takanaka1 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Pozdravljeni, pri Suzuki Burgmanu 650 Executive , letnik 2009 mi je najprej posvetila kontrolna lučka F1 , ko sem motor ugasnil in ponovno zagnal pa je ta ugasnila in se prižgala ABS , ki pa gori tudi med vožnjo. Morda kdo ve za vzrok težave, oziroma pozna kakšnega blizu Kranja , ki bi to pregledal ?. Hvala za odgovore Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 pred eno uro, takanaka1 pravi: Pozdravljeni, pri Suzuki Burgmanu 650 Executive , letnik 2009 mi je najprej posvetila kontrolna lučka F1 , ko sem motor ugasnil in ponovno zagnal pa je ta ugasnila in se prižgala ABS , ki pa gori tudi med vožnjo. Morda kdo ve za vzrok težave, oziroma pozna kakšnega blizu Kranja , ki bi to pregledal ?. Hvala za odgovore tule bo pravi sklop za tako vprašanje, kamor si premaknjen, med maxiskuterje. Mal preleti sklop, mogoče je kdo že pisal o podobnem problemu. Če lučka ABS gori, potem ABS ne deluje. takanaka1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperoid3 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Zdravo zanima me kdo od *forumašev* prodaja dober Burgman 650 nekje 2005 letnik, oziroma ve za koga, ki ga prodaja..... V kolikor je kdo na tem forumu, prosim v zs..... Hvala za pomoč. Moje finance segajo nekje do 2000€...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts