jvalant Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 30 minutes ago, mladench said: MM v penzijo čimprej. "Talent" izpuhtel. Še ubil se bo na teh strojih... raje naj prepusti svoj sedež pravim dirkačem. Zakaj, naj posnema Rossija: leta brez zmage, desetletje brez prvenstva... Lani 3 zmage, letos 5ti in naj gre v penzijo? Zakaj le, ce lahko odzira se najmanj 7 let... Shillien in TakeALookAround 1 1
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 pred 1 uro, maus pravi: A gre MM res u penzijo, ker odžira sedež mlajšim in bolj talentiranim voznikom Pa še full škode naredi o penziji Sem si dal snemat posnetek na kanalA...ob 9.10 se zavalim na kavč, psa pod roko in uživat... Dolgo nisem, ko se je uscal, potem sem pa gledal namesto dirke, prigode VR46. Penzija še iz penzije ne da mira Aja...o dirki nimam pojma, je posnetka zmanjkalo tik pred štartom...majku da jim.. Zok in bojc84 2
KennyJR Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 pred 28 minutami, DAMI34 pravi: o penziji Sem si dal snemat posnetek na kanalA...ob 9.10 se zavalim na kavč, psa pod roko in uživat... Dolgo nisem, ko se je uscal, potem sem pa gledal namesto dirke, prigode VR46. Penzija še iz penzije ne da mira Aja...o dirki nimam pojma, je posnetka zmanjkalo tik pred štartom...majku da jim.. A si iz Somalije, da še nimaš časovnega zamika/ogleda nazaj? TakeALookAround, bojc84 in ukica 3
Kugelschreiber Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 48 minutes ago, jvalant said: Zakaj, naj posnema Rossija: leta brez zmage, desetletje brez prvenstva... Lani 3 zmage, letos 5ti in naj gre v penzijo? Zakaj le, ce lahko odzira se najmanj 7 let... Ja ma on ni tak. Ni samovšečn egoist. Marc je filantrop. Skrbi za mladež. Si videl, lani in predlani se je umaknil in dal šanso Bradlu. Pa Pola je pustil da pokaže kaj zmore. Ni mu delal sence. Rossi v celi karieri skor ni naredil tega. Zanalašč je kurono hitro prebolel, da je Gerlofa v soboto snel z Yamahe….podlež taljanski. Marc res ni tak. On je fer. Pred sezono precej odpisan KTM je v dveh dirkah pobral zmago in drugo mesto. Pred sezono že prvak Bagnaia ima 1 piko od 50. Od osmih ducatijev dirko sestavi en. Znalci na crash.net podcastu so pred dirko napovedali Repsol Honda 1 in 2. Samo Nicky je imel prav. Nihce ne ve kako bo v nedeljo. Fino je gledat. TakeALookAround in Zok 1 1
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 pred 47 minutami, KennyJR pravi: A si iz Somalije, da še nimaš časovnega zamika/ogleda nazaj? Wajdušne..ne vidim vzroka da bi plačeval kar ne rabim. Saj je snemalnik...le časovnica ga jebe. 🤣 Sj sem prebral tvojo recenzijo, pa je isto kot bi gledal. Pravzaprav še boljše, ker Gaber ne najeda 😁 GeeSXer in Shillien 1 1
Zok Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 Dopoldne sem tamalima dvema dal lopatki, pa sta sli malo kopat po zemlji - glih mamo razkopano okrog bajte, nam nov dovod elektrike delajo. Honde nista razbili, koncni rezultat je pa enak. DAMI34, TakeALookAround in KennyJR 3
KennyJR Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 pred 25 minutami, DAMI34 pravi: Wajdušne..ne vidim vzroka da bi plačeval kar ne rabim. Saj je snemalnik...le časovnica ga jebe. 🤣 Sj sem prebral tvojo recenzijo, pa je isto kot bi gledal. Pravzaprav še boljše, ker Gaber ne najeda 😁 Spominjaš na mojenga najbojšega frenda, škrt tolk, da najrašj nebi niti za hrano dajal, nakonc pa skoz jamranje, k ga škrtost stane vsega :D. Če nebi bil z Wajdušne bi mislu, da si on Sej dons je biu res bl k ne en dougcajt, tko da je blo res podobno, kot če bi poročilo dirke prebral :D. Pa še skrajšana dirka zaradi prevelike obrabe gum, s katerimi na koncu tko niso vozili, tako da vse zelo logično
TakeALookAround Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 Sej se bo treba sprjaznt penzija v teku.. Kaksen preblisk, drgac pa to je to... Pa tak vesolc.
Kugelschreiber Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 34 minutes ago, Zok said: Honde nista razbili, koncni rezultat je pa enak 😵💫 So jih prisli iskat s helikopterjem!?
