Darko3g Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Gospod doktor, kakšna je prognoza moje bolezni? No, ja, še kar, ampak raje ne kupujte preveč zelenih banan. notranc, Alla, ligenjček in 1 other 1 3
Darko3g Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Janezek, veš da v šoli ne smeš divjati. Kam se ti pa tako mudi? Rad bi preprečil pretep med dvema učencema. Katera pa sta ta učenca? Miha in jaz. RobiRoberto, ligenjček in DAMI34 3
Darko3g Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Mlad nadebuden igralec je zaprosil očeta svojega dekleta za roko. Nikoli ne bi dovolil, da se moja hčerka poroči z igralcem. Prosim, pridite se ogledati mojo igro. Morda si boste premislili. Po ogledu igre oče pokliče mladeniča. Imate prav premislil sem si. Lahko se poročite z mojo hčerko. Vi niste noben igralec. maxxa in ligenjček 2
Darko3g Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Na motosvetu komentirajo težko prometno nesrečo moderatorja, ki jo je komaj preživel. Prvi komentar: Nekdo tam zgoraj te ima vseeno rad. Drugi komentar: Mislim, da ne. Po moje ga še tam nočejo. DAMI34, ligenjček, RobiRoberto in 3 others 1 4 1
Darko3g Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 Žena mi je rekla, da bi rada enkrat pri kuhanju večerje imela mir in tišino Pa sem odklopil detektor dima. ligenjček, DAMI34 in GoBobi 3
Darko3g Objavljeno Maj 12, 2020 Opozori Objavljeno Maj 12, 2020 V mestu so odprli nov moderen supermarket. Ima avtomatsko napravo za osveževanje sadja in zelenjave.. Tik preden se sproži, se zasliši zvok daljnega groma in začuti vonj svežega dežja. Ko pridete mimo polic z mlekom, zaslišite krave, ki mukajo, in začutite vonj sveže pokošene trave. V mesnem oddelku je aroma zrezkov na žaru s čebulo. Ko se približate oddelku z jajci, slišite, da kokodakanje kokoši, zrak pa se napolni s prijetno aromo pečene slanine in jajc. Oddelek za kruh odlikuje omamen vonj po sveže pečenem kruhu in piškotih. Nikoli več pa tam ne kupim toaletnega papirja. ligenjček, GoBobi, Tedybear in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 16 urami, Darko3g pravi: Na motosvetu komentirajo težko prometno nesrečo moderatorja, ki jo je komaj preživel. Prvi komentar: Nekdo tam zgoraj te ima vseeno rad. Drugi komentar: Mislim, da ne. Po moje ga še tam nočejo. zgrožen sm pred 16 urami, Darko3g pravi: Gospod doktor, kakšna je prognoza moje bolezni? No, ja, še kar, ampak raje ne kupujte preveč zelenih banan. Gospod doktor, kakšna je prognoza moje bolezni? Dr. House: umrli boste pacient: koliko časa pa še imam? Dr. House: 10, 9, 8, 7.... ligenjček in Tedybear 2
Darko3g Objavljeno Maj 17, 2020 Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 Kupi blondinka vibrator, ga vklopi in se vibrator zatrese, pa pravi: Ne bit tako nervozen, saj je za mene tudi prvič. thumper in DAMI34 2
Darko3g Objavljeno Maj 18, 2020 Opozori Objavljeno Maj 18, 2020 Pride moški v bar in se vsede na stol. Barman ga vpraša: Boste kaj spili? Ne hvala, ne pijem, enkrat sem poskusil, pa mi ni bilo všeč. Boste skadili eno cigaro? Ne hvala, sem enkrat poskusil, pa mi ni bilo všeč. Ste za igro biljarda? Ne hvala. Enkrat sem igral, pa mi ni bilo všeč. Veste v bistvu čakam na svojega sina. Barman pa: Naj uganem. Vaš edini sin? thumper, DAMI34, ligenjček in 2 others 5
Darko3g Objavljeno Maj 18, 2020 Opozori Objavljeno Maj 18, 2020 (popravljeno) Z ženo sva peljala vnuka na večerjo v restavracijo, kjer imajo na stenah slike znanih filmov. Ko sem šel iskat mizo sem prišel nazaj in videl začudeno ženo in vnuka, ki je strmel v sliko Supermena v telefonski govorilnici. Vprašal sem ženo: Kaj ne ve, kdo je Supermen? Ne samo to, ne ve tudi, kaj je telefonska govorilnica. Vedno pogosteje dobivam nadležne telefonske klice. Največkrat ponoči. Običajno se začnejo tako: Rekel si, da boš doma že pred dvema urama. Popravljeno Maj 18, 2020. Popravil Darko3g dr.looney, Quest, DAMI34 in 1 other 4
Darko3g Objavljeno Maj 18, 2020 Opozori Objavljeno Maj 18, 2020 Pride moški pred nebeška vrata pa mu Sveti Peter pravi: Vi ste preveč lagali v življenju, da bi prišli v nebesa. Imejte usmiljenje, tudi vi ste bili nekoč ribič. DAMI34, dr.looney in RobiRoberto 3
