DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 Cepec, ki je zjebal cel svet, seveda s pomočjo EU birokratskih cepcev in par Amer debilov, ki bodo sicer profitirali iz tega, ne more imeti nobenega drugega imena kot cepec. Ali psiho, k nima pojma o lajfu. Kdaj cel svet najbolje živi: ko vsi prosperiramo, ko trgovina laufa. Res je da vojna ekonomija takrat stagnira, zgleda da je zmanjkalo afriških in azijskih ciljev, pa je potrebno mal doma netit vojne, da se denar obrne. Ma prosim nehite mi srat z izjavami kako imajo DIKTATORJI svetovnega kova želje po "varovanju lastnega ljudstva", ali varovanju lastnih ljudi. Ker jih nimajo, ker so enaki ,kot sofisticirani diktatorji na drugi strani, kjer jih briga lastna rit. Dejte mi prosim povedat, kaj je bolje sedaj v ruskih regijah, ki so v Ukrajini? Plis, razsvetlite me. Shillien 1
maus Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 Vojna je za civiliste vedno grozna ... tukaj se vse to dogaja zaradi denarja in prevlade nad surovinami... Američani itak delajo sranje po celem svetu in not vlečejo NATO države, da se denar zapravlja za njihovo demokracijo, čeprav črnci še danes nimajo vseh pravic in se hvalijo z raznimi dejanji, kot je prva črnska sodnica, prvi črnski ta in ta ... in do v letu 2022 Američani ne delajo v prid EU ... hočejo jo uničit, ker postaja prevelik igralec. pa ne zagovarjam Rusije, ki imajo tudi svoja delovna taborišča in oddelke smrti, jih vsaj ne skrivajo ... skratka .. grdo Kmet2, Alla, franc in 2 others 5
Shillien Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 (popravljeno) 2 hours ago, DAMI34 said: Dejte mi prosim povedat, kaj je bolje sedaj v ruskih regijah, ki so v Ukrajini? Plis, razsvetlite me. Marsikje nimajo več položnic za stanovanja/hiše, ogrevanje, vodo, elektriko. Ne rabijo tankat avtov, gužve ni na cesti. 1 hour ago, maus said: demokracijo, čeprav črnci še danes nimajo vseh pravic Bullshit, vse pravice imajo, zadnja leta marsikatero prednost. Je pa res da je žalostno veliko rasizma. Popravljeno Maj 9, 2022. Popravil Shillien
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred eno uro, maus pravi: Vojna je za civiliste vedno grozna ... tukaj se vse to dogaja zaradi denarja in prevlade nad surovinami... Američani itak delajo sranje po celem svetu in not vlečejo NATO države, da se denar zapravlja za njihovo demokracijo, čeprav črnci še danes nimajo vseh pravic in se hvalijo z raznimi dejanji, kot je prva črnska sodnica, prvi črnski ta in ta ... in do v letu 2022 Američani ne delajo v prid EU ... hočejo jo uničit, ker postaja prevelik igralec. pa ne zagovarjam Rusije, ki imajo tudi svoja delovna taborišča in oddelke smrti, jih vsaj ne skrivajo ... skratka .. grdo Ampak..a je amerika skočila na UKrajino? Sprašujem za prjatla Shillien 1
maus Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 14 minutami, Shillien pravi: Bullshit, vse pravice imajo, zadnja leta marsikatero prednost. Je pa res da je žalostno veliko rasizma. Vse pravice na papirju... umirajo pa na ulicah, ker so tok revni, da nimajo za zdravila... aja.. pa da ne pozabim, da Indijanci še vedno živijo v rezervatih... tudi omejene pravice ... Američani že dolga leta širijo demokracijo, kar se seveda prav, če bi pri sebi poštimali ... Kanadčani niso kaj boljši in se prejšnji mesec opravičili za genocid nad staroselci ... Avstralci se še niso, da so kriminalci in morilci iz Anglije, uničili cel narod ... motijo me dvojni vatli in tisti članek, ki ga je dala @Alla prikazuje tudi nekaj druge strani resnice o Američanih in njihovi svetovni politiki. vedno najebejo navadni in revni državljani hribuc, Scarabeo 500, Alla in 3 others 6
Shillien Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 3 minutes ago, maus said: Vse pravice na papirju... umirajo pa na ulicah, ker so tok revni, da nimajo za zdravila... aja.. pa da ne pozabim, da Indijanci še vedno živijo v rezervatih... tudi omejene pravice ... Američani že dolga leta širijo demokracijo, kar se seveda prav, če bi pri sebi poštimali ... Kanadčani niso kaj boljši in se prejšnji mesec opravičili za genocid nad staroselci ... Avstralci se še niso, da so kriminalci in morilci iz Anglije, uničili cel narod ... motijo me dvojni vatli in tisti članek, ki ga je dala @Alla prikazuje tudi nekaj druge strani resnice o Američanih in njihovi svetovni politiki. vedno najebejo navadni in revni državljani velja za vse barve kože. indijanci pa ja, se strinjam ampak to je spet drugo.
