cisco Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 pred 1 minuto, maus pravi: nič ne pomaga ... vse se zdrsa .. preverjeno .. delat jih daj v karbonu .. vsaj jaz tako nardim ... ali pa kupi karbonske se da to kje kupt?
Snečer Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 karbon nalepka dobro drži, res pa je, da veliko folka vozi račka stil, to pa papa škornje, ščitnike itd.
maus Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 pred 5 minutami, cisco pravi: se da to kje kupt? ne vem .. jaz jih dam delat po naročilu ... ne vem, kdo bi ti jih iz karbona naredil ... pred 6 minutami, Snečer pravi: karbon nalepka dobro drži, res pa je, da veliko folka vozi račka stil, to pa papa škornje, ščitnike itd. ni vse od račka style ... jaz imam večinoma tačke na prstih in noge tišim k motorju .... običajno se znuca tudi zadnja nihajka ... jaz imam tudi to običajno v karbonu ..
Snečer Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 za sx in 1000 se itak dobi neka gel zaščita te nalepke ko mam so ultra trpežne skalar36 in maus 2
cisco Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 ok, bom probu najprej z nalepko...mal debelejšo...
dlicen Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 Mah, ne vem, meni je bolj moteč videz evidentno fejk karbona, kot pa podrsane plošče. Joker in Nightmare 2
Snečer Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 pred 7 minutami, dlicen pravi: Mah, ne vem, meni je bolj moteč videz evidentno fejk karbona, kot pa podrsane plošče. ne prispevaš k rešitvi
Tedybear Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 (popravljeno) Kot sem rekel..iz aviona se ne vidi...po osmih letih uporabe..... Popravljeno Februar 4, 2020. Popravil Tedybear maus, Snečer, skalar36 in 1 other 3 1
Snečer Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 pred 8 minutami, Tedybear pravi: Kot sem rekel..iz aviona se ne vidi...po osmih letih uporabe..... mk1 je bil bolj kvaliteten, saj vidiš poliran aluminij Tedybear 1
dlicen Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 pred 38 minutami, Snečer pravi: ne prispevaš k rešitvi To pa ne bo drzalo. Pravim, da nabavi nekaj, kar ni nalepka z videzom necesa, kar to ni. Dovolj eksplicitno?
ukica Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 Vecji problem so skornji(tcx so taki) ki imajo na notranji strani vijak ki drzi skupi skorenj. Pri drugih znamkah tega nism vidu.. se pa komu rata z gumo/plastiko porajsat aluminij potem je pa rojen pod nesrecno zvezdo. so pa te nalepke grde in bo bolj robustni uporabi se bo strgala..
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 11 urami, cisco pravi: se da to kje kupt? Ebay verjetno
skalar36 Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 Zdej bom jest rahlo nesramno izpadel. Zanima me, al motor kupite za vozit, al za glancat pa upgrejdat? Jest sm prvi dan, ko sem ga kupil pridelal kar nekaj prask, pa me ne gane. Namen je bil dosežen. Peljal me je tam, kamor me avto ne more. To je zame bistvo. Če se pa kej preveč spraska, al pa obrabi, polomi pa zamenjaš z novim delemo. Drgač se pa voziš... Tedybear, GregorM, Mavti in 3 others 4 2
maus Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 js ga mam za glancat, upgrejtat in za slikat, ker sem lep ker versys sune, je tut lepo, da je lep štekaš skalar36, cisco in DAMI34 1 2
Tedybear Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 8 minutami, skalar36 pravi: Zdej bom jest rahlo nesramno izpadel. Zanima me, al motor kupite za vozit, al za glancat pa upgrejdat? Jest sm prvi dan, ko sem ga kupil pridelal kar nekaj prask, pa me ne gane. Namen je bil dosežen. Peljal me je tam, kamor me avto ne more. To je zame bistvo. Če se pa kej preveč spraska, al pa obrabi, polomi pa zamenjaš z novim delemo. Drgač se pa voziš... Točno tako. Rajen motor mora met znake obrabljenosti. maus in skalar36 1 1
skalar36 Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 4 minutami, maus pravi: js ga mam za glancat, upgrejtat in za slikat, ker sem lep ker versys sune, je tut lepo, da je lep štekaš Ne najbolj. Sm enkrat imel Versysa, pa sm se uspel povlečt iz tega brezna. Zdej vozim druge znamke pa sm OK. maus in Tedybear 2
maus Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 14 minutami, Tedybear pravi: Točno tako. Rajen motor mora met znake obrabljenosti. pol se pa čudijo, ko prodajaš motor, zakaj ima pri 100.000 km praskico
Ris Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 Smo si pač različni glede tega. Je pa fajn če zgleda ohranjen in vzdrževan, ko gre v prodajo (vseeno kera znamka-model). cisco in DAMI34 2
LunaticFringe Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 14 urami, cisco pravi: se da to kje kupt? F&F Carbon imajo mogoče kaj.
Snečer Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 2 urami, skalar36 pravi: Zdej bom jest rahlo nesramno izpadel. Zanima me, al motor kupite za vozit, al za glancat pa upgrejdat? Jest sm prvi dan, ko sem ga kupil pridelal kar nekaj prask, pa me ne gane. Namen je bil dosežen. Peljal me je tam, kamor me avto ne more. To je zame bistvo. Če se pa kej preveč spraska, al pa obrabi, polomi pa zamenjaš z novim delemo. Drgač se pa voziš... Vozit, glancat, upgrejdat, afne guncat, torej za vse cisco 1
cisco Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 8 urami, DAMI34 pravi: Ebay verjetno pa sem obrnu cel aliexpres okol pa nism nč najdu.... vidm da je Ris resno vzel mojo opazko...če bo kej ratal se priporočam za par...česarkoli... je pa tud res da se na starejšem k ma aluminij nč ne pozna, na tem pa se...
Ris Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 pred 21 minutami, cisco pravi: pa sem obrnu cel aliexpres okol pa nism nč najdu.... vidm da je Ris resno vzel mojo opazko...če bo kej ratal se priporočam za par...česarkoli... je pa tud res da se na starejšem k ma aluminij nč ne pozna, na tem pa se... Bomo videli kaka bo cena, pa da vidimo. Dogovarjam se z Žan Škoflek na fb v skupini Motoristi.
mladench Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 Jaz sem jo od @HyperJackzdrgnil. Probaj enega dobit, ki dela tank nalepke, da je debelejša oz da je gumjasta
Ris Objavljeno Februar 5, 2020 Opozori Objavljeno Februar 5, 2020 (popravljeno) pred 10 minutami, mladench pravi: Jaz sem jo od @HyperJackzdrgnil. Probaj enega dobit, ki dela tank nalepke, da je debelejša oz da je gumjasta 3D nalepka, vzorec karbon. Ker sem doma imam čas, pa sem naredo šablono. Brez nje se ne da nič naprej dogovarjat. Popravljeno Februar 5, 2020. Popravil Ris cisco in mladench 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se