Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno
4 hours ago, Scarabeo 500 said:

A se ti zdi, da tip rabi pri tej starosti klike?

Ja, sicer ne klike, ampak volilce, kar je praktično enako.

Objavljeno
pred 28 minutami, ftp pravi:

Ja, sicer ne klike, ampak volilce, kar je praktično enako.

Ne vem, če bo držalo. Več je ali bo cepljene populacije kot pa necepljene - in ravno to nagovarja.

Objavljeno
45 minutes ago, Scarabeo 500 said:

Ne vem, če bo držalo. Več je ali bo cepljene populacije kot pa necepljene - in ravno to nagovarja.

A res ??? Spet napačne navedbe.

Hrvatov je nekaj čez 4 miljone.

Današnji podatki...

"Dosad je 1.494.731 osoba cijepljena s najmanje jednom dozom, među kojima je njih 1.106.659 primilo obje doze."

Objavljeno
pred 12 urami, thumper pravi:

mal mi je čudno..no sej sm jst ud čudn ampak... delta je 540% bolj nalezljiva kot beta... prejšnji teden 16 delte , ta tedn 49 delte.. 

število okuženih pa drastično padlo.. 

res sm mal čudn ni kej za pripomnit..

to je sam zatišje pred nevihto :P

Objavljeno
pred 15 urami, vandrovec pravi:

Kakšna logika je to...več cepljenih več delta variante. Opice so bolj pametne pa vse ostale živali, samo človeštvu se je zmešalo. ?

https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/slabe-novice-za-evropo-vzpodbudne-za-dvakrat-cepljene/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2NmfurwjMgSvSXM1awHr97lmw0Bt2t8nobHnV3VhGOmGqPuIaNKsuCNdo#Echobox=1625151195

Zapis pomeni, da majo dobro precepljenost ampak še vedno verjetno ne presega določenega procenta.

Večina okuženih z delto so necepljeni ali imajo samo en odmerek. Sicer pa cifre itak nč ne povedo, ker bolj jasni podatki bi bili Kritični/umrli. Če tega ni, je drama nepotrebna.

pred 14 urami, thumper pravi:

mal mi je čudno..no sej sm jst ud čudn ampak... delta je 540% bolj nalezljiva kot beta... prejšnji teden 16 delte , ta tedn 49 delte.. 

število okuženih pa drastično padlo.. 

res sm mal čudn ni kej za pripomnit..

do nas Delta še ni prišla. Ko bo, bodo blejovička in una baba z zabuhlimi učmi, ter debelu tip na kreku izsilili popolno zaprtje države, ter dovoljeno gibanje okrog bajte na 30m. Al pa 35m, to se še niso uskladili. Zaposlili bodo še 12000 redarjev, ki bodo popolno zaprtje kontrolirali. S tem bodo ubili 2 muhe na en mah. Znižali bodo nezaposlenost, pa poskrbel za disciplino. :D

Objavljeno
3 hours ago, DAMI34 said:

Znižali bodo nezaposlenost, pa poskrbel za disciplino. :D

Brezposelnost se ne niža z zaposlovanjem v JU, katera ne proizvaja čisto nič in je plačana z davkoplačevalskim denarjem?.

Objavljeno
pred 3 urami, Pajk pravi:

Brezposelnost se ne niža z zaposlovanjem v JU, katera ne proizvaja čisto nič in je plačana z davkoplačevalskim denarjem?.

kako ne..na papirju vse štima :P . Sicer pa ni naš JJ prvi brihtol. Pred njim so to počeli Mussolinni, Hitler in podobni social tirani.

Objavljeno

Jaz bi predlagal, da se necepljeni ne sekirajo za stranske učinke in podobne zadeve, saj se ne bodo cepili.

Vsekakor se pa strinjam, da zahtevajo enake pravice za vse. To pomeni, če si cepljeni lahko vrta po nosu, si lahko tudi necepleni, le alternativo mu morajo ponuditi, v nasprotnem se gre za diskriminacijo.

Ampak, v kolikor se nekdo cepi in zazna stranske učinke mora zagnati paniko, pozvati medije, objaviti probleme.

Vse ostalo, realne cifre mora podati znanost. In neke leve www strani, za katere je človek prvič slišal, niti nebuloze Beovičke. Vse kar v tem trenutku velja so neodvisne raziskave, ki zajemajo določeno število cepljencev in znastveno ali kako drugače dokažejo, preverijo "stranske" učinke.

Delat dramo iz cepljenja...lepo prosim. 

Poznam zlo veliko število cepljencev, pa nihče ni umrl ali doživel kakih problemov. Sicer poznam tudi veliko število prebolelih, pa lahko na prste rečem, dva sta umrla. Zakaj niti ni bistvo..en bi tut brez korone sicer. Star 88 let. Drug, pa bi mogoče še par let dočakal.