nejc74 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 3 minutes ago, maus said: motijo me dvojni vatli in tisti članek, ki ga je dala @Alla prikazuje tudi nekaj druge strani resnice o Američanih in njihovi svetovni politiki... dvojne vatle si v zatlači v auspuh: meni gredo na k..... Američani, ko uničujejo države, pa Rusi, ko jih ravnajo z zemljo. Ljudje, ki opravičujete zločine enih z zločini drugih pa ste navijači. Tako da lubica miškasta, govori zase, ne za druge. DAMI34 in izibajker 2
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 15 minutami, maus pravi: Vse pravice na papirju... umirajo pa na ulicah, ker so tok revni, da nimajo za zdravila... aja.. pa da ne pozabim, da Indijanci še vedno živijo v rezervatih... tudi omejene pravice ... Američani že dolga leta širijo demokracijo, kar se seveda prav, če bi pri sebi poštimali ... Kanadčani niso kaj boljši in se prejšnji mesec opravičili za genocid nad staroselci ... Avstralci se še niso, da so kriminalci in morilci iz Anglije, uničili cel narod ... motijo me dvojni vatli in tisti članek, ki ga je dala @Alla prikazuje tudi nekaj druge strani resnice o Američanih in njihovi svetovni politiki. vedno najebejo navadni in revni državljani oprosti, ampak nekje je potrebno presekati, če pa ti opravičuješ agresijo Putina (ne Rusije, saj so zavedeni) na Ukrajino s tem ko so Angleži Apače izkoreninili..khm...več ne morem reč. Smešno mi je, ko izbeglice, ki plezajo preko žičnatih ograj ( bedarija slo in cro republjik) bolj nekateri branijo, kot osebe, ki s potnim listom in po PSu pridejo v EU, ker so v strahu pred vojno. Debata o dvojnih vatlih je blesava, ker drugače bi vse skupaj bilo podobno temi vlada...z izgovorm a Jankovič pa lah serje po državi Snežič pa ne Vojna v Ukrajini ni tema z naslovom, Grehi amerikanca...zlahka jo odpremo, ma amer ni skočil na Ukrajino niti zrihtal krize, ki nas trenutno jebe. Za marsikaj je kriv, ma za tole pač ne !!! ps. in med nama, četudi je kriv ,je to zrihtal na sofisticiran način brez žrtev in sesutja EU gospodarstva. Shillien 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 (popravljeno) 2 hours ago, DAMI34 said: Cepec, ki je zjebal cel svet, seveda s pomočjo EU birokratskih cepcev in par Amer debilov, ki bodo sicer profitirali iz tega, ne more imeti nobenega drugega imena kot cepec. Ali psiho, k nima pojma o lajfu. Kdaj cel svet najbolje živi: ko vsi prosperiramo, ko trgovina laufa. Res je da vojna ekonomija takrat stagnira, zgleda da je zmanjkalo afriških in azijskih ciljev, pa je potrebno mal doma netit vojne, da se denar obrne. Ma prosim nehite mi srat z izjavami kako imajo DIKTATORJI svetovnega kova želje po "varovanju lastnega ljudstva", ali varovanju lastnih ljudi. Ker jih nimajo, ker so enaki ,kot sofisticirani diktatorji na drugi strani, kjer jih briga lastna rit. Dejte mi prosim povedat, kaj je bolje sedaj v ruskih regijah, ki so v Ukrajini? Plis, razsvetlite me. upanje, stari, zdej je upanje de bo pol bolš. de bo prav. Podobno kot pr nas po volitvah. 15 minutes ago, maus said: Indijanci še vedno živijo v rezervatih Če hočejo. Komot gredo med ostale. Če pa hočejo žvet po svojih pravilih in običajih, pa jeba, rezervat. Popravljeno Maj 9, 2022. Popravil Kugelschreiber DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 10 minutami, Kmet2 pravi: @mausne razumejo, nehaj,😇 hvala, zdej smo rrazsvetljeni s svetovno politiko... Shillien 1
