thumper Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 nov izraz za zdravnico s heteroseksualnimi nagnjenji? Akito, VS800 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 ligenjček, thumper, DAMI34 in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 18, 2020 Deli Objavljeno Januar 18, 2020 ligenjček in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Januar 19, 2020 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2020 Sveti Petar i Šef su se dogovorili da će u budućnosti primati samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću... Nakon nekog vremena kuca netko na Nebeskim Vratima... Sveti Petar: - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUčAJEVE! Pokojnik: - Slušaj moju priču! Oduvijek sam mislio da me žena vara. Tako sam otišao tri sata ranije s posla, trčim ko lud 11 katova do stana, otvaram vrata, pretražujem cijeli stan, a na balkonu nađem tipa kako gol golcat visi s vanjske strane balkona i drži se za ogradu. Nato uzimam čekić i udaram tom kretenu svom snagom po prstima. On pada na grm koji ga nježno dočeka. Govno! Ja natrag u kuhinju, uzimam kompletan frižider i bacam ga preko balkona... PUN POGODAK! Napokon je kreten sređen, a meni su taj napor i uzbuđenje donijeli infarkt i evo me kod Tebe! - U redu... - kaže Petar. - Možeš ući. Kratko nakon toga ponovno se začuje kucanje na Vratima: - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - kaže Sveti Petar. - Nema problema! - kaže pokojnik. Radio sam, kao i svaki dan, svoje jutarnje tjelovježbe na balkonu. Spotaknem se na vazu s cvijećem i padnem preko ograde, ali se u zadnji čas uspijevam uhvatiti za ogradu balkona stana ispod svoga... - Bože, kakva sreća! - pomislih. Nato iznenada dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i, nasreću, dočeka me mekan grm te pomislim: ' Ovo je ludo, već drugi put preživjeh!' Pogledam prema gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider! - Dobro, možeš ući u Raj. - odgovori Sveti Petar. Tada ponovno netko pokuca na Nebeska Vrata: - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - reče Sveti Petar. - Nema problema! - kaže pokojnik. - Sjedim ja nakon dobrog seksa gol u frižideru... - To je dovoljno! - prekine ga Sveti Petar. - Uđi! thumper, CINDAPP, GoBobi in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Januar 21, 2020 Avtor Deli Objavljeno Januar 21, 2020 Dotrčala jednog dana susjeda Habiba sva zadihana do Fate, pa će odmah s vrata: - Fato, brzo dođi, tvoj Mujo guzi dole Hasu nasred mosta, ovoliko se raje skupilo. Potrčala Fata do mosta, kad stvarno, skupilo se brdo ljudi, probije se ona kroz njih kad tamo Mujo guzi Hasu. Fata se prodere: - Mujo, bolan, jes' ti normalan? Pa šta to radiš? Svi te gledaju! Mujo se okrene i reče ozbiljno: - Ma, pusti me Fato, pao Haso u rijeku i počeo se utapati, ja ga izvukao, a sad mu spašavam život! Fata zavrti glavom i reče: - Mujo, budalo jedna, ne spašava se tako život, nego se daje umjetno disanje usta na usta. Mujo slegne ramenima i reče: - Znam ja to, tako je i počelo... Alla, Frenk 67, Tedybear in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 22, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 22, 2020 DAMI34, RobiRoberto, CINDAPP in 12 others 1 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 23, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 23, 2020 VS800, DAMI34, Zok in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Januar 23, 2020 Deli Objavljeno Januar 23, 2020 Stopnjevanje v spolnosti: Virgo intacta, Virgo contacta; Virgo ad acta Akito, DAMI34, ligenjček in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno Januar 25, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 25, 2020 Andrejcer, DAMI34, ligenjček in 7 others 1 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 