Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

In mi bomo vse to mirno požrli? Sklonili glavo in nastavili hrbte ob vedno hujšem kratenju svobode?

Damn, res.....očitno si kaj drugega niti ne zaslužimo, kot da postanemo sužnji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 47 minutami, RobiRoberto pravi:

2 X  Pfizer + Picikl + Stiki samo z domačimi  =  zaenkrat še deluje ...   ?

IMG_0003.JPG.e3689553650b438215a4f885f5fe28c3.JPG

ampak ti si malo magneten, a ne? :) 

Očitno so uspeli polovit maturante.

akec.thumb.png.fe4d85d3456fc69e8e2c9af40ec09480.png

Je pa vmes obljubljena dežela postala oranžna.

Citiraj

PREDSJEDNIK Zoran Milanović se obraća javnosti iz Požege.

Milanović se odmah na početku osvrnuo i na cijepljenje protiv covida-19.

"Onaj tko se htio cijepiti, mogao se cijepiti. Ja ne osjećam da me ugrožavaju oni koji se nisu cijepili. Cijepio sam se i ja, ali mi ćemo se i dalje razbolijevati. Što ćemo dalje? Proganjat ćemo ljude jer imaju karijes?"

"Što sad, ja ću izbaciti tajnicu s posla jer se nije cijepila? Pa neću.

50 posto ljudi se nije cijepilo. Iz nekog razloga neće. Koji je smisao pritiska prema pola populacije. To nije ni politički pametno", rekao je Milanović.

"Zašto se pale alarmi? Nije sustav takav, ljudi su takvi", rekao je Milanović.

"Ovakav paničan strah, gdje se bojiš da se bilo tko razboli, ne kažem da su namjere vlasti država diktatorske, ali u jednom trenutku moraš kazati 'u redu, gotovo'. Kao Britanci", rekao je Milanović.

"Ako vas cjepivo štiti, to je to. Imam lošu vijest, svi ćemo umrijeti jednog dana", rekao je Milanović.

Osvrnuo se na Zlatu Đurđević i izbor za šefa Vrhovnog suda.

"To je ozbiljan manjak legitimiteta. Imali smo ozbiljnu opstrukciju kandidatkinje, imala je posla s gomilom i huljama", kazao je Milanović.

Komentirao je uhićenje Patrika Šegote.

"Ta bijeda koja nam je bačena na kičmu i leđa, živjeli smo zadnjih 20 godina s tim. Drugi su mu produžavali život. To što je Zagreb preživio i živio zadnjih 20 godina, to je gore od komunizma. To je bila organizirana pljačka grada", kazao je.

@kronikkje si? :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

41 minutes ago, Alla said:

In mi bomo vse to mirno požrli? Sklonili glavo in nastavili hrbte ob vedno hujšem kratenju svobode?

Koga pozrli? Zaradi? Ker ni zastonj testiranj? Smesno :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, ukica pravi:

Sranje vlade in lobistov korporacij. 

Smešno ne... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, ukica pravi:

Zaradi cenzure svobode govora, zaradi omejevanja gibanja, zaradi odločanja o lastnem telesu, ....?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Alla pravi:

a mi verjameš, da bi sužnji rade volje prejeli cepivo, da bi bili svobodni ...jaz mislim, da bi prosili še za tretji odmerek, samo da bi bili svobodni ...

omejitve svobode so povsod... tudi s prepovedjo in omejitvijo hitrosti ... prodali so mi motor, ki zmore 300 in za to sem plačal davek, regostracijo, uporabo cest .. a silijo me, da po praznih cestah vozim 90 ... svien :dry: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Alla pravi:

Zaradi cenzure svobode govora, zaradi omejevanja gibanja, zaradi odločanja o lastnem telesu, ....?

V katerem  delu tvojega svobodnega govora si cenzurirana?

Giblješ se lahko kolikor hočeš...je celo zdravo in priporočljivo.

O lastnem telesu odločaš sama...nihče te ne more v nič prisilit.

V čem (ali kom) je problem?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, saj...potem je itaq vseeno če nam ukažejo še vse ostalo, a ne? Kaj lahko govorimo, kaj lahko/moramo razmišljat, kaj lahko/moramo jesti, kaj lahko kupimo ali imamo, koga moramo imeti radi, koga moramo sovražit,  kdaj in kam lahko gremo....in kdaj moramo umret.