maus Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 5 minutami, nejc74 pravi: Tako da lubica miškasta, govori zase, ne za druge. Poba... obnaši se .. vse kar napišem je moje mnenje pred 5 minutami, DAMI34 pravi: oprosti, ampak nekje je potrebno presekati, če pa ti opravičuješ agresijo Putina (ne Rusije, saj so zavedeni) na Ukrajino s tem ko so Angleži Apače izkoreninili..khm...več ne morem reč. kje sem to napisal ??? ne opravičujem ampak prikazujem tudi drugačno zgodovino .... tudi napad na Ukrajino ima zgodovino ... Tudi napadi Američanov na vse druge države po svetu so neopravičljive, pa jih nii nobeden obsodil ... in to so dvojni vatli ... saj ne boš razumel pred 7 minutami, Kmet2 pravi: @mausne razumejo, nehaj,😇 vem prijatu ... vem pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi: Če hočejo. Komot gredo med ostale. Če pa hočejo žvet po svojih pravilih in običajih, pa jeba, rezervat. seveda ... naj jim kdo nakaže miljone in bodo šli .. naj pridejo kot begunci v Evropo ... mladench, Tedybear, Mavti in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 9 minutami, maus pravi: saj ne boš razumel lej, kaj čem razumet v pravljici, ko nekdo privleče not Egipčane, ki so zasužnjili Palestince? Rimljane, ki so si pokorili pol znanega sveta? Bi rad , da nadaljujem? Naslov faking teme je vojna v Ukrajini. Kdo jo je izvedel? Prosim za natančen odgovor države, no pravzaprav osebe, ker država skoraj ni nič kriva razn tega, da psihota ni odstranila!!! Shillien in izibajker 2
maus Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: lej, kaj čem razumet v pravljici, ko nekdo privleče not Egipčane, ki so zasužnjili Palestince? Rimljane, ki so si pokorili pol znanega sveta? Bi rad , da nadaljujem? zakaj se izmišljuješ ... tudi lažeš ... kje sem kaj napisal o Egipčanih, Palestincih in Rimljanih... nadaljuj z laganjem o tem, kaj sem jaz napisal Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 7 minutami, maus pravi: zakaj se izmišljuješ ... tudi lažeš ... kje sem kaj napisal o Egipčanih, Palestincih in Rimljanih... nadaljuj z laganjem o tem, kaj sem jaz napisal jop to bo...nisi o egipčanih, si pa o amerih...ampak lej med nama...nisem opazil dab ameri napadli Ukrajino, popravi me če se motim pa tut nisem opazil da bi ameri varovali svoje v Donbasu, ki je na ozemlju Ukrajine, pa niti da so napadli in si prisvojili polotok Krim, ki je bil del Ukrajine----
maus Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: jop to bo...nisi o egipčanih, si pa o amerih...ampak lej med nama...nisem opazil dab ameri napadli Ukrajin, popravi me če se motim Kje sem napisal, da so Američani napadli Ukrajino kaj še kaj takega, kar si prebral, da sem napisal, pa nisem Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 5 minutami, maus pravi: Kje sem napisal, da so Američani napadli Ukrajino kaj še kaj takega, kar si prebral, da sem napisal, pa nisem ahaha.. si mi odgovoril na vprašanje? A ti lah postavim novo vprašanje? Potemakem je vse kul ,ko Rus mau touče po Ukrajini, itak se gre za posebno operacijo in reševanje svojih?
