DAMI34 Objavljeno Marec 6 Objavljeno Marec 6 a loh prašam, je putana že osvobodil Ukrajino? Kdaj bo pa ostalo Evropo, da mal lažje zadihamo? šifra: trumpi mi gre na kurac, če nas misli pripojiti kot eno izmed zveznih držav USA
Kugelschreiber Objavljeno Marec 6 Objavljeno Marec 6 2 hours ago, rajdar said: Ja ja. Pa 500mio evropejcev prosjaci 300mio americanov naj jih branijo pred 140mio rusov. Zavzet ne morejo niti Ukraine. Jo pa sesuvajo. Med sesedanjem rusije same vase, pa lahko sesujejo se 3/4 sveta. To se ne izkljucuje. 1
rajdar Objavljeno Marec 7 Objavljeno Marec 7 (popravljeno) Če smo že pri zahodni propagandi 😄 Popravljeno Marec 7. Popravil rajdar 2
vandrovec Objavljeno včeraj ob 08:11 Objavljeno včeraj ob 08:11 Kaj je pa v ozadju dogajanj v Srbiji in Republiki Srbski...Vučič, Dodik? Ima to veze z vojno v Ukrajini?
Andrejcer Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami (popravljeno) pred 5 urami, vandrovec pravi: Kaj je pa v ozadju dogajanj v Srbiji in Republiki Srbski...Vučič, Dodik? Ima to veze z vojno v Ukrajini? Ja seveda, kot ta slika gumba v letalu s samo realnostjo. Samo pazi, da ne bi slučajno padel čez rob Zemlje. Popravljeno pred 22 urami. Popravil Andrejcer 1 1
vandrovec Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami pred 2 urami, Andrejcer pravi: Ja seveda, kot ta slika gumba v letalu s samo realnostjo. Potem pa mogoče veš zakaj in kdo so proti Dodiku in Vučiću?
ftp Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami pred 2 urami, vandrovec pravi: Potem pa mogoče veš zakaj in kdo so proti Dodiku in Vučiću? Vsi, razen podrepnikov. 3
vandrovec Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 57 minutami, ftp pravi: Vsi, razen podrepnikov. Glede na to, da so ti politiki na oblasti prozahodno usmerjeni je očitno ljudstvo bolj na strani Rusije 1
ftp Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami pred 1 uro, vandrovec pravi: Glede na to, da so ti politiki na oblasti prozahodno usmerjeni je očitno ljudstvo bolj na strani Rusije A če si proti vladi si na strani rusije ???? Začelo se je zaradi zrušitve nadstreška na železniški postaji v Novem sadu, ki so jo gradili - obnavljali kitajci. Sicer pa že kar nekaj let rase nezadovoljstvo s trenutnim vodstvom, ki si je tudi volitve podredilo. 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami 2 hours ago, vandrovec said: Glede na to, da so ti politiki na oblasti prozahodno usmerjeni je očitno ljudstvo bolj na strani Rusije Ti me pogosto zmedes s tvojimi alternativnimi dejstvi, ampak tale o prozahodni srbski oblasti je ena bolje zabeljenih. Vulin je lani dobil medaljo od Putina osebno. https://www.rtvslo.si/svet/evropa/vulin-zagotovil-putinu-srbija-ne-bo-nikdar-v-natu-in-nikdar-ne-bo-uvedla-sankcij/720022 Dodik klice ruse na pomoc, vmes naj iz bosne nazenejo se EUFOR https://www.reuters.com/world/europe/bosnian-prosecutors-order-arrest-bosnian-serb-leader-dodik-2025-03-12/ in po tvoje so prozahodni? Waw. Kapo dol. 1
