Skoči na vsebino

Ali boste volili katero izmed levih ali desnih strank  

35 članov je glasovalo

1. 1. Levo, desno ali nikamor

• Leve
      24
    • Desne
      7
    • Ne bom šel na volitve
      4

This poll is closed to new votes

Priporočene objave

Objavljeno
5 minutes ago, bladerunner said:

Sem te v mojem postu kje konkretno omenil? Če se pa v njem prepoznaš, pa to ni moj problem. 

Sem kje v mojem postu napisala da si mene užalil? 

Žališ vse, ki se ne strinjajo s tabo in to je tukaj večina. 

Objavljeno
pred 15 minutami, Frenk 67 pravi:

Dobr da te mamo. Pluralnost pa to. 😂😂😂

Dobro ne, da vsaj malo razbijem enoumje pod to rubriko. 

Objavljeno
pred 21 minutami, Alla pravi:

Sem kje v mojem postu napisala da si mene užalil? 

Žališ vse, ki se ne strinjajo s tabo in to je tukaj večina. 

Sem morda koga konkretno tukaj žalil v svojih postih? Na moj račun pa je bilo izrečenih kar nekaj grobih žaljivk. Jasno, tega pač nočeš videt, ker ščitiš "svoje".

Objavljeno
pred 6 minutami, Alla pravi:

Am...kateri pa so "moji"??? 

No, še slepec vidi v kateri rog kdo trobi. 

Objavljeno

Enkrat za vselej....meni je povsem vseeno kdo trobi v kateri rok, dokler je človek spoštljiv do okolice in ne dela slabega. 
Zlobni in žaljivi pač res niso po mojem okusu. 

Objavljeno
pred 5 minutami, bladerunner pravi:

No, še slepec vidi v kateri rog kdo trobi. 

Svojega trobljenja pa ne slišiš .

Objavljeno
1 hour ago, bladerunner said:

Za razliko od levuharskih primitivnih in nekulturnih zdraharjev, jaz pokončno sprejemam in spoštujem volilne rezultate, pa čeprav niso po moji volji. V demokraciji je pač tako, da je potrebno sprejet večinsko voljo ljudi pa če nam je ta všeč ali pa ne. Levuharji se boste pa morali tega dejstva, kot kaže, še dolga leta učit, ker po vzoru vaših komijevskih prednikov tega niste zmožni počet. 

Sam menim, da je potrebno novi vladi dati priložnost in ji pustiti vsaj sto dni miru, potem pa jo bomo ocenjevali po njenih dejanjih. 

E...ne štekam.  Sprejemam rezultate. Prvoščim kazen.  Vsem enako.  

Objavljeno
pred 1 minuto, Alla pravi:

Enkrat za vselej....meni je povsem vseeno kdo trobi v kateri rok, dokler je človek spoštljiv do okolice in ne dela slabega. 
Zlobni in žaljivi pač res niso po mojem okusu. 

Potem se distanciraš od večine politkolesarjav, ki grobo žalijo drugače misleče, ustvarjajo zbirko "pesmi" z izjemno žaljivo vsebino, razgrajajo po našem glavnem mestu in celo grozijo s smrtjo političnim nasprotnikom? Sem te prav razumel?

Objavljeno
pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

E...ne štekam.  Sprejemam rezultate. Prvoščim kazen.  Vsem enako.  

Enako tudi jaz. Kar se kazni tiče, bi te samo dopolnil, da se izrečejo vsem tistim, katerim se kakršnakoli krivda dokaže z konkretnimi in neizpodbitnimi dokazi. In to naj velja za vse enako. 

Objavljeno
Pravkar, C eagle pravi:

Glede da si le eden od 37041 članov MS si popolnoma nepomemben.

Člouk bi skoraj reku, da ne obstajaš...

Sem eden mnogih članov MS, ki ima na določene stvari svoje poglede, ki so drugačni od tvojih. Te to morda moti? Kar se pomembnosti tiče, menim, da sem enakovreden vsem ostalim članom, enako kot ti. 