maus Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ahaha.. si mi odgovoril na vprašanje? A ti lah postavim novo vprašanje? Potemakem je vse kul ,ko Rus mau touče po Ukrajini, itak se gre za posebno operacijo in reševanje svojih? A si mi ti odgovoril ... kje sem napisal, da so Američani napadli Ukrajino ? Kje sem napisal, da je kul, ko Rus mau touče po Ukrajini ? ... večkrat sem napisal, da ne odobravam take agresije ... komot lahko to najdeš med mojimi posti... če še kaj ne veš, komot vpraši ... mogoče boš kaj novega zvedel .... imam prijatle med Rusi in Ukrajinci, ki živijo in delajo v Ljubljani in smo se malo pogovarjali in so marsikaj povedali. in dejansko ima to svojo zgodovino in ni od danes do jutri Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred 8 minutami, maus pravi: A si mi ti odgovoril ... kje sem napisal, da so Američani napadli Ukrajino ? Kje sem napisal, da je kul, ko Rus mau touče po Ukrajini ? ... večkrat sem napisal, da ne odobravam take agresije ... komot lahko to najdeš med mojimi posti... če še kaj ne veš, komot vpraši ... mogoče boš kaj novega zvedel .... imam prijatle med Rusi in Ukrajinci, ki živijo in delajo v Ljubljani in smo se malo pogovarjali in so marsikaj povedali. in dejansko ima to svojo zgodovino in ni od danes do jutri ne boš verjel, tut jaz mam "prajatle" med Ukrajinci in Rusi, ampak vsi ti prjatli ne morjo nič napram agresiji, ki se trenutno dogaja. Zdej, ti bi rad da se mal s ta bo bockam pa nabijam kje si ti nabijal kje pa ni...ne da se mi maj frend...še dva petka sta mi ostala
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 sicer pa, kaj sploh mi debatiramo, tu je prepis govora Putina, ki je resničen mimo EU in ZDa propagande: in vse je res, ker je Putin to povedal Sporočilo ruskega predsednika Vladimirja Putina vsem narodom sveta: Dragi občani našega čudovitega planeta Zemlja! Jaz, predsednik Ruske federacije, Vladimir Putin, sem se odločil, da bom vse vas nagovoril neposredno, mimo diplomatov, vaših vladarjev in novinarjev. V Rusiji obstaja "ustna predaja", kjer se ne da lagati, zavajati in manipulirati. Zato bom spregovoril iskreno, da bo vsak lahko potrdil resnicoljubnost mojih besed. Rusija je velika in bogata država. Glavna vrednota je več kot 150 narodov, ki živijo na ozemlju, kjer je pravica nad vsem. Ne potrebujemo novih teritorijev. Energije in vseh drugih virov imamo ogromno. Od časa Velike Tartarije in Velikega Mogula se ljudstva severne Evrazije niso razvila zaradi plenjenja v križarskih vojnah in kolonizacije Amerike, Afrike, Indije, odvisnosti od drog na Kitajskem, temveč zaradi trdega dela in graha cefulness. Kdor zna rusko razume, da je "ruska" pridevnik za vsa ljudstva naše države. Ruski Slovenci, ruski Tatari, ruski Židje, ruski Evenki in tako naprej so Rusi v duši, čeprav se njihova kultura, jezik, življenjski slog lahko razlikuje. Pozdravljamo to raznolikost enotnosti. Rusko ljudstvo Rusije je ponovno prisiljeno žrtvovati svoja življenja za zaščito sveta pred nacizmom in fašizmom. 