maus Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 (popravljeno) Zanimivost Slovencev kot rob Balkana je, da se ne navija za svoje, temveč pluva po drugih ... smešno p.s. tale je pa že globoka, kajne Popravljeno Marec 30, 2021. Popravil maus RobiRoberto, MiNa, Rossi in 6 others 6 1 2
Shillien Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 57 minutami, a79 pravi: Tole si se pa debelo zlagal... Kadar sva se na hitr sporekla v lanski temi gp - ja, si zgolj samo pljuval po njem.. Ni pljuvanje ce je res. In nikoli nisem zanikal njegovih dosezkov ki so veliki.
Shillien Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 3 urami, maus pravi: Zanimivost Slovencev kot rob Balkana je, da se ne navija za svoje, temveč pluva po drugih ... smešno p.s. tale je pa že globoka, kajne To je tako po cevmu svetu za vse športe. Ampak kolikor opažam predvsem po internetu, v živo ne, vsaj ne toliko maus 1
vandrovec Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 6 urami, KennyJR pravi: Yamaha je najboljši motor na gridu. In tudi lani so pobrali polovico vseh zmag... Z njo so zmagali trije vozniki, vsi razen Rossija... To so dejstva. Pa 15km/h počasnejša na ravninah...Ducatiji bi z lahkoto zmagali, če bi proti koncu imeli še dober oprijem z gumami. To z gumami je po moje odločilno na vsaki tekmi...obraba in izbira. thumper 1
jvalant Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 6 hours ago, motozajebant said: res je, Rossi ni MotoGp. To je neizbežno dejstvo. Zadeva bo laufala tudi po njemu, še vedno je bilo tako. Res je, ni konkurenčen. To kovanje v zvezde, je po mojem mnenju samo upanje nas gorečih navijačev, da lahko kaj naredi. a ne glede na vsa zgoraj navedena dejstva, še vedno se kar naprej govori o Rossiju. Tudi tu na MSju, samo rossi rossi rossi. Še največ o njemu povedo navijači drugih dirkačev, zanimivo.... Vemo da niti med 5 ne bo? Na Q je zelo lepo presenetil, pa je marsikdo mislil, da bo na 10+ mestu. Kenny, tudi "hejterji" ste za bruhat. Ne vedno, ampak dostikrat pa ste. Če berem zadnje tri strani tule gor, skoraj da ne moreš ugotoviti kdo je zmagal.... Veliko se govori tudi o Koroni... Ni vse o cemer se veliko govori, center sveta Shillien in thumper 2
Rossi Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 18 hours ago, Shillien said: Ti se pa res trudiš dokazat kako močno neumen človek si, bogi tisti okrog tebe ker zraven debila na tvojem nivoju mora biti res težko shajati. Sploh ne dojameš ironije svojega lastnega posta kjer si napisal polovico tega kar ti dopovedujem/o ampak te peče ker si tako zaljubljen v rossija da je neverjetno. Bedarij ki si jih napisal v postu se mi sploh neda negirati, nisi tega vreden, še ta poste nevem zakaj ti pišem, škoda ekrana... block in adijo Aja pa daleč največji hater tule si ti, ampak preneumen da bi to razumel, jokaš proti vsemu kar ni za rossija, patetično. Hehe, se hecas? Kaj bos pa ti men pojasnu, k se z aviona vid tvoj doseg? Pepe ko pepe (šiljo)... Ko purfla zmanka pa adijo, ne grem se vec. Ena dobronamerna: namest, da se tolk ven meces vedno na eno in isto kontra Rossi foro (itak ne znas) pejt raj na dirko, da bos iz prve roke vidu kaj je Rossi v MotoGP-ju in zakaj pr teh letih se voz oz. 'zavzema' plac ostalim in <vstavi ostale svoje bedarije>. K ze tolk pametujes. Bos stal pred njegovo stojnico (polna do amena ves cas) in pred kvartararojckovo al pa od kerga druzga 'favorita' (ce jo bos sploh porajtal) bos mogoce dojel. Itak bos pa bruhal od rumenga (druzga ne bos vidu) k te taka alergija daje. Nije zvak za seljak pravjo ? schwantz, ChilliPalmer, ligenjček in 1 other 2 1 1
Rossi Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 10 hours ago, a79 said: Tole si se pa debelo zlagal... Kadar sva se na hitr sporekla v lanski temi gp - ja, si zgolj samo pljuval po njem.. Spomin akvarijske ribce. Gupi konkretno. Tko je to, po drugih nazigat, obkladat, pred svojim pragom pa nic. Obenem pa se najpametnejsi, najlepsi skratka oh... V bistvu pa navaden pepe...
