Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, smasher pravi:

Maljoni €

Pa sej zdej skoraj ni več mušic, ras malo že v primerjavi z 10let nazaj. 

Pa lepih bab tud ni več. Sam botox pa pudr. Pa celulitis čez celo ritis :naughty:

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
45 minutes ago, Snečer said:

verjetno nisi fasal korone, da tako modruješ?

Fasal in za očeta je bilo usodno (prej oče, da ne bo kdo rekel, da se je od mene nalezel)

Vsako leto fašem gripo, ker se vozim še novembra v kratkih hlačah in kratki majci - ta je bila malo močnejša!

Pa brez zamere, ne modrujem - to so dejstva in od teh želim odgovore!

Popravljeno . Popravil Erikcslo
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Pred cepivi in antibiotiki je bila umrljivost hudo visoka (starih in mladih predvsem dojenčkov). Naravna selekcija??? Kruto vendar resnično. Malo se sprehodite po domačem pokopališču, skoraj vsaka družina je v zelo rani dobi zgubila kakega člana.  Družin z enim ali dvema otrokoma je bilo na vaseh zelo malo...

Le iz katerega laboratorija je "ušel" virus španske gripe, ki je kosila v začetku prejšnjega stoletja. Bo nekdo, ki vse ve zapisal?

ps. sem 2x cepljen iz osebnih razlogov.

Objavljeno
pred 28 minutami, skalar36 pravi:

Hja, lej ne bit utopičen. Vsega pač ne morš met. Kako dobit žensko, ki bi bla lepa in še pametna? :naughty:

dobiš lepo, pol pa še pametno..jebeš obadve :P

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 minutami, Erikcslo pravi:

Vsako leto fašem gripo, ker se vozim še novembra v kratkih hlačah in kratki majci - ta je bila malo močnejša!

Halooo, to so prehladi .

Gripa je pa virus. Poznas raliko?

Objavljeno

žalostno in hudo boleče je, da ljudje ne ločijo niti med avtoimunimi boleznimi (ki znajo biti hude boleče smrtne ter brez rešitve), ter boleznimi ki se prenašajo, kar pomeni, da pred takimim se je moč zaščititi, vsaj v nekih 90%ih...

Sj pravim, komur je korona faking glavni problem, sploh problema nima. 

Objavljeno

Po letu in pol te bedarije bi pa lahko ljudem bila jasna slika.....pa očitno ni. Pa naj si vsak razlaga po svoje.

Objavljeno
pred 3 minutami, John2005 pravi:

Po letu in pol te bedarije bi pa lahko ljudem bila jasna slika.....pa očitno ni. Pa naj si vsak razlaga po svoje.

Ravno to je narobe....da si vsak razlaga po svoje. Znanost si težko razlagaš po svoje, zato je tu stroka, da jo predstavi na (vsem) razumljiv način.

Matematiko so nas ucili ucitelji, ne pa hišnik  ali šolska kuharica.

Objavljeno
pred 4 minutami, Tedybear pravi:

Ravno to je narobe....da si vsak razlaga po svoje. Znanost si težko razlagaš po svoje, zato je tu stroka, da jo predstavi na (vsem) razumljiv način.

Matematiko so nas ucili ucitelji, ne pa hišnik  ali šolska kuharica.

sori, ma ti ki sedaj matematiko učijo so šalabajzerji!!!

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

sori, ma ti ki sedaj matematiko učijo so šalabajzerji!!!

Pol bolje, da bi se " skrili" med FB strokovnjake za Covid.

Objavljeno
44 minutes ago, MiNa said:

Pred cepivi in antibiotiki je bila umrljivost hudo visoka (starih in mladih predvsem dojenčkov). Naravna selekcija??? Kruto vendar resnično. Malo se sprehodite po domačem pokopališču, skoraj vsaka družina je v zelo rani dobi zgubila kakega člana.  Družin z enim ali dvema otrokoma je bilo na vaseh zelo malo...

Le iz katerega laboratorija je "ušel" virus španske gripe, ki je kosila v začetku prejšnjega stoletja. Bo nekdo, ki vse ve zapisal?

ps. sem 2x cepljen iz osebnih razlogov.

https://www.cdc.gov/flu/pandemic-resources/1918-pandemic-h1n1.html

Objavljeno
44 minutes ago, MiNa said:

Halooo, to so prehladi .