50 naših vojnih ujetnikov smo zamenjali za 50 ukrajinskih vojakov. Ukrajinski vojaki so v naših bolnišnicah prejeli zdravstveno oskrbo, pojedli tri srčne obroke na dan in se vrnili domov. Sprejeli smo ruske vojake z odrezanimi prsti in reproduktivnimi organi. Tega med prejšnjo vojno niso počeli niti nacisti. Ta dokaz bomo predstavili na prihodnjem sodišču. Sram naj bo tiste, ki zdaj podpirajo te izmečke. Vaši vladarji v Združenih državah, Evropi, Japonski, Avstraliji in drugih državah so se postavili na stran teh podljudi, ki pred seboj v bitko postavljajo civiliste, nosečnice in otroke, namenoma pohabljene vojne ujetnike. Težko si je predstavljati, da bi katerakoli razumna oseba podpirala te pošasti. In vaši bideni, učenjaki, macron, in ostali izsiljevalski demokrati ne samo ščitijo kriminalce, jih aktivno oborožujejo, oskrbujejo z denarjem, ki ga ni dovolj, da bi v vaših državah ohranjali nizke cene. Cene rastejo, svet propada, a ne zato, ker Rusi čistijo Evropo nacističnih zlih duhov, ampak ker ne gledate in dejansko podpirate nov val nacizma. Tokrat ne gremo v Berlin. Ustavili se bomo na naših zgodovinskih mejah, in vsi nacistični zli duhovi, katerim so vaši vladarji na široko odprli vrata, vas bodo okrasili z novim "kristalnim" življenjem, kot so to storili nacisti in dodali obrezovanje reproduktivnih organov. Apeliram na vse, ki želijo živeti in delati v miru, da vzgajajo otroke in so prijatelji z narodi sveta. Pomagajte Rusiji v boju proti novemu raku - ukrajinskemu nacizmu. Ne Ukrajina kjer živijo miroljubni in delovni ljudje, ampak nacizem, ki ga hranijo jastrebi iz ZDA in Nata za vaše davke. Če vaši vladarji podpirajo nacizem, jih preženite skozi tri vrata, vzemite oblast v svoje roke. Ukrajinski nacisti se zaščitijo pred kroglami civilistov, vaši vladarji so se pod pretvezo strašne Rusije odločili, da breme visokih cen in prihajajočih nadlog prenesejo na prebivalstvo. Tako v Ukrajini kot v vas nacisti živijo dobro za hrbti navadnih državljanov, trpeti pa bi morali navadni ljudje - to so identični zločini tako v Ukrajini kot na zahodu. Če se združimo, potem čez en teden v Ukrajini ne bo nacistov, vrnilo se bo normalno življenje v Evropi, ZDA in drugih državah, skupaj pa bomo sodili ukrajinskim nacistom in vsem vladajočim, ki podpirajo nacizem v novem tribunalu. Naš cilj je pravilen. Premagali bomo nacizem. To zmago bi rad čim prej delil z vsemi. Naš cilj je pravilen. GeeSXer 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 1 hour ago, maus said: seveda ... naj jim kdo nakaže miljone in bodo šli .. naj pridejo kot begunci v Evropo ... ni čist tako. Kar je blo, je blo. marsikej je blo zelo narobe. Podrugi strani, pa že precej časa uživajo zelo veliko avtonomijo, pa od tega za skupnost ni nekih divjih profitov. Če hoče staroselc otroke poslat v javne šole, ga pri tem nihče ne ovira. Če hoče v službo izven rezervata, lahko.
