Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Februar 5, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 5, 2020 Plavolaska z gripo pošlje sms kolegici: "38,5 in vse me boli!" Kolegica: "Ženska ti nisi normalna. Dobi si enega z manjšim!" GoBobi, Mavti, DAMI34 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 5, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2020 Marko P., Bmflar, MARE 65 in 3 others 2 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 6, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2020 Frenk 67, MARE 65, Gustav in 5 others 1 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fadil Objavljeno Februar 10, 2020 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Februar 10, 2020 Gustav, thumper, DAMI34 in 15 others 2 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Februar 11, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 11, 2020 CINDAPP, Erik99, Bmflar in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Alla Objavljeno Februar 12, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 12, 2020 VS800, Andrejcer, MARE 65 in 10 others 1 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Februar 12, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 12, 2020 MARE 65, ligenjček, dr.looney in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Februar 14, 2020 Deli Objavljeno Februar 14, 2020 "Mami, kaj je to ljubica?" "To je pokvarjena teta, ki zapravlja očkov denar!" "Mami, kaj pa ljubimec?" "To je dobri stric, ki pomaga mamici!" maus, Scarabeo 500, Akito in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 15, 2020 Deli Objavljeno Februar 15, 2020 pred 13 urami, twom pravi: "Mami, kaj je to ljubica?" "To je pokvarjena teta, ki zapravlja očkov denar!" "Mami, kaj pa ljubimec?" "To je dobri stric, ki pomaga mamici!" bl pomaga očku. ?? Bmflar, Zok in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 21, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2020 Došao ciga kod doktora… -Gosn doktor, moram da te pitam nešto al’ me sramota. -Pitaj -Znaš, gos’n doktor, imam problem sa moju ženu… mnogo joj tesna ona stvar, jel’ može da pomogneš? -Nema problema, uvedi ženu u ordinaciju a ti sačekaj napolju. Uđe mlada ciganka u ordinaciju, doktor je skine, uradi posao pa pozove cigu: Evo gotovo je. -Hvala gos’n doktor, nego jel’ mogu da probam da proverim? -Naravno uđi i proveri, ja ću sačekati u hodniku. Završi ciga posao pa kaže doktoru: Gos’n doktor nije loše, a jel’ može još malo da se proširi? Naravno cigo… i doktor ponovi radnju, gotovo je cigo pa ako hoćeš ti proveri. I naravno ciga proveri i posle završenog posla zahvali se doktoru i ode. Posle par dana sretnu se u istoj kafani. Doktor sa svojim društvom a ciga sa svojim pajtašima. Kaže doktor svom društvu: -Vidite onog cigana tamo. Doveo mi je ženu da joj proširim onu stvar i tako sam je slatko dva puta opalio!! Kaže ciga svojim pajtosima: -Ej društvo, vidite onu budalu doktora tamo. Pre neki dan sretnem onu kurvu Milevu, a nema gde da je opalim. Odvedem je kod njega u ordinaciju, dva puta on, dva puta ja… ma divota prava Bmflar, Gustav, Scarabeo 500 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 22, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2020 Gustav, ligenjček in Bmflar 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Februar 29, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 29, 2020 MARE 65, Gustav, igc1 in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Marec 30, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2020 ALEŠ M, tomaz69, RobiRoberto in 12 others 1 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ProdriveR Objavljeno Marec 30, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2020 Se menita dve blondinki: - Imam mojega moža malo na sumu. - Kaj pa je? - Se mi zdi, da mi prvega otroka ni on naredu. DAMI34, Quest, Frenk 67 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno April 1, 2020 Deli Objavljeno April 1, 2020 On: Draga varal sem te! Ona: Jaz tudi tebe! On: 