Jancerne Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 Imam problem in sicer sprednja guma se nagiba ko pri hitrosti zavijem.. gre za zgoraj omenjen motor.. če ima kdo idejo kaj bi lahko bilo narobe mi naj prosim sporoči. Sem premaknil sem čeprav ni skuter/moped
sesir Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 pred 57 minutami, Jancerne pravi: Imam problem in sicer sprednja guma se nagiba ko pri hitrosti zavijem.. gre za zgoraj omenjen motor.. če ima kdo idejo kaj bi lahko bilo narobe mi naj prosim sporoči. Sem premaknil sem čeprav ni skuter/moped Več tem še odpri,....bodo modelatorji veseli...večina ne pozna firme..še kako sliko pa tak.....hehe Zok 1
Jancerne Objavljeno Maj 21, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 pred eno uro, Jancerne pravi: Imam problem in sicer sprednja guma se nagiba ko pri hitrosti zavijem.. gre za zgoraj omenjen motor.. če ima kdo idejo kaj bi lahko bilo narobe mi naj prosim sporoči. Sem premaknil sem čeprav ni skuter/moped Je prva stock slika vredu?
Zok Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 Guma se nagiba ko pri hitrosti zavijes? Pa saj se menda nagiba cel motor? Mislis - obroc se zvija? Si preveril vpetje prednje osi? Napetost naper?
Jancerne Objavljeno Maj 22, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Neznam najbolše razložiti ampak pri hitrosti ce samo malo premaknem balanco na katerokoli stran guma tako rečeno "zaplava" v stran.. z zamikom zavije. Feltna je ravna in vsi vijaki so zategnjeni pravilno
Zok Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Koliksen pa imas tlak v pnevmatiki? Kaj se dogaja ob zaviranju?
Jancerne Objavljeno Maj 22, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 pred 36 minutami, Zok pravi: Koliksen pa imas tlak v pnevmatiki? Kaj se dogaja ob zaviranju? 1.8bara kot je po proizvajalcevi deklaraciji.. pri zaveranji se nic posebnega ne zgodi.
Jancerne Objavljeno Maj 22, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Zategnjene pa imaš vse šravfe... Da kokar morajo biti
Zok Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Tudi v krizih vilic? Krmilni lezaj? Vijaki krmila/balance? Lezaja kolesa sta OK ali imata zracnost? Koliko so stare gume, so obrabljene enakomerno?
Jancerne Objavljeno Maj 22, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Vsi so pravilno zategnjeni. Za lezaje nisem siguren. Gume so dokaj enakomerno obrabljene
Jancerne Objavljeno Maj 23, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 pred 12 urami, Jancerne pravi: Vsi so pravilno zategnjeni. Za lezaje nisem siguren. Gume so dokaj enakomerno obrabljene Popravek ležaji so vredu. Guma ko si pri meru in jo potegnes na eno stran se sploh nepremakne...
sesir Objavljeno Maj 23, 2018 Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 Ce stojiš na mopiju in držiš sprednjo bremzo se oba teleskopa vilic enakomerno ptemikata? Ce stojiš na mopiju in držiš sprednjo bremzo se oba teleskopa vilic enakomerno premikata? Iz kod si? To bi bilo najbolj enostavneje se z nekom iz MS na kavi dobit...bi ti hitro vsak malo bolj vešč povedal
Jancerne Objavljeno Maj 23, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2018 Sem našel problem.. sprednja guma je poškodovana in jo je treba zamenjati... hvala vseeno Zok in sesir 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se