Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

za jebivetre :)

Screenshot_20200315-141027.thumb.png.682f599adf6fd30fa6aa817fdc543c7a.png

BMK nej ne dela drame.

Evo dam podoben članek: prosim vse starejše gospode s klobuki in tete z očali, da ostanejo doma, ker drugače ne bo sredstev, da jim pomagamo, če jih slučajno v avtu kap, gonoreja, driska al karkoldrugega prime.

Trenutno je sutuacija naslednja:

https://www.worldometers.info/coronavirus/?fbclid=IwAR28EMeM_mr-yN-bWEO-KCBDsuTpbxLZZ7nUJ-WjuVWYujkLomUbu-nCzxw#countries

3je kritični, pa ajd naj jih bo 10, in zaradi tega ne moremo pomagati žrtvam nesreč? Ne ga srat. Dokler je kup folka na cesti in še vedno po par komadov pred kafičem, bi res prosil, da ne delate drame.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Pravkar, dr.looney pravi:

Preko spleta .... lahko narociš bioetanol za ekokamin.... js ga mam 6 l na zalogi;)

po.hvala..daj mi še link da ga naročim..dobava verjetno 4 tedne .. 

kakšna ideja za hrano in osnovne potrebščine - recimo milo za roke ? moja nepačničnost ni kupila zalog za 3 mesece ..

Objavljeno
pred 28 minutami, jvalant pravi:

TOLE zna biti problem! :P

dve opciji bodo:

al se bo povečala nataliteta

al pa:

ločitve :P

Objavljeno
1 hour ago, smasher said:

Torej @Snečer in @Kugelschreiber hočeta rečt da je tudi to fejk stran?

https://www.eur.army.mil/DefenderEurope/

Narobe sva se zastopla. Ja so prsli. To ni nic tako zelo dramaticnega. Fake interpretacija cist normalnega dogodka. Ce dejstvo zmanipuliras pac postane fake news. Dogodek so zaspinali, da delajo dramo, ali pa ne vedo, da je v EU vedno cca 100000usa vojakov. 

Objavljeno
pred 22 minutami, twom pravi:

Če komu še zmeraj kej ni jasno..., samo pet evropskih držav ima več okuženih na število prebivalcev kot Slovenija (Italija, Švica, Španija, Norveška, Danska)

9620C129-897E-413C-B0E8-F2B7AE8AAEB3.png

res ti predlagam, da gledaš kolono: Serius Critical, če ne drugega bo manj možnosti za kap :P

pred 11 minutami, thumper pravi:

lepo..samo povej mi kako pridem do alkohola/etanola .. 

kako pa priti do razkužil brez da greš v trgovino?

ali so sploh kje? ali jih lahko naročim in plačam po netu , pa se samo vsedem doma v avto,zapeljem do tja im prevzamem? 

kako bo s hrano ? zatrjujejo , da je blagovnih rezerv hrane dovolj..kako do nje z minimalnim rizikom??????

do alkohola jaz vem...ma ni za roke :P

Objavljeno
pred 2 minutami, thumper pravi:

kakšna ideja za hrano in osnovne potrebščine - recimo milo za roke ? moja nepačničnost ni kupila zalog za 3 mesece ..

https://ekokamini.eu/collections/bioetanol?gclid=Cj0KCQjwpLfzBRCRARIsAHuj6qWGQnNlnIbyWiDRXZ4GJJQRr4iPcK206AXR1voEtTkv7xAb2i_ZWR4aAvEIEALw_wcB

Objavljeno
pred 7 minutami, thumper pravi:

Hrana..... merkator ma spletno trgovino

Ostalo ..... tut prek spleta

Zajfo lohk pa tut doma narediš po prastarem receptu.... 

Objavljeno
pred 24 minutami, Snečer pravi:

verjetno Pezde-ir pošilja svojo babo v trgovino, da ne izpade bedak. 

Nekaj kar mora razumeti vsak, piše pretenciozno in z namenom prodaje članka. In ne niso problem gostilne, pač pa trenutno šopingi.

In nekateri bomo kljub Pezdetu in takim, ki varno sedijo doma za kompom morali delati, paziti na svoje zdravje in podobno.

Objavljeno
pred eno uro, twom pravi:

Če komu še zmeraj kej ni jasno..., samo pet evropskih držav ima več okuženih na število prebivalcev kot Slovenija (Italija, Švica, Španija, Norveška, Danska)

To je ista statistična varka kot pri Celju, ko so dokazovali, da je najbolj nevarno mesto v Evropi... Ja, seveda, na 100.000 prebivalcev, ane. Kmet ustreli svojo babo in še sebe, pa imaš 2 na 100.000 prebivalcev.

Isto sraje je pr coroni: 216 okuženih na 2,5 miljona? K ma vsaka neimenovana vasica v Evropi več prebivalcev kot naša celotna država.

"Statistika je veda, pri kateri s pomočjo številk dokažeš kar želiš." uradna definicija statistike, btw

Objavljeno

Takole bom rekel, kar opažam skozi okno.

Ni čudno, da se tako širi in še se bo.

Ljudje ne razumejo, kaj pomeni, ostanite doma!

Oziroma to razumejo kot športni vikend.

Na bližnjem gričku, v drevoredu, je zunaj vse živo, staro, mlado, vozički... deca igra nogomet in košarko na šolskem igrišču...alo šola, ne bi zaklenili? itd.

Moj prispevek ni honoriran :) 

Objavljeno
pred 1 uro, thumper pravi:

sej ne rabiš, trgovine bodo odprte. So tudi v Italiji. Drugač pa prepečenc in marmelada. Danes delam krompir, drugega ni, ker nisem dovolil moji v petek v šoping. Ne ker sem paranoik, ampak zakaj bi se drenjala v gneči.

