Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Ma ljudje imajo premalo hobijev, jaz ne uspem it nikamor... 

Za tiste ki živijo v blokih, lahko bi se naučili kvačkat, kakšen nov jezik, pogledat vse epizode raznih serij.... 

Si lahko doma celo leto, futr ti do vrat prinesejo... Po koncu pandemije pa te pridejo  gasilci iskat ker ne moreš skozi vrata... ? 

Objavljeno
pred 6 minutami, smasher pravi:

Ma ljudje imajo premalo hobijev, jaz ne uspem it nikamor... 

Za tiste ki živijo v blokih, lahko bi se naučili kvačkat, kakšen nov jezik, pogledat vse epizode raznih serij.... 

Si lahko doma celo leto, futr ti do vrat prinesejo... Po koncu pandemije pa te pridejo  gasilci iskat ker ne moreš skozi vrata... ? 

to je v Ameriki že dolgo, že dolgo pred korono :P

Pa si pozabil dodat, da vse kar vidiš po tv verjameš, tut to da je Esmeralda spregledala :D

pred 2 urami, BIF pravi:

....po drugi strani pa v tej krasni oazi zdravja takole.....

https://n1info.si/novice/svet/romunija-covid-cetrti-val-smrti/

.....kar kaže na to, da nekaterim še vedno ni jasno bistvo cepljenja......

z ozirom, da so Romuni daljni sorodniki Italijanov, bodo dojel bistvo cepljenja podobno kot Italjani...ko bo vse pocrkalo :P

ps. s pojavom cepiva za Kovid, je tudi BISTVO vseh cepljenj postalo bolj vodeno.

pred 48 minutami, Zivnorc pravi:

...pa kaj ti ni jasno!?!?!!

Zemlja JE ploščata!!!!! ... sem zadnjič nekaj meril z vaservago in DOKAZAL, da je ravna, ...

...sem meril na več mestih...

:P

kaj pa meriš z navadno vaservago. Kup lasersko, pa boš vidu, da ni ploščata :P

Objavljeno
pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

z ozirom, da so Romuni daljni sorodniki Italijanov, bodo dojel bistvo cepljenja podobno kot Italjani...ko bo vse pocrkalo :P

pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

kaj pa meriš z navadno vaservago. Kup lasersko, pa boš vidu, da ni ploščata :P

...jest sem pa skozi imel v glavi povezavo:

Roma-Romania-Romi...

...Romov se pa itak nič ne prime...verjetno tut virus ne...

Laserske vaservagine pa delajo kitajci...tko kot viruse...tko da  ne zaupam taki vasrrvagini...

Objavljeno
pred 9 minutami, Zivnorc pravi:

Roma-Romania-Romi...

Laserske vaservagine pa delajo kitajci...tko kot viruse...tko da  ne zaupam taki vasrrvagini...

Romani...jebigajo

Pol se splača da se včlaniš v društvo "zemlja je ploščata".  Zadnjič sem videl, da iščejo nove člane po vsej zemeljski obli :P

Morš pa met svojo vaservago.

Objavljeno
1 hour ago, KARMEN1 said:

Ja, ampak ko je plima in oseka, se enkrat nagne na eno, drugič pa na drugo stran ?.

Kar se tiče ukrepov, lahko greste v Bosno.

Tam ne funkcionira nič več! Niti ukrepi, niti zdravstvo, nič! Vse je šlo v tri krasne! Kdor preživi, pač preživi, pa ne samo korone, ampak vse druge bolezni, ker itak ne prideš več do zdravnika, kaj šele v bolnišnico!

Ne laži. V Republiki Srpski deluje vse normalno. 

Objavljeno
pred 45 minutami, Zivnorc pravi:

Roma-Romania-Romi...

....hmmm.....zato pa je zmeda. Romov, ki jih jaz poznam se prime čisto vse....baker, železo, bela tehnika....kot da so magnetni. 
...mogoče pa se jih virus ne prime, ker so se po moje vsi cepili že vsaj 10x....ker je zastonj....in dokler je zastonj, pač hodiš na doze....dokler te ne naženejo. 
Lepo sem rekel, da bi moralo bit cepljenje plačljivo....pa še takrat ne bi smelo bit dosegljivo vsem.

