Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Meni je škoda za Morbidellija, ki ga je ustavila okvara startnega mehanizma. Po drugi strani "famozna prihodnost Yamahe" Quaratararo na dirki tudi ni kaj bistvenega pokazal. Neznanka mi je Vinales, ki je dobesedno "posekal" celotno startno vrsto in samozavestno zmagal. Kolikor ga poznam s spremljanja dirk, ima 2 do 3 prebliske, potem se pa začne iskati nekje na sredini sezone.

Glede Rossija ne vem, kaj naj rečem. Imam namreč njegovo majico, čelado in kavni lonček doma ;) Res je, da je ded že tudi v letih, ko je dirkanje na najvišjem nivoju težko....ni takšnih odzivnih časov telesa v primerjavi s telesom, ki je 10 do 15 let mlajše. To je povsem logično in meni razumljivo. Ne glede na to, je tastari zame legenda in naj uživa, dokler lahko.

Sezona se je komaj začela, tako da bom tudi videl, kako se bo odvijala. Moj skriti favorit za letos je Zarco, ki si je končno prišel do kolikor-tolikor normalnega motorja. Zna biti nevaren, upam da le za osvojitev naslova, ne zase in druge na stezi...ker je prvoklasni nor'c.

Popravljeno . Popravil spartanbp
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 10 urami, Rossi pravi:

Np. Dokler se drugi ne vtikajo vame jih zame ni. In ko povem mnenje o VR pa se pol zakaci in zacne utrujat kako Vale itak zazira mesto drugim in podobne bedarije pac ne bom tiho. Zakaj bi bil? Ker je on tako reku? Ce ga tko moti naj Petronasu napise pismo, men ne rab pametovat. Moje mnenje  dokler ni zaljivo je enakovredno njegovemu pa ceprav diametralno razlicno. Ko enkrat ne bo, ne bos rabu benat, sam bom sel.

Drgac pa ja, Vale vozi vesoljsko za svoja leta. Zadnji dve sezoni malenkost slabse pa so what? Se vedno preseneti, se vedno se kadi. To je tisto kar zene ta sport naprej. No problems with that...

Seveda lahko poveš mnenje o VR ali ostalih, ne maram da se govori mnenja o članih.

Tak, da se mi ne da preveč razglabljat, kdor bo prvi stopu na mino bo miniran :D

ps. VR ne vozi nič slabše od kolega na motorju iste firme. Nisem opazil čudežev lani od Vinjalesa, pa letos tut ne vidim, da bi bil VR za v kanto. Res ne.

Objavljeno (popravljeno)

ItalianskiBrazilc mičkeno umirja žogco .....

"Maybe after the race I explained myself a bit too roughly because the adrenaline was multiplied by two after such a bad result and bad feeling," Morbidelli said. "What I meant, for sure I’m not on the top of their list. They have other Factory riders to care about. That’s for sure.

"I was wondering about the timing of their help and finally the timing of their help was great. They gave me the right support and the support they can give me with the right timing and right way. Everything is fine.

"What I said on Sunday is only natural. I said I might be not the first rider in Yamaha. But that’s ok, and I’m right. I am not. But anyway, this doesn’t mean I’m mad with Yamaha or mad at somebody.

"After the race I was just wondering and my wonders succeeded to get a good answer. I’m happy about that. What I said after the race was just a natural thing."

Popravljeno . Popravil Lipstick
Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

ps. VR ne vozi nič slabše od kolega na motorju iste firme. Nisem opazil čudežev lani od Vinjalesa, pa letos tut ne vidim, da bi bil VR za v kanto. Res ne.

lani so bile yamahe :

2 morbidelli

6 vinales

8 q

15 vale (wno al 2 durki izpustil zarad corone)

letos na prvi dirki je vale nabil lanskega PODPRVAKA  za 6 mest..pa je podprvak vozil celo dirko .. zakaj ga je nascal za 6 mest z istim oz ne istim motorjem me prav nič ne gane.. take the point..

pred 13 urami, ChilliPalmer pravi:

Marquez se vrne ze ta vikend! ?

tud prou

Objavljeno

po rezultatu bi moral tovarniško yamo vozit franco.. sam kaj ko cvikajo za q-ja če bi vozil z valetom..

Objavljeno
pred 19 minutami, thumper pravi:

po rezultatu bi moral tovarniško yamo vozit franco.. sam kaj ko cvikajo za q-ja če bi vozil z valetom..

ali pa vsaj imeti letos tovarniški motor (isti kot rossi).

Objavljeno
pred 13 urami, thumper pravi:

lani so bile yamahe :

2 morbidelli

6 vinales

8 q

15 vale (wno al 2 durki izpustil zarad corone)

letos na prvi dirki je vale nabil lanskega PODPRVAKA  za 6 mest..pa je podprvak vozil celo dirko .. zakaj ga je nascal za 6 mest z istim oz ne istim motorjem me prav nič ne gane.. take the point..

tud prou

letos je Vale boljši od MM in to vse dirke, pa lani je bil tudi :P 

MM naj gre v penzijo :D

nekak takole a ne :P

Objavljeno

Morbidelli še bo letos Rossija kar pral, po moje. Bi ga že sedaj, če mu ne bi startni mehanizem zafrknil.

