Loba Objavljeno Marec 18 Avtor Objavljeno Marec 18 Evropa gre v k....c, ker ko tak influenser kot je ta v videu totalno popljuva nov GS, veš, da ni več zajebancije, evropski proizvajalci še kar živijo v duhu prevzetnosti najboljših in nepremagljivih, v bistvu smo pa že premagani, saj so nas prehiteli po desni, medtem ko smo mi gledali samo na levi špegl, ma isto je v celotni Evropi, ki je postala v celoti hlapčevska, v glavnem, da ne bom preveč političen, novi GS je bojda za k....c, to pravi. Ma poglejte si ta video, v bistvu se politično dogajanje projicira v evropski ekonomiji, in to, kar se dogaja z novim BMW-jem, torej napaka za napako, se nam dogaja pri EU politično ekonomskih odločitvah. Ko pogledaš ta video, ti je jasno, da gre za verodostojno vsebino tega influenserja, ki mu je novi GS totalno dopizdil, saj ima toliko napak, da je to povzel in vse povedal (kliknite si prevod če ne gre nemščina). Jasno je, da smo zavozili, in so nas skoraj vsi prehiteli po desni. 2
MiNa Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 pred 11 urami, Loba pravi: ki mu je novi GS totalno dopizdil, Očitno bo "šaltal" na Hondo, "kapucenpuli" je že oblekel 2
DAMI34 Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 pred 2 urami, MiNa pravi: Očitno bo "šaltal" na Hondo, "kapucenpuli" je že oblekel pri hondi ne bo dobil zastonj kardana 2
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Marec 20 Popularna objava Objavljeno Marec 20 No tip je povzel vse p.....je, ki se dogajajo s tem motorjem. Ok tu smo se vsi delali malo norca s tega novega modela, tudi jaz, pa ne zato, ker mi je zadeva malo predraga pa bi nekdo rekel, to je za to, ker si ga ne moreš privoščit (Africa zame top ). GS mi je že od nekdaj všeč in vsaka čast, da neki model dosega take rezultate prodaje v mnogih letih od kar obstaja, ampak tole je pa šlo preko vseh meja dobrega okusa oz. kvalitete BMW - jevega evergreena. Za motor, ki roko na srce košta preko 30.000 eur (ko si skonfiguriraš po svojem okusu oz. potrebah) si to eni nemci ne bi smeli dovolit. Ne govorim na pamet, kolega ga je že zamenjal, je zahteval novega po vseh napakah, ki so se mu dogajale, žal pa kot je omenil tip v videu, vprašanje, če lahko še verjameš v motor. Napisal pa sem to, ker je Loba dobro omenil, europa, ki je bila v vrhu razvoja in kvalitete je šla v maloro, zjebal so nas celo američani, da o kitajcih ne govorimo. Zadnjič je bil dober intervju s tipom iz avtomobilske industrije, če se ne poberemo in naredimo europo tako kot je bila in bi morala ostat glede razvoja, tehnologije in kakovosti bo nastala po domače ena velika jeba. 10
Kawl Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami Ob 20. 1. 2025 ob 13:42, luxsa pravi: Direkt sw motech,s postnino pride 161 eur. pocen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se