Zok Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 (popravljeno) 9 minutes ago, Kugelschreiber said: 😵💫 So jih prisli iskat s helikopterjem!? Z Jukom. To je huje. Ko nasa zavpije, se zemlja strese. Pi es: a da je blo tako hudo? 😑 Popravljeno Marec 20, 2022. Popravil Zok Kugelschreiber 1
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 pred 2 urami, KennyJR pravi: Spominjaš na mojenga najbojšega frenda, škrt tolk, da najrašj nebi niti za hrano dajal, nakonc pa skoz jamranje, k ga škrtost stane vsega :D. Če nebi bil z Wajdušne bi mislu, da si on Sej dons je biu res bl k ne en dougcajt, tko da je blo res podobno, kot če bi poročilo dirke prebral :D. Pa še skrajšana dirka zaradi prevelike obrabe gum, s katerimi na koncu tko niso vozili, tako da vse zelo logično sej sm gledu..do štarta
KennyJR Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 Kva ta Miller joka spet, k sta se s Fabiojem dotaknila tolk na rahlo, da se je to komi opazil? A je ta resen? Kakšna jokica je to... Ker mu ne gre svoje frustracije stresa povsod okrog... Dej no... In pol so nekateri imeli za jokico Lorenza, Stonerja, Gibernaua in še nekatere.. Pa jade... Čez Millerja ga ni... Sam za naterat... Da ne govorimo o tem, kako agresiven je on včasih.... Shillien 1
Shillien Objavljeno Marec 20, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 4 hours ago, KennyJR said: Kva ta Miller joka spet, k sta se s Fabiojem dotaknila tolk na rahlo, da se je to komi opazil? A je ta resen? Kakšna jokica je to... Ker mu ne gre svoje frustracije stresa povsod okrog... Dej no... In pol so nekateri imeli za jokico Lorenza, Stonerja, Gibernaua in še nekatere.. Pa jade... Čez Millerja ga ni... Sam za naterat... Da ne govorimo o tem, kako agresiven je on včasih.... pa ti nisi normalen majkemi. KennyJR 1
KennyJR Objavljeno Marec 20, 2022 Opozori Objavljeno Marec 20, 2022 pred 1 uro, Shillien pravi: pa ti nisi normalen majkemi. Čestitke za tako inteligenten in vsebinsko poln komentar! Za to moraš met pa IQ zihr čez 20... A boli, ker se vaš ob tla meče cele vikende, da do dirke sploh ne prileze in je treba pol svoje frustracije tkole vn dajat? Nekak kr vidm podobnosti z Millerjem ja... Nč čudnega, da si mogu takoj zacvilit... TakeALookAround 1
Shillien Objavljeno Marec 21, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 6 hours ago, KennyJR said: Čestitke za tako inteligenten in vsebinsko poln komentar! Za to moraš met pa IQ zihr čez 20... A boli, ker se vaš ob tla meče cele vikende, da do dirke sploh ne prileze in je treba pol svoje frustracije tkole vn dajat? Nekak kr vidm podobnosti z Millerjem ja... Nč čudnega, da si mogu takoj zacvilit... Ti ko si tak biser inteligence pa še vedno nimaš službe v paddocku. Res čudno ko pa veš vse kar se tam dogaja bolje od vseh ki so tam. Tudi dirkač si najmanj 3x bolši od najbolšega tam, toliko bolši da je glede na tvoje komentarje vsak nesposoben bedak ki neve kako se dirka, izbere gume ali pa uredi motor, pravila oz karkoli v zvezi z gp, ampak začuda si še vedno samo nabijač na motosvet v paddocku te pa še vedno nobena ekipa ne zaposli... daj jih prostovolno malo razsvetli s svojim vseznanjem da bodo vsaj prebližno vedeli kako voziti oz delati v ekipah, ti bodo večno hvaležni. Lahko jim pa pošleš še svoj 190+IQ rezultat in kar stepli se bodo zate. Da nebo pomote ker vem da nisi najbol brihten, zgornje je sarkazem, ti pa si nadležen prepotempnež, ki vedno serje po dirkačih, ekipah in dirkah. Bi te že zdavnaj blokiral pa je zanimivo prebrat te objave dokler se jih jemle enako resno kot nova24 Pajk 1
Lipstick Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 (popravljeno) Konjskozobi ima ponudbo za novo službo..... Popravljeno Marec 21, 2022. Popravil Lipstick