Snečer Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 Danes sem pa jaz na vrsti... thumper 1
thumper Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 10 minutami, Snečer pravi: Danes sem pa jaz na vrsti... boš spet morat doma? ligenjček in Mavti 2
KennyJR Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 12 urami, motozajebant pravi: res je, Rossi ni MotoGp. To je neizbežno dejstvo. Zadeva bo laufala tudi po njemu, še vedno je bilo tako. Res je, ni konkurenčen. To kovanje v zvezde, je po mojem mnenju samo upanje nas gorečih navijačev, da lahko kaj naredi. a ne glede na vsa zgoraj navedena dejstva, še vedno se kar naprej govori o Rossiju. Tudi tu na MSju, samo rossi rossi rossi. Še največ o njemu povedo navijači drugih dirkačev, zanimivo.... Vemo da niti med 5 ne bo? Na Q je zelo lepo presenetil, pa je marsikdo mislil, da bo na 10+ mestu. Kenny, tudi "hejterji" ste za bruhat. Ne vedno, ampak dostikrat pa ste. Če berem zadnje tri strani tule gor, skoraj da ne moreš ugotoviti kdo je zmagal.... Jah je presenetil, samo smo pa tudi videli zakaj je presenetil. Daleč od tega, da bi bil Rossi hejter, sem pa Rossi fan hejter, ker je za nekatere samo Rossi, Rossi, Rossi... Za njih je Rossi res MotoGP. To je nespoštovanje celotnega športa... Za zjokat... Shillien in praznaglava 2
motozajebant Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 pred 16 urami, jvalant pravi: Veliko se govori tudi o Koroni... Ni vse o cemer se veliko govori, center sveta Sem kje zapisal da je Rossi center sveta?
jvalant Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 (popravljeno) 4 hours ago, motozajebant said: Sem kje zapisal da je Rossi center sveta? Nikjer, sam si ga omenil. Sem samo potrdil kar si sam napisal. Da pac ni vse o cemer se veliko govori ,najboljse. V luci debate o Rossiju in njegovih fenov, kateri skozi to omenjajo... Popravljeno Marec 31, 2021. Popravil jvalant Shillien 1
motozajebant Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 pred 12 minutami, jvalant pravi: Nikjer, sam si ga omenil. Sem samo potrdil kar si sam napisal. Da pac ni vse o cemer se veliko govori ,najboljse. V luci debate o Rossiju in njegovih fenov, kateri skozi to omenjajo... ma veš kaj mene zelo fascinira... kamorkoli se obrneš (mislim na komentarje pod tematiko motogp), vedno se vsi obremenjujejo z rossijem (navijači in hejterji). To mi res ni jasno.. ja, ded je po mojem mnenju svoje odpel (pa sem njegov navijač), sem in tja bo še sigurno kak preblisk. Ma roko na srce, po mojem mnenju, je ikona tega športa, kot je bil Šumi v formuli. Za moje pojme je tudi Marquez v istem rangu. a če recimo omenim Vinalesa, Doviziosa, Mira, ipd. ma jaz mislim da lahko osvojijo 5 prvenstev, pa ne bo to isto kot rossi ali marquez, žal. Lahko pa da se hudičevo motim. Tak da, pustite ata naj uživa na motorju RobiRoberto, thumper, DAMI34 in 2 others 4 1
KennyJR Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Jst še zmer ne vidim Rossi hejterjev, pač pa samo Rossifan hejterje... Ker komu pa ne potegne živca, ko folk kr neki nabija no.. Shillien 1
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Ma men je počas vseeno, as fan al hejter..kogarkoli, ampak naslednji, ki mi bo stopil na živc, ki bo zaradi kogarkoli žalil člana MSja ga dam na hladno..in to za cel mesec. V času korone je to huda kazen, sampuvem. Da je Rossi lolek se da zapisat, da je Rossi car tut. ampak ko mi bo kdo zapisal, da je nekdo, ki je član MSja lol, cepec, debil in podobno _________(vstavi sam) zato ker hejta ali obožuje Rossija bo letel. Bolj natančno ne morem zapisat. apeliram na inteligenco sodelujočih v debati, da se poslužite bolj sofisticiranih metod podjebavanja drugih. Res hvala..Zadnjič majkemi, nimam več živcev. Rossi, MiNa, thumper in 3 others 3 2 1
