Jump to content

WSBK 2018

DXR16

Recommended Posts

@Lipstick, a bi nam, plebejcem,  lahko mal pojasnil tale “dbkiller”? Je levi dimnik toliko daljsi?

ABC52CEA-7FC7-4332-93DA-C724CDCE9845.jpeg

Fotko pajsnu na moto.it

Edited by Kugelschreiber

• 4 weeks later...

kawa ima najbolš bremze..:P

Ve kdo?

Ni mi jasno...

Recimo za ducati se spreminja dovoljena kubikaža,pol dajo ven le ker model zaradi nastopanja v superbike...

Razmišljam zakaj kawasaki h2r ne sme tekmovati....saj je serijski moped z manj kot 1000ccm...njemu so v seriji dodali kompresor...Mv avgusta recimo pa napoveduje revolucijo v superbike imela pa bo poleg bencina še elektro...

pred 4 urami, sesir pravi:

Ve kdo?

Ni mi jasno...

Recimo za ducati se spreminja dovoljena kubikaža,pol dajo ven le ker model zaradi nastopanja v superbike...

Razmišljam zakaj kawasaki h2r ne sme tekmovati....saj je serijski moped z manj kot 1000ccm...njemu so v seriji dodali kompresor...Mv avgusta recimo pa napoveduje revolucijo v superbike imela pa bo poleg bencina še elektro...

H2R ni serijski, H2 je, če prav razumem mora biti homologiran za cesto in h2r to ni.

Predvidevam pa da ZX10rr več zvleče iz sebe na osnovi konji/masa kot pa lahko H2. 

pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

Predvidevam pa da ZX10rr več zvleče iz sebe na osnovi konji/masa kot pa lahko H2. 

Misliš?Po moje jim ne pustijo...Ker,če bi iz 10 šlo več ven zvečt jo ne bi H2 scat vozla na TT

pred 1 minuto, sesir pravi:

Misliš?Po moje jim ne pustijo...Ker,če bi iz 10 šlo več ven zvečt jo ne bi H2 scat vozla na TT

ne vem, kake imajo pravilnike na WSKB, definitvno pa so pogojeni z določeno količino prodaje cestnih motorjev.

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

ne vem, kake imajo pravilnike na WSKB, definitvno pa so pogojeni z določeno količino prodaje cestnih motorjev.

Pol sva na istem....zato sem vprašal,če kdo ve....

@crusty  ti bi lahko dirkal z h2r v open razredu na Grobniku....kako pa v alpe adria?

evo .. pa smo že prvi ... go KAWA go ... :OK:

pomoje bo Ducati ekipno zmagu :P

škoda Race 2, da ni zmagu Van Der Marc .. mal sem zanga naviju ... zgleda, da je yamaha konkurenčna ratala :P

• 3 weeks later...
pred 2 minutami, sesir pravi:

Če ni kawasakija...

Pizda moto gp v bistvu že isti časi...

letos je zelo močan ducati, pa honda in yamaha.. clo bmfl se je zbudu .... aprilia tut ni daleč zadi ... bo še zelo pestro dogajanje ... skratka ... glaun de dugaja :kva2: 

Edited by maus
  • Like 2

dobri dirki sta bli ... horda ducatijev napada eno kwako :cry:

u glaunem ... zanimivo bo do konca :kva2: 

Edited by maus

• 3 weeks later...

ta vikend spet akcija :P 

Edited by maus

pred 3 minutami, maus pravi:

ta vikend spet akcija :P 

Pr ns duma tut .......     :lol1: