Popularna objava kaizer Objavljeno Februar 5, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 danes sem rekla sefu naj mi zvisa placo ker, me 3 firme iscejo..me vprasa katere..pa mu odgovorim :elektro,komunala in furs Vpraša sodnik obtoženko: Zakaj ste moža udarjali s kladivom? Obtoženka: ker je vsak svoje sreče kovač Luka66, Tedybear, RobiRoberto in 7 others 1 9
Popularna objava GeeSXer Objavljeno Februar 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 8, 2021 Biblioteka: - Imate li knjiga o samoubistvu? - Imali smo, ali uzmu, pa ne vrate! Mavti, J.a.m.e.s, Tedybear in 10 others 1 12
Darko3g Objavljeno Februar 8, 2021 Opozori Objavljeno Februar 8, 2021 Maradona je umrl, Rolling Stonsi pa še živijo. Torej niso problem droge, ampak nogomet. Alla, Mavti, kaizer in 5 others 8
Popularna objava notranc Objavljeno Februar 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 8, 2021 Je bil en strašni je*ač. Vsak dan pripelje domov drugo. Doma pa je imel tudi papagaja, ki je vse stalno komentiral. Čim on pride domov, papagaj začne: ''Uvauuu spet nova bejba, pa kakšni joški, pa dobra rit, ajde navali...'' Jasno tipu se enkrat strga pa reče papagaju: ''Zdaj pa če mi ne utihneš in se obrneš v kot ti bom oči istaknu.'' Papagaj se userje in res utihne in skoz v kot gleda. Kar naenkrat pa zasliši: ''daj ljubica uleži se na pojstlo, jaz bom pa splezal na omaro in nate skoču.'' V tistem se papagaj obrne in reče:''Je*eš oči, tole pa moram videt...'' RobiRoberto, Luka66, J.a.m.e.s in 10 others 13
Popularna objava Alla Objavljeno Februar 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 9, 2021 1969 N.Amstrong prvi človek,ki je pristal na Luni. 2021 Z.Pocivalsek prvi clovek,ki je v Ormožu pil vodo. bajkr88, MARE 65, Kaldu in 11 others 1 13
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2021 Opozori Objavljeno Februar 9, 2021 pred 12 minutami, Alla pravi: 1969 N.Amstrong prvi človek,ki je pristal na Luni. 2021 Z.Pocivalsek prvi clovek,ki je v Ormožu pil vodo. a, dej nehi..usrou sm se... mam filing, da se je voda iz Ormoža zlo približala vodi iz Kane Galilejske..spred 2000 let thumper, Mavti in smasher 1 2
notranc Objavljeno Februar 9, 2021 Opozori Objavljeno Februar 9, 2021 Pride zelo zajetna gospa k ginekologu na pregled. Ko je ze na stolu pripravljena na pregled ji ginekolog rece: '' No zdaj pa najprej malo prdnite.'' '' O, a je to za relaksacijo?'' ga vprasa gospa. Ginekolog pa nazaj: '' Ne, ne, to je za orientacijo.'' DAMI34, J.a.m.e.s, RobiRoberto in 5 others 8
MARE 65 Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 kaizer, thumper, Mavti in 5 others 1 7
Marko P. Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 Ob 9. 2. 2021 ob 13:27, DAMI34 pravi: Ob 9. 2. 2021 ob 13:12, Alla pravi: 1969 N.Amstrong prvi človek,ki je pristal na Luni. 2021 Z.Pocivalsek prvi clovek,ki je v Ormožu pil vodo. a, dej nehi..usrou sm se... mam filing, da se je voda iz Ormoža zlo približala vodi iz Kane Galilejske..spred 2000 let Le Chuck Norris in Zdravko Počivalšek znata samo vodo iz špriceja spit!!!!! DAMI34, kaizer, Mavti in 6 others 2 7
Popularna objava kaizer Objavljeno Februar 10, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 DAMI34, GoBobi, notranc in 8 others 1 10
kaizer Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 RobiRoberto, notranc, Spasku in 3 others 1 5
notranc Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 Gre mama z britofa domov, pa sreca Janezka. Pa pravi Janezek: ''Kam pa kam mamca?'' ''Domov sinko, domov'' mu odvrne. Pa jo mulo vprasa:'' A pa se vam splaca?' thumper, GoBobi, RobiRoberto in 7 others 9 1
Popularna objava notranc Objavljeno Februar 10, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 Pride tip v gostilno. Na rami je imel papagaja, ob sebi pa pet hudih bejb, ena bolj seksi od druge. Se vsedejo za mizo, narocijo same najdrazje stvari, za papagaja pa kar cel jedilnik. Zacnejo jesti, papagaj se base, golta in en dva tri poje vse kar je na jedilniku tako, da hoce se. Pride kelner, se mu zdi vse mal cudno, pa vprasa tipa, kaj je to zaena papiga. Mu tip odvrne: - sem ujel zlato ribico pa mi je dala tri zelje. Zelel sem si veliko denarja, veliko lepih zensk in nenasitnega tica. Pa me ribica pri zadnji zelji ni najbolj razumela... kaizer, thumper, mladench in 11 others 14
