Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Banke nas posedujejo že od nekdaj, ne verjamem pa, da bi svoje dolžnike pobijala, ker jim potem nihče ne bi vrnil dolga.. tega tudi mafija ne dela ;) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 7/17/2021 at 3:38 PM, ftp said:

Na tem papirju je QR koda s katero lahko takoj preverijo pristnost.

Hakiranje Or kodet kovid,ni mogoče, saj je to način urejenih majhnih osebnih kvadratov,ki določajo to dejanje (podatki so kodirani z ureditvijo modula). Če bi želis to spremeniti, bi morali spremeniti ureditev modulov. To pomeni fizično spreminjanje QR kode.Lahko pa spremeniš kodo tako da se poveže naprimer na neko zlonamerno stran.Da bi pa mojo kodo kovid uporabu nekdo drugi no way 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 7/17/2021 at 12:36 PM, thumper said:

o pa jo obrača..včasih dejansko čez noč.. in s tem skrbi , da se vnos virusa iz tujine ne prekine..

najprej uvedejo stroge - premalo - ukrepe prehajanja državne meje..nato pa dodajo kup izjem..vse samo zato , da virusa v sloveniji ne zmanjka

Naj mi nek strokovnjak tu na forumu naredi spisek ukrepov (elaborat) da bi bli vsi kritizerji zadovoljni rad bi vidu kaj bi blo drugače

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, KARMEN1 pravi:

Danes ni dovolj spil ???

ko se mu odpre, bo citiral, vseh 541 strani :P pol pa kr sama beri vse :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, DAMI34 pravi:

Thumper bo naredu :P

thumper je mogoče clo koga tukej naredu pa mu mama ne upa povedat..

pred 2 urami, KARMEN1 pravi:

Danes ni dovolj spil ???

zmotla si se .. sm dost spil..ne pa preveč..

kdor ima ima .. ostali pa so samo fouš..

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, thumper pravi:

zmotla si se .. sm dost spil..ne pa preveč..

kdor ima ima .. ostali pa so samo fouš..

sevede je fouš, a nisi slišal, da se cepiva ne sme mešat z alkoholom? (sedasampovenajtonebopomislekčesehočešcepit) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, DAMI34 pravi:

sevede je fouš, a nisi slišal, da se cepiva ne sme mešat z alkoholom? (sedasampovenajtonebopomislekčesehočešcepit) :P

Ne usajej se ti k so te cepil zarad 5% nefukjenosti.. ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 58 minutami, Erikcslo pravi:

ne zavajaš ti, ampak zavajajo določeni mediji, da se prodajajo ;) 

kljub vsemu, še vedno zaupam stroki in ko mi vzamejo kri za preiskave rednega zdravniškega pregleda jim zaupam, da mi ne brizgne pod kožo magnetno ploščico in/ali sledilnik, ker sem tooook pomembna oseba, da me želijo spremlat in vsako mojo potezo preprečit, če ni v skladu s politiko trenutne oblasti, ki se itak stalno spreminja :P 

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Erikcslo said:

Vir informaciji::lol1:

Janez Zalaznik, slovenski akademski slikar, * 1963, Ljubljana. Janez Zalaznik se je rodil 1963 v Ljubljani, kjer se je po končani gimnaziji leta 1981 vpisal na Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, smer slikarstvo in leta 1987 .......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Erikcslo pravi:

@Erikcslopa ti si hujši, ko vegetarijanci in vegani tam okoli leta 1991 se pravi po osamosvojitvi. Vsem so nam prali možgane naj ne jemo mesa, ker je škodljivo, slabo vpliva na razvoj, plodnost...... Glej ga zlomka večina mesojedcev nas je še vedno zdrava in čila in z nekaj sreče smo dobili tudi potomce.

Jej kar češ, cepi se ali ne, priznaj uradno medicino ali naravno, boli me Qrac ampak tole tvoje nabijanje proti cepljenju gre pa že preko vseh meja zdravega razuma.

