Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno

Eno vprašanje,

Zakaj imate tisti, ki se nočete cepit, tako potrebo, da ostale prepričujete, naj se tudi ne cepijo?

Če bo precepljenih 70% ljudi, bo imelo cepivo učinek in bo dobro tudi za ostalih 30% necepljenih. Tisti, ki se nočete cepit, bi morali po kmečki logiki ostale spodbujat k cepljenju, da bo ta procent dosežen, ne pa kontra... 

Objavljeno
pred 10 minutami, mato295 pravi:

Eno vprašanje,

Zakaj imate tisti, ki se nočete cepit, tako potrebo, da ostale prepričujete, naj se tudi ne cepijo?

Če bo precepljenih 70% ljudi, bo imelo cepivo učinek in bo dobro tudi za ostalih 30% necepljenih. Tisti, ki se nočete cepit, bi morali po kmečki logiki ostale spodbujat k cepljenju, da bo ta procent dosežen, ne pa kontra... 

Bravo.gif

Objavljeno
pred 19 urami, skalar36 pravi:

Zakaj (voziti motor) hoditi na koncerte, če se lahko doma daš v naslanjač, prklopiš slušalke,

Vsi se vozimo iz užitka (le kak poštar, policaj in reševalec iz potrebe - služba). Sedeš v naslanjač priklopiš ventilator da piha, na 70 colski ekran posnetek iz tube pa uživaš. Pa še nenevarno je....

Le zakaj ljudje "rinejo" na koncerte?

Objavljeno
pred 52 minutami, mato295 pravi:

Eno vprašanje,

kar prebiram po FB, se bojijo, da bomo cepljeni postali: The_Walking_Dead_TV_502082_3840x2400.0.thumb.jpg.4d2275fffac2dfc2b860a53b6100dcd6.jpg

Objavljeno
42 minutes ago, mato295 said:

Eno vprašanje,

Jaz nobenega ne prepričujem, do sedaj, nisem dobil vidnega razloga, zakaj se cepit. Pred pol leta so govorili, da se je obvezno cepit z istim cepivom 1. in 2. - sedaj to ne velja več! Lahko se cepiš enim ali drugim (cocktail). Prišle so tudi ugotovitve, kaj se zgodi z človekom, ko se cepi z mRNA - Na pokojnikih, ki so ce cepili s tem cepivom (mRNA) so našli celice v vseh glavnih organih! KAJ TO POMENI???????? Jaz vidim samo eno in to je raziskovanje neznanega! " we are in uncharted waters"

Objavljeno (popravljeno)

??? Celice česa??? 

V vseh organih najdeš vedno celice še pred rojstvom so tam, organi vseh živih bitji so narejeni iz celic. 

ps: z medicino je vedno tako da jih nekaj fenta nekaj reši, ampak mislim da je reskirat z današnjo medicino bolši gembl kot živet v preteklosti z srednjeveško "medicino". 

Popravljeno . Popravil smasher
Objavljeno
pred eno uro, MiNa pravi:

Vsi se vozimo iz užitka (le kak poštar, policaj in reševalec iz potrebe - služba). Sedeš v naslanjač priklopiš ventilator da piha, na 70 colski ekran posnetek iz tube pa uživaš. Pa še nenevarno je....

Le zakaj ljudje "rinejo" na koncerte?

Je blo mal v hecu napisano, zato tudi smajli na koncu stavka. Res pa je da jaz ne maram koncertov, ravno zaradi tega, ker so ponavadi pesmi nepredelane, in je kvaliteta pesmi na koncertih slabša. Glede na to, da še sovražim biti v veliki množici, je blo bolj osebno mnenje. Kdor pa uživa v tem pa podpiram da nej gre!!

Je pa tko, da sem dostkrat razmišljal, kok bi blo fajn, da ni imel v dnevni sobi motor, na glavi čelado, kjer bi ti ekran prikazoval ceste sveta, ventilator, bi ti pihal, da simulira hitrost, pa eno napravo na hidravliko, ki bi motor premetavala glede na vožnjo. Če bi se skrešil sam daš čelado dol pa greš na špricer. Pa še pozimi bi se lahko vozil in v dežju. Glede na to, da si ti full hendy man jest mam pa nore ideje, lohk kej zbombava.  :D 

Da pa nava čist off topic, ker smo v temi cepljenje, pa upam, da to moje razmišljanje ni posledica cepica :naughty:

• Haha 2
Objavljeno

Vedno bolj zgleda, da bomo cepljeni umrli. Necepljeni pa živeli večno.

Me je bratranec prepričeval, da bomo cepljeni zaradi cepiva v prihodnossti postali zombiji. Sori, mene ste izgubili.

Razumem, da lahko gensko vplivaš na življenje, ki se še ni razvilo, da pa gensko spreminajš obstoječe življenje, ta je pa malo bosa.  

• Všeč mi je 2
Objavljeno
9 minutes ago, Erikcslo said:

No in si prebral? Torej ta študija ni najboljša, najdi tako kjer je človek umrl zaradi cepiva in ni imel stika z virusom torej so bili vsi testi za virus negativni in je umrl samo zaradi cepiva. 

