Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Dobr dan, skakalke, skakalci, Pogačar, Roglič

image.png

Popravljeno . Popravil Frenk 67
Objavljeno

Ja, pa smo imel državno prvenstvo na Norveškem, v Nemčiji, v Franciji in Italiji.

Objavljeno

Da sm kim đžong una premagu v šahu. K res ne vem, kdo drug ma cajt pa internet v Severni koreji šah igrat. Sam da nav zdej bomb poslov sem. :naughty:

Brez naslova.png

Objavljeno

Orhidelija👍

IMG_20220311_103408.jpg

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

Val 202 in Miha Šalehar z Nebulozami😂😂😂👍. Zmagovalec dneva...

Objavljeno
pred eno uro, Ris1 pravi:

Val 202 in Miha Šalehar z Nebulozami😂😂😂👍. Zmagovalec dneva...

In edina, ki ima še res nekaj zdrave intiligence, je mama, ki jo je omenil zadnjo v prispevku....( če le ni to zraslo na Mihatovem zeljniku :P, kar seveda ni za izključit).

Vsi ostali pa neki nadrkani novodobni nadintiligentneži, okrog katerih se naj bi vrtel cel svet.

Objavljeno

Sicer nisem nek ljubitelj realitij šovov...pač mal poškilim, kaj Zmaj gleda...sem pa dons ostal odprtih ust, ko je na slovenski poroki na prvi pogled cug prpelu nevesto. Šit stari. Pa še potem ajznpon ambijent. Top.

Edin kar bi v mojem svetu to presegl, je, da bi jo vojaški reaktivc prpelu...

• Haha 3
Objavljeno

Pa kaj se Matej Mohorič vun sili?

Kaj ni dovolj težav že s Pogačarjem in Rogličem? 

Objavljeno

Vremenarka ali napoved vremena.😂

• Haha 3
Objavljeno

pred 11 urami, fwcabrio pravi:

Vremenarka ali napoved vremena.😂

Gut kveščn 🤣,pomoje kr uboje 😎

Objavljeno

Dobra družba, gozd in ogen😇

IMG_20220322_194239.jpg

Objavljeno

V trgovini Mimovrste sem videl Lego Technic Lamborghini Sián, igrača s 3696 koščki, z delujočim menjalnikom, z dvižnimi vrati in zadnjim krilom, skratka igrača za 18+ (pa ne spolna).
Zraven pa piše: ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Objavljeno
pred 12 urami, Kugelschreiber pravi:

Kje se gre domol? 

0991B233-0EE8-4E86-A6D9-C58FC1B65265.jpeg

Vse poti vodijo v Rim. Iz Rima pa valjda znaš domov? 🙄

Objavljeno
pred 12 urami, Darko3g pravi:

V trgovini Mimovrste sem videl Lego Technic Lamborghini Sián, igrača s 3696 koščki, z delujočim menjalnikom, z dvižnimi vrati in zadnjim krilom, skratka igrača za 18+ (pa ne spolna).
Zraven pa piše: ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

... pa kva ti ni jasn..... 

... večino tadragih igrač kupujejo očkoti pod pretvezo, da je za tamauga....  :D  .... ampak ena meja pa ja mora bit....

.... kako nej kupim drona za 6 mes starega sinkota.....   ampak več kot 3 leta je pa spet težko čakat....   :P 

Objavljeno
pred 42 minutami, Zivnorc pravi:

... pa kva ti ni jasn..... 

... večino tadragih igrač kupujejo očkoti pod pretvezo, da je za tamauga....  :D  .... ampak ena meja pa ja mora bit....

.... kako nej kupim drona za 6 mes starega sinkota.....   ampak več kot 3 leta je pa spet težko čakat....   :P 

To maš pa prou. Jaz sem hotu sinu kupit BMW kabrio. Pa me je zajebu, je hotu Golfa. Cepec!

Objavljeno
pred 14 urami, Kugelschreiber pravi:

Kje se gre domol? 

0991B233-0EE8-4E86-A6D9-C58FC1B65265.jpeg

to je čisto  OK znak... eden bolj begajočih v italiji "tutte le direzioni" prevedeno v vse smer...... v vse smeri kaj?...

24_9_are_f1_164_a.jpg.jpg?f=default&w=10

• Haha 3
Objavljeno
Just now, smasher said:

to je čisto  OK znak... eden bolj begajočih v italiji "tutte le direzioni" prevedeno v vse smer...... v vse smeri kaj?...

Pa tisto no: Kud koji, mili moji....

Objavljeno
pred 4 minutami, smasher pravi:

Dokler še ni bilo navigacij, je bil ta znak zlata vreden. Če mu slediš v ITA velemestu, te vedno pripelje na obvoznico. Od tam naprej pa...v vse smeri.

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!