Papirider Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 Zdravo! Imam motor tomos apn6(novi tip mašine) in mi ne zagrabijo prestave ter zagonska ročica nima kompresije. Kaj bi bil lahko vzrok?
Papirider Objavljeno Marec 2, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 (popravljeno) Ne da res...Sprasujem zato ker sem ze odpru masino in je blo use tko kt more bit Popravljeno Marec 2, 2019. Popravil Papirider
sesir Objavljeno Marec 2, 2019 Opozori Objavljeno Marec 2, 2019 pred 19 minutami, Papirider pravi: Ne da res...Sprasujem zato ker sem ze odpru masino in je blo use tko kt more bit Kompresija in prestave nimajo veze....sam sem imel enkrat v menjalniku bucno olje...
Zivnorc Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 Da. Sklopka. Če stisneš sklopko, pa hočeš vžgati motor... se zavrti v prazno. To se spomnim izpred 35 let.... ...lahko da je "odletela" "šalčka" sklopke.
kramolc Objavljeno Junij 8, 2020 Opozori Objavljeno Junij 8, 2020 Je že malo pozno za odgovor?? Toda če kdo bere temo, je problem 95% v tem, da si preveč zategnil tisti šravf, ki drži vzvod sklopke gor (s tem je sklopka vbistvu skos malo stisnjena) Vem, ker sem sam storil isto napako? Se pa iz napak učimo. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se