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 pred eno uro, maus pravi: A si mi ti odgovoril ... kje sem napisal, da so Američani napadli Ukrajino ? Kje sem napisal, da je kul, ko Rus mau touče po Ukrajini ? ... večkrat sem napisal, da ne odobravam take agresije ... komot lahko to najdeš med mojimi posti... če še kaj ne veš, komot vpraši ... mogoče boš kaj novega zvedel .... imam prijatle med Rusi in Ukrajinci, ki živijo in delajo v Ljubljani in smo se malo pogovarjali in so marsikaj povedali. in dejansko ima to svojo zgodovino in ni od danes do jutri 😁Ne razumejo. Shillien, Tedybear in maus 2 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 res je, ne razumejo, kot niso razumeli ubogega Miloševiča, ki je osvobajal bosanske srbe in ga je hudobna EU s podporo ZDa zaprla ter "umrla"
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2022 Opozori Objavljeno Maj 10, 2022 Evo, poslano od znanke... V petek sm bla v Odesi..to je v Ukrajini.. nic kej posebnega se ne dogaja tam.. malce smo domači pili špricerje in peli hrvaše pesmi v tej oštariji, ki je na sliki. Skorajda ne vem ce je kater lokal da ne bi bil odprt.. ljudje se sprehajajo, kupujejo, zivijo normalno..ni tako stanje kot ga vrli zahodnjaški mediji prikazujejo.. lažejo vam, dobesedno lazejo, da lahko ustvarjajo umetno krizo in da upravičujejo visoke cene hrane in energentov. Je pa res, da vsake toliko tulijo sirene, tako v Odesi kot Kijevu, ampak ne vem komu na čast, če se nic ne dogaja, kar pa še ne pomeni, da se ni dogajalo. Bataljon Azov pa še kateri ukrajinski neonacisti oz.psihopati so delali tako s r anje po Kijevu, da človeški možgan ne zmore razumeti, da obstaja taka zloba in sadizem v človeku. Uporabljajo najbolj pretkane in zlobne tehnike mučenja, pa ne samo vojakov, ampak žensk, otrok, živali! V podrobnosti se ne bom spuščala, ker niti jaz, niti vi ne moremo tega razumet, dokler v živo tega ne vidimo ali dozivimo. In mediji in politiki sodelujejo z njimi. A razumete kakšni zlobni ljudje to morajo bit, da LAŽEJO, si izmišljujejo zgodbice in sodelujejo s temi psihopati Po izpovedih nisem zasledila, da bi Rusi počel take svinjarije, čeprav tudi oni niso neki sončki,ampak morilci. Tako da pazite ljudje kaksne zastave si lepite na profilke in koga zagovarjate in predvsem KOMU pošiljate orožje! S tem orožjem verjemite, da so umorili mariskatero nedolzno dušo..
Shillien Objavljeno Maj 10, 2022 Opozori Objavljeno Maj 10, 2022 21 minutes ago, Kmet2 said: Evo, poslano od znanke... V petek sm bla v Odesi..to je v Ukrajini.. nic kej posebnega se ne dogaja tam.. malce smo domači pili špricerje in peli hrvaše pesmi v tej oštariji, ki je na sliki. Skorajda ne vem ce je kater lokal da ne bi bil odprt.. ljudje se sprehajajo, kupujejo, zivijo normalno..ni tako stanje kot ga vrli zahodnjaški mediji prikazujejo.. lažejo vam, dobesedno lazejo, da lahko ustvarjajo umetno krizo in da upravičujejo visoke cene hrane in energentov. Je pa res, da vsake toliko tulijo sirene, tako v Odesi kot Kijevu, ampak ne vem komu na čast, če se nic ne dogaja, kar pa še ne pomeni, da se ni dogajalo. Bataljon Azov pa še kateri ukrajinski neonacisti oz.psihopati so delali tako s r anje po Kijevu, da človeški možgan ne zmore razumeti, da obstaja taka zloba in sadizem v človeku. Uporabljajo najbolj pretkane in zlobne tehnike mučenja, pa ne samo vojakov, ampak žensk, otrok, živali! V podrobnosti se ne bom spuščala, ker niti jaz, niti vi ne moremo tega razumet, dokler v živo tega ne vidimo ali dozivimo. In mediji in politiki sodelujejo z njimi. A razumete kakšni zlobni ljudje to morajo bit, da LAŽEJO, si izmišljujejo zgodbice in sodelujejo s temi psihopati Po izpovedih nisem zasledila, da bi Rusi počel take svinjarije, čeprav tudi oni niso neki sončki,ampak morilci. Tako da pazite ljudje kaksne zastave si lepite na profilke in koga zagovarjate in predvsem KOMU pošiljate orožje! S tem orožjem verjemite, da so umorili mariskatero nedolzno dušo.. Prav maš. Ni vojne, sam mi tega ne razumemo. Drugače pa imam skoraj v sorodu ukrainko ki živi tu že 20+ let ima sestro v kijevu in drugo sestro v moskvi in lej ga zlomka, informacije so malo drugačne kot v tej tvoji pravlici zgoraj. bosa in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se