rookie007 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 Mene pri tem zanima par stvari: 1. Sam montiraš napravo, biti mora vodoravno, v smer vožnje, če sem zastopil. V primeru kraje, se ugotovi, da naprava ni bila montirana, kot mora bit(po njihovih standardih). Kaj potem? 2. Ukradejo motor, napravo ni težko najti in odstraniti! Kaj potem, bo izplačilo? 3. V primeru kraje, signal ni sledljiv ( vsi vemo, kako je pokrita Slovenija s signalom + motilci) ali je motor kje v garaži, kleti kjer ni signala. Kako naprej? Po moje bo tukaj veliko problemov... Morda se motim.
KARMEN1 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 Vključi se v fb skupino Vigo skupnost in tam vprašaj. Laično ti lahko povem, da se motiš in vseh teh problemov ne bo.
rookie007 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 pred 11 minutami, KARMEN1 pravi: Vključi se v fb skupino Vigo skupnost in tam vprašaj. Laično ti lahko povem, da se motiš in vseh teh problemov ne bo. Sem na fb že postavil vprašanja, čakam odgovor! Laično odgovarjam, da se motiš. Nekje sem že zasledil, da v drobnem tisku piše, če ni signala, sledljivosti, ni izplačila. Možno, da je to napaka, naj se izjasnijo na zavarovalnici.
KARMEN1 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 (popravljeno) Na to je tudi bil že podan odgovor, da to ni res in da tak drobni tisk ne obstaja. Popravljeno Junij 21, 2019. Popravil KARMEN1
rookie007 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 Pravkar, KARMEN1 pravi: Na to je tudi bil že podan odgovor, da to ni res in da tak drobni tisk ne obstaja. Hvala bogu, če je res! Ampak z izkušnjami z zavarovalnicami vemo, da se vedno zaščitijo in iščejo dlako v jajcu! Težko, da zavarovanje nima drobnega tiska...
rookie007 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 pred 5 minutami, KARMEN1 pravi: Na to je tudi bil že podan odgovor, da to ni res in da tak drobni tisk ne obstaja. Če je to res, je vredno in bi znal tud sam zavarovat. Bi bilo še bolje, če bi imeli za pol leta ali vozno sezono!
KARMEN1 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 Danes sem aktivirala vigobox. rookie007 1
rookie007 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Danes sem aktivirala vigobox. Koliko mesečno?
KARMEN1 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 13 eur. 160 eur skupaj. Jaz sem dala na 5 obrokov. rookie007 1
J.a.m.e.s Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 (popravljeno) pred 46 minutami, rookie007 pravi: Mene pri tem zanima par stvari: 1. Sam montiraš napravo, biti mora vodoravno, v smer vožnje, če sem zastopil. V primeru kraje, se ugotovi, da naprava ni bila montirana, kot mora bit(po njihovih standardih). Kaj potem? 2. Ukradejo motor, napravo ni težko najti in odstraniti! Kaj potem, bo izplačilo? 3. V primeru kraje, signal ni sledljiv ( vsi vemo, kako je pokrita Slovenija s signalom + motilci) ali je motor kje v garaži, kleti kjer ni signala. Kako naprej? Po moje bo tukaj veliko problemov... Morda se motim. Ti bom odgovoril po točkah: 1. Napravo montiraš sam, plus kabel na plus, minus na minus. Ni nobene umetnosti in vzame vse skup 2-3min. Vigobox mora biti v čimbolj vodoravnem položaju in obrnjen v smer vožnje. Ko je vigobox montiran in povezan, ti začne veljati zavarovanje. Tudi v aplikaciji ti napiše, da je zavarovanje AKTIVNO. Npr. se vmes voziš po vukojebini, box ti izgubi signal, zavarovanje imaš še vedno aktivno. 2. Ukradejo ti motor, ti si imel vigobox montiran torej si izpolnil vse zahteve, zato ti tudi krije škodo. 3. Edina zahteva je, da je vigobox montiran, tudi če pridejo z gsm jammerjem in ti blokirajo signal ti zavarovanje krije škodo. Zavarovalnica bo zahtevala vpogled v zadnji signal boxa. P.S.: Ne verjeti vsem čenčam, ki se pišejo po Facebooku. Eni so res debili in pišejo pravljice. Fantje, ki so razvili produkt so carji in so ti non stop na voljo. Sem jim enkrat pisal v nedeljo zvečer, malo čez 23h. Pričakoval sem odgovor naslednji dan, odgovorili so mi čez 5min. Popravljeno Junij 21, 2019. Popravil J.a.m.e.s DAMI34, ukica in KARMEN1 3
rookie007 Objavljeno Junij 21, 2019 Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 pred 2 minutami, J.a.m.e.s pravi: Ti bom odgovoril po točkah: 1. Napravo montiraš sam, plus kabel na plus, minus na minus. Ni nobene umetnosti in vzame vse skup 2-3min. Vigobox mora biti v čimbolj vodoravnem položaju in obrnjen v smer vožnje. Ko je vigobox montiran in povezan, ti začne veljati zavarovanje. Tudi v aplikaciji ti napiše, da je zavarovanje AKTIVNO. Npr. se vmes voziš po vukojebini, box ti izgubi signal, zavarovanje imaš še vedno aktivno. 2. Ukradejo ti motor, ti si imel vigobox montiran torej si izpolnil vse zahteve, zato ti tudi krije škodo. 3. Edina zahteva je, da je vigobox montiran, tudi če pridejo z gsm jammerjem in ti blokirajo signal ti zavarovanje krije škodo. Zavarovalnica bo zahtevala vpogled v zadnji signal boxa. Hvala! J.a.m.e.s 1