Objavljeno (popravljeno)
pred 44 minutami, C eagle pravi:

N1 in Siol.... Dve SDS trobili.... na Orbanovem plačilnem seznamu...

Verodostojno do obisti, res.

Si mislil plošči, ne.... :lol1:

Najdeš tudi v leftardaskih trobili....bi že poiskal če bi te zanimalo. Pa te ne, ker ni na tvoji listi želja. Najlažje je zatisnit oči in si dalje lagat....

Zato pa imaš težave z razumevanjem bistva, ker se raje posvečaš temu ali informacija pride iz leve ali desne.

Popravljeno . Popravil BIF
Objavljeno
pred 9 minutami, BIF pravi:

Najdeš tudi v leftardaskih trobili....bi že poiskal če bi te zanimalo. Pa te ne, ker ni na tvoji listi želja. Najlažje je zatisnit oči in si dalje lagat....

Zato pa imaš težave z razumevanjem bistva, ker se raje posvečaš temu ali informacija pride iz leve ali desne.

Očitno me nobeno zavajanje ne vrže iz tira...

Mediji sploh ne znajo več napisati nobene pozitivne stvari..  samo še: grozljivo, strašno, tragično, pretresljivo...itd.

Še vedno nisem cepljen in glej ga zlomka, še vedno zdrav .. očitno sem tako glup, da se me še virus izogiba, da ne se ne bi gluposti nalezel ..

Upam da bo trajalo... Ta moja glupa zdravost...

Pa vam vsem želim enako...

Lp od glupega, zdravega in necepjenega....

Objavljeno (popravljeno)

Ko bo enkrat znano, je cepivo koristno ali škodljivo, se boste lahko delali pametne, a je zemlja ravna ali kvadratasta ? Propaganda pa itak dela svoje, na eni in drugi strani...lahko se v nedogled lima pro in contra linke?

...ups, sem zamudil z objavo, spregledal še eno stran ?

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno
pred 2 urami, C eagle pravi:

N1 in Siol.... Dve SDS trobili.... na Orbanovem plačilnem seznamu...

Verodostojno do obisti, res.

Si mislil plošči, ne.... :lol1:

ne, pisalo je obli :P

o trobilih pa vem, saj ne moreš falit mar ne, če bereš članek ti je jasno od kje komanda

Objavljeno
pred 1 uro, C eagle pravi:

Očitno me nobeno zavajanje ne vrže iz tira...

Mediji sploh ne znajo več napisati nobene pozitivne stvari..  samo še: grozljivo, strašno, tragično, pretresljivo...itd.

Še vedno nisem cepljen in glej ga zlomka, še vedno zdrav .. očitno sem tako glup, da se me še virus izogiba, da ne se ne bi gluposti nalezel ..

Upam da bo trajalo... Ta moja glupa zdravost...

Pa vam vsem želim enako...

Lp od glupega, zdravega in necepjenega....

sam jest res ne vem kako si uspel do sedaj preživet..in to necepljen, majkemi :P

Men je smešno, ker ultracepilci napovedujejo smrt necepljenim. In čez pet minut preberem antivaxerje, ki se sekirajo, da bodo vsi cepljeni umrli.

Tako da, se mi zdi, da na koncu vsi umremo :P

• Haha 2
Objavljeno

Naš dragi prijatelj Drago Čepon se je poslovil za posledicami covida...

Objavljeno
pred 20 minutami, DAMI34 pravi:

Men je smešno, ker ultracepilci napovedujejo smrt necepljenim. In čez pet minut preberem antivaxerje, ki se sekirajo, da bodo vsi cepljeni umrli.

Tako da, se mi zdi, da na koncu vsi umremo :P

Ja, razlika je le, da se cepljeni ob smrti kar zgrudijo in jih ni več, niti bolnišnice oskrbe ne potrebujejo pa tudi zaradi covida niso uradno umrli. Necepljeni pa tudi, če niso umrli zaradi covida ... ja, obojih ni več na tem svetu. Je kje raziskava, koliko jih pokoplje covid in koliko cepivo...verjetno ne?

Objavljeno

... jest sem pa slišal, da ni treba, da si cepljen, da si čuden.... tudi če kaj čudnega poješ, si lahko še bolj čuden...

..tko... da pazite, kje in kaj jeste!!!!

Objavljeno
pred eno uro, hy650 pravi:

Član foruma?