Noben cepec nima proti necepljenim toliko za povedat, kakor nasprotniki cepljenja prot cepljenim pustite nas pri miru, saj smo se za cepljenje odločili prostovoljno

lp, notranc

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To nesrečo imamo mi, ki se ne cepimo, da imamo slab PR oddelek, sami čudni res :( od magnetov, čipov, 5G, chemitrailov, ravne zemlje, do nerazumevanja statistike. In ravno ti so najbolj glasni, potem pa še ostali pademo v low IQ oddelek...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Erikcslo pravi:

E6rawZdWYAINeD1.jpg

E6ra_v8XIAYWSc6.jpg

E6ra5NIXIAE3glk.jpg

veš tole v žurnalo je potrebno prebrati do konca. Sem že jaz link objavil.

Tako kot se napihuje cifre okužb, se napihuje smrtnost, al pa zbolelih cepljenih. Vse je eno težko napihovanje cifer.

In kalkulacijo sem povedal, če je 70% prebivalcev cepljenih z enim odmerkom (ki še ne ščiti dokaj dobro) , to pomeni 7 od 10 ljudi. Kje je možno da bo število večje? Ja pri cepljenih z enim odmerkom. Procentualno pa ne bo večje.

Preberi članek, je lepo pojasnjeno. Tudi kalkulacija koliko jih zboli ki so cepljeni z dvema odmerkoma.

še del članka:

Pri nas je polno cepljenih 747.355 ljudi, le z enim odmerkom pa je cepljenih 105.816 ljudi. Izračunali smo, koliko ljudi bi bilo ranljivih za napad delte. Ob tem velja poudariti, da so za okužbo ranljivi vsi, ki bolezni niso preboleli. Pred okužbo z delto sodeč po statističnih podatkih iz Anglije ni varnih skoraj 157 tisoč dvakrat cepljenih in 69 tisoč enkrat cepljenih oseb. Povedano drugače, zagotovo ne bo zbolelo 510.410 tisoč dvakrat cepljenih in 37.036 enkrat cepljenih, medtem ko med necepljenimi in neprebolevniki ni varen nihče, po naših izračunih gre za 550 tisoč do 930 tisoč ljudi (odvisno, ali kot zaščitene upoštevamo vse pol leta ali eno leto po bolezni). Ali povedano drugače, od sto necepljenih in neprebolelih bi jih zbolelo sto, od sto polno cepljenih pa 21. Nasprotniki cepljenja bodo primere okuženih in hospitaliziranih med cepljenimi najbrž uporabljali kot dokaz za neučinkovitost cepiva, ampak v resnici gre za dokaz njihove učinkovitosti, ki pa na žalost ni stoodstotna. Pri visoki stopnji precepljenosti, ki še ne bi ustavila širjenja virusa, se lahko zgodi, da zboli celo več cepljenih kot necepljenih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, maus pravi:

ne zavajaš ti, ampak zavajajo določeni mediji, da se prodajajo ;) 

kljub vsemu, še vedno zaupam stroki in ko mi vzamejo kri za preiskave rednega zdravniškega pregleda jim zaupam, da mi ne brizgne pod kožo magnetno ploščico in/ali sledilnik, ker sem tooook pomembna oseba, da me želijo spremlat in vsako mojo potezo preprečit, če ni v skladu s politiko trenutne oblasti, ki se itak stalno spreminja :P 

nič ni zavajanja, je zlo točno napisano. Preberi članek.

Cepivo dobro ščiti sploh če maš 2 odmerka.

samo en stavek iz članka:

Ali povedano drugače, od sto necepljenih in neprebolelih bi jih zbolelo sto, od sto polno cepljenih pa 21

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

nič ni zavajanja, je zlo točno napisano. Preberi članek.

ne bom, ker določenih medijev ne berem. če bi bral, bi dosegli svoj namen :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, maus pravi:

ne bom, ker določenih medijev ne berem. če bi bral, bi dosegli svoj namen :P 

pol pa ne blebetaj o zavajanju.

samo en stavek iz članka:

Ali povedano drugače, od sto necepljenih in neprebolelih bi jih zbolelo sto, od sto polno cepljenih pa 21

