Skoči na vsebino

Vojna v Ukrajini

Priporočene objave

Objavljeno

Trumpi je USa (na višjem nivoju itak) različica slovenskega Jelinčiča. Vedno ve, kaj so drugi krivi :P

Objavljeno
pred 12 urami, DAMI34 pravi:

Trumpi je USa (na višjem nivoju itak) različica slovenskega Jelinčiča. Vedno ve, kaj so drugi krivi :P

Ma mene zelo tudi na JJ spominja. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

Mal pompozen in zahodno nališpan prispevk, ampak lepo nasteje kaj vse se je izboljsalo po odhodu. Predvsem za zenske in etnicne manjsine je zdaj tam indija koromandija. Po odhodu je drzava na robu lakote, prakticno brez zdravstvenega sistema. Prispevk je letnik 23. Lani je slo se na slabse,  zenskam so prepovedali delat. Karkoli. 

@skalar36, kdo je tvoj drugi najljubsi obsojen spolni nadlegovalec? 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
pred 30 minutami, Kugelschreiber pravi:

Mal pompozen in zahodno nališpan prispevk, ampak lepo nasteje kaj vse se je izboljsalo po odhodu. Predvsem za zenske in etnicne manjsine je zdaj tam indija koromandija. Po odhodu je drzava na robu lakote, prakticno brez zdravstvenega sistema. Prispevk je letnik 23. Lani je slo se na slabse,  zenskam so prepovedali delat. Karkoli. 

Sicer nisem gledal prispevka, pa vendar, naj ima vsak to kar hoče.

Eni zahtevajo halal dugi košer, pa jim razloži kako je pujs odličen. Tam čez lužo delajo po 2 šihta, da lahko pokaže 300mq hišo s šetimi kopalnicami in 7meterski avto z 8l prostornine za dopust pa ne vedo in je najdlje kar gredo do nakupovalnega centra.

Sem poznal človeka, ki je pustil vse in šel živet pod most, čez čas so ka dali v neko zavetišče za brezdomce, pa je po tednu "zbežal" pod most.

Pustite ljudi da živijo kot jim paše, če vas ne ogrožajo.

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 23 urami, skalar36 pravi:

Hvala bogu vsaj nekaj. Boljš kot pa nič. Trump je ustavil vojno v Afganistanu, pa je kr dobro osovražen.

Vprašanje za vse levo usmerjene. Kaj vas moti pri Donaldu? Edini, ki je ustavil vojno v Afganistanu. To je velik dosežek. Res pa ni podprt z večinskimi levimi mediji. 

images.jpeg.20cae81b0e14099a59eee6046e05cb6a.jpeg

So mi pa tudi všeč zadeve pri Donaldu, med drugim je pomilostil ustanovitelja Ebaya na temnem spletu :)

Silky road...

Mulec se je pač spomnil in naredil tržnico, ni kriv, če so jo drugi zlorabljali. Tudi pištolo je nekdo izumil...

Popravljeno . Popravil Snečer
  • Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Kugelschreiber pravi:

@skalar36, kdo je tvoj drugi najljubsi obsojen spolni nadlegovalec? 

Ne razumem cist vprašanja. Zame najljubsih ni. Politika je kot kurbenhaus, kjer ni nedolžnih bab. V politiki ni dobrih in poštenih ljudi. Oziroma zeloo malo. 

Pri levi strani me je najbolj motilo, da je smrt postala bol profatibilnan kot zivljenje. Upam da na desni ne bo toliko tega. Če bo bom pljuval po njih in jih imel za govna. Bis ti isto!? Ne rabiš odgovorit.

Popravljeno . Popravil skalar36
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

jop, biznis že laufa. Žalostno.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Če ljudje ne bi umirali, bi bila to komedija.

Amerji so spravili na oblast zadrogirano marioneto (pod njihovim upravljanjem) , zdaj pa je ta ista marioneta kriva za situacijo, ki so jo sami zakuhali.

Je to kaj znano? Bin Laden, Husein, Afganistan...

A bodo tudi Zelenskega "pospravili" ?

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, franc pravi:

Če ljudje ne bi umirali, bi bila to komedija.

Amerji so spravili na oblast zadrogirano marioneto (pod njihovim upravljanjem) , zdaj pa je ta ista marioneta kriva za situacijo, ki so jo sami zakuhali.

Je to kaj znano? Bin Laden, Husein, Afganistan...

