma! špica l.p. Grut, Janezs, Quest in 17 others 20
Popularna objava tomash Objavljeno Maj 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Celodnenvni krog. Fino, malo dežja, drugače pa super. Morje je že za kopat. Tjažo, J.a.m.e.s, GO_Tomi in 17 others 20
Popularna objava Erik99 Objavljeno Maj 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Malo pofirbcal na Vranskem, zanimiva izkušnja v simulatorju prevračanja z avtom, ko si moraš obrnjen na glavo odpeti pas - sploh ni tako enostavno, ko teža telesa pas našpona in se moraš z nogami najprej nekam upreti da se pas razbremeni in tudi z rokami, da ob tem ne padeš na glavo..., lep okoliš za posedeti na terasi, je bilo pa kar nekaj manj udeležencev kot prejšnja leta - izgleda zaradi vremena teh dni... hitrii, Frenk 67, mladench in 23 others 26
Popularna objava Lipstick Objavljeno Maj 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 (popravljeno) Tudi danes nekaj malega nad 230 km .... Popravljeno Maj 13, 2018. Popravil Lipstick Erik99, DXR16, Frenk 67 in 15 others 18
Popularna objava skofk Objavljeno Maj 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Danes po megli do Kobarida, potem sonce vse do Ajdovščine, od Logatca do doma pa padavine Skratka super zaključek vikenda Ella, XTR, ALEŠ M in 23 others 26
klarinetolog Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 (popravljeno) Kje pa je ta stolp? Hvala Popravljeno Maj 13, 2018. Popravil klarinetolog
skofk Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 pred 1 minuto, klarinetolog pravi: Kje pa je ta stolp? Hvala Prvi je v Goriških brdih (razgledni stolp Gonjače) Drugi stolp je pa na gradu Rihemberg alpi80, DAMI34 in Kawalir 3
Felisha Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 pred 10 minutami, skofk pravi: Prvi je v Goriških brdih (razgledni stolp Gonjače) Drugi stolp je pa na gradu Rihemberg ta prvi je ful dober, če je veter - se prov čuti, kako se stolp gunca Ella, alpi80 in skofk 3
malakai Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 pred 1 uro, Felisha pravi: ta prvi je ful dober, če je veter - se prov čuti, kako se stolp gunca na drugem (Rihenberk), če je burja, je tapravo, ko po špagi gor splezaš Ella in skofk 2
Popularna objava Tjažo Objavljeno Maj 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Dva dni sem gledal vremenske karte in razmišljal, kam se danes zapeljat in ne biti preveč moker. Odločil sem se za bolj severno varianto in iskal sončne luknje v oblakih. Ljubljana - Celovec - Feldkirchen - Turracherhoeche - nazaj po Nockalmstrasse do Innerkremsa - Kremsbruecke - Seeboden - Millstatt - Feld am See - Afritz am See - Beljak - Podkorensko sedlo - Podkoren - Ljubljana, cca 375 km Na začetku je bilo vreme lepo, od Verditza do Radovljice pa v dežnem kombinezonu, v Ljubljani spet sonce. Zaključki: - moja na zadnjem sedežu je bila tako zagreta, da je hotela kakšen ovinek kar sama odpeljat - mokra nisva bila, dežni kombinezoni, galoše in rokavice so zdržali - pri večerji viljamovka pomaga proti prehladu! - na vrhu Nockalmstrasse (pri svizcu) je bilo 9°C, na Turracherhoeche pa 12°C. Če torej ekstrapoliramo temperaturo na GG (cca 2600 m.n.m), priporočam udeležencem ekspedicije, da sabo vzamejo "dolge gate"!! C eagle, Janezs, Erik99 in 24 others 27
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se