Haloooo, Gripa (influenca) je akutna virusna bolezen dihal, ki se zelo hitro širi. Pojavlja se predvsem v zimskih mesecih na severni polobli in ogroža vse prebivalstvo, še posebno starejše ljudi, bolnike s kroničnimi srčnimi, pljučnimi, presnovnimi in drugimi boleznimi in majhne otroke.

Ostalo pa tu: https://www.nijz.si/sl/gripa-0

Objavljeno
pred 27 minutami, Tedybear pravi:

Pol bolje, da bi se " skrili" med FB strokovnjake za Covid.

da, večinoma nekateri pokažejo več zdrave pameti kot pa : Janša, Jelko in zadrogiranci NIJZja...

Ko bo pa kdo dokazal, da je korona nekaj nadnaravnega, skregano z osnovnošolsko fiziko, znanjem le te in podobno, potem bom pa pel slavospeve zadrogirancem NIJZja in politiki. Do takrat pa...vsak naj svojega konja goni...in joče.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Tedybear pravi:

Na Filipinih je predsednik rekel...cepljenje ali zapor, kdor se upira aretaciji je ustreljen. V bolj "normalnih" državah bodo na lepši način necepljene izolirali...ampak namen je enak.  :) ...depopulacija je zelo verjetna 

Objavljeno
2 hours ago, MiNa said:

Halooo, to so prehladi .

Imel gripo pri devetnajstih, ne bi je rad nikoli vec....

Objavljeno

Strokovnjaki pravijo.

Da je korona izredno nevarna. Glede na ukrepe, ki so bili in so in zapravljen denar je to najhujša bolezen vseh časov. Zato je cepljenje skoraj obvezno, da preprečimo tragedijo človeštva.

Ljudje so v prvem valu bili prestrašeni saj takšnih ukrepov niso bili vajeni in jih niso poznali v vsem svojem obstoju. Zdaj gre zares, zadeva je smrtna. OK.

Ko se pogovarjam s poznanimi je vzrokov, da so se cepili zaradi zdravja zelo malo. Po moji oceni jin ni preko 5%, sem niso vzeti upokojenci.

Glavni vzroki, zakaj sem se cepil:

-          da bom lahko šel na morje

-          da bom lahko šel na potovanje

-          da me ne bodo povsod jeb…

-          imam poln kufer vsega

-          zaradi dela v firmi

-          zaradi obiskovanja gostiln, koncertov, kopališč, toplic, smučišč…

-          itd.

Skratka večino folka, kar ga jaz poznam je navedlo vzroke, ki niso povezani s skrbjo za zdravje. 

EDINI PRAVI VZROK BI BIL, CEPIL SEM SE, KER ME SKRBI ZA SVOJE ZDRAVJE.

Resnično ne vem, kaj vse so ljudje pripravljeni narediti za svoje udobje.

Objavljeno

Eeeeee @Scarabeo 500, kaj sem se jaz čudil lani ljudem vsi panični kdaj bojo šli na morčija, obsedeni, neočakani

Da o tistih ki so prvi tedn po odprtju kafičev tekmovali kdo bo več rund časril in se cel teden skoraj niso streznili... 

Fse gre f qrc... 

Seh poglej bedake ki kampirajo pred trgovinami za nove telefonske japke al pa ko pride nov plejstejšn, a se ni za vprašat kje je tle pamet? 

Objavljeno

Februarja smo se pogovarjali z znancem, da je to vse zarota...sedaj je že dvakrat cepljen, kaj vse dela propaganda. :hmm: Tisti, ki pojdemo do konca nas verjetno čaka zapor :hmm:

Objavljeno
pred 5 urami, Erikcslo pravi:

Fasal in za očeta je bilo usodno (prej oče, da ne bo kdo rekel, da se je od mene nalezel)

Pa brez zamere, ne modrujem - to so dejstva in od teh želim odgovore!

In ta izkušnja ti je bila tako "fajn", da si sedaj nek nasprotnik cepljenja.

Če bi imel možnost kot dojenček, se tudi ne bi cepil proti otroški paralizi itd.?...

Itak vse nateg.

Objavljeno
pred 3 urami, vandrovec pravi:

Na Filipinih je predsednik rekel...cepljenje ali zapor, kdor se upira aretaciji je ustreljen. V bolj "normalnih" državah bodo na lepši način necepljene izolirali...ampak namen je enak.  :) ...depopulacija je zelo verjetna 

ma kteri bodo depopulirani?