• Hvala 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, maus pravi:

a mi verjameš, da bi sužnji rade volje prejeli cepivo, da bi bili svobodni ...jaz mislim, da bi prosili še za tretji odmerek, samo da bi bili svobodni ...

omejitve svobode so povsod... tudi s prepovedjo in omejitvijo hitrosti ... prodali so mi motor, ki zmore 300 in za to sem plačal davek, regostracijo, uporabo cest .. a silijo me, da po praznih cestah vozim 90 ... svien :dry: 

Ja, v skupnosti, v kateri živimo je polno nekih omejitev itd. Ne smeš hodit gol izven svojega, plačevat moraš davke, celo dež, ki pade na tvoje, ti obračunajo itd.

Tudi ne moreš se prosto gibat po svetu, potrebuješ potni list, vizo itd.

Pri Mormonih je še nekaj prostora, a tudi tam so strogi :)

pred 5 minutami, Alla pravi:

No, saj...potem je itaq vseeno če nam ukažejo še vse ostalo, a ne? Kaj lahko govorimo, kaj lahko/moramo razmišljat, kaj lahko/moramo jesti, kaj lahko kupimo ali imamo, koga moramo imeti radi, koga moramo sovražit,  kdaj in kam lahko gremo....in kdaj moramo umret.

Osnovna šola je obvezna ja itd. 

Praktično živimo v matrici ja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Snečer pravi:

Ja, v skupnosti, v kateri živimo je polno nekih omejitev itd. Ne smeš hodit gol izven svojega, plačevat moraš davke, celo dež, ki pade na tvoje, ti obračunajo itd.

Tudi ne moreš se prosto gibat po svetu, potrebuješ potni list, vizo itd.

Pri Mormonih je še nekaj prostora, a tudi tam so strogi :)

ja .. še do moderatorjev se moram kokr tolk lepo obnašat, če ne me brišejo in se jim jebe za svobodo govora :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

37 minutes ago, Alla said:

predlagam da se preselis nekam tukaj da spoznas kaj je svoboda

https://planetrulers.com/current-dictators/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Alla pravi:

Zakaj bi se selila, saj bomo kmalu imeli enako ;)

js te bom s svojim cepljenim teleščkom branu, dokler me ne pobere :P 

pred 16 minutami, Spasku pravi:

Klikn na Slovenijo ... takrat je bil še Turk precednik :P 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, maus pravi:

v EU in drugod po svetu gre v smer, da bodo cepljeni imeli dostop do nekaterih stvari, pa tudi do službe :huh: 

če sem prav razumel JJa, očitno je bral naše zapise včeraj, bo konec restrikcij in striktno PCT. Po moji logiki, mora bit cepivu dana alternativa. Ne morejo se vsi cepiti, najmanj nekateri iz zdravstvewnih vzrokov. Žal pa gre vse v smeri..samo cepivo, pa zdravstvo cepit pod mus. Orban je že napovedal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Snečer pravi:

Je pa vmes obljubljena dežela postala oranžna.

ni, ker zadnje čase države ne gredo več na barvo, ampak na PCT.

Zadeva bi sicer delovala, če bi se znotraj EU kotroliralo striktno. Tako pa se kontrolira samo mejo s Hrvaško.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

če sem prav razumel JJa, očitno je bral naše zapise včeraj, bo konec restrikcij in striktno PCT. Po moji logiki, mora bit cepivu dana alternativa. Ne morejo se vsi cepiti, najmanj nekateri iz zdravstvewnih vzrokov. Žal pa gre vse v smeri..samo cepivo, pa zdravstvo cepit pod mus. Orban je že napovedal.

seveda so alternative .. tudi nosečnicam ni potrebno biti s pasom privezan v avtu ... tudi zapor se nekaterim prestavlja zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ... in še in še, da ne naštevam 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, ukica pravi:

Če ti še ni jasno, je obveza po cepljenju določenih profilov brez enakovredne alternative, zgolj in samo kratenje osnovne pravice do normalnega in dostojnega življanja.

Kot sem zapisal (pa sem celjen, da ne bo pomote) še mal pa bodo necepljeni lahko sedeli samo še zadaj v avtobusu, kasnej jim bodo pa židovsko zvezdo napopal na obleko. 

Opaziš razliko? ti je jasno kaj je diskriminacija?

