bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Ja to bi bla tud opcija...sam ta od mopedkita prov hudo zgleda!!! Komu pa naj dam lipnika predelat??? kuko to mislš komu naj daš lipnika predelat!? naroč benotu pa nej ti njegov oče posle auspuh po pošti! simpl k pasulj! B) :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Ja to bi bla tud opcija...sam ta od mopedkita prov hudo zgleda!!! Komu pa naj dam lipnika predelat??? kuko to mislš komu naj daš lipnika predelat!? naroč benotu pa nej ti njegov oče posle auspuh po pošti! simpl k pasulj! B) :P :D A kr tako se to nardi...rečm benotu pa bo zrihtu :hmm: ??? No bom vidu kako bo pa se bom odloču! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Ja to bi bla tud opcija...sam ta od mopedkita prov hudo zgleda!!! Komu pa naj dam lipnika predelat??? kuko to mislš komu naj daš lipnika predelat!? naroč benotu pa nej ti njegov oče posle auspuh po pošti! simpl k pasulj! B) :P :D A kr tako se to nardi...rečm benotu pa bo zrihtu :hmm: ??? No bom vidu kako bo pa se bom odloču! ja jest ti predlagam da mu tle napises alpa da ga pokliceš pa mu poves zelje kakšen auspuh zeliš pa naj ti ga po pošti pošlje pa plačaš po prevzemu pošiljke al neki podobnga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Ja to bi bla tud opcija...sam ta od mopedkita prov hudo zgleda!!! Komu pa naj dam lipnika predelat??? kuko to mislš komu naj daš lipnika predelat!? naroč benotu pa nej ti njegov oče posle auspuh po pošti! simpl k pasulj! B) :P :D A kr tako se to nardi...rečm benotu pa bo zrihtu :hmm: ??? No bom vidu kako bo pa se bom odloču! ja jest ti predlagam da mu tle napises alpa da ga pokliceš pa mu poves zelje kakšen auspuh zeliš pa naj ti ga po pošti pošlje pa plačaš po prevzemu pošiljke al neki podobnga! Ja pa sej morm najprej zrihtat avtomatika da bo sploh delu pol bomo pa auspuh zamenal! Drgač bom pa benotu varetn ko se bom če se bom za to varjanto odloču najprej na PM pisu pa da vidm kaj bo on povedu...pol se bomo pa naprej menil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Nej mi en pove kva se bol splača pa kolk da kšn avspuh :hmm: Polini Funky :yea2: vs. Leo Vince zx :yea2: NI dvoma ZX je tapravi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 ja jest sm tut za zx... alpa mogoce technigas 70... odvisn kaj mas v skutrju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 ja moj sosed si hoče mal avtomatika spedenat!Pa bi vprašo če se to stvar splača spedenat??? (mopedkit an co.) :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 pomoje da ne da bols da enga pocen zipa,tph al pa kej tazga kup pa to pedena bo saj km slo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 ja moj sosed si hoče mal avtomatika spedenat!Pa bi vprašo če se to stvar splača spedenat??? (mopedkit an co.) :naughty: :naughty: :naughty: Ja tkole je...če je pač res ljubitel avtomatika pa neče met skutera pa bi rd da mu avtomatik leti 100+ pol je tole supr stvarca po moje...naj pa se najprej zmen pa gre v cele na poskusno vožno z nihovim pa se lahk pol odloča...vse ti piše tud na njihovi strani! pomoje da ne da bols da enga pocen zipa,tph al pa kej tazga kup pa to pedena bo saj km slo Tkole je...če boš ti original skutera(50ccm)začeu pedenat pa da boš hotu da ti gre 100 al pa mal več boš sigurno več dnarja vložu kot za mopedkit...če pa računaš da gre avtomatik z MFom,40L,mal(al pa clo nč)pobrušeni kanali preko 80 pa pogledaš da maš v mopedkitu profesonaln auspuh(po moje bolš kt MF)pa 44 bt pa frgazar en specjaln 16fi je po moje čist očitno da ti trga preko 100km/h :naughty: . Morte pa pazt da boste pol šli tud geštel švasat ker ti avtomatika pr 100 prov hitr skrivi tko da brez tega ni kej! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
