Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Še vedno lahko rečeš, da te je "sestra" zašpecala vajini skupni os. zdravnici, ki ti je odredila karanteno. Imamo pa tak fajn sistem, da če karantene ne želiš, je tudi ne dobiš. Oz. če po tednu dni še vedno ne kažeš simptomov, ne smeš na delo, ker te enostavno nočejo testirati.

Objavljeno
pred 1 uro, thumper pravi:

si mu napisal na mail in si dobil na mail odgovor? telefona v takih primerih ne uporabljam - nič več..

zadeva je kar resna.. če ne greš delat si ob službo.. a si pa ob službo če ga prijaviš z dokazi z maila?

Nimam na mailu, glede na to, da je teden dni nazaj sodelavcu takoj odobrila karanteno, nisem niti pomislil, da bo pri meni pa drugače....

pred eno uro, Ris pravi:

Jaz bi pisno obvestil osebnega zdravnika, ki naj pisno odgovori(email). Prav tako bi to naredil delodajalcu. 

?pisana beseda ima večjo težo od izgovorjene. Morda pride kdaj prav....saj veš zakoni o nalezlivih boleznih in tak dalje. 

vem, vedno pišem, danes sem poklical ker sem mislil, da gre zgolj za formalnost, ker je bilo že več takšnih primerov pa so vedno dodelili karanteno brez vprašanja...

Objavljeno

1961 - 2020: 1961 godine čovek leti u kozmos... 2020 godine čovek u kući pravi masku od gaća... Gde smo se mi to zajebali?

Screenshot_20201129_225950.jpg

Objavljeno
pred 12 urami, 3nity pravi:

Še vedno lahko rečeš, da te je "sestra" zašpecala vajini skupni os. zdravnici, ki ti je odredila karanteno. Imamo pa tak fajn sistem, da če karantene ne želiš, je tudi ne dobiš. Oz. če po tednu dni še vedno ne kažeš simptomov, ne smeš na delo, ker te enostavno nočejo testirati.

med nami, pa ne okol govort, so v nekaterih zdrav. organizacijah naslednja navodila:

torej navodila kako ravnati, ko se sedaj redno testirajo.

V kolikor si pozitiven, oddelaš šiht, potem pa domov. Seveda se govori o preventivnem testiranju in brez bolezenskih znakov.

ps. sistem se je pa že zdavnaj sesul, zato pa je tako kot je

Objavljeno

No koliko časa boste še verjeli, da ni nateg? Da je vse samo posel. Kako določeni fajn služijo.

"106. - 109. člen PKP7 (ZIUPOPDVE) bo delodajalcem za zvedbo hitrih testov povrnil 40 eur na zaposlenega na dan oddaje vloge na Furs."

https://www.svetovanje.si/svetovanje/blogi/pkp7-delodajalcem-bo-za-stroske-izvedbe-hitrih-testov-povrnjenih-40-eur-na-zaposlenega-5fec44b72114e02c29333574

Objavljeno

Kitajci pravijo, da še malo potrpimo s Covid-19... prihaja nova verzija Covid-21 in Covid-21 Pro.

Objavljeno

Kitajcem je končno ratal sproducirat neki, kar dejansko dela več kot 3 mesce. 

Objavljeno

Ste že kdaj probal kitajsko ulično hrano?

Za umret dobra.

Objavljeno
Ob 11. 11. 2020 ob 10:01, mladench pravi:

Kako je vse predvidljivo. Gantar "zajamra", naslednji dan poskok okužb, danes martinovo. Nisem baba vanga al kaj je že, ampak lahko napovem... za 14 dni bojo zaprl vse, decembra odprejo in omilijo ukrepe, po 4.1 pa pride tretji val... kvota 1.17 na to stavo.

