pik1 Objavljeno April 27, 2022 Deli Objavljeno April 27, 2022 pred 2 urami, Bmflar pravi: Dež pada, cigani se smejijo,pravjo da bo hitr sonce ... . .... a ima ta shujševalno kuro ??? 😵 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 27, 2022 Deli Objavljeno April 27, 2022 24 minutes ago, pik1 said: .... a ima ta shujševalno kuro ??? 😵 Pssst, med dežnimi kaplami lohka slalomira pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno April 29, 2022 Deli Objavljeno April 29, 2022 Smisel za zajebancijo turških malarjev... Štrihali so kovinski most in kar jim je ostalo, so vrgli na tovornjaček. Neke hude finese tu ni... Olivno zelena je kapljala tako od mosta, kot od špeglov tovornjačka. Očitno je to stalna praksa, ker je na tovornjačku že pol centimetra debel sloj barve. RobiRoberto, bajkr88 in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2022 Deli Objavljeno Maj 8, 2022 na današnji dan sem pred enim letom vozil podmornico. Podmornica je še živa GoBobi, RobiRoberto, pik1 in 4 others 1 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 8, 2022 Deli Objavljeno Maj 8, 2022 pred 41 minutami, DAMI34 pravi: na današnji dan sem pred enim letom vozil podmornico. Podmornica je še živa ja če je pa tko...bi se pa spodobl da proslaviš... in jo v še večji grabn zapodiš... sliki GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2022 Deli Objavljeno Maj 8, 2022 pred 5 urami, bajkr88 pravi: ja če je pa tko...bi se pa spodobl da proslaviš... in jo v še večji grabn zapodiš... sliki brez skrbi, ga bom GregorM in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Maj 9, 2022 Deli Objavljeno Maj 9, 2022 On 5/7/2022 at 3:59 PM, C eagle said: Sicer se strinjam, da je še nekoliko zgodaj, vedar je vseeno klima tu na obali dosti bolj mila, kot pri vas pod kamniškimi vršaci. Tudi noči bodo težko s temperaturo pod 12-14°C... Letos sem posejal 25 dni prej kot lani. Upam, da bo pridelka več, ker lani je še v novembru cvetelo, samo opraševalcev ni bilo več. Koliko je katera sorta pekoča nimam pojma. Vsa semena so iz naključno prejetih feferonov oz. ena je sorta čili. Zato je na enih oznaka "nimam pojma". Ker je pognalo preveč semen, se jih nekaj podaril naprej, nekaj pa presadil na lokostrelskem poligonu. Za piknik bodo glih prav Ena vrsta feferonov, ki niso pekoči ni pognalo niti eno samo seme... Verjetno je seme jalovo, oz. je bil pridelek steriliziran. Hči je prav ta konec tedna v Kaminiku, ker tekmuje v lokostrelstvu za člansko reprezentanco Slovenije. Poteka namreč Veronikin Pokal za WRE (world ranking event) za rank lestvico. Ekipno so se uvrstile v finale in jutri se borijo za zlato. Posamično pa je zasedla 17 mesto Tekmuje 20 ekip iz celega sveta z več kot 200 udeleženci. Sicer pa, glej ga zlomka, tudi moje korenine so od tam . Mekinje so namreč del Kamnika in stadion, kjer poteka tekmovanje, je od hiše mojega dedka in babice stran malo več kot streljaj z lokom . Vsaj lačni ne bomo... @Grut vsekakor prej sporočim, pa se lahko malo zapeljemo okoli na kakšen drink. V dobro voljo me je sicer spravilo že včeraj, ampak še kar traja... So osvojile ZLATO medaljo za Slovenijo v članski konkurenci!!! Bravo punce Zivnorc, Kaldu, izibajker in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 10, 2022 Deli Objavljeno Maj 10, 2022 Tovrstni optimizem me vedno spravi v dobro voljo. Za tegale, 70 let starega, bemfa prodajalec pravi, da je "dobra naložba". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 12, 2022 Deli Objavljeno Maj 12, 2022 . .... yeeeeeeeees ... 😍 ... ravnokar sem zapravil še tiste štir evre ki sem jih imel ... 😯 ... in dobil potrditev za pojstlco ... na trajektu ... in to z oknom 😍👍👍👍 SAR-Solo Adventure rider, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 12, 2022 Deli Objavljeno Maj 12, 2022 On 5/10/2022 at 8:42 PM, izibajker said: Tovrstni optimizem me vedno spravi v dobro voljo. Za tegale, 70 let starega, bemfa prodajalec pravi, da je "dobra naložba". Ako ide-ide! Tako je pred korono kolega prodajal NSU princa 1000. V prvi barvi brez rje in 50k km na števcu. Skladiščen kot orožje (konzerviran) erbija od dedka. 