Šoping pa je takle:

ob 7.50 se zbira "penzija" in čaka 8.00 da navali v tregovino. Do 10-11 ure zropajo kar se da, 

od 14-15 so šihtarji, pol ure pred zaprtjem pa ni gneče, ma kak čips boš že našel :P

pred 8 minutami, Snečer pravi:

Takole bom rekel, kar opažam skozi okno.

Ni čudno, da se tako širi in še se bo.

Ljudje ne razumejo, kaj pomeni, ostanite doma!

Oziroma to razumejo kot športni vikend.

Na bližnjem gričku, v drevoredu, je zunaj vse živo, staro, mlado, vozički... deca igra nogomet in košarko na šolskem igrišču...alo šola, ne bi zaklenili? itd.

Moj prispevek ni honoriran :) 

Resno te vprašam:

kaj je narobe s sprehodom v naravi, če držiš primerno razdaljo do drugega? A misliš da je v bajti manj virusov kot zunaj?

Moji prispevki tudi niso honorirani, delujejo pa blagodejno na prebavo in živce :D

ps. definitivno pa se bo mularija družila in zabavala, to je za pričakovati, to so mini počitnice, le država je zvalila krivdo za kak problem s svojih ramen.

Objavljeno

Js sm tut iz sprehoda :) treba bit v formi, jutr je sluzba :)

Lahko smo zunaj, sam ne lih stikov delat, pa se grupirat, to enim res ne gre.

Ce se bo pa nekdo slucajno z mopedom razcesnil, ga bojo ze zrihtal, nwem zakaj taka panika...  pojutrisnjem bo 18 stopinj, ko bom iz sluzbe prisel, valda bom sel en krog, nam doma. Na pumpi lepo tankas tam, kjer zunaj kartico zategnes in je to to.  

Lokale pa pravilno, da so zaprli, ker gledas prbitke vse brihtne, kok oni razkuzujejo od znotraj, da njim nic ne more bit.... Ubistvu jim je pa vseen, sam da je nacitan. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
4 minutes ago, DAMI34 said:

ps. definitivno pa se bo mularija družila in zabavala, to je za pričakovati, to so mini počitnice, le država je zvalila krivdo za kak problem s svojih ramen.

Pa se nebi smela.

Al ipaq, jaz skoz okna ne vidim zive duse. 2x na dan grem hodit, cca 45min-1h, ne srecam nikogar. Terase prazne. Vecina barov kjuzo. parkingi pred stacunami zelo prazni. Ne vem. Kar jaz gledam, sem dejansko pozitivno presenecen nad folkom. 

nee vem pa, kaj bo jutri. 

Objavljeno
3 minutes ago, DinDiin said:

Ce se bo pa nekdo slucajno z mopedom razcesnil, ga bojo ze zrihtal, nwem zakaj taka panika... 

U bistvu, komej cakajo kak odklon od covid19. Bojo rekli uh, kostolom. Razburljivo. Pa simpl za popravt :lol1: 

sej je blo receno, panika je, ker se UPRAVICENO pricakuje naval na urgence. Ce tam pristane se motorist, trati prostor in osebje. Plus izpostavlja se nevarni bolezni. Jutri ni navadn pondelk. Razglasena je pandemija, razglasene so izredne razmere. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

Pa se nebi smela.

Al ipaq, jaz skoz okna ne vidim zive duse. 2x na dan grem hodit, cca 45min-1h, ne srecam nikogar. Terase prazne. Vecina barov kjuzo. parkingi pred stacunami zelo prazni. Ne vem. Kar jaz gledam, sem dejansko pozitivno presenecen nad folkom. 

nee vem pa, kaj bo jutri. 

To ja, bari in gostilne so zaprti, kak kafič pa trije lokalni pijančki so prisotni. Po cesti je pa kr neki avtov. Ampak je nedelja, še k maši ni bilo potrebe. Tudi s sprehodi ni nič narobe. (kar nekatere že moti, ker bi morali ostati doma) In se strinjam s tabo. Danes.

Yu3 pa:

vsi u šoping in pol v karanteno, ter delo od doma.

Ampak:

smečar vam bo vseeno odnesel smeče,

poštar donesel pošto,

trgovka dala in zaračunala skret papir,

peki in ostali dostavili kruh,

itd. itd..

da boste lahko varni skriti in delali od doma.

Ajd, mal pretiravam, ampak tak je.

mularija pa: smela ne smela, mulci divjajo pri nas po ulici gor in dol cele dneve, lahko so pa v sorodu in iz iste bajte, nisem preveril.

Objavljeno

To je isto tabla za prepoved parkiranja in ustavljanja al pa parking za invalide.

Pa mudjel odloži svoje vozilo z izgovorom "SAMO ZA 5 minut".

:) 

Ne je Ne

Objavljeno

Z motorjem na siht, pa je vse po pravilih. ?

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Sicer nima veze z korono (ali pač)...ampak samo za predstavo o žrtvah takrat in danes. Ogromno mrtvih ob nesreči neposredno po njej in še dan danes gre na račun počasne ali napačne reakcije takratne Ruske vlade....enako kot sedaj je bila smrt nevidna in tudi takrat je večina zaradi nevidnosti ni jemala resno.

https://sl.wikipedia.org/wiki/Černobilska_nesreča

Objavljeno
pred 39 minutami, DinDiin pravi:

Na pumpi lepo tankas tam, kjer zunaj kartico zategnes in je to to. 

A noben ne uporablja app na poti za placilo? Tako na kozo pisan motoristom.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!