Skoči na vsebino

MotoGP 2022

Shillien

Priporočene objave

Čeprav, nimam pojma, kako in za koga naj letos navijam:

-za najboljšo znamko klavirjev in motorjev na tej Zemlji (katero si sam lastim)

-za moštvo Boga iz Tavulje (kateremu sem zvest od pamtiveka)

-za Drkati (ma nije baš nešto, od italjanov za gledat je itak sam Bimota)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Martin mi je všeč. Borben do konca, nima računice, razen po dirki, ko spozna kaj bi bilo bolje odpeljati. En N. Mansell v Moto GP. Torej, forza Martin in timski soborec Joan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar malo žalostno je, da so več ali manj vse genialne rešitve v zadnjih letih, plod Ducatijevih inženirjev.

Ostali pa, namesto da bi še sami poskusili stopiti iz svojih okvirjev in izumiti kaj novega, raje poskušajo to preprečiti Ducatiju. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Joker pravi:

Kar malo žalostno je, da so več ali manj vse genialne rešitve v zadnjih letih, plod Ducatijevih inženirjev.

Ostali pa, namesto da bi še sami poskusili stopiti iz svojih okvirjev in izumiti kaj novega, raje poskušajo to preprečiti Ducatiju. 

Điđi je genij zato so ga drpnil Apriliji.....

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, Joker pravi:

vse genialne rešitve v zadnjih letih, plod Ducatijevih inženirjev.

Poševnooki so vedno peglal "staro" in preizkušeno, zato pa imajo toliko naslovov.

Orati ledino, pa pomeni, da se ti kdaj plug polomi....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Shillien said:

motosvet.png

Mislim da so Pop/Akanal so še vedno niso pobrali od napada preko ruskih serverjev.

Še dobro da zasilo delajo. Samo da je slika in internacionalni ton.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

22 hours ago, MiNa said:

Poševnooki so vedno peglal "staro" in preizkušeno, zato pa imajo toliko naslovov.

Orati ledino, pa pomeni, da se ti kdaj plug polomi....

Pomeni pa tudi, da je oni ki je oral ledino, zasluzen za vse naprave ki jih imamo... Polomljeni plugi so gonilo napredka. Ce bi cakali posevnooke, bi ne prisli nikamor. Veliko lazje je izboljsati tujo idejo, kot imeti svoje ideje. Vzami tipicen danasnji supersport motor. Vsak domaci mehanik, ga lahko se kaj izboljsa, pa tud ce nima pojma veliko.  Posevnooki ne peglajo staro in preizkuseno, oni peglajo zadeve drugih...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Qatar je itak pista, po kateri ne smeš soditi poteka sezone... 

Meni deluje, oz mi je delovalo že pred dirkaškim vikendom, da je FQ letos spet prvi favorit in mislim, da bo letos vse nažgal... 

Ducatiji ne bodo dovolj konstantni in to jih bo neslo. Se mi pa najbolj resen zdi Martin... 

MM bo nevaren in verjetno bosta s FQ obračunala za naslov... 

Dark horse pa letos Rins... Kot pravi: "de spid iz derrr", in če bo pameten in brez potrebnih padcev je letos lahko njegovo leto. Nenazadnje bo rabil rezultate, če želi naslednjo sezono bit zraven...

Kar se tiče današnje dirke ven seka samo MM... Ducatiji bodo močni na začetku, potem znajo popustit. Suzukija in Fabio bodo napadli iz ozadja in bodo na koncu dirke zraven, sploh ker se je v Qatarju težko odpelat... Medtem ko MM štarta spredaj, je hiter in če Ducatiji na začetku ne bodo držali tempa je gotovo... KTM pa zna presenetit, jih nebi kar tako odpisal... 

Pravilo rumene zastave je super, ker je tako bolj varno. Ni pa super, ker se briše veliko časov. Moje mnenje je še vedno, da povzročitev rumene zastave v Q1 in Q2 prinese kazen 3-5 mest na gridu. To bi blo edino fer, sploh ker vedno padajo eni in isti, ki gredo na "kar bo pa bo"... Darryn Binder pa res ne zasluži zica tukaj. Na treningih je bil strašljivo počasen, ko so padali mimo njega... 

V moto3 lahko Foggi kar dajo pokal... 

V moto2 bo pa zanimivo, ker je polno enih hitrih voznikov. Se pa vidi, da ima KTM daleč najboljši paket in vse ostalo je daleč zadaj. Brezveze... 

Se je pa Ribič Pepe zagnal v zid in dobil plesko... Pa le ni tako vsemogočen, kot sw govori. Ob prvem resnem testu počepnil kot majhna punčka... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Foggia si je pripravil super teren, da ponovi lanski uspeh acoste... Sicer ne bo štartal iz boxov, bo pa štartal zadnji in peljal 2x LLP, kar je dost podobno. Heh. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na WUP-u Fabio lepo nabira dobre čase, medtem ko ostala dva "majstra prve klase" raje merita tiče... Eden od njiju že pobira bicikel iz peska... Ne ni Peco, pač pa MM... Bi rekel, da je s temle novim Hondinim biciklom počasi tudi konec MM-jevih vratolomnih reševanj... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ampak letos ni VR46, tako da bo bolje...čeprav kapo dol njegovemu varvancu, dobro pozicijo za prvič v moto gp si je pripeljal. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kera kamikaza je Augura, zakaj pa nebi bil kaznovan, ce skusa torpedirar model? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rosi je poleg tega, da je najboljši voznik v Motogepeju, tudi najboljši učitelj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!