Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

ho ho ho..... a se slučajno ne strinjaš?.... a si že koga slišal, da je rekel, da se mora dvigniti na nivo koga drugega?.... jaz ne. Še vsak je rekel, da se mora spustiti na nivo drugega....

... zdej se je treba odločiti, kateri so brihtni... kateri pametni... kateri so verniki.... ker ti izrazi pomenijo vse drugo, kot dobesedni pomen te besede.

... v glavnem: Skup posameznikov tvori skupnost. ...in en posameznik lahko skrega med sabo celotno skupnost.

Tudi v atomski bombi je lahko notri na eni strani podkritična masa Plutonija...ali urana..., na drugi strani pa še preostanek do nadkritične mase....in nikome ništa...

...in potem se vžge en mali kapsl, ki potisne eno maso v drugo...in bum....   ... sej sem dal dobro primerjavo... ane?  ... vem da boste dojeli bistvo te primerjave :D 

...in še vedno čakam, kak sistem bi bil pravi....

pred 19 minutami, Markisan pravi:

Evo kako cepivo dobro deluje. Pa ne mi pol spet unga paradoksa vn vlečt k je tako priročen.

... jaz, ko sem  bolj "brihten"... ravno ne razumem poante tega, kar si prilepil.... Lahko razložiš, kaj si hotel s tem povedati?

Objavljeno (popravljeno)
pred 16 minutami, Zivnorc pravi:

... jaz, ko sem  bolj "brihten"... ravno ne razumem poante tega, kar si prilepil.... Lahko razložiš, kaj si hotel s tem povedati?

Ker si "brihten" ne bo pomagalo če ti razlagam. Žal. Lažje bo zvečer ob 19h poslušat, to "tabrihtni" sprocesirate.

Mogoče ti pa spodnja tabela kaj pomaga.

1069267715_Screenshot2021-12-27at13_17_13.thumb.png.432de1e07c36fb91825f4e9311561acb.png

Popravljeno . Popravil Markisan
Objavljeno
pred 4 minutami, Zivnorc pravi:

ho ho ho..... a se slučajno ne strinjaš?.... a si že koga slišal, da je rekel, da se mora dvigniti na nivo koga drugega?.... jaz ne. Še vsak je rekel, da se mora spustiti na nivo drugega....

... zdej se je treba odločiti, kateri so brihtni... kateri pametni... kateri so verniki.... ker ti izrazi pomenijo vse drugo, kot dobesedni pomen te besede.

... v glavnem: Skup posameznikov tvori skupnost. ...in en posameznik lahko skrega med sabo celotno skupnost.

Tudi v atomski bombi je lahko notri na eni strani podkritična masa Plutonija...ali urana..., na drugi strani pa še preostanek do nadkritične mase....in nikome ništa...

...in potem se vžge en mali kapsl, ki potisne eno maso v drugo...in bum....   ... sej sem dal dobro primerjavo... ane?  ... vem da boste dojeli bistvo te primerjave :D 

...in še vedno čakam, kak sistem bi bil pravi....

Stvar je enostavna. Ko bodo nekateri nehali misliti, da so vsega krivi necepljeni, da cepivo dobro ščiti kot bi moralo, da maska rešuje problem in covid pass, potem bo mogoče kaj bolje. Do takrat si bomo pa lagali kako je vse lepo in prav in se delali neumne, ter s prstom kazali na druge...češ vsega so nam necepljeni krivi..recimo v tem stilu.

In do takrat bo brihtole na msju skrbelo počutje tistih, ki so označeni za anticepilce.

Tega tak al tak ne morem razumeti, saj brihtni vedo da te cepivo ščiti zgolj pred težjim potekom bolezni oziroma bolnico. Zakaj se potem ubadajo/ubadate z necepljenimi? Si bodo (necepljeni) pač sami krivi, če bodo v bolnici pristali. Njihov problem. 

Moj problem kot cepljenega pa je, da hočem zaščito, ne pa hipotetične obljube. Mogoče imaš kratek spomin ma nedolgo nazaj je bil polnocepljen varen. Sedaj ni več...

Prst na sprožilcu atomske bombe imajo odločevalci. In zato je prav, da se jih kritizira, če jim po prstu ne moremo dati.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Mogoče imaš kratek spomin ma nedolgo nazaj je bil polnocepljen varen. Sedaj ni več...

Dodam samo še to. Problematično je tudi da tako obračanje informacij ljudem ne vzbuja dvoma in se jim to zdi normalno. Kot da so v transu in jim možgani delajo samo v to smer da ta usmeritev mora vodo pit in konec pa če gre vse u 3pm. Kljub temu da glavno orodje - cepivo - več kot očitno odpoveduje. 100x gumo flikat samo ne nove kupit....ker flika je dobra.