Zivnorc Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 pred 54 minutami, Shillien pravi: Ti ko si tak biser inteligence pa še vedno nimaš službe v paddocku. Res čudno ko pa veš vse kar se tam dogaja bolje od vseh ki so tam. Tudi dirkač si najmanj 3x bolši od najbolšega tam, toliko bolši da je glede na tvoje komentarje vsak nesposoben bedak ki neve kako se dirka, izbere gume ali pa uredi motor, pravila oz karkoli v zvezi z gp, ampak začuda si še vedno samo nabijač na motosvet v paddocku te pa še vedno nobena ekipa ne zaposli... daj jih prostovolno malo razsvetli s svojim vseznanjem da bodo vsaj prebližno vedeli kako voziti oz delati v ekipah, ti bodo večno hvaležni. Lahko jim pa pošleš še svoj 190+IQ rezultat in kar stepli se bodo zate. Da nebo pomote ker vem da nisi najbol brihten, zgornje je sarkazem, ti pa si nadležen prepotempnež, ki vedno serje po dirkačih, ekipah in dirkah. Bi te že zdavnaj blokiral pa je zanimivo prebrat te objave dokler se jih jemle enako resno kot nova24 ... pa dej no.... nej piše tu gor .... ker v živo ne bi mogu kej dolgo razlagat... to mu je verjetno edino, da si lahko olajša dušo.... .... tut men je šel na živce.... če pa gledam z druge strani...oz na drug način, se pa samo nasmejim.... Bi pa najel @KennyJR za osebnega trenerja.... jebenti, da bi enkrat rad na Grobniku peljal pod 1:35... nikakor in nikakor mi ne rata, pa bi rabil, da mi nekdo pokaže idealno špuro, točke zaviranja... naštela fedre...napumpa gume...skratka vse, kar je potrebno, da bi odpeljal kot se zagre. Plačam vse. .... pisto, najamem ti MGP motor ....bencin... ure inštruiranja ... Ma da mi rata... ... če mi ne rata, mi povrneš vse stroške + dodatek za mentalno trpljenje ob razočaranju, da me tak ekspert ni pripeljal do mojih željenih želja.... Shillien, RobiRoberto, ukica in 2 others 5
ukica Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 16 minutes ago, Zivnorc said: ... pa dej no.... nej piše tu gor .... ker v živo ne bi mogu kej dolgo razlagat... to mu je verjetno edino, da si lahko olajša dušo.... .... tut men je šel na živce.... če pa gledam z druge strani...oz na drug način, se pa samo nasmejim.... Bi pa najel @KennyJR za osebnega trenerja.... jebenti, da bi enkrat rad na Grobniku peljal pod 1:35... nikakor in nikakor mi ne rata, pa bi rabil, da mi nekdo pokaže idealno špuro, točke zaviranja... naštela fedre...napumpa gume...skratka vse, kar je potrebno, da bi odpeljal kot se zagre. Plačam vse. .... pisto, najamem ti MGP motor ....bencin... ure inštruiranja ... Ma da mi rata... ... če mi ne rata, mi povrneš vse stroške + dodatek za mentalno trpljenje ob razočaranju, da me tak ekspert ni pripeljal do mojih željenih želja.... Jaz sem mislil da bos napisal vsaj do 1:25.. Zok in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 ... sem hotu najprej 1:40 napisat .... pa se 1:35 bolš sliši... ukica 1
nofla Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 pred 23 urami, KennyJR pravi: Lepa zmaga Oliveire, pa ravno o njem je bilo toliko govora po zadnji dirki, ko je končal brez točk, s slabo vožnjo, padcem, njegov moštveni kolega pa 2. Je vsem malo zaprl usta. Fabio se je peljal odlično. Vidi se njegov napredek v dežju, že lani v Le Mansu na 3. mestu, letos še bolje. Ne bo več dolgo veljalo, da je slab v dežju. Od Zarcoja sem pričakoval več, sploh v zaključku dirke, ampak je bil Fabio boljši. Miller popolno razočaranje. Če kje, bi moral tukaj, pa ni šlo. Oba sta nekako potrdila, da je Ducati to sezono res v k***u in da jih letos čaka težka sezona. Sicer je dolga, so možnosti za napredek, ampak dvomim, da bodo v boju za naslov letos. Tako pač je, če vse odločitve zaupaš italijanskemu mulotu s tremi kocinami na faci. Treba je imet dirkača, ki bo peljal razvoj, ne pa nekoga, ki motor tolče ob tla, kot testo za rezance in pa neizkušenega dirkača. Martin me je tudi razočaral, zelo nekonstanten je. Bastianini je na koncu peljal dobro, ne vem pa kje se je zataknil na začetku. Škoda... Ostaja pa vodilni v prvenstvu. Prvenstvo je zelo izenačeno, ne gelede na kaotičen začetek sezone, so še vedno vsi v parih pikah in nihče ni odskočil za 20-30 pik. Se mi pa zdi, da je vse bolj jasno, da bo Fabio prav kmalu nabral prednost. Resne konkurence ni. Suzuki ni na nivoju, Ducati je v težavah, Marquez se raje meče po tleh, medem ko v KTM pa ne verjamem tolk, da bi računal na to, da bodo konstantni čez celo sezono. Ja ne vem no ... ko je bila mokra steza so ga kar prehitevali, bolj, ko se je steza sušila, pa je začel pridobivati ... če bi zopet pričelo deževati med dirko bi končal precej bolj zadaj ... Shillien 1