Popularna objava Darko3g Objavljeno Februar 11, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 Ljudi običajno kar strese, ko ugotovijo, kako slab električar sem. RobiRoberto, Tim Š., kaizer in 9 others 12
Popularna objava Tedybear Objavljeno Februar 11, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 Župnik na potovanju vprasa mulca: "Fantič, kje je tukaj zelezniška postaja"? Mulc: " Vem, ampak ne povem" Ž: " Jej jej fant, ti že ne boš prišel v nebesa". Mulc: " Ti pa na postajo ne". thumper, RobiRoberto, MARE 65 in 7 others 10
Darko3g Objavljeno Februar 13, 2021 Opozori Objavljeno Februar 13, 2021 Pametni ljudje zmeraj dvomijo v svoje znanje, neumni pa so prepričani. Sem 100% prepričan, da je tako. smasher, MARE 65, RobiRoberto in 2 others 5
Darko3g Objavljeno Februar 22, 2021 Opozori Objavljeno Februar 22, 2021 Ko Čak Noris prečka cesto, avtomobili gledajo levo in desno. ------ Včasih so pošteni ljudje dosti manj kradli. MARE 65, Mavti, DAMI34 in 2 others 1 4
Darko3g Objavljeno Februar 22, 2021 Opozori Objavljeno Februar 22, 2021 Janezek ulovi zlato ribico in ta mu reče, da mu izpolni tri želje. Janezek si zaželi, da ne bi bilo več matematike. Ribica pa: Storjeno. Nimaš več želja. thumper, Alla, MARE 65 in 5 others 1 7
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Februar 26, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 Sedi možakar na ulici, pred seboj pa ima škatlo z jabolčnimi peškami. Pride mimo policaj in vpraša: >>In kaj ti počneš?<< Mož: >>Prodajam jabolčne peške.<< Policaj: >>Čemu pa služijo?<< Mož: >>Poješ eno in takoj postaneš pametnejši.<< Policaj: >>Koliko pa stane ena peška?<< Mož: >>5 evrov.<< Policaj: >>Daj mi eno.<< Policaj jo poje, misli nekaj sekund in pravi: >>Hej, za 5 evrov bi lahko kupil tri kile jabolk in dobil vsaj 100 >>pešk!<< Mož: >>No, vidiš da deluje! Si že pametnejši.<< Policaj: >>Madonca, pa še res je......... Daj mi še dve peški!<< MARE 65, notranc, RobiRoberto in 9 others 1 11
Darko3g Objavljeno Marec 1, 2021 Opozori Objavljeno Marec 1, 2021 Kaj dela kamikaza, kadar ne leti? Umira od dolgčasa. GoBobi, DAMI34, thumper in 3 others 6
Darko3g Objavljeno Marec 1, 2021 Opozori Objavljeno Marec 1, 2021 Lavfa tip po ulici s škarjami v rokah. Pa ga en vpraša. Kam tako hitiš? Slišal sem da je tašča v bolnici in da je njeno življenje visi na nitki, pa grem pomagat. MARE 65, RobiRoberto, DAMI34 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2021 Opozori Objavljeno Marec 2, 2021 pred 13 urami, Darko3g pravi: Kaj dela kamikaza, kadar ne leti? Umira od dolgčasa. le zakaj kamikaze nosijo čelade
kaizer Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Bila je kriza in generalni direktor policije se pritožuje na sestanku Gospodje, pred nami je velik problem. Zaradi finančnih težav prometna policija nima več balončkov, da bi dajala pihati pijanim voznikom. Ali ima kdo predlog, kako rešiti zadevo? Takoj se javi neki mladi policist in pravi Dajmo jim pihati v kondome. Vsi začudeno: Kako , v kondome? Policist pa: Saj ko je voznik pijan, itak ne razloči med balončkom in kondomom. Predlog je bil sprejet in takoj naslednji dan so poslali policista v lekarno kupiti kondome. Ko je prišel na vrsto je naročil: Deset tisoč kondomov prosim. Takoj se je oglasil starejši moški, ki je bil za njim na vrsti: Poglej, poglej! Tem policajem pa res ni nikoli dovolj. Najprej so nas kaznovali, sedaj nas bodo pa še vse pojebali. Hitro pristopi neka ženska in vpraša policaja: Ali boste s tem hodili po domovih, ali moramo priti na policijsko postajo? CINDAPP, smasher, RobiRoberto in 5 others 8
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Marec 5, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 Kakšna je razlika med navadno Lado Nivo in pa Lado Nivo Sport? ? .... .... .... Sport ima na vlečni kljuki tenis žogico. Quest, bajkr88, smasher in 9 others 1 11
GeeSXer Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 Pobegli pitbul, ki se je zatekel v čakalnico ambulante, je trem ozdravil išijas, dvama pa je rešil kronično zaprtje. GoBobi, MARE 65, DAMI34 in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se