30 k€! Pol leta klici in sporočila z vprašanji o njegovem zdravju. Pol pa klic iz Nemčije in ga je prodal za——29500. 😎 C eagle, Frenk 67, Tedybear in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 13, 2022 Deli Objavljeno Maj 13, 2022 . https://fb.watch/c_nse86igH/ Mavti, RobiRoberto, DAMI34 in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Maj 14, 2022 Deli Objavljeno Maj 14, 2022 Žena me je že nekaj časa sekirala kdaj bom kej šou k dohtarju.... Danes dobil rezultate krvi... Vse v mejah žena popenjuje da to ne more bit res.. 🤣 🤣 🤣 🤣 Bmflar, RobiRoberto, zundapp in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2022 Deli Objavljeno Maj 18, 2022 k sm vidu spomine na FB..že pred 10imi leti smo posneli uvodnik za film TITANIC: in potem sva še osvobodila TRST Frenk 67, Scarabeo 500, pik1 in 4 others 4 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 19, 2022 Deli Objavljeno Maj 19, 2022 Ob 18. 5. 2022 ob 14:56, DAMI34 pravi: k sm vidu spomine na FB..že pred 10imi leti smo posneli uvodnik za film TITANIC: Matr se ti je mudil, glede na to, da so film posnel pred 25 leti 🤪 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 19, 2022 Deli Objavljeno Maj 19, 2022 pred 52 minutami, Frenk 67 pravi: Matr se ti je mudil, glede na to, da so film posnel pred 25 leti 🤪 tok mudil, da je gosence dol strgalo a nisi še slišal za trilogije? Bmflar in Frenk 67 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 20, 2022 Deli Objavljeno Maj 20, 2022 Ob 14. 5. 2022 ob 17:35, smasher pravi: Žena me je že nekaj časa sekirala kdaj bom kej šou k dohtarju.... Danes dobil rezultate krvi... Vse v mejah žena popenjuje da to ne more bit res.. 🤣 🤣 🤣 🤣 pomoje si ti mau zamešu, psihiater ne vzema krvi.. 😛 pik1, smasher in maxxa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 22, 2022 Deli Objavljeno Maj 22, 2022 Tolelele bajkr88 in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 22, 2022 Deli Objavljeno Maj 22, 2022 Pa si jo vsaj nazaj v morje dau? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 22, 2022 Deli Objavljeno Maj 22, 2022 (popravljeno) K daš mulcu, da pripravi žar pa se mal preveč zapali. 😂😂 Popravljeno Maj 22, 2022. Popravil Frenk 67 Bmflar, Kawasaki_rider, GoBobi in 2 others 2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Alla Objavljeno Maj 22, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 22, 2022 Da sva uspešno opravila MOL vajo (vaja reševalnih psov-simulacija rušilnega potresa) Akito, RobiRoberto, mladench in 12 others 11 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Maj 26, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2022 Ob 22. 5. 2022 ob 11:53, Frenk 67 pravi: K daš mulcu, da pripravi žar pa se mal preveč zapali. 😂😂 Šele dons opazu posledice tistega kresa GregorM, DAMI34, RobiRoberto in 11 others 12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Junij 2, 2022 Deli Objavljeno Junij 2, 2022 (popravljeno) ...dobila tale " bajdlek" s hosto 😇...ki je star vsaj toliko kot jaz....če ne več 😂... Popravljeno Junij 2, 2022. Popravil Akito RobiRoberto in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 2, 2022 Deli Objavljeno Junij 2, 2022 Da sem za en tank goriva na Petrolu dobil kar 17 Svilanitovih nalepk . Alla, RobiRoberto, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 3, 2022 Deli Objavljeno Junij 3, 2022 Da sem zjutraj na sprehodu našla 3 štiriperesne deteljice Akito, Zivnorc, smasher in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 3, 2022 Deli Objavljeno Junij 3, 2022 Pogled skozi okno, na minimalne posledice včerajšnjega neurja. Začasni rastlinjak je poletel na sosedovo garažo, paradižnik pa je na srečo ostal cel. Nekaj kilometrov stran pa katastrofa. Zivnorc, C eagle, Quest in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se