Po svoje pa tudi mora biti tako. Pred Morbidellijem je še lepa prihodnost v tovarniškem moštvu Yamahe, medtem ko je Rossi bolj kot ne na odhodu. 

Objavljeno
pred 17 urami, thumper pravi:

To je bolj problem to, da se že najkasneje maja podpisujejo pogodbe za naslednjo sezono in pol se do konca sezone vse premeša... 

Objavljeno

Zarko je pred parimi minutami že nekaj iskal po pesku....verjetno poročni prstan :D

• Haha 3
Objavljeno

Caki, da nastela limit, bo vse napral :)

Objavljeno
pred 1 uro, spartanbp pravi:

Morbidelli še bo letos Rossija kar pral, po moje. Bi ga že sedaj, če mu ne bi startni mehanizem zafrknil.

Po svoje pa tudi mora biti tako. Pred Morbidellijem je še lepa prihodnost v tovarniškem moštvu Yamahe, medtem ko je Rossi bolj kot ne na odhodu. 

če mal pofilozofiram:

Rossi bi vse pral, če neb mel problemov z motorjem in leti :P

Cifre so cifre in Morbidelli je dober, dovolj dober kot oba tovarniška voznika.

Kaj se bo pa na koncu izcimilo, bomo pa videli.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 4 urami, KennyJR pravi:

:kva2:

Screenshot_20210402-144750_Gallery.jpg

so mu naredili malo veselja, bremzali, pa ga spustili naprej z 1:56 :) rekord proge 1:52, samo sanje za VR.  Škoda, da ima še vedno težave, enkrat z motorjem, drugič z gumami, tretjič s pisto, četrtič... najbolj pa z drugimi dirkači, ki ga, hudobe, prehitevajo.

Popravljeno . Popravil GeeSXer
.
  • Haha 3
Objavljeno

a mi lahko kdo razloći to , da je imel franco težavo s startnim programom... 

kaj ima startni program z dirko ? se mu je zataknilo v startnem in ga ni spustilo naprej ? 

ker v nasprotnem primeru bi moral med dirko pridobivati mesta in ne zgubljati.. 

Objavljeno

Điđi je dovolil odpret pipice......

Top 10:
1. Jack Miller (Ducati Lenovo Team) 1:53.145
2. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) + 0.313
3. Johann Zarco (Pramac Racing) + 0.392

4. Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.438
5. Jorge Martin (Pramac Racing) + 0.448
6. Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini)
7. Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) + 0.554
8. Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) + 0.568
9. Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.727
10. Stefan Bradl (Repsol Honda Team) + 0.769

Objavljeno

dokler je bradl pred starim in ostale 3 honde za njim ni panike.. 

to da mali markez zaostaja za starim je obup.. podn..kataklizma.. pravzaprav ne najdem prave besede , ki bi lahko to opisala ..

Objavljeno
pred 13 urami, Snečer pravi:

starega spet perejo

Screenshot_2021-04-02-20-26-22-168_com.android.chrome.thumb.jpg.0f86e85cae576fd4b8c8f8e762a62230.jpg

ne, to jim vrača uslugo za eno fotko višje. Fer play pa to :D

pred 13 urami, Lipstick pravi:

Điđi je dovolil odpret pipice......

Top 10:
1. Jack Miller (Ducati Lenovo Team) 1:53.145
2. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) + 0.313
3. Johann Zarco (Pramac Racing) + 0.392

4. Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.438
5. Jorge Martin (Pramac Racing) + 0.448
6. Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini)
7. Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) + 0.554
8. Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) + 0.568
9. Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.727
10. Stefan Bradl (Repsol Honda Team) + 0.769

dej povej, kaj to pomeni in zakaj jih nimajo stalno odprtih? A je problem v pravilih, agregatu? Ne sledim zadevam čisto v detajle.

Objavljeno (popravljeno)
3 hours ago, DAMI34 said:

ne, to jim vrača uslugo za eno fotko višje. Fer play pa to :D

dej povej, kaj to pomeni in zakaj jih nimajo stalno odprtih? A je problem v pravilih, agregatu? Ne sledim zadevam čisto v detajle.

Bojda trpijo zaradi povečane porabe - kestl je omejen 21 l ( večja moč, večja poraba pa to.... )?

Popravljeno . Popravil Lipstick
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Danes se fest praši za njimi, bo spet use narobe........ pa še večja obraba mašin bo, k nimajo filtrov za luft....

Objavljeno (popravljeno)
13 minutes ago, Lipstick said:

Bojda trpijo zaradi povečane porabe - kestl je omejen 21 l ( večja moč, večja poraba pa to.... )?

Ne vem, mislim, da je desmo boljsi razlog za vecjo moc agregata. Ni potrebno premagovati sil vzmeti/zraka na ventilih, kar sploh ni zanemarljivo, pa se tocnost naj bi bila vecja... Ze zadnjic so leteli po ravninah, pa spet imeli probleme v zavitih delih...  Pa tudi enaka izbira gum (najmehkejse) se mi ne zdi najbolj pravilna pri vecjih moceh agregatov, verjeto upajo na manj izgub na zavitem delu, in na to, da obraba na koncu le ne bo toliko vecja.

Popravljeno . Popravil jvalant

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!