GucciSLO Objavljeno Marec 30, 2020 Opozori Objavljeno Marec 30, 2020 pred 15 urami, motozajebant pravi: Probaj se odjavit in ponovno prijavit... mislim da se na začetku nastavi jezik? Ne, ne dela.
GucciSLO Objavljeno Marec 30, 2020 Opozori Objavljeno Marec 30, 2020 pred 1 uro, GucciSLO pravi: Ne, ne dela. Popravek stanja. Drugje sem našel bolj podrobno navodilo in spremenil regijo. Zdaj pa dela
sebar Objavljeno April 2, 2020 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2020 Ob 23. 8. 2019 ob 20:27, KARMEN1 pravi: To ocenjuje po nekih kriterijih inštruktorja varne vožnje. Povprečno hitrost, zaviranje, pospeševanje, naklon.......... Hitrosti ne upoštevamo pri ocenjevanju, če si hiter ne pomeni da si slab Drži pa, da je ocena zgrajena s pomočjo in načinom vožnje inštruktorjev. P.s. Rahlo sem pozabit da ta tema obstaja, me zelo zelo veseli, da se tudi na motosvetu govori o Vigu ❤️
boulala Objavljeno Junij 7, 2020 Opozori Objavljeno Junij 7, 2020 Lahko obdržim vigobox in funkcionalnost aplikacije po izteku zavarovanja?
kp-kp Objavljeno Junij 27, 2020 Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 Ob 7. 6. 2020 ob 9:07, boulala pravi: Lahko obdržim vigobox in funkcionalnost aplikacije po izteku zavarovanja? Da, vendar le ob nedeljah in praznikih ter znotraj občinskih mej....LOL maxxa 1
franko Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pozdrav, tisti kateri imate Vigo,ali ste zadovoljni? jaz nimam vec zivcev z njim...
ALEŠ M Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 Meni dela vredu in nimam kaj reči. Res pa je da je to 3 škatlica prej so bili pa tudi problemi ampak ta pa zdej dela že od sredine prejšnje sezone. lp
J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 Občasno mi javi kak nepooblaščen premik (ko sem na motorju in imam telefon v žepu kavbojk, če ga imam v jakni v stranskem žepu ali na balanci mi deluje odlično). Pri meni je problem, da imam celotni sedež iz gela, kar dodatno otežuje signal. Drugače pa kar se tiče teh izrisov poti so mi nepomembni, imaš ogromno boljših brezplačnih aplikacij, če ti je to pomembno. Meni je najbolj važno, da je motor zavarovan proti kraji (s tem ko imam Vigo box montiran in priklopljen na aku sem kot uporabnik in zavarovanec izpolnil svoje zahteve), tako da mi je čisto vseeno ali dobivajo signal ali ne. Je pa res, da uporabljam Telemach, ki ima (najboljše omrežje my ass) slab signal, res da uporablja Telekomovo omrežje, vendar kadar preklaplja iz 4g na 3g in podobno se vmes signal izgubi. IF7 in ALEŠ M 2
LunaticFringe Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 Meni več ali manj dela ok. Včasih mi izriše ravno črtkano črto. Zakleni aplikacijo,pred "ubijanjem", ko gre tel. v način zakljenjenega zaslona.
franko Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 kaj se komu tudi odlogira in se je potrebno spet logirat? to počne večkrat... zadeva postaja moteča..
J.a.m.e.s Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 To se mi še ni zgodilo. Najboljše da jih pokličeš, ti bodo iz prve roke povedali kaj bi lahko bil vzrok.
motozajebant Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 AO, AO+, asistenca, Vigo - 178 EUR... Honda NC 750xa letnik 2017....
TOMCAT Objavljeno Maj 12, 2021 Opozori Objavljeno Maj 12, 2021 Ima še kdo kodo za popust ali te možnosti ni več?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se