Objavljeno
pred 19 minutami, bladerunner pravi:

Enako tudi jaz. Kar se kazni tiče, bi te samo dopolnil, da se izrečejo vsem tistim, katerim se kakršnakoli krivda dokaže z konkretnimi in neizpodbitnimi dokazi. In to naj velja za vse enako. 

Razen, če zastara. A ne?

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Frenk 67 pravi:

Razen, če zastara. A ne?

Jasno, če pa na naših sodiščih sodijo sodniki z nepopolno izobrazbo. 

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 1 minuto, bladerunner pravi:

Jasno, če pa na naših sodiščih sodijo sodniki z nepopolno izobrazbo. 

Sej SDSS tud prosperira ne dejstvu, da lahko volijo tud tisti brez izobrazbe. 😂

Objavljeno
Pravkar, Frenk 67 pravi:

Ti smatraš ljudi z nižjo izobrazbo kot manj vredne in bi jim posledično odvzel določene pravice? Tako je mogoče razumet tvoj post. 

• Hvala 2
Objavljeno

Vprašanje:

Zakaj sem bil jaz že na hladnem ali pa so mi bile brisane moje izjave, ki se po neumnosti/žaljenju/xxx/yyy/zzz niti malo ne morejo primerjati s tem našim cvetom inteligence ... njemu pa še vedno pustite vse to početi tule gor?

... sam vprašam.

A se ne morete moderatorji vsaj malo zgledovati po Pirkoviču.....

Objavljeno
pred 2 minutami, Zivnorc pravi:

Vprašanje:

Zakaj sem bil jaz že na hladnem ali pa so mi bile brisane moje izjave, ki se po neumnosti/žaljenju/xxx/yyy/zzz niti malo ne morejo primerjati s tem našim cvetom inteligence ... njemu pa še vedno pustite vse to početi tule gor?

... sam vprašam.

Če bi vedel, kolikokrat sem bil že jaz na "hladnem", nebi spisal tega posta. Pa sem več kot prepričan, da bi si marsikdo veliko bolj zaslužil "hlad" od mene, glede neprimernih postov in žaljenja sogovornika. 

Objavljeno
39 minutes ago, bladerunner said:

Za vse enako? Al za voditelje opozicije mal drugace?

Politicno odgovornost mora kaznovati narod na volitvah.  Tokrat jo je.  IMHO nekatere mal prevec, nekatere se mal premalo.  

Objavljeno

Ena sposojena:

Pretepanje lastnega naroda se nikoli ne konča dobro.

Objavljeno
pred 24 minutami, Frenk 67 pravi:

Frenk....kaj je s temu tvojmu sosedom...odkar ga poznam, je drugi clovek SDSa v 4.najvecjem SLO mestu  vedno kandidat....pol pa spuši od kandidatov iste stranke iz takega zakotja, kjer še poslušajo Marjana Kralja v nedeljo zvečer....

• Haha 2
Objavljeno
Pravkar, Tedybear pravi:

Frenk....kaj je s temu tvojmu sosedom...odkar ga poznam, je drugi clovek SDSa v 4.najvecjem SLO mestu  vedno kandidat....pol pa spuši od kandidatov iste stranke iz takega zakotja, kjer še poslušajo Marjana Kralja v nedeljo zvečer....

Nimam pojma, SDSSov kombi ma še zmer pred bajto. 🙄

Objavljeno (popravljeno)
31 minutes ago, Zivnorc said:

Vprašanje:

... sam vprašam.

A ti sploh veš kakšen dolgcajt bi pol biu na MS?

:lol1:

Popravljeno . Popravil C eagle
Objavljeno

Volitve so za nami....zdaj pa počakajmo, da bomo videli ali bo kaj bolje ali pa smo spet prišli iz dežja pod kap.....:sleep2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Če so kaj te volitve pokazale so pokazale naslednje:

Bolje Golob na strehi, kot Janša v vladi :P

• Všeč mi je 2
  • Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!