Dokazali so prisotnost virusne rnk v akorej vseh celicah razen jetrih. Torej to ne pomeni da je bilo cepivo povsod ampak virus. 

In priznam tudi sam nisem vsega zastopil, imam samo kakšno leto mikrobiologije znanja in nekaj toksikologije. 

Torej stojim za svojo trditvijo izpred nekaj tedni. Če te pobere cepivo virusa sigurno nebi prebolel. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zakaj pa to potrebuješ, jaz pravim samo da tisti, ki so se cepili z mRNA cepivom (ne umrli zaradi cepiva), po smrti so našli mRNA v vseh glavnih organih. To ni naraven mRNA star milijardo let, to je človek ustvaril tako kot GMO semena - kaj je notri???? Jaz rajši iščem odgovore, kot religijsko verjet korporacijam - smo pač različni!

Objavljeno

Na, pa že govorijo o DELTA sevu, tako kot orkani v USA (4. sev, 4 črka D = Delta)

Objavljeno

Hitre mutacije, ni kaj...

Objavljeno
pred 24 minutami, skalar36 pravi:

Vedno bolj zgleda, da bomo cepljeni umrli. Necepljeni pa živeli večno.

Me je bratranec prepričeval, da bomo cepljeni zaradi cepiva v prihodnossti postali zombiji. Sori, mene ste izgubili.

Razumem, da lahko gensko vplivaš na življenje, ki se še ni razvilo, da pa gensko spreminajš obstoječe življenje, ta je pa malo bosa.  

te moram popravit.

do 50 leta umrejo samo nekateri, baje po 50em pa vsi :P

Sem skeptičen do cepiv, zdravil in podobnega. Če se da, bi raje brez, so pa primeri, ko strup potrebuješ, da preživiš drug strup.

Koliko bo korona cepljenje škodljivo, bo pokazal dolgi rok, verjetno bo pa precej manj (vsaj za tvegano populacijo 50+) kot pa se okužit in preživet/ne preživet okužbo. Pa se nisem cepil zato ker me je strah korone, ampak ker hočem vsaj mal svobodno potovat, pa se ne mislim ubadat s testiranji, kar bo očitno postalo praksa. Da sprostijo meje kot lani...ma boli mene za cepljenje.

Priznavam in dajem pravico vsem, da se ne cepijo, ampak tudi pravico vsem da se cepijo, če želijo, pa magari iz sebičnega vzroka.

Se pa bojim, da cepivo še zdaleč ne bo pomagalo, ker v ozadju je velik interes po zaslužkih in so ljudje, ki jim stanje "okužb" (v narekovaju, ker se te rezultate prekleto izkorišča, zavaja, prilagaja) zelo ustreza. Od dodatkov, nagrad, provizij pri poslih in podobno.

pred 2 minutami, Erikcslo pravi:

Na, pa že govorijo o DELTA sevu, tako kot orkani v USA (4. sev, 4 črka D = Delta)

Indijski sev. Anglija ena najbolj precepljenih držav že razmišlja spet o ukrepih in zapiranju. Žal je to realnost cepiv in nategovanja folka.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Najboljša posla sta zdravljenje "bolanih" in pokopavanje mrtvih...

Namanj dela za največ denarja....

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, MiNa pravi:

Hitre mutacije, ni kaj...

še huj, zadnjič sem na FB prebral (tudi povezava na članek je bila) da so umrli 4je piloti British airwejsa. Štirje!! In zraven zapis, le kaj se zgodi, če umre pilot med letom. to baje je itak problem nas revežev, ker bogataši bodo mel necepljene pilote :P

Pol sm pa vprašal, a sam od british airwejsa umirajo, al tut od Rayan Jeta :D

pred 4 minutami, MiNa pravi:

Najboljša posla sta zdravljenje "bolanih" in pokopavanje mrtvih...

Namanj dela za največ denarja....

najboljši posel je zdravega prepričat, da potrebuje zdravljenje. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Italijanski RAI dokumentarec (se da spremenit podnapis v ANG) :

Da ne bo prišlo do tega:

14067088 01.jpg

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 1 uro, skalar36 pravi:

J

Je pa tko, da sem dostkrat razmišljal, kok bi blo fajn, da ni imel v dnevni sobi motor, na glavi čelado, kjer bi ti ekran prikazoval ceste sveta, ventilator, bi ti pihal, da simulira hitrost, pa eno napravo na hidravliko, ki bi motor premetavala glede na vožnjo. Če bi se skrešil sam daš čelado dol pa greš na špricer. Pa še pozimi bi se lahko vozil in v dežju. 

Kako pa zrihtaš, da maš  mušice na šajbi in čeladi, pa da leder smrdi po švicu? To more bit zraven, ane?