Ne govorim bedarij, res ne, žena in starejši sin sta necepljena. In ravno tako živita in ravno tako greta na morje. Mlajši sin in jaz sva cepljena. Neverjetno, oba še brcava. Sin je v Španiji čez poletje, jeseni gre na Portugalsko in se nima časa ubadat s testiranji. Jaz sem pa zase že povedal. Moji starši so cepljeni. Oba še dobro migata. Na Hrvaško niti šla ne bosta. (zgolj za info)

ps. kaj bo na dolgi rok..a mi bo zrasla tretja joška al uč...se mi pa že čisto jebe :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

http://novice.najdi.si/predogled/novica/3708f8815ed09ea5ebc6666129b95fbc/Regional-Obala/Zanimivosti/300-MEDICINSKIH-SESTER-BIJE-BITKO-PRED-SODIŠČEM-Za-delavce-v-zdravstvu-cepljenje-v-Italiji-obvezno-jim-bo-uspelo

Okoli 300 italijanskih medicinskih sester je na sodišču sprožilo postopek za odpravo obveznega cepljenja proti covidu-19 za medicinsko osebje, poročajo tuje tiskovne agencije. Postopek so sprožile na sodišču v Brescii, prvo zaslišanje je predvideno 14. julija.

"To ni bitka nasprotnikov cepljenja, temveč je demokratičen boj. Ljudi silijo, da sprejmejo tveganje, sicer jim grozi, da ne bodo mogli več opravljati poklica," je dejal odvetnik Daniele Granara. Ta na sodišču zastopa tudi več deset oseb, ki so zaradi zavračanja cepljenja izgubile službo.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

http://novice.najdi.si/predogled/novica/3708f8815ed09ea5ebc6666129b95fbc/Regional-Obala/Zanimivosti/300-MEDICINSKIH-SESTER-BIJE-BITKO-PRED-SODIŠČEM-Za-delavce-v-zdravstvu-cepljenje-v-Italiji-obvezno-jim-bo-uspelo

Okoli 300 italijanskih medicinskih sester je na sodišču sprožilo postopek za odpravo obveznega cepljenja proti covidu-19 za medicinsko osebje, poročajo tuje tiskovne agencije. Postopek so sprožile na sodišču v Brescii, prvo zaslišanje je predvideno 14. julija.

"To ni bitka nasprotnikov cepljenja, temveč je demokratičen boj. Ljudi silijo, da sprejmejo tveganje, sicer jim grozi, da ne bodo mogli več opravljati poklica," je dejal odvetnik Daniele Granara. Ta na sodišču zastopa tudi več deset oseb, ki so zaradi zavračanja cepljenja izgubile službo.

Se čist strinjam s temi sestrami in hvala bogu,da majo tolk jajc da so se uprle kretenizmu in siljenju v cepljenje,predvsem pa nezakonskim grožnjam z izgubo službe....naše se nebi in se ne bojo...močno upam,da jim bo uspelo na sodišču...

Objavljeno
24 minutes ago, DAMI34 said:

10 minutes ago, Grut said:

Se čist strinjam s temi sestrami in hvala bogu,da majo tolk jajc da so se uprle kretenizmu in siljenju v cepljenje,predvsem pa nezakonskim grožnjam z izgubo službe....naše se nebi in se ne bojo...močno upam,da jim bo uspelo na sodišču...

Vsaka medalja ima dve strani. Če ne verjameš zdravstvu pač ne delaj v zdravstvu. Še vedno ima izbiro....

Objavljeno
3 minutes ago, ftp said:

Vsaka medalja ima dve strani. Če ne verjameš zdravstvu pač ne delaj v zdravstvu. Še vedno ima izbiro....

Me prav zanima, koliko časa bi delal pri privatniku, če bi okoli trosil da ne verjameš njegovim izdelkom ???? :?

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, ftp pravi:

Me prav zanima, koliko časa bi delal pri privatniku, če bi okoli trosil da ne verjameš njegovim izdelkom ???? :?

Tu se ne gre zato kje in kaj delaš,ampak za nerazumne in nehigienske grožnje...a ti VEDNO zaupaš zdravstvu...privatnik ki pa pogojuje hvaljenje svojih izdelkov z ohranitvijo službe pa.....upam,da ne misliš resno kar si napisou...

Popravljeno . Popravil Grut
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
5 minutes ago, Grut said:

a ti VEDNO zaupaš zdravstvu

niso nezmotljivi, pa vendar komu pa naj.... FB,  YT, ....    ?????

Objavljeno
pred 1 minuto, ftp pravi:

niso nezmotljivi, pa vendar komu pa naj.... FB,  YT, ....    ?????

sam sebi in svojemu razumu ...

