Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno

Še koga zanima če se preživi drug odmerek? Zdej 5 dni po... Še vedno živ. Pre dva, dni enaka kot ko sem se vrnil iz rock otočca, zmatran da bi lahko spal dva dni in neki polomljen kot da bi ležal 2 dni na kamnih. 

Objavljeno
pred eno uro, smasher pravi:

Še koga zanima če se preživi drug odmerek? Zdej 5 dni po... Še vedno živ. Pre dva, dni enaka kot ko sem se vrnil iz rock otočca, zmatran da bi lahko spal dva dni in neki polomljen kot da bi ležal 2 dni na kamnih. 

jaz sem slišal, da po prvem piku umrejo samo nekateri, baje pa po drugem čist vsi :D

• Haha 3
Objavljeno

Sicer sam nisem teoretik zarot.... vsak se odloči a se bo cepil ali ne... je pa zanimiva ena štorija iz **** (farmacevtsko podjetje v Slo, namerno ne imenujem)... so bili kar vztrajni pri cepljenju, dokler se ni cepil en na višjem položaju, šel na dopust in padel skupaj...zdaj leži v Reški bolnici... menda je kar naenkrat vse potihnilo s cepljenjem v temu podjetju... 

• Hvala 2
Objavljeno

koliko starostnikov smo precepili? Ful a ne. Tistih 30%-40% prebivalstva al mal več kolikor je uspelo dvojno dozo dobit je večina starejših nad 50 let. Tam pa tam kak skup pade...pade pa skup tut kak k se ni cepil. Če pogledaš tako z mal priprtim okom, cepajo i cepljeni a cepajo in necepljeni..majkemi cepajo tut mladci od 20 let.

Ne bom zapisal, da cepivo ne škoduje, škoduje pa 1000x manj kot škoduje okužba s korono. Škoduje precej manj od rednega kajenja, nalivanja s pijačo in podobno. Fak folk umre tut ko mleko pije (alergija na laktozo), nekateri komaj preživijo, ko pojedo kos kruha (alregija na gluten), nekateri čist brezveze zbolijo za avtoimunimi boleznimi.

A vendar so odstotki trenutnih problemov s cepivi znani. Za dolgoročne ne morem nič napisati. Mogoče bomo čez 10 ali 20 let vsi cepljeni pocepali, to nimam pojma. (ampak najbrž ne bomo)

A to pomeni, da koga nagovarjam naj se cepi? Ne, ne vidim hudo bistvenih prednosti. Ampak jih ne vidim niti v omejevanju gibanja, nošenju mask in podobnem sranju.

Objavljeno
pred 55 minutami, DAMI34 pravi:

ne bom zapisal, da cepivo ne škoduje, škoduje pa 1000x manj kot škoduje okužba s korono. Škoduje precej manj od rednega kajenja, nalivanja s pijačo in podobno. Fak folk umre tut ko mleko pije (alergija na laktozo), nekateri komaj preživijo, ko pojedo kos kruha (alregija na gluten), nekateri čist brezveze zbolijo za avtoimunimi boleznimi.

to o škodljivosti cepiv - nihče šovdarjam NIHČE nima najmanjega rezultata !! 6 mesecev cepljenja ne more dati rezultatov za 1 ali 2 leti še manj za škodljive posledice po 5 letih..

kadim , pijem in jem mastno.. a mi lahko kdo zagotovi , da če neham vse troje in se cepim , da bom živel še 20 let ? ga ni junaka in ne strokovnjaka..

Objavljeno
pred 16 minutami, thumper pravi:

to o škodljivosti cepiv - nihče šovdarjam NIHČE nima najmanjega rezultata !! 6 mesecev cepljenja ne more dati rezultatov za 1 ali 2 leti še manj za škodljive posledice po 5 letih..

kadim , pijem in jem mastno.. a mi lahko kdo zagotovi , da če neham vse troje in se cepim , da bom živel še 20 let ? ga ni junaka in ne strokovnjaka..

jest ne razumem točno, kaj bi rad povedal. O škodljivosti na dolgi rok ni informacij, ker dolgi rok ni minil. Lahko pa mal pobrskaš po spominu in se spomniš s čim vse si že cepljen in kok dolgi rok je minil.