Objavljeno

V glavnem, pred časom se je točno tule modrovalo v stilu:

Če bi bili precepljeni vsaj 70%bi virus izginil...al pa bi omejitve izginile.

Jop. Je izginil mar ne. Dovolj je pogledat dobro precepljene države, kako je vse izginilo ?

FB_IMG_1640607840321.jpg

Objavljeno

Evo takole pa skrajni pripadniki moje skupine cepljenih prepričujejo ostale naj nosijo maske. Tulijo brez maske pa še plunejo v faco na koncu.....in so prepričani da imajo prav.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Stvar je enostavna. Ko bodo nekateri nehali misliti, da so vsega krivi necepljeni, da cepivo dobro ščiti kot bi moralo, da maska rešuje problem in covid pass, potem bo mogoče kaj bolje. Do takrat si bomo pa lagali kako je vse lepo in prav in se delali neumne, ter s prstom kazali na druge...češ vsega so nam necepljeni krivi..recimo v tem stilu.

In do takrat bo brihtole na msju skrbelo počutje tistih, ki so označeni za anticepilce.

Tega tak al tak ne morem razumeti, saj brihtni vedo da te cepivo ščiti zgolj pred težjim potekom bolezni oziroma bolnico. Zakaj se potem ubadajo/ubadate z necepljenimi? Si bodo (necepljeni) pač sami krivi, če bodo v bolnici pristali. Njihov problem. 

Moj problem kot cepljenega pa je, da hočem zaščito, ne pa hipotetične obljube. Mogoče imaš kratek spomin ma nedolgo nazaj je bil polnocepljen varen. Sedaj ni več...

Prst na sprožilcu atomske bombe imajo odločevalci. In zato je prav, da se jih kritizira, če jim po prstu ne moremo dati.

.... še enkrat.... Nisem ne cepilec, ne anticepilec.... sem že povedal.

NAREDI KAJ!!  .... ne samo kritizirati..... kritizirati zna vsak!!!!

Spomin imam pa vse prej kot kratek...  :D  

Ravno se spopadam s tem problemom v službi. Zastoj v proizvodnji. En pameten ko svinja. In to "šef" ene od služb. Stalno me ozmerja s kretenom, bumbarjem, idiotom.... dindjotom...., nesposobnežem.... da bi on to že zdavnaj naredil ..... no in potem mu rečem: In.... kaj naj naredimo? ...    Odgovor: Ti si bedak... sej si ti tu zato, da razmišljaš...

Objavljeno
pred 3 minutami, Zivnorc pravi:

.... še enkrat.... Nisem ne cepilec, ne anticepilec.... sem že povedal.

NAREDI KAJ!!  .... ne samo kritizirati..... kritizirati zna vsak!!!!

Spomin imam pa vse prej kot kratek...  :D  

Ravno se spopadam s tem problemom v službi. Zastoj v proizvodnji. En pameten ko svinja. In to "šef" ene od služb. Stalno me ozmerja s kretenom, bumbarjem, idiotom.... dindjotom...., nesposobnežem.... da bi on to že zdavnaj naredil ..... no in potem mu rečem: In.... kaj naj naredimo? ...    Odgovor: Ti si bedak... sej si ti tu zato, da razmišljaš...

Torej tebe skrbim jaz? Saj naredim. Kritika marsikomu odpre oči. Kaj pa ti narediš? Samo druge obsojaš?

Veš, ko se zavedamo slabosti ukrepa, potem se znamo prav obnašat. Do takrat pa kot Brian May govorimo da smo zaupali ukrepu. Al pa jemo kostanj, ker burek je nevaren. ?

Pa seveda cepivo pohvalimo da nas je rešilo pred smrtjo. Nekaterih pa žal ni rešilo. Ampak taki so postranska škoda. Kot taki, ki imajo stranske učinke cepljenja.

Objavljeno

Aja. Pa sedim v kafiču. Sredi natrpanega šoping centra. Brez maske, ker če človek sedi, pol virusa ni. Okrog mene pa vsi v maskah hodijo. Pa pct kažem vsakokrat, ko grem vn pa not. 

Je reku minister, da so vsaj 300 smrti rešili ko so mel akcijo cepljenja.

Je reku moj kolega da to ni nič. On je rešu ene 1000 ljudi, ko je bil pijan. Pa ni šel vozit cisterne z gorivom.