Itakkkk 

image.png.db8bd88a045d99b76ca22ea0fb32da1a.png

• Haha 2
Objavljeno
pred 23 minutami, mladench pravi:

Itakkkk 

image.png.db8bd88a045d99b76ca22ea0fb32da1a.png

sam tale z zobotrebcem zmaga :D

Objavljeno
pred 3 urami, skalar36 pravi:

No koliko časa boste še verjeli, da ni nateg? Da je vse samo posel. Kako določeni fajn služijo.

"106. - 109. člen PKP7 (ZIUPOPDVE) bo delodajalcem za zvedbo hitrih testov povrnil 40 eur na zaposlenega na dan oddaje vloge na Furs."

https://www.svetovanje.si/svetovanje/blogi/pkp7-delodajalcem-bo-za-stroske-izvedbe-hitrih-testov-povrnjenih-40-eur-na-zaposlenega-5fec44b72114e02c29333574

ti bom povedal pošteno.

Korona bla bla...neglede na ime virusa je resničen. ŽAL ima tudi smrtne žrtve..še več škode pa je povzročil (in povzroča):

1. na gospodarstvu (nekateri so letos delali mesec al 2)

2. na povečanem nasilju v družini (3x 3xni umor, kar se še ni zgodilo v SLO)

3. na vojnih dobičkarjih, ki jih podpirajo popolnoma nesposobni kreteni v vladi

Saj bi še lahko našteval, a nima smisla. Mrtve in počasi umirajoče ne bo preštel niti en psiho, ki sedi v kleti in slepo verjame Kacotu in podobnim tičem.

A je bil virus sproduciran umetno? Ma mislim, da je nepomembno vprašanje, ker že obstaja. Ne rabim si zatiskat oči, vsi virusi, so čudovito biološko orožje, ki se ga poskuša razmnoževati in uporabiti za lastno dobrobit. (sploh velesile)

Tudi če je naraven ali umeten bo evolviral, mutiral itd..brez zunanje pomoči. Virusi tako delujejo, vključno z gripo.

Dejansko za sfukat svet ali državo ne rabiš natega, saj ga človeška neumnost podpira, četudi ga ni.

Objavljeno

Sej vem, da je virus resničen. Ukrepi kateri jebejo narod v glavo in bodo uničli gostinstvo in turizem, ter kar je z njima povezanega, in bogati že tako ali tako bogate,  je pa nateg.

Objavljeno
pred 22 minutami, skalar36 pravi:

Sej vem, da je virus resničen. Ukrepi kateri jebejo narod v glavo in bodo uničli gostinstvo in turizem, ter kar je z njima povezanega, in bogati že tako ali tako bogate,  je pa nateg.

se strinjam in to totalen. Pa ne samo gostinstvo, komplet turizem in povezano industrijo. Hkrati so omogočili delodajalcem lahek način odpuščanj, korupcijo v zdravstvu še povečali itd..razen redkih, ki so vojni dobičkarji, ne vidim dobička v tem sranju za nikogar. Že samo zadolževanje države bo potegnilo za seboj posledice, a to trenutne vladajoče na skrbi, saj bodo kmal odleteli. Narod bo pa še leta in leta plačeval.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 47 minutami, skalar36 pravi:

Ker je to drugo nateg je veliko verjetno, da je tudi prvo...ne verjamem, da so čakali, kdaj se bo zgodilo. Pa tudi, če se širi kot se sedaj, se ne bi v "trenutku" razletel po vsem svetu... to so morali načrtno razširit. Na naši firmi je tu pa tam kakšen zbolel, eni so bili samo pozitivni, večina pa nič...tudi tisti, ki so bili v stikih z okuženimi.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 15 minutami, vandrovec pravi:

Ker je to drugo nateg je veliko verjetno, da je tudi prvo...

To se dogaja že od druge svetovne vojne naprej. Američani takim dogodkom rečejo "false flag". Spomniš se ali sceniraš nek dogodek zaradi katerega potem posreduješ vojaško ali finančno nad masovnim prebivalstvom. Prej so bili na vrsti Azija, Afrika in bližnji vzhod. Sedaj smo na vrsti evropejci. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 20 urami, thumper pravi:

si mu napisal na mail in si dobil na mail odgovor? telefona v takih primerih ne uporabljam - nič več..

zadeva je kar resna.. če ne greš delat si ob službo.. a si pa ob službo če ga prijaviš z dokazi z maila?