Prav tako, ti nihče ne more zagotoviti, v kolikor boš začel "zelo zdravo " živeti, da boš brez cepljenja živel še 20 let. Nihče. No pravzaprav, zelo zdravo ni priporočljivo, saj boš telo navajeno greha prestavil v stres. :P

A vidiš kok nesmiselno se sprašuješ.

Je reku tip: ne grem v službo, ker sem sanjal, da bom umrl. Pa je ostal doma v pojstli. No, potem se je pa utrgala poročna slika nad posteljo in mu padla na glavo..pa je bil fentan :P

Kjer je pisan konec, je pač pisan, a se boš sekiral al ne.

Edino kar je trenutno moč pozitivnega iz cepljenja izvleči je: da ranljiva populacija ne umira tako več. Ti podatki so znani. Pa v primeru okužbe, je vse skupaj dokaj znosno, prav tako znani podatki. 

A to pomeni, da boš brez cepljnenja umrl, ja najbrž ne, a to pomeni da si kot necepljen bolj nevaren družbi? NE nisi. 

Kdor ma v lajfu samo problem korone, problema sploh nima. In vse skupaj je hudičevo napihnjeno. Medtem pa folk ne pride na vrsto za pregled za resne bolezni ali pa pride prepozno.

Objavljeno
pred 2 urami, motozajebant pravi:

Sicer sam nisem teoretik zarot.... vsak se odloči a se bo cepil ali ne... je pa zanimiva ena štorija iz **** (farmacevtsko podjetje v Slo, namerno ne imenujem)... so bili kar vztrajni pri cepljenju, dokler se ni cepil en na višjem položaju, šel na dopust in padel skupaj...zdaj leži v Reški bolnici... menda je kar naenkrat vse potihnilo s cepljenjem v temu podjetju... 

vzrok?

Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

vzrok?

Nebi vedel. 

Objavljeno
1 minute ago, motozajebant said:

Nebi vedel. 

Ker so se vsi usrali od straha in itak pripisali cepljenju.

Objavljeno (popravljeno)

Popravljeno . Popravil 3nity
Objavljeno
pred 29 minutami, motozajebant pravi:

Nebi vedel. 

zadnjič pisalo, da bodo delali obdukcijo pokojnemu 91 letniku, ki je umrl na plaži pri plus 30...

ker ne vedo, kaj bi lahko bilo...

• Haha 2
  • Šokiran 1
Objavljeno
pred 51 minutami, Snečer pravi:

zadnjič pisalo, da bodo delali obdukcijo pokojnemu 91 letniku, ki je umrl na plaži pri plus 30...

ker ne vedo, kaj bi lahko bilo...

Lej @Snečer, sem napisal da nisem teoretik zarot. 

to kar sem jaz napisal, ni nikjer pisalo... je kar lepo iz prve roke. 

In nikjer nisem napisal, da je cepivo problem. Samo pač se mi je zdelo zanimivo. Kot marsikomu v temu podjetju, da so naenkrat ustavili cepljenje. 

zgrudil se je pa naslednji dan po cepljenju. 

pred eno uro, ftp pravi:

Ker so se vsi usrali od straha in itak pripisali cepljenju.

Nihče ni pripisal cepljenju, ne obračaj besed.

Enostavno so ustavili cepljenje...zdaj pa si vsak lahko misli svoje... 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 9 minutami, motozajebant pravi:

Lej @Snečer, sem napisal da nisem teoretik zarot. 

to kar sem jaz napisal, ni nikjer pisalo... je kar lepo iz prve roke. 

In nikjer nisem napisal, da je cepivo problem. Samo pač se mi je zdelo zanimivo. Kot marsikomu v temu podjetju, da so naenkrat ustavili cepljenje. 

zgrudil se je pa naslednji dan po cepljenju. 

ker ne poznamo vzroka, gre za ugibanja

meni se ne zdi posebej zanimiva zgodba

Objavljeno
pred 6 minutami, Snečer pravi:

ker ne poznamo vzroka, gre za ugibanja

meni se ne zdi posebej zanimiva zgodba

Ti ugibaš jaz nisem. Niti predpostavljal nisem.

