Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Kacin je itak ze pobral naziv za naj stand up komika in to za nekaj let....?? On in njegovi pritiski.??

Objavljeno

še ene 3 leta pa bomo vsi potestirani, kaj pa pol..že sedaj jim matematika šepa :P

119156535_1443059385877691_7616021694098950022_o.thumb.jpg.fc627264a394edd542cfd2738d7203c1.jpg

Objavljeno
Citiraj

Sem slišal za šankom, da bi se prvi morali cepiti vladajoči. Če preživijo, je cepivo varno.
Če umrejo, smo varni mi.

Objavljeno
Ob 11. 9. 2020 ob 16:39, DAMI34 pravi:

80 letniki so mel čago :P

Vikend sem preživel v Banovcih. Tam imajo čago že celo poletje. Tja hodim že vrsto let, pa takšno gužvo redkokdaj vidiš. Znanci so mi povedali, da je tako že celo poletje.

Pa tako nalezljiv je ta virus - čista negacija. Koga že ščitimo s temi ukrepi? :) Tam je 70 % upokojencev, ki se ne dajo :).

Zgledalo je ko Zrče. :)

Objavljeno
Pravkar, Scarabeo 500 pravi:

Vikend sem preživel v Banovcih. Tam imajo čago že celo poletje. Tja hodim že vrsto let, pa takšno gužvo redkokdaj vidiš. Znanci so mi povedali, da je tako že celo poletje.

Pa tako nalezljiv je ta virus - čista negacija. Koga že ščitimo s temi ukrepi? :) Tam je 70 % upokojencev, ki se ne dajo :).

Zgledalo je ko Zrče. :)

še dva petka jim ostaneta, pa valda bodo žural, kaj pa drugega. :D

• Haha 1
Objavljeno
Ob 12. 9. 2020 ob 10:56, DAMI34 pravi:

Na brezje.

Objavljeno

Spet je največ okužb v domovih starejših. Žuristi jedni ?

Aja, dejte se opazovat (nasvet radio1) in če opazite kake znake simptomov, pokličite osebnega zdravnika. Če ni slučajno v karanteni al pa okužen :P

Objavljeno

Beovićka ma krizo :P

in

Potrč vrača udarec!!!

in še ena resnična:
119048506_369573734040441_4554767505178813474_n.thumb.jpg.6b1688ee81774d7701528d34fc0b202e.jpg

Objavljeno

Fu korona..

20200914_173058.jpg

Objavljeno

....eeeeee kak je zaj z tem, pravijo, da se okuženi z COVID19 zdravijo v bolnišnicah?

Z čim jih pa zdravijo, če zdravila ni...?.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Spada to pod Korono ali pod smešne slike? Češka filharmonija

Image may contain: one or more people and people sitting, text that says ') art HD žive'

Objavljeno
pred 3 urami, Ris pravi:

....eeeeee kak je zaj z tem, pravijo, da se okuženi z COVID19 zdravijo v bolnišnicah?

homeopatsko :P

• Haha 2
Objavljeno
pred 3 minutami, Codeine pravi:

Pa ta zgodba s to kitajsko virologinjo se že več kot 1 mesec svaljka po internetu...

ok.....zdej vidm , da nism od čurunalnika pa neta odvisn        ......      sam testeru sm se :lol1:

Objavljeno

Gantar vs Kacin

http://novice.najdi.si/predogled/novica/885bd238839cd4b5ae539b2212313714/Mladina-Novice-dneva/Slovenija/Gantar-o-Kacinu-Dostikrat-govori-stvari-ki-ne-izpadejo-ravno-smiselno

Glede uporabe mask zunaj je Gantar dejal, da se mu to ne zdi strokovno upravičeno in smiselno. Predlagano predčasno zapiranje lokalov pa ima svoj smisel, saj večina okužb v zadnjem času izvira iz zasebnih zabav in druženja v lokalih. O tem bodo razpravljali tudi v sredo v okviru strokovne skupine, je še povedal minister.

Objavljeno

Jebe se negativcem za korona virus, saj ne morejo biti pozitivni :huh: 

Objavljeno
Ob 15. 9. 2020 ob 9:29, Ris pravi:

...veš kako je zdaj s tem. Če boš dobil visoko temperaturo, izgubil vonj ter okus in vedno težje dihal....in boš na testu pozitiven (upam da ne)...in boš vsak dan težje dihal...in ko boš na koncu že hlastal za zrakom...se spomni, da zdravila ni. Ostani doma pa kar bo pač bo.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 20 minutami, BIF pravi:

...veš kako je zdaj s tem. Če boš dobil visoko temperaturo, izgubil vonj ter okus in vedno težje dihal....in boš na testu pozitiven (upam da ne)...in boš vsak dan težje dihal...in ko boš na koncu že hlastal za zrakom...se spomni, da zdravila ni. Ostani doma pa kar bo pač bo.

na žalost imaš prav :dry:

in to vsem tistim, ki pravijo, da je virus nateg in verjamejo FB strokovnjakom 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 26 minutami, BIF pravi:

al pa še huje, boš pozitiven, brez simtomov, in ti bodo vsi rekli:

tis pa bulan...in se boš moral izolirat in delat bulan, pa čeprav si brez simtomov. A zakaj, ker je test tku pokazu :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!