Tako da za nabijanje o uspehu nečesa, res ne rabiš veliko. Mal domišljije, pa pravilno obračanje besed. Lahko so tudi pismene. Je JJ pogruntal.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 16 minutami, Markisan pravi:

Evo takole pa skrajni pripadniki moje skupine cepljenih prepričujejo ostale naj nosijo maske. Tulijo brez maske pa še plunejo v faco na koncu.....in so prepričani da imajo prav.

... no, vidim, da si dojel poanto primerjave z atomsko bombo....

• Všeč mi je 1
Objavljeno
33 minutes ago, DAMI34 said:

Masko že nosiš ali še kar vztrajaš brez? 

Objavljeno
pred 12 minutami, XTR pravi:

Masko že nosiš ali še kar vztrajaš brez? 

Nosim ker moram. Pomaga pač ne. 

Tudi cepljen sem. 3x. Pa ne trdim kok je cepivo varno ker nimam problemov.

Pa kostanj jem po ulici in luščine mečem po tleh. ?

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

1. Torej tebe skrbim jaz? Saj naredim. Kritika marsikomu odpre oči. Kaj pa ti narediš? Samo druge obsojaš?

2. Veš, ko se zavedamo slabosti ukrepa, potem se znamo prav obnašat. Do takrat pa kot Brian May govorimo da smo zaupali ukrepu. Al pa jemo kostanj, ker burek je nevaren. ?

3. Pa seveda cepivo pohvalimo da nas je rešilo pred smrtjo. Nekaterih pa žal ni rešilo. Ampak taki so postranska škoda. Kot taki, ki imajo stranske učinke cepljenja.

1, Ne skrbiš me samo ti.  In kaj narediš?  Kaj?..  Kaka kritika pa odpira oči? ... pa kaka kritika zapira oči?. Jaz naredim tisto, kar je prav. Tako, kot ti zase misliš. Pa misliš, da jaz nimam prav, ampak ti, tako, kot jaz zate....Zavedam pa se marsikatere stvari, kako potekajo, ki se jo ti in še kdo ne.. ..in ne obsojam nikogar. 

2. Kak ukrep bi bil dober? ... še vedno ne vem, kaki ukrepi bi bili dobri.... in kako se potem obnašati.... verjetno glih kontra, kot bi bili zahtevani ukrepi.. a ne? ...  mentolov burek je nevaren. Kostanj je zdrav.

3. Imaš vse možnosti razviti učinkovito cepivo. Daj! .... veselimo se tvojega uspeha....    Aja pa ne pozabi, da nekdo ga bo hotel.... drugi ne...  eni te bodo podpirali.... drugi te bodo popljuvali..... ... skratka, v vedro bele barve kaneš samo eno kapljico črne barve...in bela ni več bela ..... še ena primerjava..  :huh:      ....In ja. Nekaterih ni rešilo. Žal imaš to izkušnjo od svojega najbližjega..... in ni bil postranska škoda. Škoda je vsakega človeka. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Zivnorc pravi:

1, Ne skrbiš me samo ti.  In kaj narediš?  Kaj?..  Kaka kritika pa odpira oči? ... pa kaka kritika zapira oči?. Jaz naredim tisto, kar je prav. Tako, kot ti zase misliš. Pa misliš, da jaz nimam prav, ampak ti, tako, kot jaz zate....Zavedam pa se marsikatere stvari, kako potekajo, ki se jo ti in še kdo ne.. ..in ne obsojam nikogar. 

2. Kak ukrep bi bil dober? ... še vedno ne vem, kaki ukrepi bi bili dobri.... in kako se potem obnašati.... verjetno glih kontra, kot bi bili zahtevani ukrepi.. a ne? ...  mentolov burek je nevaren. Kostanj je zdrav.

3. Imaš vse možnosti razviti učinkovito cepivo. Daj! .... veselimo se tvojega uspeha....    Aja pa ne pozabi, da nekdo ga bo hotel.... drugi ne...  eni te bodo podpirali.... drugi te bodo popljuvali..... ... skratka, v vedro bele barve kaneš samo eno kapljico črne barve...in bela ni več bela ..... še ena primerjava..  :huh:      ....In ja. Nekaterih ni rešilo. Žal imaš to izkušnjo od svojega najbližjega..... in ni bil postranska škoda. Škoda je vsakega človeka. 

Spet imaš problem z mano in obsojaš namesto s cepivom. Z mano namesto z ukrepom. Si verjetno pozabil , čeprav imaš dober spomin, kdo je komu citiral in na kak zapis.

In če smo že pri cepivu:

Če cepivo ščiti, potem se nimam kaj sekirat zakaj ga nekdo noče. Ga pač noče in je njegov problem. Moj problem kot razvijalec cepiva je samo ta, da cepivo zaščiti take ki ga hočejo.