No, še replika, ko sem rekel, da želim pisno na mailu, da sem jim sporočil, pa da oni prevzemajo odgovornost, sem v roku ene ure dobil odločbo o karanteni :lol1: 

Objavljeno
pred 8 minutami, ligenjček pravi:

No, še replika, ko sem rekel, da želim pisno na mailu, da sem jim sporočil, pa da oni prevzemajo odgovornost, sem v roku ene ure dobil odločbo o karanteni :lol1: 

sj v bistvu ne bo ali ne bi bilo neke razlike, če nimaš simptomov in se dobro počutiš. Karantena je pač preventiva.

Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

sj v bistvu ne bo ali ne bi bilo neke razlike, če nimaš simptomov in se dobro počutiš. Karantena je pač preventiva.

Razlika je v tem, kdo v primeru, da je kaj narobe, nosi odgovornost...

Objavljeno
Pravkar, ligenjček pravi:

Razlika je v tem, kdo v primeru, da je kaj narobe, nosi odgovornost...

noben, a nisi še opazil?

Jelko in JJ vesta kdo je kriv, Beovička in ostal kader vedo, kaj je potrebno nardit. Narod pa nori. Aja...prasc od Hojsa ve pa kok je kazen :P

• Haha 2
Objavljeno

No lahko povem prvo razliko med hitrim in "počasnim testom",, oz za HAG in PCR... če sem si prav zaponil.

PCR.. košta 100eur, testirajo 30ljudi v 15min, rezultati dejansko v 6 urah (vsaj v Kopru)

Hitri test...đabe... testirajo cca z enako hitrostjo... po 8urah se še nič ne ve.. sam tko povem pravijo da je hitri test.

Objavljeno
pred 14 minutami, smasher pravi:

No lahko povem prvo razliko med hitrim in "počasnim testom",, oz za HAG in PCR... če sem si prav zaponil.

PCR.. košta 100eur, testirajo 30ljudi v 15min, rezultati dejansko v 6 urah (vsaj v Kopru)

Hitri test...đabe... testirajo cca z enako hitrostjo... po 8urah se še nič ne ve.. sam tko povem pravijo da je hitri test.

hitri bi moral dat rezultat v 15 minutah..ampak glede na dobavitelje..si ga lahko samo prižgeš in potegneš skoz nos :P

https://www.nadlani.si/novice/slovenija/to-je-ekipa-ki-je-v-slovenijo-pripeljala-hitre-teste-zivijo-kot-milijonarji-v-svici-so-jih-aretirali/?fbclid=IwAR0KHaONBBEyWLGBwF9ODaOiDLGuI5OrF83QiU99Um_y8aDl811CBDzaJoI

Objavljeno

Dons je ena dohtrca rekla, da mormo do marca zdrzat, pol bo pa ze bols.... Upam, da so res tko splaniral, ker je ze dost tega sranja. 

Objavljeno

NORO KAJ SE GREMO V SLOENIJI. TESTIRAJO Z PRC TESTI, KI SO NEUPORABNI. Sodelujeji mediji, ki lažejo in zavajajo. Vedno več držav se odmika od PRC testov. Portugalska in Irska.

Lahko preberete komentarje pod videom. 

Prasvi se zbirajo na Brdu brez mask v večjem številu, potem pa kažejo s prstom na narod, da se zbira v zidanicah. Noro. Ljudska sodišča so hitra in učinkovita. Premalokrat uporabljena.

Objavljeno
pred 1 uro, DinDiin pravi:

Dons je ena dohtrca rekla, da mormo do marca zdrzat, pol bo pa ze bols.... Upam, da so res tko splaniral, ker je ze dost tega sranja. 

Čakaj malo, naj minejo velikonočni prazniki?. Saj veš druženje pa to.

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!