RobiRoberto Objavljeno Februar 28, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 To nesestavljeno maketo mi je danes prinesel poštar, Niti ene spremne besde, samo žig na znamkh IZOLA ... Keiko, Janez123, Be wild in 2 others 5
umetnica51 Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Robi naredi mi maketo hipodroma v Komendi.... je možno.... če ne pa enga konja skupaj zlimaj Pa lep začetek tedna, velikoooo ustvarjalnega navdiha... RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 5, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 (popravljeno) Umetnica, konja mogoče ............................................................ nekoč ... Včeraj sem "vprašal", danes dobil odgovor ... Pozdravljen, našel sem Fazer 1000 v merilu 1:18, rdeče ali rumene barve. Gre za že sestavljeno maketo. :surrender: :surrender: :surrender: Popravljeno Marec 5, 2012. Popravil RobiRoberto umetnica51 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 (popravljeno) Pravilno sem se odločil, da z "vratno telovadbo" nisem začel sam po "priročniku", ker je fizioterapevtka takoj ugotovila, da delam vaje "na moč", kar sem po bolečinah v vratu tudi takoj občutil ... Treba je "po občutku", toda mi dedci ... Omenil sem ji tudi predlog (?) za kolensko protezo in takoj me je "spravila na realna tla" = verjetno mi bo še ta mesec manjkalo še 10 let ... :oops: Popravljeno Marec 6, 2012. Popravil RobiRoberto umetnica51 in cisco 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 (popravljeno) Na današnji datum pred tremi leti sva s kolegom (?????) naredila furo do Zadra in nazaj in zvečer je bil "žur do jutranjih ur" ... Današnji pogled skozi okno pred kosilom, me je prepričal, da danes popoldne ne bom doma !!! Cilj: Idrijska Bela s kolesom !!! Pri odcepu me je "pozdravil" ????? stroj, vendar zapore ceste ni več bilo ... Popravljeno Marec 13, 2012. Popravil RobiRoberto She in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 (popravljeno) Cesta, oziroma kar je od nje ostalo OBUPNA !!! Še največ asfalta v "enem kosu" je pri Divjem jezeru ... .., vendar samo tam ... Popravljeno Marec 13, 2012. Popravil RobiRoberto She, umetnica51 in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 Tudi prazen bazen (?) pri Lajštu, na pogled ni ravno privlačen ... še dokaz, da sem res bil jaz ... ;-) She, umetnica51 in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 Na tem mestu pa sem pogrešal Tatjano in njenega ?????, da bi "kakšno rekli" ... ;-)
RobiRoberto Objavljeno Marec 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 V Beli je Roberto srečal tudi strica Abrahama, ki mu je zaupal, da danes "proslavlja" pol stoletja, vendar mu Roberto ni povedal, da Robi šteje dneve, mesce in leta od 6.9.20009 dvojno, ker mu je ta čas podarjen .. Ko sem se vrnil domov me je pričakalo pismo od Zavarovalnice Triglav, v katerem je pisalo, naj se že v ponedeljek oglasim v novi Gorici na "zaslišanje" ... Očitno je zavarovalnica prehitela ZZZS, pri katerem me tuddi šečaka "zaslišanje", ko bo moja zdravnica končno le napisala predlog za mojo .. Za moj današnji rojstni dan sem se obdaril z novimi 24 km na poti do ................................................ dovolj izrabljenega desnega kolena za uveljavitev (?) pravic (?) do kolenčne proteze, ko bom še 10 let starejši ...
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Se pridružujem čestitki RobiRoberto 1
umetnica51 Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 mal z zamudo vse najboljše... RobiRoberto in gandi 2
cikadina Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 tudi jst se pridružujem čestitkam z zamudo, naj ti nikoli ne zmanjka poguma in zagnanosti, ter veselja ob vsakem novem dosežku. RobiRoberto in gandi 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 (popravljeno) HVALA !!! ;-) Do sedaj še nikoli nisem naredil 100 km s kolesom "v enem kosu" in to naj bi se zgodilo letos, če x 100 ... Popravljeno Marec 14, 2012. Popravil RobiRoberto gandi in She 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Pravkar sem opzail, da sta mi Umetnica in Cikadina otvorila (?) stoto stran ... HVALA vsem, ki me že toliko časa prenašete ... :surrender: gandi, umetnica51 in She 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 (popravljeno) Robi naredi mi maketo hipodroma v Komendi.... je možno.... če ne pa enga konja skupaj zlimaj To mi je Umetnica51 napisala 4. marca in jaz sem ji odgovoril, mogoče nekoč ... Bilo je natanko pred desetimi dnevi ... Mogoče nekoč je pomenilo, da sem še isti dan na netu poiskal usrezno risbo konja (kobile ???) ... Najprej sem na 4 mm debelo vezano ploščo narisal in izžagal "podstavek" ... Risbo konja semj najprej skopiral na "kopircu", zato da sem ga lahko z likalnikom "prenesel" na vezano ploščo in ga seveda izžagal ... Popravljeno Marec 14, 2012. Popravil RobiRoberto She, gandi, umetnica51 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Iz stirodurja sem naredil dva podstavka, konja in "podstavek" pa nataknil na navaden "drat" in "zapičil" v stirodur ... Najprej sem z brezbrvnim lakom pobarval podstavek iz vezane plošče ... ... in takoj za njim še konja s čnim lakom ... umetnica51, Keiko, She in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Leseni podstavek sem namazal s 5-minutnim epoxyem in ga položil na zeleni žamet ... V konjeva kopita sem izvrtal manjše izvrtine in v njih s sekundnim lepilo vlepil "navaden drat" ... umetnica51, She, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Odvečni žamet sem imel namen odrezati z olfa nožem, toda .... ... ker se odstranjevanje "ni odvilo" (?) po mojem načrtu, sem ga moral odstraniti ... ... in nanešeno lepilo "izšmirklati" z "brusno kladico" (?) ... Keiko, She, gandi in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Pri "pozicioniranju" (?) konja na podlago sem si za dosego (?) pravilnega kota (?) pomagal s kotnikom (?) ... Keiko, gandi, umetnica51 in 2 others 5
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Ker sem prejšnji (?) dan nekje opazil tudi zeleni lak, je Umetnica51 danes dobila v svoje roke to: :hooray: Keiko, nxyz, umetnica51 in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 "Paket" sem v petek odnesel na pošto sam, oziroma sem se od doma odpeljal z avtobusom ... ..., ga tudi "lastnoročno" oddal na pošto ... ... in se peš vrnil domov ... umetnica51, strajnarR, Keiko in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Pri (ob ???) prihodu v delavnico sem slikal še uro, kar pomeni, da je celotna "akcija" ;-) trajala dobro uro in pol ... Spomnim se tudi časa moje hoje iz Idrije do doma, ki je znašal 40 minut, pred ... ... pa sem za isto razdaljo porabil 25 minut ... Vendar z to ni krivec Abraham ... gandi 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 15, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Mogoče nekoč ............................ z bajsiklom, če ....................... mi bosta desno koleno ................................ in .............................. levi kolj dovolila ... http://g.co/maps/u96jc Enkrat konec tega meseca imam na Polikliniki pregled pri "moje" travmatologu (?) in dan pred tem, če bo vreme dopuščalo, bom z bajsiklom "naredil" kar bom zmožen in si bom naslednji dan skušal "izboriti" še mag. resonnco (?) levgega bolečega kolka, ker izgleda, da je blokada že popustila (?) ... gandi 1
Priporočene objave