A bodo tudi Zelenskega "pospravili" ?

lp

Ni lih fer, da rečeš "ameri".

Zlo podobno bi bilo, če bi rekel, Slovenci dražijo elektriko.

Objavljeno
pred 1 uro, skalar36 pravi:

Ni lih fer, da rečeš "ameri".

Zlo podobno bi bilo, če bi rekel, Slovenci dražijo elektriko.

Če bi jo v Ukrajini, bi bilo čisto na mestu.

lp

Objavljeno
pred eno uro, franc pravi:

Če bi jo v Ukrajini, bi bilo čisto na mestu.

lp

lej, važno da putana ni nič kriva, k svoje v smrt pošilja. Boga mati no...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

lej, važno da putana ni nič kriva, k svoje v smrt pošilja. Boga mati no...

Ti imaš resne probleme s Putinom.

Pokvarjen in kriv je ravno toliko kot vsi ostali.

Očitno pa je dojemanje tega stvar propagande in marketinga.

lp

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 9 minutami, franc pravi:

Ti imaš resne probleme s Putinom.

Pokvarjen in kriv je ravno toliko kot vsi ostali.

Očitno pa je dojemanje tega stvar propagande in marketinga.

lp

jaz nimam problemov s putano, mam pa probleme z vsemi osvajalci (kar nekaterim ne gre v glavo, dokler ni vojne na tvojem pragu), vključno s trumpeto in izraelom, ki je pogruntala stil, ki je merodajen. Veliki lahko požrejo karkoli hočejo, neglede na ceno. Četudi lastnih rojakov. biznis je biznis, zmagovalci delijo ozemlja in naravne vire. Tako lahko jaz končam vojno tudi v 14 dneh.

Še huje, pizdun od trumpete bi se rad okriščal s stanjem, še putana se ne bo mogla toliko.

Ker pa je tvoje dojemanje več kot ostali zmoremo, mi zlo enostavno pojasni naslednji pojem oziroma vprašanje:

ali so sedanje meje nedotakljive, ali niso? Ali si lahko Italija izmisli en dan, da mal pohopsa primorsko, ker je bila pred drugo sv. vojno njihova? Boš požegnal morijo, ko se bo slovenija hotela braniti? Al se boš izgovarjal, da je Holop pokvarjen, pa JJ bel?

Naj nadajujem z Avstrijo in Mađarsko?

Al je mogoče vse zgolj in samo propaganda?

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Meje nikoli niso bile ne pravične ne nedotakljive.

Glede na dogajanje okoli nas pa si (sem) lahko zaskrbljen. Pa rusi nimajo nobene veze s tem (pa sva spet pri propagandi) .

lp

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Total na kurac mi gredo/grete vsi, ki gledate na vojne morije, kot na nekaj kar je daleč. In jih opravičujete z raznimi pravljicami, o tem, kdo je bolj pošten, kdo je si bolj kaj zasluži, ali prosto po Jelinčiču in Novi 24tv, kdo laže...običajno so vsega krivi tujci, ali izbeglice, ali zato ker nimamo žičnate ograje. 

Da pa "osvajalci" pošiljajo lasten narod v vojno, da osvajalci tipa Napoleon ali Hitler (mirno dodaj pedre iz ZDA in putane iz rusije) rinejo na tuja ozemlja s pretvezo neke kao zaščite naroda, pa žal ne vidite.

Na vojnem ozemlju, samo če se skoncentriram na Ukrajino trpijo vsi prebivalci, kjer se vojna dogaja. Mori se vse po vrsti, bombe ne znajo izbirat, posiljujejo lahko eni in drugi itd...zakaj, ker se je enmu pizdunu v Moskvi dvignu kurac.

Sej pravim, dokler vojne ni pred tvojo bajto, se ne sekiraš....potem bo pa jok in stok.

pred 13 minutami, franc pravi:

Meje nikoli niso bile ne pravične ne nedotakljive.

Glede na dogajanje okoli nas pa si (sem) lahko zaskrbljen. Pa rusi nimajo nobene veze s tem (pa sva spet pri propagandi) .

lp

Meje morajo biti nedotakljive!!!!! Vsaka sprememba meja bi se morala reševati demokratično. konec in pika. Al napademo Hrvaško? Oni nas? Pol pa pride en trumpek in reče:

Hja, Hrvati so mi dal en otok, torej bo meja s Hrvaško v Senožečah. Al pa drugače, Istra bo Slovenska, ker imajo Slovenci en kup naravnih bogatstev in so mi podpisali za 100 let đabe izkoriščanje naravnih virov. 

ps. zadnji del se ne govori na glas, ampak se ve zakaj.