• Haha 2
Objavljeno
1 hour ago, Erikcslo said:

Zakaj pa to potrebuješ, jaz pravim samo da tisti, ki so se cepili z mRNA cepivom (ne umrli zaradi cepiva), po smrti so našli mRNA v vseh glavnih organih. To ni naraven mRNA star milijardo let, to je človek ustvaril tako kot GMO semena - kaj je notri???? Jaz rajši iščem odgovore, kot religijsko verjet korporacijam - smo pač različni!

Se strinjam, tudi sam se raje nebi cepil, ampak je ta "fajk virus" pustil kar realne posledice nekaterim realnim ljudem, nekaterim čisto nič. Torej šansa da me pobere od virusa je 1%, morda pri meni 5% ker imam že od rojstva zjebana pljuča in mi dejstvo, da me dajo v statistiko kot "ljudje s predhodnjimi defekti" ne pomaga dosti, bom še vedno rožice porival iz zemlje vn kar me ne zanima preveč.

Torej če lahko izbiraš kaj izbereš, nekaj kar te fenta med 1% in 5%, al nekaj kar te lahko fenta recimo z 0,00002% (sem dal teoretično umrljivost 1 na 5 miljonov)

To je preprosto izbira manjšega zla, farmacija pa itak hoče samo dnar vlečt.

Vsa zdravila so strupena, koncetracija in količina je to kar naredi razliko med strupom in zdravilom.

Objavljeno

Je veliko laži, v Italiji so poznali ta virus že septembra - oktobra 2019 in ga niso opredelili, ker je bil neznanka - še najdeš doktorje in virologe, ki to potrjujejo! Na žalost, nobeden medij tega ne pove ne v IT in ne v SLO!

Druga stvar, ki mi gre zelo na živce je, da "bombardirajo Kitajsko" z corono-19 tam je začelo! Pa je res, in če je, kateri laboratorij (eden je Pfizer lb v Wuhangu in glavni lab v Shanghai-u - veliko zahodnih je tam)?!? Pravijo, da se je preneslo z netopirja - netopir je sesalec in na njemu se delajo testi, kar je logično (bolj ali manj)!

Še je tega, lahko bi našteval cel dan kar me moti, bolj odprta vprašanja in ne zadovolim se z novinarsko (copy - paste) razlago!

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 6 minutami, Erikcslo pravi:

Je veliko laži, v Italiji so poznali ta virus že septembra - oktobra 2019 in ga niso opredelili, ker je bil neznanka - še najdeš doktorje in virologe, ki to potrjujejo! Na žalost, nobeden medij tega ne pove ne v IT in ne v SLO!

Druga stvar, ki mi gre zelo na živce je, da "bombardirajo Kitajsko" z corono-19 tam je začelo! Pa je res, in če je, kateri laboratorij (eden je Pfizer lb v Wuhangu in glavni lab v Shanghai-u - veliko zahodnih je tam)?!? Pravijo, da se je preneslo z netopirja - netopir je sesalec in na njemu se delajo testi, kar je logično (bolj ali manj)!

Še je tega, lahko bi našteval cel dan kar me moti, bolj odprta vprašanja in ne zadovolim se z novinarsko (copy - paste) razlago!

verjetno nisi fasal korone, da tako modruješ?

Objavljeno

laži je en maljon okrog samega virusa/korone. Bi pa bilo smiselno ostati vsaj v tej temi nekje pri cepljenju. Za ali PROTI, argumenti, raziskave, problemi itd..

ps. vedeti ali je bil virus umetno ustvarjen, ali je slučajno ali s človeško pomočjo ušel iz laboratorija al pa se je sam po čisto naravni poti razvil mi pač bore malo pomaga.

Bi pa špekuliral in dodal, če je bil umetno ustvarjen (tako deluje CIA in podobni) bi nekdo že prekleto dobro služil z "zdravilom"

Ta trenutek mi ne preostane drugega kot se cepiti, če želim, a hkrati vedeti, da cepivo samo pogojno deluje, to pomeni, da se lahko okužim a preživim z lahkoto. Kaj palamudi Krekec in Blejovička (une debele babe z zabuhlimi očmi niti ne poslušam) je irelavantno. Bodo že izzumili kaj novega, da bodo spet služili ter narod zatirali s svojimi umotvori, barvanjem zemljevida, razmišljanjem o razdalji miz v bifeju ter podobno.

Ampak, če s cepivom preživim, potem je korona ena faking gripa :P

Objavljeno
pred 1 uro, Tedybear pravi:

Kako pa zrihtaš, da maš  mušice na šajbi in čeladi, pa da leder smrdi po švicu? To more bit zraven, ane?

Hja, lej ne bit utopičen. Vsega pač ne morš met. Kako dobit žensko, ki bi bla lepa in še pametna? :naughty:

Objavljeno
Just now, skalar36 said:

Hja, lej ne bit utopičen. Vsega pač ne morš met. Kako dobit žensko, ki bi bla lepa in še pametna? :naughty:

Maljoni €

Pa sej zdej skoraj ni več mušic, ras malo že v primerjavi z 10let nazaj. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!