rookie007 Objavljeno Junij 24, 2019 Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 Karmen, kako Vigo? Lp KARMEN1 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Ob 24. 6. 2019 ob 11:25, rookie007 pravi: Karmen, kako Vigo? Lp Karmeeeeeennnnn !!! Vigo deluje??? KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 (popravljeno) Kaj se dereta ?.? Če bi me citirala, bi videla objavo. Deluje Ampak vožnje in ocen ne gledam, ker me ne zanimajo. Dvakrat sem dobila sms, da je motor ukraden, ker sem pozabila vklopiti mobilne podatke. In to 1 minuto po tem, ko sem speljala. Tako da, sem zadovoljna. Popravljeno Julij 8, 2019. Popravil KARMEN1 IF7 in DAMI34 2
rookie007 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 32 minutami, KARMEN1 pravi: Kaj se dereta ?.? Če bi me citirala, bi videla objavo. Deluje Ampak vožnje in ocen ne gledam, ker me ne zanimajo. Dvakrat sem dobila sms, da je motor ukraden, ker sem pozabila vklopiti mobilne podatke. In to 1 minuto po tem, ko sem speljala. Tako da, sem zadovoljna. Videl sem komentar ene Karmen na Vigo fb in nekaj ni bila zadovoljna, zato sem vprašal. In, nisem se drl, raje bi te povabil na pijačo, kot se drl nate... ? KARMEN1 1
rookie007 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Vigo bi rade volje vzel in plačal, če bi posebej prodali napravico, ki baje stane 40 eu in potem plačal zavarovanje mesečno, po dejanski porabi. Izven sezone je moj motor v garaži, brez aku in mi ne pride v poštev plačevanje nečesa, ki mi minimum 4 mesece ne deluje! Škoda, rade volje bi, ampak, dokler tega ne spremenijo, hvala!
KARMEN1 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Saj sem se hecala . Na pijačo lahko, z veseljem ?. Tista na fb sem bila jaz. Kateri pa si ti? Vigobox so mi menjali in ta deluje normalno. Včasih ima težave, ker sedim glih na njem, potem pa je moja pot nekaj časa po zračni liniji..........ali pa vsa zmešana......... Ampak to je pri meni normalno
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Kaj se dereta ?.? Če bi me citirala, bi videla objavo. Deluje Ampak vožnje in ocen ne gledam, ker me ne zanimajo. Dvakrat sem dobila sms, da je motor ukraden, ker sem pozabila vklopiti mobilne podatke. In to 1 minuto po tem, ko sem speljala. Tako da, sem zadovoljna. čak sam mal, kako pa v tujini, ko nočem meti vklopljenih podatkov?
KARMEN1 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Lahko imaš vklopljene podatke le, ko štartaš z motorjem, takrat se telefon in vigobox uskladita. Povezana pa sta z bluetooth. Podatke lahko tudi izključiš, zavarovanje velja. Na telefon boš dobil sms, da je motor ukraden, kar lahko v aplikaciji prekličeš.
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 10 minutami, KARMEN1 pravi: Lahko imaš vklopljene podatke le, ko štartaš z motorjem, takrat se telefon in vigobox uskladita. Povezana pa sta z bluetooth. Podatke lahko tudi izključiš, zavarovanje velja. Na telefon boš dobil sms, da je motor ukraden, kar lahko v aplikaciji prekličeš. brezveze potem. podatke vklapljam samo ko mi paše. KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 (popravljeno) Saj ti ni treba imeti vklopljenih podatkov. Med vožnjo boš dobil sms, da se je motor začel nepooblaščeno premikati. Vklopiš podatke, prekličeš krajo in si fraj. Če je motor ukraden pa pritisneš sledenje in pokličeš policijo. Lažje, kot naštelati rebound ? Ko se bova srečala, ti bom pokazala aplikacijo in sms-je. Popravljeno Julij 8, 2019. Popravil KARMEN1
mladench Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Jst mam pa podatke skoz vklopljene... Ko sem testiral, mi je po vsaki pavzi pošiljalo smse, da se motor premika in na koncu imel +100smsov. Kako to zdj rešeno? Ko se greš pelat, lahko izklopiš javljane za določen čas?
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 35 minutami, KARMEN1 pravi: Saj ti ni treba imeti vklopljenih podatkov. Med vožnjo boš dobil sms, da se je motor začel nepooblaščeno premikati. Vklopiš podatke, prekličeš krajo in si fraj. Če je motor ukraden pa pritisneš sledenje in pokličeš policijo. Lažje, kot naštelati rebound ? Ko se bova srečala, ti bom pokazala aplikacijo in sms-je. čist ajnfoh izven EU me stanejo podatki in sms. Mam jaz eno drugo zadevo, ki deluje na podoben način. Je pa res da moped ni zavarovan, ampak ko rabim, dobim takoj info da se je moped premaknil in sledenje se vključi. KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Zame je najpomembnejše zavarovanje in SOS.
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 (popravljeno) Jaz imam LTE in Roaming ves cas ON....reseno! Popravljeno Julij 8, 2019. Popravil Roger G. Jagger
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se