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 Gorenjcu umre žena in gre kupit žaro, pa vpraša pogrebnika : Kolk košta ? 200 evrov. Imate kakšno cenejšo? Imamo, evo tale je 50 evrov. Kolk je pa una tam na mizi ? Pa to je steklen kozarec od kumar. Dam ti ga zastonj. Vzel ga bom - odgovori Gorenjc - saj je itak skoz na oknu visela Alla, J.a.m.e.s, VS800 in 4 others 7
maus Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 RobiRoberto, DAMI34, Mavti in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 notranc, RobiRoberto, Mavti in 3 others 1 5
tomaz69 Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 32 minutami, maus pravi: pravijo, da si ti @maus zelo suh...je to vzrok? dr.looney 1
maus Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 1 minuto, tomaz69 pravi: pravijo, da si ti @maus zelo suh...je to vzrok? treba je dat razumljiva navodila za uporabo tomaz69 in dr.looney 2
Darko3g Objavljeno Junij 29, 2020 Opozori Objavljeno Junij 29, 2020 Sem prišel v službo prvi dan po rojstvu otroka. Pa pravi šef: Slišim, da imaš dojenčka pri hiši. Jaz pa: Nemogoče, tako glasno pa spet ne joče. thumper, DAMI34 in RobiRoberto 3
Darko3g Objavljeno Julij 11, 2020 Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 Horoskop mi je napovedal, da bom čez 12 let zelo žalosten. Pa sem si kupil psička, da se razvedrim. Vse življenje sem mislil, da je zrak zastonj Dokler nisem kupil vrečke čipsa. DAMI34, thumper, GoBobi in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 14, 2020 Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 DAMI34, Bmflar, notranc in 2 others 2 3
Darko3g Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 Na razgovoru za službo vpraša kadrovik kandidata: Zakaj mislite, da ste primerni za to službo strokovnjaka za računalniške vdore? Zato, ker sem vdrl v vaš računalnik in se sam povabil na ta razgovor. ------------ Mami, danes mi je očka na avtobusu rekel naj odstopim prostor eni ženski. To je pa čisto v redu. Že, ampak jaz sem sedel v njegovem naročju. ----------- V knjigarni kupec vpraša knjigarnarja, kje imajo knjige o paranoji. Točno za vami so. ---------- Mama se hvali: prvi sin je arheolog v Boliviji, drugi sin poučuje glasbo v Amsterdamu, hči pa končuje dolgoletni projekt v Indijii S čim ste se jim tako zamerili, da hočejo biti tako daleč stran? --------- Učitelj pravi učencu: V mojem razredu ne moreš spati. Lahko bi, če bi govorili malo tišje ----------- Bolje vrabec v roki, kot žolna na glavi --------- Zakaj je bila šola lažja za praljudi? Niso se rabili učiti zgodovine Bmflar, maus, RobiRoberto in 2 others 1 4
Bmflar Objavljeno Julij 30, 2020 Opozori Objavljeno Julij 30, 2020 RobiRoberto, ligenjček, kaizer in 4 others 1 6
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2020 Štajerc pri frizerju Štajerc pride k brivcu in reče: “Porazirat sm se prišo.” ”Ali mislite obriti?” ”Ne ob riti. Po ksihtu, trotl, trapasti!” bajkr88, thumper, notranc in 1 other 1 3
Darko3g Objavljeno Avgust 10, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2020 Si tip kupi novega BMW in ga gre sprobat, Žge po eni ravni cesti, ko ga naenkrat prehiti kura na 4 nogah. Tip žge za njo pa ga ne more prehitet. Naenkrat kura zavije levo na eno kmetijo. Tip za njo in vpraša kmeta. Kaj je to za ena kura s štirimi nogami? Pa pravi kmet ponosno. Naš najnovejši dosežek, genski inženiring, najbolj cenjen del kure so kurja bedra in ta jih ima 4 namesto dveh. Kakšen pa je okus tega mesa? Tega pa ne vemo, je še nismo ulovili. Bmflar, Quest, notranc in 4 others 1 5 1
thumper Objavljeno Avgust 10, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2020 pred 12 urami, Darko3g pravi: Si tip kupi novega BMW in ga gre sprobat, Žge po eni ravni cesti, ko ga naenkrat prehiti kura na 4 nogah. Tip žge za njo pa ga ne more prehitet. Naenkrat kura zavije levo na eno kmetijo. Tip za njo in vpraša kmeta. Kaj je to za ena kura s štirimi nogami? Pa pravi kmet ponosno. Naš najnovejši dosežek, genski inženiring, najbolj cenjen del kure so kurja bedra in ta jih ima 4 namesto dveh. Kakšen pa je okus tega mesa? Tega pa ne vemo, je še nismo ulovili. pa je.. maus 1
maus Objavljeno Avgust 11, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2020 pred 12 urami, thumper pravi: pa je.. maus jo je ujamu Bmflar, RobiRoberto, thumper in 4 others 2 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se