Rossi Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 2 hours ago, KennyJR said: Jst še zmer ne vidim Rossi hejterjev, pač pa samo Rossifan hejterje... Ker komu pa ne potegne živca, ko folk kr neki nabija no.. Ok, vazn da ste hejterji. Sam ne sovrazim nikogar, samo na jetra mi grejo ki serjejo po ostalih in pricakujejo, vsiljujejo svoj prav ter zalijo ostale. Tocno tako vidim / gledam na onega, ki se je kacil z mano. Ko ostane brez besed pa na osebni nivo. Hebes take pa naj bojo feni.al pa hejterji. Itak si vedno obpje, samo pogled je vazen. Je pa kot sem ze napisal: hejterji ne morejo brez Rosija (ta tema je dokaz) in ko kaj reces je takoj halo. Don't care... ChilliPalmer 1
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 pred 11 minutami, Rossi pravi: Ok, vazn da ste hejterji. Sam ne sovrazim nikogar, samo na jetra mi grejo ki serjejo po ostalih in pricakujejo, vsiljujejo svoj prav ter zalijo ostale. Tocno tako vidim / gledam na onega, ki se je kacil z mano. Ko ostane brez besed pa na osebni nivo. Hebes take pa naj bojo feni.al pa hejterji. Itak si vedno obpje, samo pogled je vazen. Je pa kot sem ze napisal: hejterji ne morejo brez Rosija (ta tema je dokaz) in ko kaj reces je takoj halo. Don't care... lej, sem že zapisal.. Podaj dejstva o Rossiju, podaj kontra argumente, mene gladko briga kake probleme imaš s hejterji. Vendar naj opozorim, po tankem ledu hodiš. Sem sankcioniral kontra nabijače, bom tut tebe, če ne bo šlo na bolje.
thumper Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Naslednji 2 leti bosta odločilni. Potem pa pride mogoče kak mladec za prvaka ... MiNa 1
GeeSXer Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Mogoče pa Rossiju dajo spodoben motor. Zmagovalni. Da ne bodo samo stojnice z njegovimi artikli zmagovale, Komaj je prišel K Petronasu in je spet vse narobe.
Rossi Objavljeno April 1, 2021 Opozori Objavljeno April 1, 2021 14 hours ago, DAMI34 said: lej, sem že zapisal.. Podaj dejstva o Rossiju, podaj kontra argumente, mene gladko briga kake probleme imaš s hejterji. Vendar naj opozorim, po tankem ledu hodiš. Sem sankcioniral kontra nabijače, bom tut tebe, če ne bo šlo na bolje. Np. Dokler se drugi ne vtikajo vame jih zame ni. In ko povem mnenje o VR pa se pol zakaci in zacne utrujat kako Vale itak zazira mesto drugim in podobne bedarije pac ne bom tiho. Zakaj bi bil? Ker je on tako reku? Ce ga tko moti naj Petronasu napise pismo, men ne rab pametovat. Moje mnenje dokler ni zaljivo je enakovredno njegovemu pa ceprav diametralno razlicno. Ko enkrat ne bo, ne bos rabu benat, sam bom sel. Drgac pa ja, Vale vozi vesoljsko za svoja leta. Zadnji dve sezoni malenkost slabse pa so what? Se vedno preseneti, se vedno se kadi. To je tisto kar zene ta sport naprej. No problems with that... ChilliPalmer, Joker, MiNa in 1 other 4
thumper Objavljeno April 1, 2021 Opozori Objavljeno April 1, 2021 pred 6 urami, GeeSXer pravi: Komaj je prišel K Petronasu in je spet vse narobe. ker je zelo na kratko napisano me komot popraviš če nisem razumel ampak : "rosi je tak car , da je uspel taki ekipi kot je petronas in morbideliju v parih potezah uničiti zmagovalni motor.." ja seveda .. Rossi, MiNa in ChilliPalmer 3
ChilliPalmer Objavljeno April 1, 2021 Opozori Objavljeno April 1, 2021 Marquez se vrne ze ta vikend! ? Rossi in thumper 1 1
Rossi Objavljeno April 1, 2021 Opozori Objavljeno April 1, 2021 Me prav zanima kako se bo lotu dirke. Al bo kej taktike al bo sus od prve. V slednje dvomim, ker zdaj se menda zaveda, da ni nedotakljiv... sam temperament je pa tist k bo odlocu. Po moje seveda.
Nightmare Objavljeno April 1, 2021 Opozori Objavljeno April 1, 2021 Prej bi reku, da je 1. april. Lp, Samo Demon, thumper, ChilliPalmer in 1 other 3 1
Lipstick Objavljeno April 1, 2021 Opozori Objavljeno April 1, 2021 4 minutes ago, Nightmare said: Prej bi reku, da je 1. april. Lp, Samo Pride na drugi odmerek Pfaizerja.... thumper in Rossi 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se