Objavljeno
pred 32 minutami, Zivnorc pravi:

... jest sem pa slišal, da ni treba, da si cepljen, da si čuden.... tudi če kaj čudnega poješ, si lahko še bolj čuden...

..tko... da pazite, kje in kaj jeste!!!!

Normalno, da je čuden vsak, kdor ne hodi v čredi. Čredni nagon, pa čeprav drvi v prepad, je normalen ?

pred eno uro, hy650 pravi:

Cepljen ali necepljen? ?

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Normalno, da je čuden vsak, kdor ne hodi v čredi. Čredni nagon, pa čeprav drvi v prepad, je normalen ?

Cepljen ali necepljen? ?

Prepozno, da bi povedal sam....

Objavljeno
pred eno uro, KARMEN1 pravi:

Član foruma?

Večkrat omenjen na forumu. Sicer pa je bil z dušo in srcem Apriliaš. Vse je vedel, vse je znal popraviti, svetovati, priskrbeti rezervne dele....In pa nikoli, res nikoli nihče ne bo tolikokrat prevozil prevzil Jadranke kot on...

• Žalosten 2
Objavljeno
Ob 17. 12. 2021 ob 16:23, DAMI34 pravi:

ampak če pogledaš mal filozofsko:

edina realna točka je, da bi se vsak moral testirati, ko prekorači X kmjev v radiusu od bajte. To je pošteno, ker če nekdo, ki dela v Stari gorici, živi pa v Novi gorici, za 5km do dela potrebuje test je bedarija. To je isto, kot bi se moral vsi z Vrhnike, ki delajo v Ljubljani testirat, tisti z Brezovce pa ne. To je blesavo omejevanje, brez haska.

Pri nas je sicer huje, ker virus dobro loči med sejemsko in tržnično dejavnostjo, pa kostanja se boji. Je reku moj kolega k ma fast food na koperski tržnici in dela cel čas korone:

mogoče še kej? Burek? zassabo :P

Že nekaj časa pravim, da bi namesto cepljenja morali predlagat kostanj.

pred 6 urami, DAMI34 pravi:

Farsa prve klase. Teatralni nastop s ciljem prikazovanja kako alarmantna je situacija. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 33 minutami, hy650 pravi:

Večkrat omenjen na forumu. Sicer pa je bil z dušo in srcem Apriliaš. Vse je vedel, vse je znal popraviti, svetovati, priskrbeti rezervne dele....In pa nikoli, res nikoli nihče ne bo tolikokrat prevozil prevzil Jadranke kot on...

Lipstick  :?

Objavljeno
pred 3 urami, vandrovec pravi:

Ja, razlika je le, da se cepljeni ob smrti kar zgrudijo in jih ni več, niti bolnišnice oskrbe ne potrebujejo pa tudi zaradi covida niso uradno umrli. Necepljeni pa tudi, če niso umrli zaradi covida ... ja, obojih ni več na tem svetu. Je kje raziskava, koliko jih pokoplje covid in koliko cepivo...verjetno ne?

prjatu, za mrtvega ni razlike...cepljen al necepljen....ta teden sem pokopal že drugega 80letnika, ki je bil sicer cepljen, poleg mojga fotra. Obema je korona skrajšala domet, a nekega vpliva na smrt ni mela, kot ga nima to, da sta bila oba cepljena.

ps. ja raziskave so...moraš vzeti v obzir starost, pridružene bolezni in ostalo. Še vedno prednjači korona, jih več vzame kot cepivo (starejših nad 50 let). Nižje kot greš s starostjo bližje so si cifre. to je moj pogled in nima veze z obsedenimi antivaxerji niti obsedenimi ultravaxerji.

pred 19 minutami, vandrovec pravi:

Lipstick  :?

upam da ne..

• Všeč mi je 2
  • Šokiran 1
Objavljeno
pred 4 minutami, KARMEN1 pravi:

Lipstick je Drago ??

napiš @Lipstickje Drago..pa boš videla, če bo odgovoril :P

Glede na letošnjo situacijo je pričakovati da:

1. Božiček je cepljen in testiran..

2. Miklavž je že prejel osvežitveno dozo

3. Dedek Mraz ga serje še vedno na demostracijah...necepljen. Tko da....popušili ste ga z darili  :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!