Ko pravica do nekaj postane obveza do nekaj, nastane diskriminaxcija.

Tistih ki so v strahu in usrani ker se bojijo necepljenih, seveda to ne briga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, maus pravi:

nabijaš.. si pogledal video, kjer lepo dr. Figelj, ki sicer ne nasprotuje cepljenju razloži v čem je štos?

Vzemi si čas, pa vsi, ki tako vehementno zahtevajo od vseh da se cepijo. In to vam pravi tip ki se je cepil ,z najbolj nevarno zadevo Astro iz Zenice :P

pred eno uro, BIF pravi:

V katerem  delu tvojega svobodnega govora si cenzurirana?

Giblješ se lahko kolikor hočeš...je celo zdravo in priporočljivo.

O lastnem telesu odločaš sama...nihče te ne more v nič prisilit.

V čem (ali kom) je problem?

Kje je problem:

v trenutku, ko folk zapreš in nekaterim dovoliš izhod ker so blond, drugim ki imajo drugačno barvo las pa ne.

Tu je problem. Verjamem, da si dovolj brihten da razumeš.

Ni samo cepljen varen. DEJSTVO. Varen je tudi necepljen in zdrav. Kako bodo organi represije to uredili ni moj problem, morajo pa tako urediti, da ne bo razlik. SIMPL

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 41 minutami, Spasku pravi:

ti pa tu ostani, ni bistvene razlike

pred eno uro, maus pravi:

ja .. še do moderatorjev se moram kokr tolk lepo obnašat, če ne me brišejo in se jim jebe za svobodo govora :P

ma teb dovolimo vedno vse, kr se nam smiliš, kr si sam :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

nabijaš.. si pogledal video, kjer lepo dr. Figelj, ki sicer ne nasprotuje cepljenju razloži v čem je štos?

Vzemi si čas, pa vsi, ki tako vehementno zahtevajo od vseh da se cepijo. In to vam pravi tip ki se je cepil ,z najbolj nevarno zadevo Astro iz Zenice :P

Zakaj jaz nabijam .. ti nabijaš .. jaz sem samo svoje mnenje povedal, do katerega imam pravico .. 

tisti, ki se niso cepili za določene bolezni, niso smeli v določene države v Afriko, pa nekje po Aziji itd itd .. in kje so bili takrat teli anticepilci .. pač niso jim dovolili tja in pika

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, maus pravi:

seveda so alternative .. tudi nosečnicam ni potrebno biti s pasom privezan v avtu ... tudi zapor se nekaterim prestavlja zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ... in še in še, da ne naštevam 

mal si pomešal..ma naj ti bo, ker si cepljen :P

Pa ti bom resno povedal..ker me žal zadeva (mojo familijo) krepko jebe. so določene bolezni, kjer je znano, da bi cepivo škodilo. Takemu človeku moraš dati podobno alternativo, kot imaš ti/jaz kartonček, da se špancirava okrog. Najmanj to.

Ker govorimo o prostovoljnem cepljenju, dodaj moj zgornji zapis pod vse, ki se ne želijo cepiti. Zakaj bi se pa morali? Ker sva jaz in ti to ukazala?

Nas mogoče ogrožajo?

Četudi sem se cepil (moja osebna odločitev, malce ker sem že vedel kaj bo, malce ker mi je to enostavna rešitev problema) mi ni vseeno za jebanje folka v glavo. Eni , pa itak gledajo samo na svojo lastno rit!!!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

mal si pomešal..ma naj ti bo, ker si cepljen :P

nič nisem pomešal... seveda obstajajo skupine, katere se ne smejo cepit in ravno take se ščiti s tem, da se ostali, ki se lahko cepimo ...

jaz sem se ravno zaradi staršev prijavil ... in ko sem dobil prvo dozo se naša odločta, da se bosta cepla .. in zdaj smo pač vsi cepljeni :P 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, Nearrain pravi:

image.thumb.png.b3ac22ea296eb3b1b25ab0925125f05e.png

a tem plakatom se ne strinjam...je precej zgrešen. Najmanj v točki, da cepivo NE prepreči težjega poteka bolezni. V bistvu je to edina in trenutno dokazana zadeva, da prepreči (vemo za kup blagih okužb v DSOjih).

Zgornji video dr. Figlja, ki se ne bo cepil to potrjuje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!