--Blink-- Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Dejte mi povedat če bi da lah avspuh kromirat? :hmm: :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Dejte mi povedat če bi da lah avspuh kromirat? :hmm: :yea2: :OK: Seveda se da samo se ti bo odcpredaj pri kolenu cez cas malo zazgalo ampak krom nebo odctopo....ma en pri nas kromiranega ZXa pa specialno zgleda..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Seveda se da samo se ti bo odcpredaj pri kolenu cez cas malo zazgalo ampak krom nebo odctopo....ma en pri nas kromiranega ZXa pa specialno zgleda..... Ja vem da je men pr MFu pri kolenu odstopila barva...sicer ne zgleda tolk grdo sam se ne svet...čeprov v katalogu za MFe piše da je barva nekak toplotno obdelana pa dvakrat namazana sam pr kolenu odstop pa. :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 jaz se z automaticom ne bi preko 100 peljal:) pa pomoje ne gre to 100 realno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 jaz se z automaticom ne bi preko 100 peljal:) pa pomoje ne gre to 100 realno! dobro recmo da verjamem da gre automatik s tako predelavo realnih 100km/h , samo kje so bremze!!!???? pomoje bi clovk s takmum avtomatikm v pospeških prej dobu 100km/h kokr pa zbremzov s 100km/h na 0km/h!! :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 sj mopedki so kr vredu za začetek da te parkrat zmeče,jst ga še kr mam sam je v razsulu ...preveč nitrometana,drgač skuter rulz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 avtomatik 100 aaaaaaaaaaaaaa to bi mislu da letis pol :D sam a nebi bla 2. nic prekratka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 sam a nebi bla 2. nic prekratka? kaj hočes s tem povedat? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 (popravljeno) k avtomatik dobi dolocene obrate iz 1. presolta v 2. ...zanima me do kolk se 2. zvrti (km/h), ker pojma nimam od avtomatika :? Popravljeno Oktober 25, 2003. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Seveda se da samo se ti bo odcpredaj pri kolenu cez cas malo zazgalo ampak krom nebo odctopo....ma en pri nas kromiranega ZXa pa specialno zgleda..... ja,jaz tud o zem že golgo razmišlam, pa me zanima, kaj to se kromira samo z onim temperaturnim šprejom par plasti :P , pa je pol vredi al je treba to bol specialno naret?? pa pol mogoče nebi tak rjavel ne?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 k avtomatik dobi dolocene obrate iz 1. presolta v 2. ...zanima me do kolk se 2. zvrti (km/h), ker pojma nimam od avtomatika :? ajaa... ja nimam pojma an! če ne pa nou zobnik not pa gaaasaaa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 avtomatik 100 aaaaaaaaaaaaaa to bi mislu da letis pol :D sam a nebi bla 2. nic prekratka? avtomatik, cez 100 realnih gre komot.............2. prekratka? sploh ne......... :naughty: razn ce mas tastaro masino, pol das gor pa druge zobnike in to je to..... btw: k sm tale kit vidu...........ma kdo za prodat tori cross? :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 ja,jaz tud o zem že golgo razmišlam, pa me zanima, kaj to se kromira samo z onim temperaturnim šprejom par plasti :P , pa je pol vredi al je treba to bol specialno naret?? pa pol mogoče nebi tak rjavel ne?? Daj Ciko nena se sali da nebos ki res z sprejom dega delal....To se da prav kromirat v livarno pa mas...moj foter si vse tam kromira :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 k avtomatik dobi dolocene obrate iz 1. presolta v 2. ...zanima me do kolk se 2. zvrti (km/h), ker pojma nimam od avtomatika :? Druga se vrti do konca kolko pac gre avtomatik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 avtomatik, cez 100 realnih gre komot.............2. prekratka? sploh ne......... :naughty: razn ce mas tastaro masino, pol das gor pa druge zobnike in to je to..... btw: k sm tale kit vidu...........ma kdo za prodat tori cross? :naughty: :naughty: :naughty: tori :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 Pr ns bo zdej dražba na polciji za zasežene mopede pa to. Bom šel mal pogledat, izhodiščna cena je 10k :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se