Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 minutami, maxxa pravi:

A noben ne uporablja app na poti za placilo? Tako na kozo pisan motoristom.

to je kaj? 

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 minutami, Snečer pravi:

to je kaj? 

Petrolova app za placilo goriva/pranja....prides do crpalke skeniras qbar kodo z gsm, natankas, odlozis rocko, odpeljes. Placilo se bremeni isto, kot z njihovo placilno kartico. Nobenega kontakta z nikomer, ni snemanja celade...

Popravljeno . Popravil maxxa
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

to bi jst rabu že tko al pa tko.. double win torej.. :P

nč ne rabiš, distanco pa umivanje rok. simpl

Objavljeno

"Zaradi pričakovanega povečanja obremenitev bolnišnic z bolniki s COVID-19 in vedno bolj omejenih kadrovskih in materialnih resursov, kot je npr. oskrba s krvjo, apeliramo, da se ljudje izogibajo nepotrebnim tveganjem, kot so nevarni športi, trampolinski parki, spusti s kolesom in motociklizem pa tudi delo na višini in delo v gozdu," so sporočili iz UKC Ljubljana.

Objavljeno

smučam lahko? :P

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

Boš štamfal? 

Od ponedeljka zjutraj tako ne bodo vozili vlaki, avtobusi in žičnice.

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

nevaren šport, saj piše gori :) 

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

nevaren šport, saj piše gori :) 

kleklanje je tudi, če se z okuženo iglo zbodeš u prst :P

pred 2 minutami, XTR pravi:

Boš štamfal? 

Od ponedeljka zjutraj tako ne bodo vozili vlaki, avtobusi in žičnice.

ratrak nas bo vlačil gor :P

Objavljeno
pred 2 urami, thumper pravi:

po.hvala..daj mi še link da ga naročim..dobava verjetno 4 tedne .. 

kakšna ideja za hrano in osnovne potrebščine - recimo milo za roke ? moja nepačničnost ni kupila zalog za 3 mesece ..

Lahko kupiš navadno vodko, jo z vodo razredčiš in evo imaš razkužilo. Samo hudič je, ker boš podlegel skušnjavi, boš raje grlo razkuževal. :D

• Haha 2
Objavljeno
33 minutes ago, maxxa said:

Petrolova app za placilo goriva/pranja....prides do crpalke skeniras qbar kodo z gsm, natankas, odlozis rocko, odpeljes. Placilo se bremeni isto, kot z njihovo placilno kartico. Nobenega kontakta z nikomer, ni snemanja celade...

Sej lahko tudi samo do 25e tankas... pomahas z kartico pa je....

Objavljeno
pred 2 minutami, jvalant pravi:

Sej lahko tudi samo do 25e tankas... pomahas z kartico pa je....

Za mahanje s kartico moras ravno tako v prodajalno, snemanje celade.... Sicer pa kakor komu pase. Meni odgovarja ze kar nekaj let.

Objavljeno

Yu3 grem v službo, pa še tankat moram, gorje meni :(

ps. bar na Ajdovskem petrolu je bil danes poln

Objavljeno

https://www.msn.com/en-xl/asia/asia-top-stories/china-confirms-coronavirus-is-airborne/ar-BBZP4OL?OCID=morenews&fbclid=IwAR3QQ0RqgGsSoWGRVmF--lG6l_Nochx92E9JwFBxsW7NefAdisRjESqPeN4

Citiraj

On Saturday it was announced the virus can now spread via aerosol transmission - meaning it can drift through the air for an extended period of time and cause infection if breathed in. 

"Aerosol transmission refers to the mixing of the virus with droplets in the air to form aerosols which causes infection after inhalation," Shanghai Civil Affairs Bureau deputy head Zeng Qun is quoted as saying by China Daily.

...

torej lepo po zraku kot za šalo

Objavljeno

Jaz ne poznam te aplikacije. S preklopno celado gre pa cist uredu drgac :) vazn, da mas razkuziu s seboj, al u avtu, al motorju, pa je. 

Objavljeno

Ja sej zato pa pravjo, da se ne grupirat, posebej v zaprtih prostorih in kihat. 

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

Sem že zdavnaj zapisal da se širi tudi po zraku, zato pa je predlagana distanca med ljudmi, pa kašljanje v rokav

nič novega

Objavljeno

To je zdej una scena, a ce se z avtom vozm za enim k kiha pred mano v avtu, a se okuzm? 

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

Ti ne! :naughty:

Objavljeno
pred 13 urami, Tedybear pravi:

Ti ne! :naughty:

si ne upam, letos več mrtvih in poškodovanih (brez okuženih) med smučarji kot pa motoristi. Smučanje je nevarn šport :P

Objavljeno
pred 13 minutami, DinDiin pravi:

To je zdej una scena, a ce se z avtom vozm za enim k kiha pred mano v avtu, a se okuzm? 

ko bo "prvega" speklo, bo konec murko scen

Objavljeno
Pravkar, dr.looney pravi:

A nis to vedu? ?:O

da kot za šalo ne...

saj bodo hiro to izvedeli tisti, ki so imeli danes športni vikend

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!