Zdej si pa sam odgovori. Veš mene boli total kita ,a mamo 100m več zemlje al ne. Bi me pa hudo bolelo, vkolikor en cepec pošlje umirat ljudi na mejo in čez.

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno

Po vaši logiki je imela JNA (in posledično Srbija edina prava naslednica Yugoslavie) vso pravico se boriti za naše ozemlje. Še več, pošiljati lasten narod na naše ozemlje in ozemlje HR, ter BIH...mogoče lahko še Srebrenico opravičimo s tem?

In kaj je najbolj žalostno? Če bi takrat svetovnemu policaju (ZDA) vladal trumpek, bi se znale zadeve krepko drugače odviti in bi lepo danas pričali malo drugače. Zakaj, ker Slovenija nima nekih dobrih resursov, ki bi mu bili zanimivi za trgovanje.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

To sem te že enkrat vprašal. Ali kdaj prebereš kaj napišeš?

Očitno ne.

Meje so "zanimiva stvar" . Me spominja na sceno v filmu Pozorišna veza (iz leta 1980) ko Pavle Vujisić, kao totalno pijan razpravlja o "črtici" na kozarcu. Komu je v korist in komu v škodo...

lp

• Všeč mi je 2
  • Šokiran 1
Objavljeno

Ali ti kdaj prebereš za sabo ali si samo in zgolj zaslepljen?

Še mal pa bom prebral naslednje:

Ubogi Kim Đong Un je bil zgolj sprovociran, pa je ruknil eno nuke na južno Korejo. Vse ostalo je zahodna propaganda. 

ps. Verjemi mi, da dobro preberem, kaj zapišem.

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno

Vedno sem se spraševal, kateremu delu ruskega naroda (torej, kje živečim) tale morija koristi?

Na koncu je odgovor vedno enak, in kot sem že napisal: nobenemu. Sploh če mu je otrok na fronti umrl. Je pa putana nardil biznis uganite komu: trumpeti :P

Namesto enega norca, mamo sedaj 2. 

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno

Putin je tisti, ki je začel t.i. "specialno operacijo", nihče drug. Očitno je, da je šlo za veliko napako, saj vojna namesto predvidenih nekaj tednov traja že tri leta, zahtevala je več sto tisoč življenj na obeh straneh in še vedno ni končana. Zdaj nekateri poskušajo prikazati, kot da je Ukrajina napadla Rusijo.
Današnje nastope predstavnikov Rusije in ZDA lahko razumemo zgolj kot politično igro, poskus zavijanja te nepotrebne vojne v celofan, preusmerjanja pozornosti in zagotavljanja, da se njihov biznis nemoteno nadaljuje. Predstava za naivne.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 2
  • Haha 2
Objavljeno

Zelenskega bo lastni narod utamanil.

To bodo uredili kavbojci, kot so z vsemi svojimi nastavljenci, ki so jih nehali poslušati.

Preden je vse Rusija kriva je potrebno poznati zgodovino zakaj je UA napadena...

• Všeč mi je 4
Objavljeno

čedalje bolj se bojim, da je Ukrajina samo predigra. Če se tele dva bumbarja sedaj (trumpeta in putana) dogovorita, bo kmalu namesto:

panamski prekop-ameriški prehod

grenlandija-zdalandija

in seveda po EU ekspanzija rusije

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Preden je vse Rusija kriva je potrebno poznati zgodovino zakaj je UA napadena...

Potem si jo pa kar preberi, pa ne tisto izmišljeno verzijo teorij zarot, ampak nekaj kar je iz dejanskih zgodovinskih arhivov. Recimo kak dokumentarec, da boš sploh spoznal o kakem manipulantu se pogovarjamo in tudi kako in zakaj je prišlo do vojne: https://365.rtvslo.si/arhiv/kgb-mec-in-scit/174707368

Sicer pa imamo zdaj dva manipulanta, ki ne znata izustit resnice, enega na skrajnem zahodu, drugega na vzhodu.

• Všeč mi je 4

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   3 članov

• vandrovec
    • dog66
    • mladench
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!