<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Ja res je lepa tale elektronka :naughty: ...sploh k je še vse original pa fulllllll je lepo ohranjena :OK: :OK: :OK: A je to tvoje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 lepo bi blo, če bi blo moje...samo na žalost ni :cry: :) to je edn dau sliko na blajerca.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Kaj tomo v mb še prodaja powerce za skutere? Ve kdo mogoče cene :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) Kolk se meni zdi nima dobene tam vsaj lani jih ni mel ko sem bil 1x tam Popravljeno April 7, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 powerco je treba naročit!! v mb težko vrjamem da jo boš kje dobo!! :naughty: :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 To če naročiš pol kaj dražje pride? Kaj pa cene so še vedno enake? Mislim da je nekoč stala 17k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Mislim da bi pri tomotu se dala dobit. Mogoče je nima na zalogi ampak dobit bi se dalo. Ma pa jo en kolega, ga bom vprašal kje jo je kupo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Ja prosim vprašaj aja pa lahko še vprašaš kak je zadovoljen z njo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 ' date='7 Apr 2004 @ 19:34'] Ja prosim vprašaj aja pa lahko še vprašaš kak je zadovoljen z njo :D On ma sicer 50ccm. Se pa dere ko svinja (taki kovinski zvok ma) Je pa jo prerezal pa ven pobral vse not. Ker ima tri prekate v loncu <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Jaz mam tudi 50ccm :) Kerega skutera pa ma? Kaj mu gre kaj bolj ko je prekate vun pobral? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 ' date='7 Apr 2004 @ 19:42'] Jaz mam tudi 50ccm :) Kerega skutera pa ma? Kaj mu gre kaj bolj ko je prekate vun pobral? To ne vem kak mu gre bolj. Ma pa phantoma. Pa mu skuter kar gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Črnega phantoma ne? Huh totemu se fejst dere ja :D :D Te pa plis vprašaj za ono pa povej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 Idi do tomota ce ne pa na Ptuj tega Gorazda ki jih izdeluje poklici pa se zmeni.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 ce je problem dobavljivost, Gorazd jih posilja tudi po hitri posti (tak je moj sosolc ga narocu - 12 jurjev vse skup - trojka za ATXa). .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Ej Zok a maš ti mogoče kšno mašino od E90 za prodat oz. oddat??? sele zdel vidu. zal ne. mam sam eno. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihelic Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Jest mam na zipu powerco,pa morm rect,da mi je fula dala na hitrosti in pospeskih,pa tudi zvok je zame enkraten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 jas sm mel vcasih typhona (piagiota) pa sm mel powerco gor pa je bil zvok taki da ....FUL ql pa se pri pospeskih mi je dalo zravn....MF POWER rulzzzz!!=) LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 en frend ma tud na typhoonu powerco pa mu gre ene 80, pospeške ma kr dobre, sam ma pa ful lukno v spelvanu pa menjava valjčkov nč ne pomaga :hmm: :hmm: useen bi jest raj kkšnga ZXa gor dau k pa Powerco <_< :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 jas sm mel vcasih typhona (piagiota) pa sm mel powerco gor pa je bil zvok taki da ....FUL ql pa se pri pospeskih mi je dalo zravn....MF POWER rulzzzz!!=) LP! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zgleda da vec kpa MF POWER auspuh nis vidu :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 Še ena pomembna stvar. MF POWER več NE proizvaja izpuhov za skuterje, zardai premale prodaje. To je preverjeno, ker poznam šefa. Mi pa je obljubo, da mi bo še naredo enega v tednu dni, ker še ma nekaj materiala. Pa za tiste ki mislite da mf power dela samo za tomose izpuhe. :hmm: To sploh ne drži, po naročilu jih dela tudi za večje 4-taktne motorje. Trenutno izdeljue večjo serijo dušilcev za izpuhe. Kak pa se bo ta izpuh obneso da mojem Aeroxu, pa vam povem drug tedn, ko ga dobim in gor prišraufam. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 po naročilu jih dela tudi za večje 4-taktne motorje. Trenutno izdeljue večjo serijo dušilcev za izpuhe. Wings se imenujejo ce se ne motim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 ne motis se:) wings so ja, ma od kolega foter na TDM-u zdaj :) MF power pa ma na skuterju NAJGRSI zvok, ki je mogoc :) pa sploh ni ne vem kak dober izpuh, ampak je se slabsi od leovincija ZX. je pa poceni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 Ja sej če ne drugega MF power lepše zgleda kot pa originalni izpuhi, pa še poceni je ja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 MF power pa ma na skuterju NAJGRSI zvok, ki je mogoc :) pa sploh ni ne vem kak dober izpuh, ampak je se slabsi od leovincija ZX. je pa poceni :) to si pa zaj tak povedo kot da je zx največji podn, razn mf-a :) :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 6, 2004 Deli Objavljeno Maj 6, 2004 Zvok je po mojem mnenju subjektivna stvar. Sicer pa imajo skuterji po mojem mnenju vsi grd zvok (kot neke koze ali pa sesalci). Glavno da mašina čim bolj gre. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se