Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Jeba, če novinarji ne znajo prebrat niti anket.
Al pa če zavestno lažejo in tako zelo podcenjujejo pamet ljudi.

268962155_1520207538347677_5924950419229921643_n.jpg

Objavljeno
pred 58 minutami, skalar36 pravi:

Prezivetje v naravi pa jest znam. Ko nisem v sluzbi sem v gozdu... 

... ampak se spet slej ko prej vrneš v službo...     :P

Objavljeno
pred 31 minutami, Alla pravi:

Jeba, če novinarji ne znajo prebrat niti anket.
Al pa če zavestno lažejo in tako zelo podcenjujejo pamet ljudi.

268962155_1520207538347677_5924950419229921643_n.jpg

grafika je hudo nazorna :D

Objavljeno

Ampak, a veš koliko folka prebere samo naslove?!

To je načrtno zavajanje ljudi!

• Všeč mi je 3
Objavljeno

saj je pri nas vse postalo načrtno..no...vse je na črticah, ta belih več al manj. Glup folk si je pa sam kriv, če je glup. Pa naj nosjo 2 maske sami v avtu. Njihov problem :P

Objavljeno

A kateri ve, tale odlok, da hitri test velja sam 24 ur, je sam za čez praznike, al do vekomaj ?

Objavljeno

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/omikron-naj-bi-bil-blazji-od-drugih-razlicic-a-kljub-temu-lahko-resno-ogroza-zdravstvene-sisteme/605918

Opozorilo Svetovne zdravstvene organizacije

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je opozorila bogatejše države, da bo množično cepljenje s poživitvenimi odmerki pandemijo covida-19 samo še podaljšalo. Izrael bo kot prvi na svetu začel cepljenje s četrtim odmerkom, o tem razmišlja tudi Nemčija.

"Obširni programi deljenja poživitvenih odmerkov bodo pandemijo najverjetneje podaljšali, namesto da bi jo končali," je opozoril prvi mož WHO-ja Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Glavni razlog je, da bodo večino odmerkov prejele države, kjer je že tako visoka stopnja precepljenosti. Ti odmerki nato manjkajo v revnejših državah, kar pa daje virusu priložnost, da se nenadzorovano širi in se razvija.

Če bi bogatejše države svoje poživitvene odmerke namenile revnejšim državam, bi bilo lahko že septembra v celoti cepljenih 40 odstotkov svetovnega prebivalstva. WHO namreč ocenjuje, da bi se lahko pri tej stopnji precepljenosti v vsaki od držav preprečila akutna faza pandemije. Tako pa več kot polovica držav članic WHO-ja tega cilja ne bo dosegla niti do konca januarja, je še posvaril Tedros.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 43 minutami, Buschi pravi:

A kateri ve, tale odlok, da hitri test velja sam 24 ur, je sam za čez praznike, al do vekomaj ?

samo za praznike...vsaj tko so rekl po tv..

Objavljeno
pred 11 urami, Zivnorc pravi:

... ampak se spet slej ko prej vrneš v službo...     :P

4 ure na dan. Ni sile... 

Objavljeno

Velikokrat me FB nasmeje...ob branju Krekizmov in ostalih debilizmov, včasih pa ob komentarjih...

v glavnem drama...na primorskem so našli Omikron...to je tisti virus korone, ki se širi z nadsvetlobno hitrostjo (by Jerala, če se ne motim)

Evo članek:

Na Primorskem odkrili štiri primere omikrona

https://www.primorske.si/slovenija/na-primorskem-odkrili-stiri-primere-omikrona?fbclid=IwAR0m5SIn-Xss8uulx9Uhs2F4L6rWZclxpGpT7DaDhIt2VtoOsTLKSlUTlQE

in komentar pod člankom:

Pri nas smo montirali 4 slojna okna,zatesnili smo s purpenom????‍♂️

Objavljeno

Je Joe Rogan gostil pravega doktorja. Je objasnil vse. Bi mogli tud naši "strokovnjaki" to pogledat.