Cepljeni? Torej, kaj si v strahu?

Objavljeno
pred 1 uro, Scarabeo 500 pravi:

Strokovnjaki pravijo.

Da je korona izredno nevarna. Glede na ukrepe, ki so bili in so in zapravljen denar je to najhujša bolezen vseh časov. Zato je cepljenje skoraj obvezno, da preprečimo tragedijo človeštva.

Ljudje so v prvem valu bili prestrašeni saj takšnih ukrepov niso bili vajeni in jih niso poznali v vsem svojem obstoju. Zdaj gre zares, zadeva je smrtna. OK.

Ko se pogovarjam s poznanimi je vzrokov, da so se cepili zaradi zdravja zelo malo. Po moji oceni jin ni preko 5%, sem niso vzeti upokojenci.

Glavni vzroki, zakaj sem se cepil:

-          da bom lahko šel na morje

-          da bom lahko šel na potovanje

-          da me ne bodo povsod jeb…

-          imam poln kufer vsega

-          zaradi dela v firmi

-          zaradi obiskovanja gostiln, koncertov, kopališč, toplic, smučišč…

-          itd.

Skratka večino folka, kar ga jaz poznam je navedlo vzroke, ki niso povezani s skrbjo za zdravje. 

EDINI PRAVI VZROK BI BIL, CEPIL SEM SE, KER ME SKRBI ZA SVOJE ZDRAVJE.

Resnično ne vem, kaj vse so ljudje pripravljeni narediti za svoje udobje.

pa kaj kurac koga briga, kaj je pravi vzrok?

Ma kdo pravico mi razlagat, kaj je pravi vzrok? Nima, pa se lahko jebe.

Moji stari in večina starejših se je cepila, ker spadajo v tvegano populacijo, torej "edini pravi vzrok", zaradi strahu.

Ostali se, ker so nas mal v to prisilili, pa kaj ni jasno?

ps. za svoje udobje je marsikdo pripravljen prenašati šikaniranje šefa, da dobi plačo, pa še marsikaj drugega. Sam prosim, ne bit vzvišen nad takimi, ki smo se odločili potegniti enostavnejšo pot , namesto testiranja povsod, ker je realnost. Če pa zadeva še vsaj malo pripomore, k bolj mili bolezni, je celo pozitivno.

Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

ma kteri bodo depopulirani?

Cepljeni? Torej, kaj si v strahu?

Zna se zgoditi, da izgubim službo...samo ta problem je, ampak ne bomo popustili :)

Objavljeno
pred 22 minutami, vandrovec pravi:

Februarja smo se pogovarjali z znancem, da je to vse zarota...sedaj je že dvakrat cepljen, kaj vse dela propaganda. :hmm: Tisti, ki pojdemo do konca nas verjetno čaka zapor :hmm:

strelski zid verjetno.

Najbrž bo potem tudi moja žena, pa sin, pa njegova žena pa njun otrok vsi bili pripeljani pred streski vod.

ps. vsaj mal cifre preveri kok so kaj pocepili, zaenkrat jim gre bolj slabo.

pred 2 minutami, vandrovec pravi:

Zna se zgoditi, da izgubim službo...samo ta problem je, ampak ne bomo popustili :)

marsikdo jo je zarad korone, če boš pa odpuščen ker nisi cepljen, ti pa vsak mal boljši odvetnik službo nazaj dobi.

Spet ponavljam, preveri koliko medicincev ni cepljenih, boš presenečen. Po besedah blejovićke, baje bolj neumen kader kot so medicinske sestre, al pa majo več jajc kot zdravniki dodam jaz, o tem bi se dalo diskutirat.

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

strelski zid verjetno.

Najbrž bo potem tudi moja žena, pa sin, pa njegova žena pa njun otrok vsi bili pripeljani pred streski vod.

ps. vsaj mal cifre preveri kok so kaj pocepili, zaenkrat jim gre bolj slabo.

Upanje vedno obstaja...da bo odločevalce srečala pamet :)

Objavljeno

Greš na pikec in "pozabiš".

Vsi nagibi razrešeni in vse debate odveč.

Al pa ne greš na cepljenje in vdreš v cepilni center in modruješ.

In potem pride palica...

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!