Objavljeno
1 minute ago, Grut said:

sam sebi in svojemu razumu ...

Ha, ha, ha,....

torej sklepam, da ne obiskuješ zdravnika, zobozdravnika,.... in se prepustiš svojemu razumu? sem prav razumel ??

Objavljeno
pred 7 minutami, ftp pravi:

Ha, ha, ha,....

torej sklepam, da ne obiskuješ zdravnika, zobozdravnika,.... in se prepustiš svojemu razumu? sem prav razumel ??

Sam sem že večkrat odklonil zdravniško pomoč...pa se ne kesam. Zobozdravnici zaupam, je fajn in res dobro dela...ampak ni vsem za zaupat. V glavnem, sam sem tisti, ki o sebi odločam...tega ne prepuščam drugim.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 minutami, ftp pravi:

Ha, ha, ha,....

bom še jest ...

Ha,ha,ha ....

obiskati zobozdravnika zaradi zobobola,zdravnika zaradi izpuščaja .... ali slepo ubogati NIJZ in ostalo stroko,katera tudi med sabo ni skeptična in enotna....veš tu je pa velika razlika...in verjemi...prav NIJZ in ostali nepoučeni infektologi so naredili največji razkol in zmedo med ljudmi...ne mešaj hrušk in pekinske patke....

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno
2 minutes ago, vandrovec said:

sem tisti, ki o sebi odločam...tega ne prepuščam drugim

Še vedno se lahko sam odločaš, ampak vsaka odločitev prinese take ali drugačne posledice - odločas se pa še vedno sam.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
3 minutes ago, Grut said:

obiskati zobozdravnika zaradi zobobola,zdravnika zaradi izpuščaja ....

torej verjameš zdravstvu

3 minutes ago, Grut said:

ali slepo ubogati NIJZ in ostalo stroko,katera tudi med sabo ni skeptična in enotna....veš tu je pa velika razlika...in verjemi...prav NIJZ in ostali nepoučeni infektologi so naredili največji razkol in zmedo med ljudmi...ne mešaj hrušk in pekinske patke....

Zdaj pa navedi te predstavnike stroke ki niso enotni (niso samo pri nekaterih ukrepih) glede cepljenja in covida. Pa ne navajat doktorjev ekonomije, filozofije, novinarjev, porodničarjev,... ki v tem primeru niso stroka.

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, ftp pravi:

torej verjameš zdravstvu

Zdaj pa navedi te predstavnike stroke ki niso enotni (niso samo pri nekaterih ukrepih) glede cepljenja in covida. Pa ne navajat doktorjev ekonomije, filozofije, novinarjev, porodničarjev,... ki v tem primeru niso stroka.

z lahkoto...že Fafangel je (dokler ga niso stisnil za vrat,in se je mogu umirit) popolnoma drugače govoril kot Beovičeva,Logarjeva in Krek...na koncu je tudi Logarjeva spremenila mišljenje napram Beovičevi...zmeda popolna....torej zaupati stroki ki tudi sama sebi ne zaupa....

Popravljeno . Popravil Grut
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
5 minutes ago, Grut said:

z lahkoto...že Fafangel je (dokler ga niso stisnil za vrat,in se je mogu umirit) popolnoma drugače govoril kot Beovičeva,Logarjeva in Krek...na koncu je tudi Logarjeva spremenila mišljenje napram Beovičevi...zmeda popolna....torej zaupati stroki ki tudi sama sebi ne zaupa....

Zdaj pa povej v čem se niso strinjali.

Predvsem se niso glede nošenja mask na odprtem in omejitve na občine. Glede bolezni, cepljenja,... pa imajo popolnoma isto mnenje.

Samo da te spomnem, smo v temi Corona cepljenje in ne ukrepi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, ftp pravi:

Zdaj pa povej v čem se niso strinjali.

Predvsem se niso glede nošenja mask na odprtem in omejitve na občine. Glede bolezni, cepljenja,... pa imajo popolnoma isto mnenje.

Samo da te spomnem, smo v temi Corona cepljenje in ne ukrepi.

vem v kateri temi smo...in poznam razliko...bom pa jest tebe drugače vprašal...predvidevam,da si se cepil...in,da si imel izboro s katerim cepivom se boš cepil...ali lahko poveš s katerim si se cepil...

Objavljeno
11 minutes ago, Grut said:

vem v kateri temi smo...in poznam razliko...bom pa jest tebe drugače vprašal...predvidevam,da si se cepil...in,da si imel izboro s katerim cepivom se boš cepil...ali lahko poveš s katerim si se cepil...

astra zeneca

Zdaj pa že povej v čem je stroka razdeljena grede cepiva ali ceplenja.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!