gattolina Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 uf se pardoniram ker bivam v prepričanju, da debtata teče o primernosti posameznika za "tointo"..ne o tem kdo bo komu kaj plačal....a tako pač je če argumentov pač ni... nebuloza o neprimernosti označevanja nosečnic za sexi je zagotovo ostala brez njih..oziroma jih sploh ni nikoli imela...ali pa ti zanje ne veš, ker še vedno nisi odgovoril na vprašanje. p.s.: letim v kot kleče pomrmrat en očenaš da ne grem slučajno v pekel zaradi svoje amoralnosti :blush: Kot sem rekel, nekateri pač morajo imeti zadnjo. In prav. Naj ti bo. Mimogrede, da ne pozabim, kaj če bi na Miss Hawaian Tropic poslali kakšno lepo zaobljeno nosečnico, da zastopa Slovenijo? Po moje bi zmagala, še preden bi prišla na oder.
Alla Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Verjetno ne bi. Kar pa še vedno ne pomeni, da ni seksi. B)
SiR Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Kot sem rekel, nekateri pač morajo imeti zadnjo. In prav. Naj ti bo. Mimogrede, da ne pozabim, kaj če bi na Miss Hawaian Tropic poslali kakšno lepo zaobljeno nosečnico, da zastopa Slovenijo? Po moje bi zmagala, še preden bi prišla na oder. Je kdo rekel, da so nosečnice bolj seksi od nenosečih pičoz? Sicer pa - nosečnica očitno vsaj ve, zakaj jo ima, česar za neoplojene "ribe" ne moremo kar tako trditi! :D
gattolina Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Je kdo rekel, da so nosečnice bolj seksi od nenosečih pičoz? Sicer pa - nosečnica očitno vsaj ve, zakaj jo ima, česar za neoplojene "ribe" ne moremo kar tako trditi! :D Hecno, ne?! Iz preproste ankete in z mojo pripombo, da na takšno tekmovanje ne sodi nosečnica, smo naredili scienci fiction. Zanimivo.
Noise Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Hecno, ne?! Iz preproste ankete in z mojo pripombo, da na takšno tekmovanje ne sodi nosečnica, smo naredili scienci fiction. Zanimivo. Dialog... :naughty:
gattolina Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Dialog... :naughty: Ja. Samo za dialog potrebuješ dva. Vsaj dva. Pripravljena na dialog. Toraj malo diplomata. Tega pa tukaj, na tem forumu, ni prav preveč. Konstruktivnega dialoga pa sploh ne.
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Kaj je zaj zmagala Anja Tomažin? In kaj dobi za nagrado?
bandy Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Kaj je zaj zmagala Anja Tomažin? In kaj dobi za nagrado? sj lahk zbira med nama :OK:
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Kaj je zaj zmagala Anja Tomažin? In kaj dobi za nagrado? Dobila je froca :blush: P.S. Menda pride nazaj v TLP :hmm:
motoristek Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Kdo je to :? Zvana Silikon... :lol1:
Brihta Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Kdo je to :? Piše na naslovnici. Preberi .) Zvana Silikon... :lol1: Relativno vredi ženska :yes:
First Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Piše na naslovnici. Preberi .) Miša Molk, Natalija Verboten
Anubis Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Obedve sta. I am Brian and so is my wife!
Miha Z. Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) :OK: ...:OK: ah tuning..... :alien1: Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil Miha Z.
bmwslo Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Ufff, trenutno naj naj :whistle:
JMatic Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Ufff, trenutno naj naj :whistle: jp. enako! :naughty:
Schmid87 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 jp. enako! :naughty: me 4 :D
GREY WOLF Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Oh,tega kanala ne sprejemam... naslov bi bil, mogoče tel. number
Ice Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 tista na beate-uhse-tv, samo nikdar nekako ne "ujamem" imena........ :blush:
GREY WOLF Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 tista na beate-uhse-tv, samo nikdar nekako ne "ujamem" imena........ :blush: Pih,jst bi rajši kaj drugega ujel... :trance_33_sleep:
motodick Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Pih,jst bi rajši kaj drugega ujel... :trance_33_sleep: deviško kožico?
Furioso Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 deviško kožico? Ne. He-man! :D
Miha Z. Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 učeri je bla Katja :eek: :wub: :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se