KennyJR Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 pred 6 urami, Shillien pravi: Ti ko si tak biser inteligence pa še vedno nimaš službe v paddocku. Res čudno ko pa veš vse kar se tam dogaja bolje od vseh ki so tam. Tudi dirkač si najmanj 3x bolši od najbolšega tam, toliko bolši da je glede na tvoje komentarje vsak nesposoben bedak ki neve kako se dirka, izbere gume ali pa uredi motor, pravila oz karkoli v zvezi z gp, ampak začuda si še vedno samo nabijač na motosvet v paddocku te pa še vedno nobena ekipa ne zaposli... daj jih prostovolno malo razsvetli s svojim vseznanjem da bodo vsaj prebližno vedeli kako voziti oz delati v ekipah, ti bodo večno hvaležni. Lahko jim pa pošleš še svoj 190+IQ rezultat in kar stepli se bodo zate. Da nebo pomote ker vem da nisi najbol brihten, zgornje je sarkazem, ti pa si nadležen prepotempnež, ki vedno serje po dirkačih, ekipah in dirkah. Bi te že zdavnaj blokiral pa je zanimivo prebrat te objave dokler se jih jemle enako resno kot nova24 Pač ne pazim na besedišče, da bi z njim olepšal situacijo, ker ni nobene potrebe. Miller zadnja leta joka nad vsako malenkostjo in s tem nekako opravičuje svoje slabe rezultate, pa čeprav je vse skupaj čisto nesmiselno in nelogično... Kdaj ma veze eno prehitevanje v prvih krogih, ko je potem kasneje celo vodil... Kr neki... Z žalitvami si začel ti... Najbolj žalostno pa je, da si napisal samo to in čisto nič drugega. Komentar v katerem je samo en tvoj občutek, brez ostalih elementov, kot so razlaga, dejstva, opažanja je čist brezveze in res se vprašam kako ti sploh na pamet pade, da kaj takega napišeš. Gre za čisti napad iz nastrojenosti. Sploh se ne tiče teme. Jaz pač komentiram in izražam svoje mnenje in opažanja... Niti ne pričakujem, da se bodo vsi strinjali, še manj pa si mislim, da je tisti, ki se ne strinja debil. Mene ne moti, če ima kdo drugačno mnenje. Večino vas moti kaj jaz mislim. Kje je fora? A je tolk težko sprejet, da ne kdo misli enako... No sej, če se omenja Janša v tej temi, pol vemo kje smo... Podn od podna... Povsod politika... Kako primitivno... In daleč od tega, da bi samo kritiziral... Ravno tako kot kritiziram tudi hvalim... Samo ne tiste, ki se mečejo po tleh na 5 minut in gredo z glavo skozi zid... In tebe to boli... Sprijazni se... Shillien, TakeALookAround in bojc84 2 1
KennyJR Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 pred 3 urami, nofla pravi: Ja ne vem no ... ko je bila mokra steza so ga kar prehitevali, bolj, ko se je steza sušila, pa je začel pridobivati ... če bi zopet pričelo deževati med dirko bi končal precej bolj zadaj ... Je res, ampak v prvih sezonah je bil v dežju praktično zadnji... Res, da je takrat bomo govora o tem, da yamaha v dežju ne dela, ampak vseeno...
jvalant Objavljeno Marec 21, 2022 Opozori Objavljeno Marec 21, 2022 (popravljeno) 8 hours ago, ukica said: Jaz sem mislil da bos napisal vsaj do 1:25.. Se clovek pac zaveda svojih meja... Tud Kenny ga ne spravi pod 1:35 Popravljeno Marec 21, 2022. Popravil jvalant Zivnorc, ukica in Shillien 3
jvalant Objavljeno Marec 22, 2022 Opozori Objavljeno Marec 22, 2022 Ravnokar prebral da se je Binderju motor zataknil v nizkem polozaju. 8. mesto sploh ni slabo v taki situaciji. Shillien 1
Shillien Objavljeno Marec 22, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2022 Mm pravkar potrdil da ima spet dvojni vid. Naj bi bilo blažje kot prej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se