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

pol pa ne blebetaj o zavajanju.

no no ... blebetaš ti, a ti je jasno ... berem kar čem in zavajanje teh medijev je značilno .. tudi ne hodim v cerkev, da bi zvedel sveto resnico... a razumeš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res bi prosil, da se prebere članekl do konca! Mogoče bo komu kaj več jasno. 

antivaxerji: članek vas ne podpira, v bistvu vas demantira.

pred 5 minutami, maus pravi:

no no ... blebetaš ti, a ti je jasno ... berem kar čem in zavajanje teh medijev je značilno .. tudi ne hodim v cerkev, da bi zvedel sveto resnico... a razumeš

trenutno s tabo o članku ne morem debatirati, ker ga nisi prebral. Je pa zlo bistven podatek, da ne hodiš v cerkev, tam se tudi zbirajo grupe ljudi.

Da je nekaj nabijanje lahko označiš, ko prebereš in ovrednotiš vsebino. Sedaj pa lahko spet zavajaš.

tule sem pa včeraj že objavil isti članek

https://motosvet.com/tabla/topic/43005-corona-cepljenje/?do=findComment&comment=2627462

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

Res bi prosil, da se prebere članekl do konca! Mogoče bo komu kaj več jasno. 

antivaxerji: članek vas ne podpira, v bistvu vas demantira.

trenutno s tabo o članku ne morem debatirati, ker ga nisi prebral. Je pa zlo bistven podatek, da ne hodiš v cerkev, tam se tudi zbirajo grupe ljudi.

Da je nekaj nabijanje lahko označiš, ko prebereš in ovrednotiš vsebino. Sedaj pa lahko spet zavajaš.

tule sem pa včeraj že objavil isti članek

https://motosvet.com/tabla/topic/43005-corona-cepljenje/?do=findComment&comment=2627462

ne pretiravaj ... na viruse se tok spoznaš kot jaz na nuklearno fiziko ... NIČ ... veš to kar prebereš 

če prebereš se spoznaš na cepiva in potem greš v laboratorij in jih takoj mešaš ... BOLANI STE S TEM... in vaxerji in antivaxerji

priznam, da se ne spoznam na viruse in le zdrav razum mi pravi, da naj verjamem uradni medicini in ne popularnim medijem...

pa se ni treba na vsak moj post odzivat.. če ti ni všeč, ga preskočiš ... PRAV !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, maus pravi:

ne pretiravaj ... na viruse se tok spoznaš kot jaz na nuklearno fiziko ... NIČ ... veš to kar prebereš 

če prebereš se spoznaš na cepiva in potem greš v laboratorij in jih takoj mešaš ... BOLANI STE S TEM... in vaxerji in antivaxerji

priznam, da se ne spoznam na viruse in le zdrav razum mi pravi, da naj verjamem uradni medicini in ne popularnim medijem...

pa se ni treba na vsak moj post odzivat.. če ti ni všeč, ga preskočiš ... PRAV !

pa ti res misliš, da se bom sedaj s tabo nabijal?

Si prebral članek al klobasaš samo da je nabijanje?

Vse ostalo prjatu je bla bla bla..govora je o članku, če zmoreš.

O vsebini, če jo poznaš in ne rabim bit strokovnjak na darsu niti na NIJZju, sem lahko čist navaden jebivetar. Matematiko pa obvladam. Brat znam tudi, da razumem članek o čem piše. Si ga ti prebral?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

O vsebini, če jo poznaš in ne rabim bit strokovnjak na darsu niti na NIJZju, sem lahko čist navaden jebivetar. Matematiko pa obvladam. Brat znam tudi, da razumem članek o čem piše. Si ga ti prebral?

nočm ga .. zanalašč in kaj boš ? dosti mi je ker medij objavlja, da ga nočem brat

že to je zadosti, da si ga ti in ga zato jaz nočem .. če znaš brat še ne pomeni, da razumeš vsebino

in kaj ima veze DARS s člankom  ... mešaš in nabijaš 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!