Moj problem, ko ustvarjalec cepiva niso netvegani, torej mlajši od 50 let nekje ampak taki, ki hočejo preživeti in se zato cepijo. Ni moj problem vsesplošno jokanje in posiljevanje cepljenja otrok.

Pa ukrepi..če je tebi razumljivo, da fastfood na tržnici ne povzroča problema, na sejmu pa ga, ja potem od kostanja dalja ne bova prišla.

Začelo se je pa s člankom in filozofiranjem Briana. Kako so vsem ukrepom sledili bili 3x cepljeni in testirani, ter se okužili.

Objavljeno
pred 37 minutami, DAMI34 pravi:

Aja. Pa sedim v kafiču. Sredi natrpanega šoping centra. Brez maske, ker če človek sedi, pol virusa ni. Okrog mene pa vsi v maskah hodijo. Pa pct kažem vsakokrat, ko grem vn pa not. 

Je reku minister, da so vsaj 300 smrti rešili ko so mel akcijo cepljenja.

Je reku moj kolega da to ni nič. On je rešu ene 1000 ljudi, ko je bil pijan. Pa ni šel vozit cisterne z gorivom.

Tako da za nabijanje o uspehu nečesa, res ne rabiš veliko. Mal domišljije, pa pravilno obračanje besed. Lahko so tudi pismene. Je JJ pogruntal.

A ne veš da ima virus protein za zmanjševanje gravitacije, da skoz leti višje od 150cm. Če je pa v bližini kostanj se pa ta protein še okrepi on pol leti +250cm visoko. No požirek kuhančka ga pa zbije za cca 80cm

Objavljeno
pred 1 minuto, Markisan pravi:

A ne veš da ima virus protein za zmanjševanje gravitacije, da skoz leti višje od 150cm. Če je pa v bližini kostanj se pa ta protein še okrepi on pol leti +250cm visoko. No požirek kuhančka ga pa zbije za cca 80cm

To je realnost ukrepov.

Aja..vem kaki bi bili boljši. Ma ne bom povedal. ?

Objavljeno

Nevjerojatna vijest dolazi iz poslovnog svijeta, ali u neku ruku logična. Nakon što se sve više pokazuje kako Covid cjepiva loše utječu na kardiovaskularni sustav, i stvaraju upale srčanog mišića, Pfizer je sada odlučio kupiti farmacutsku tvrtku koja proizvodi lijekove za – srce i upale! Pritom su platili za nju skoro duplo nego što je vrijedila na burzi (!) Čini se, kako u Pfizeru očekuju da će u bliskoj budućnosti biti velika zarada na lijekovima za srce i imunoupalne bolesti.

https://www.logicno.com/politika/pfizer-kupuje-tvrtku-koja-proizvodi-lijekove-za-srce.html

• Zmeden 1
Objavljeno

Pa to je to... ŽIVELI KAPITALIZEM... čez nekaj let bi lahko primerajali kateri IZEM je slabši, vmo da tisti nemški in italjanaki pol stoletja anzaj sodijo med ta najslabše.. 

Kolko smrti povzroča kapitalizem pa se uspešno skriva, in ne mislim samo na korono, ampak koliko ljudi ne gre na "razvitem zahodu" k zdravniku ker se boji da jih dva pregleda spravita v bankrot. 

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, Zivnorc said:

Recimo... 

Obvezna uporaba covidisor čelad v vseh kafičih (predvsem v natrpanih trgovskih centrih). Ukrep za "posebneže", ki še vedno rinejo tja. Bi pa predlagal eno majhno nadgradnjo. Brisalec z notranje strani, ker bi se jim od pljuvanja po vladi in covid odločevalcih hitro umazalo steklo in bi postal ta pripomoček neuporaben.

Problem rešen, maske odpadejo. :) 

covidisor.jpg

Popravljeno . Popravil XTR
Objavljeno

:P ja, tudi jaz ga izpolnjujem, še 6x pa pica :P

269834858_4604508332948069_4534707261486088420_n.thumb.png.1a5e770326713275cabe6e17b9ca5755.png

Objavljeno
pred 44 minutami, vandrovec pravi:

Lp iz Bosne, ovdje nema corone :jezik:

jop, ma preverijo te še vedno na meji, vsaj poleti je bilo tako, ne vem, če si na lepe oči šel čez :P

Objavljeno
pred 20 urami, hajamoto pravi:

Pogrešam Snecija. A ga je covidna packarija ujela? ???

mogoče je pa v mehurčku :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!