• Haha 1
Objavljeno

FHN2260VgAAKSMg.jpg

Jaz sem pa danes cel dan na WC školjki. Mislim, da sem fasal novo različico Omikrona - Kakatron!

Objavljeno
Ob 22. 12. 2021 ob 14:52, vandrovec pravi:

Tudi sam študiram, kam se zateči pred to poblaznelostjo. Da bi se enakomisleči združili in ustanovili svoja naselja, to v EU ne bi dopustili. Trenutno je Bosna še varna...morda se bo migracijski tok vzpostavil v obe strani, eni gor v EU, drugi bomo migrirali izven EU? ...bomo tam nekje lovili ribe, kuščarje...škoda, ker nisem gledal preživetja v naravi ?

To z Bosno ni tako enostavno. Tam zaradi totalno razpadlega zdravstvenega sistema niti poleti še ni bilo nikakršnega cepljenja, saj za to ni denarja. Prav tako en kup zdravnikov "uradno ne verjame" v covid, ker nočejo zganjat panike, saj ni tehničnih sredstev s katerimi bi ljudem pomagali. Dokler si relativno mlad in zdrav, te nedostopnost zdravniških storitev ne moti. Imajo sicer nizke davke, PCT ne obstaja (če se to komu zdi plus), a denarja vseeno ni, da bi se zavrtel... Vsekakor bosanci brez razloga ne bežijo po celem svetu...

Objavljeno
31 minutes ago, SF said:

To z Bosno ni tako enostavno. Tam zaradi totalno razpadlega zdravstvenega sistema niti poleti še ni bilo nikakršnega cepljenja, saj za to ni denarja. Prav tako en kup zdravnikov "uradno ne verjame" v covid, ker nočejo zganjat panike, saj ni tehničnih sredstev s katerimi bi ljudem pomagali. Dokler si relativno mlad in zdrav, te nedostopnost zdravniških storitev ne moti. Imajo sicer nizke davke, PCT ne obstaja (če se to komu zdi plus), a denarja vseeno ni, da bi se zavrtel... Vsekakor bosanci brez razloga ne bežijo po celem svetu...

Zbris to! Bosna je Indija Koromandija... Kr naj zbezijo tja (ali kamorkoli, samo da gredo)  ti ki zelijo, bo vsaj mir tule.... :P

Objavljeno

V Bosni majo tudi internet, sam povem. :D

Sicer pa dokler si v svojem mehurčku, si lahko tut v Bosni :P

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

V Bosni majo tudi internet, sam povem. :D

Sicer pa dokler si v svojem mehurčku, si lahko tut v Bosni :P

Ali pa doma v kleti....

Objavljeno

Evo take se podaja informacije, konsistentno, profesionalno, stroka je enotna ...to je jebanje u glavo. Članek zgoraj in spodaj v isti sapi.

24.thumb.jpg.1d0d0cde92ccac0db4885eeaddf5c3e0.jpg

Objavljeno
pred 5 urami, Motorist76 pravi:

Ali pa doma v kleti....

da, al tamo nema RAKIE :P

Objavljeno

Se en razlog zakaj jest še ene doze ne bom dobu pa tud če me dajo med necepilce.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
7 hours ago, Markisan said:

Evo take se podaja informacije, konsistentno, profesionalno, stroka je enotna ...to je jebanje u glavo. Članek zgoraj in spodaj v isti sapi.

24.thumb.jpg.1d0d0cde92ccac0db4885eeaddf5c3e0.jpg

Click baiti, za nabiranje statistike.

in nato v clanku..

Kakšna je prihodnost cepiv proti covidu-19 dobro leto po njihovem prihodu na svetovni trg? Kljub pojavu študij, ki kažejo na to, da zaščita po prejetju poživitvenega odmerka predvsem ob širjenju nove različice omikron hitro upada, vodja svetovalne skupine ameriške agencije za hrano in zdravila izpostavlja prav visoko učinkovitost cepiv. "Nikoli nismo pričakovali, da bodo cepiva tako dobra, tako učinkovita," pravi Arnold Monto.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!