27, 2020 Deli Objavljeno Januar 27, 2020 CINDAPP, skofk, Akito in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 28, 2020 Deli Objavljeno Januar 28, 2020 Kaj čakajo Amerikanec, Žid in Ukrajinec pred javno hišo ? Amerikanec čaka izmeno, Žid popust in Ukrajinec ženo ? DAMI34, VS800, Mavti in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 29, 2020 Deli Objavljeno Januar 29, 2020 After information alcohol can kill coronavirus ... After-information-alcohol-can-kill-coronavirus.mp4 VS800 in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 29, 2020 Deli Objavljeno Januar 29, 2020 Bmflar, thumper, Akito in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 30, 2020 Deli Objavljeno Januar 30, 2020 - Ste kaj spili? - Ja, dovoljeno, deciliter vina. - Bomo opravili test...joj, to pa je bilo dosti preveč! - Ne, deci in liter. Quest, DAMI34, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Januar 30, 2020 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2020 V vrtec pridejo priklopiti internet.... Dober dan, jaz sem od Amisa. Vzgojiteljica : Malo počakajte, verjetno še spi. Alla, Akito, Gustav in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Januar 30, 2020 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2020 Poveo djed unuku na izlet pa idući šumom naiđoše na proplanak, a na njemu parkiran bijesan Mercedes. Djede, djede gledaj auto! Idem ga pogledati izbliza. Ne idi tamo! Nemaš što vidjeti, auto k’o auto! Ipak, unuka se istrgne djedu iz ruke i potrči prema automobilu . Za nekoliko minuta vraća se: Baš onako kako si rekao dida. Kupili su auto, a ni za gaće nemaju. Bmflar, Akito, Gustav in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 30, 2020 Deli Objavljeno Januar 30, 2020 (popravljeno) Gleda Mujo platni spisak: Ibro 1.000 eura, Meho 1.200 eura, Suljo 950 eura, Haso 1.500 eura, i sve tako redom. Na kraju se iznenadi: Gle’ ovog, jebo mater, ko je taj... Saldo... 35.000 eura! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Muškarac sedi u sobi kada začuje da neko kuca. Otvara vrata i ugleda puža na tremu. Uzme ga i baci daleko i dvorište. Tri godine kasnije opet neko zakuca. On opet otvori vrata i ugleda istog puža koji mu ljutito kaže: "Dobro, šta je bilo ono?" ------------------------------------------------------------------------------------------------ Dečak ulazi u berbernicu, a berberin šapne mušteriji: 'Ovo je najgluplji dečak na svetu. Sada ću vam dokazati.' Berberin u levu ruku uzme novčanicu od 10 maraka, u desnu dve kovanice od dve marke, a zatim pozove dečaka i pita ga: "Koje želiš?" Dečak uzme kovanice i izađe. "Šta sam vam rekao?", reče berberin i doda: "Taj mali nikada neće naučiti". Kasnije, mušterija napusti brijačnicu i ugleda dečaka kako izlazi iz prodavnice sa sladoledom. "Hej, mali, zašto si uzeo kovanice, a ne novčanicu?", upita ga. Dečak, zadovoljno ližući sladoled odgovori: "Zato što će onog dana kada odlučim da mu uzmem 10 maraka, igra biti gotova". Popravljeno Januar 30, 2020. Popravil Bmflar Akito, VS800, DAMI34 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Januar 31, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 31, 2020 V sosednjih hišah sta stanovala Štajerc in Ljubljančan. Štajerc je imel kokoš, ki je vsako jutro znesla jajce, ki jo je Štajerc pobral in si pripravil zajtrk.. Neko jutro je kokoš znesla jajce na dvorišču Ljubljančana. Ko je Štajerc krenil ponjo, jo je pred njim pobral Ljubljančan. Štajerc: "Daj mi jajco!" Ljubljančan: "Kako, saj je moja, kokoš jo je znesla na mojem dvorišču." "Ampak, kura je pa moja!" "Dvorišče pa moje!" "Vidim, da tak nema prišla nikam ..... Pri nas na Štajerskem rešimo takšne primere na zelo enostavn način ......" "Kako?" reče Ljubljančan. "Najprej bom jaz tebe brcno v jajca