Dedeseven Objavljeno Marec 6, 2019 Opozori Objavljeno Marec 6, 2019 (popravljeno) Predstavitev novih modelov in testne vožnje Triumph, Ducati, Honda, Vespa. Link: https://motorradklinik.at/ Predvidoma grem v soboto, če bodo temperature ugodne. Želim sprobat Street Triple-a RS. Gre kdo zraven (iz Ljubljane)? Pridružiš se lahko tudi po poti. Popravljeno Marec 6, 2019. Popravil Dedeseven typo + oznake bojc84 1
Popularna objava Loba Objavljeno Marec 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 8, 2020 Motorrad Klink Lipnica 2020 ✅ TESTNE VOŽNJE ✅ (sem dal v to temo, da ne dodajam nove) Tokrat pa je bilo super !!!!! Fajn temperatura, sončno, dobro vzdušje, dosti ljudi in malo testnih farerjev, tako da se je dalo sprobat vse !!! Birokracija je bil ful na izi, v 2 minutah si se vpisal in že zajahal bajke. Noro sem užival, ker sem vozil skoraj cel dan in sprobal vse novitete, ki so jih imel na hofu, itak personal na fula prijazni tako kot vedno. Tako da sem sprobal vse Triumphe, pa Honde in nove Ducatije. Jaooo kaj lepšega za preživet nedeljo ??? Vito23, vandrovec, Kugelschreiber in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se