Morda tebi ni, zato pa je meni in sem jo tudi delil. Saj veš, ljudje smo si različni. Vsak pa si lahko svoje misli. Tako o tej zgodbici, kot o koroni in še marsičemu drugemu. 

• Hvala 1
Objavljeno
pred 4 minutami, motozajebant pravi:

Ti ugibaš jaz nisem. Niti predpostavljal nisem.

Morda tebi ni, zato pa je meni in sem jo tudi delil. Saj veš, ljudje smo si različni. Vsak pa si lahko svoje misli. Tako o tej zgodbici, kot o koroni in še marsičemu drugemu. 

če ne poznamo razloga, se ugiba

če se ne sme ugibat, info nima veze s korona cepljenjem

Objavljeno

Jaz poznam zelo veliko ljudi, ki so cepljrni in zelo veliko ljudi, ki so imeli korono. Nikomur ni nič. Kaj naj si mislim? 

Objavljeno
Pravkar, skalar36 pravi:

Jaz poznam zelo veliko ljudi, ki so cepljrni in zelo veliko ljudi, ki so imeli korono. Nikomur ni nič. Kaj naj si mislim? 

kovanec probaj...

• Haha 3
Objavljeno
pred 3 minutami, Snečer pravi:

če ne poznamo razloga, se ugiba

če se ne sme ugibat, info nima veze s korona cepljenjem

Ni potrebno ugibati, zakaj bi bilo? 

Nihče ni prepovedal ugibanje ali pač? :) ima veze s to temo, ker so takoj po njegovem "padcu" ustavili cepljenje. Zdaj, zakaj so to naredili, pa se jaz ne sprašujem niti ne ugibam. Že vejo kaj in kako. So le farmacevtsko podjetje ;)

Objavljeno
30 minutes ago, motozajebant said:

Nič obračanja besed. Saj si sam napisal "Nihče ni pripisal cepljenju ... Enostavno so ustavili cepljenje"

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 minuto, ftp pravi:

Nič obračanja besed. Saj si sam napisal "Nihče ni pripisal cepljenju ... Enostavno so ustavili cepljenje"

Narobe razumel. Sam hotu sem napisat, da jaz nisem pripisal tega cepljenju (ker drugih podrobnosti ne poznam, razen tega kar sem napisal) in da nebi kdo slučajno v luft skočil :)

Objavljeno
pred 1 minuto, motozajebant pravi:

Ni potrebno ugibati, zakaj bi bilo? 

Nihče ni prepovedal ugibanje ali pač? :) ima veze s to temo, ker so takoj po njegovem "padcu" ustavili cepljenje. Zdaj, zakaj so to naredili, pa se jaz ne sprašujem niti ne ugibam. Že vejo kaj in kako. So le farmacevtsko podjetje ;)

skor mio ljudi je dobilo vsaj en pikec, 1/3 folka se je okužil s packarijo...

pri nas farmacija ne dela teh cepiv... po moje gre za strah

ker nimamo podatkov, ugibamo

Objavljeno
pred 2 minutami, Snečer pravi:

skor mio ljudi je dobilo vsaj en pikec, 1/3 folka se je okužil s packarijo...

pri nas farmacija ne dela teh cepiv... po moje gre za strah

ker nimamo podatkov, ugibamo

Jaz ne ugibam, tak da me lahko izvzameš :)

Objavljeno
8 minutes ago, motozajebant said:

Narobe razumel. Sam hotu sem napisat, da jaz nisem pripisal tega cepljenju (ker drugih podrobnosti ne poznam, razen tega kar sem napisal) in da nebi kdo slučajno v luft skočil :)

Tudi jaz nisem tega pripisal tebi. Napisal sem "so"

Objavljeno
pred 7 minutami, ftp pravi:

Tudi jaz nisem tega pripisal tebi. Napisal sem "so"

Vem :) zase sem napisal da sem narobe razumel/prebral :)

Objavljeno
pred 23 minutami, Snečer pravi:

kovanec probaj...

Z zlatnikom bi, ce ga kdo posod. ?

Ce se ne bo na mesto pikeca, se bonza prste prjev sigurno. ?

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!