pa štopal, kejko cajta boš nuco, ka se pobereš, potli boš ti mene in štopo. Keri se bo prej pobral, od tistiga je jajčka!" "Velja!" Gre Štajerc po najtežje delovne šuhe s kovinsko kapico, vzeme zalet in v stilu Oliverja Bierhoffa brcne Ljubljančana v moda, z vso močjo. Ljubljančan pade in se v agoniji zvija 32 minut in 18 sekund. Nato se Ljubljančan opremi, vzame zalet, nakar mu Štajerc pravi: "Eh, naj ti bo, obdrži jajco, bom jas gnes marmelado na kruhu jeu!" Quest, thumper, ligenjček in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 31, 2020 Deli Objavljeno Januar 31, 2020 Ustavi policaj pacijenta .. - A ste kaj popili ? - Seveda, en kapučin. Gleda policaj in nato zvito : Da niso bili trije, štirje kapučini ??? maus, Zok, Akito in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 1, 2020 Deli Objavljeno Februar 1, 2020 Zakaj Čak Noris ne more bit gej? Ker so zanj vsi pi.ke skofk, DAMI34, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 1, 2020 Deli Objavljeno Februar 1, 2020 (popravljeno) Pride človek priklopit internet v vrtec in reče: Jaz sem od Amisa. Pa pravi varuška: Mau počakte, mislim, da še spi. Popravljeno Februar 1, 2020. Popravil Darko3g Gustav, ligenjček, Scarabeo 500 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 1, 2020 Deli Objavljeno Februar 1, 2020 Starejši možak pride k zdravniku in se pritožuje: - Doktor, pri vsakem seksanju slišim v ušesih glasno žvižganje! - Ja, pri vaših letih pa res ne morete več pričakovati aplavza ... Vprašajo Američana, Rusa in Slovenca, kdaj jim je bilo najboljše v življenju. "Ko sem bi na Havajih, tam je bilo veliko hrane in žensk!" odgovori Američan. "Ko sem padel v sod vodke," reče Rus. Slovenec ima daljšo zgodbo: "Sem bil pozimi leta 1982 v stražarski desetini v vojašnici pod Stolom. Bilo je pol štirih zjutraj, zunaj je bilo minus dvajset, ležal sem pri peči, se grel ko je vstopil desetar in zaklical: "Janez, ven na stražo! Jaz pa sem Franc!" Akito, Bmflar, dr.looney in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 2, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2020 Scarabeo 500, CINDAPP, Gustav in 8 others 2 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 3, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2020 Jako ružna žena nervozno ulazi u robnu kuću sa dvoje dece, vičući na njih. Čovek na ulazu je upita: - "Dobro jutro gospođo, imate divnu decu. Jesu li blizanci?" - "Naravno da nisu, stariji ima 9, mlađi 7 godina. Zašto misliš da su blizanci? Čak ni ne liče, budalo!!" - "Ne, nikako, samo ne mogu verovati da Vas je neko jebo dva puta!" CINDAPP, Frenk 67, Andrejcer in 6 others 1 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fadil Objavljeno Februar 4, 2020 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Februar 4, 2020 Šta kaže muškarac svojoj ženi, kada mu ona sa koferom u ruci objasni da ga ostavlja zbog drugog: Ateista: Ne verujem. Budista: Samo neka si ti sretna. Katolik: Ja sam kriv. Jevrej: Vratiću ti! Pravoslavac: Samo neka je naš! Agnostik: Zašto nemaš obojicu? Musliman: Jedna manje-više. Melanholik: Ubiću se! Kolerik: Ubiću te! Apatik: Pa dobro. Pesimista: Znao sam. Optimista: Uzmi ključ, za svaki slučaj. Realista: To je moj kofer! Naivac: Kad se vraćaš? Racionalista: Nemaš argumenata! Skeptik: Jesi li sigurna? Romantik: Ali ja te volim! Filozof: Zašto baš danas? Pravnik: To će te puno koštati! Bankar: To će me puno koštati! Japi: Kolika mu je plata? Liberal: Konačno slobodan! Komunista: Dužan sam da te delim. Zeleni: Idi biciklom. Socijaldemokrata: Poštujem tvoju odluku. Slovenac: Samo da nije Hrvat! Hrvat: Samo da nije Slovenac! Albanac: Samo da nije Srbin! Srbin: Marš u pičku materinu! Kaldu, Bmflar, GeeSXer in 12 others 2 11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se