1.april! Ona: Jaz pa tebe 15. julija! thumper, notranc, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Alla Objavljeno April 6, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2020 Štirje kirurgi razglabljajo … Prvi reče: "Na operacijski mizi imam najraje knjigovodje. Notri v njih je vse prešteto." "To ni nič v primerjavi z električarji", pravi drugi. "Različne barvne kode te vodijo od organa do organa. Ni šans, da bi zgrešil." "Meni so najbolj všeč knjižničarji, v njih je vse lepo zloženo po abecednem redu", pravi tretji. Četrti pa pravi: "Najbolj enostavno je operirati politike! Ni srca, ni možganov, ni jajc. In najboljše - glava in rit sta med seboj zamenljivi!" smasher, GoBobi, dr.looney in 10 others 1 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno April 14, 2020 Deli Objavljeno April 14, 2020 Zbiram predloge, kam za vikend. Želim si adrenalina. Mogoče bom izbrala podstrešje ali pa klet. Oboje mi deluje scary že od otroštva. Najbrž bo podstrešje. Je bolj utesnjeno, pa še luči ni. Če bom imela srečo, me pa prestraši še kak netopir. Popoln adrenalinski vikend odklop! dr.looney in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno April 26, 2020 Deli Objavljeno April 26, 2020 notranc, DAMI34, Alla in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 26, 2020 Deli Objavljeno April 26, 2020 Pride tip k okulistu in pravi: Doktor, zdi se mi, da postajam kratkoviden. Doktor ga pelje do okna in mu pravi. Povejte kaj vidite. Vidim sonce. In koliko dalje bi še radi videli? notranc, tomaz69, DAMI34 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 26, 2020 Deli Objavljeno April 26, 2020 (popravljeno) V majhnem mestu pride tip v edino trgovino in pravi: Rad bi kupil vsa gnila jajca in vse gnile paradižnike. Prodajalec vpraša: Kaj greste gledat novega komika, ki ima nocoj nastop? Ššš, pravi kupec, jaz sem ta komik. Kaj so mafinsi, če prebereš nazaj. Točno to kar počnemo, ko jih vzamemo iz pečice. Popravljeno April 26, 2020. Popravil Darko3g thumper in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 26, 2020 Deli Objavljeno April 26, 2020 Zadnjič sem klical na rdeči križ in sem pomotoma dobil davčno upravo. Opravičil sem se in rekel, da sem želel rdeči križ, da mi vzamejo kri. Pa so mi rekli, da se nisem dosti zmotil. DAMI34, thumper, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 26, 2020 Deli Objavljeno April 26, 2020 Na letalu sem sedel zraven starejše ženske in mi je tri ure govorila o svojih vnukih in mi kazala slike in še in še. Potem se je le spomnila, da govori samo ona, in se opravičila. Oprostite, ves čas govorim samo jaz, Gotovo imate tudi vik kaj za povedati. prosim, povejte mi, kaj mislite o mojih vnukih. Po enem letu sem srečal kolega motorista na berglah. Kaj se je zgodilo? Ah padel sem z motorjem. In si še vedno na berglah? No, ja, zdravnik pravi, da jih ne rabim več, odvetnik pa, da jih. Frenk 67 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 26, 2020 Deli Objavljeno April 26, 2020 Letalska družba je uvedla izjemne popuste za žene, ki so spremljale može na službenem potovanju. Po določenem času so poslali vprašalnike, da bi žene ocenile ta potovanja. Še sedaj prihajajo začudena vprašanja: kakšna potovanja? tomaz69, DAMI34, thumper in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 26, 2020 Deli Objavljeno April 26, 2020 20 direktorjev računalniških firm so povabili na testni polet novega brezpilotnega letala. Vsakem posebej so povedali, da je programsko opremo za letalo razvila njihova firma. 19. pilotov je takoj zapustilo letalo z raznimi izgovori. 20. je ostal na sedežu. Ko so ga vprašali zakaj se ne boji, je rekel: Če je to software, ki ga uporablja naš informacijski sistem, potem to letalo nikoli ne bo vzletelo. Andrejcer, Akito, breg in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 30, 2020 Deli Objavljeno April 30, 2020 Kolk je star tvoj oče? Kaj pa vem. V glavnem, ko je bog rekel, bodi luč, je on obrnil stikalo. RobiRoberto in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se