vandrovec Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 8 urami, Kugelschreiber pravi: Ti me pogosto zmedes s tvojimi alternativnimi dejstvi, ampak tale o prozahodni srbski oblasti je ena bolje zabeljenih. Vulin je lani dobil medaljo od Putina osebno. https://www.rtvslo.si/svet/evropa/vulin-zagotovil-putinu-srbija-ne-bo-nikdar-v-natu-in-nikdar-ne-bo-uvedla-sankcij/720022 Dodik klice ruse na pomoc, vmes naj iz bosne nazenejo se EUFOR https://www.reuters.com/world/europe/bosnian-prosecutors-order-arrest-bosnian-serb-leader-dodik-2025-03-12/ in po tvoje so prozahodni? Waw. Kapo dol. Tudi meni se ni zdelo ravno logično, kaj bi bilo v ozadju vsega tega dogajanja, ampak nekateri srbski politični komentatorji grejo celo tako daleč, da napovedujejo razpad EU in ponovno delitev, Balkan naj bi se pridružil nekdanjemu vzhodnemu bloku...bomo videli 1
ProdriveR Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami https://svet24.si/novice/politika/aleksandar-vucic-glasovanje-zdruzeni-narodi-opravicilo-1798470 Al pa če po pomoti narobe glasuješ, potem rečeš, da si bil utrujen, pa te sploh tam ni bilo 2
Kugelschreiber Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami (popravljeno) 53 minutes ago, vandrovec said: Tudi meni se ni zdelo ravno logično, kaj bi bilo v ozadju vsega tega dogajanja, ampak nekateri srbski politični komentatorji grejo celo tako daleč, da napovedujejo razpad EU in ponovno delitev, Balkan naj bi se pridružil nekdanjemu vzhodnemu bloku...bomo videli Ce srbski politicni komentatorji tako pravjo, pol…pol bo drzalo kot pribito! Popravljeno pred 3 urami. Popravil Kugelschreiber 1
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi: Ce srbski politicni komentatorji tako pravjo, pol…pol bo drzalo kot pribito! fak...Slovenija bo šla pa na pol. Zid bo na ridah 2
kawamoto Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 48 minutami, DAMI34 pravi: fak...Slovenija bo šla pa na pol. Zid bo na ridah Jest sm za Trojane. 😱 1
vandrovec Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Se bo videlo, če bodo namesto Dodika in Vučiča prišli na oblast bolj prorusko usmerjeni voditelji, potem drži, da so sedanji protesti v proruski režiji. Nadstrešek in študenti so le izgovor, ljudstvo je nasplošno nezadovoljno in tako je najlažje usmerjat.
ftp Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 11 minutami, vandrovec pravi: Se bo videlo, če bodo namesto Dodika in Vučiča prišli na oblast bolj prorusko usmerjeni voditelji, potem drži, da so sedanji protesti v proruski režiji. Nadstrešek in študenti so le izgovor, ljudstvo je nasplošno nezadovoljno in tako je najlažje usmerjat. Resnica je popolnoma obratna. Zahod podpira proteste za odstranitev proruske vlade. Sicer pa je tudi prebivalcem srbije dovolj klientelizma in korupcije, ki je prešla vsako mero.
vandrovec Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 28 minutami, ftp pravi: Resnica je popolnoma obratna. Zahod podpira proteste za odstranitev proruske vlade. Sicer pa je tudi prebivalcem srbije dovolj klientelizma in korupcije, ki je prešla vsako mero. Ne poznam vseh razmer, da bi lahko trdil eno ali drugo, navezal sem se na srbske komentatorje in njihov pogled. Je pa vedno bolj smiselno ozadje o delitvi Evrope, kako si bodo Eu razdelile velike sile
ftp Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 1 minuto, vandrovec pravi: navezal sem se na srbske komentatorje in njihov pogled Ti so itak na strani vlade in ne "pokažejo" dejanskega stanja
franc Objavljeno pred 58 minutami Objavljeno pred 58 minutami Srbija je ena čudna in specifična stvar. Ti "množični" protesti so daleč od dejanskega stanja. Srbi so vedno proti. Sistem je eno sranje, ampak volitve in večinsko mnenje ni nujno tako. Srbija ni Beograd, a je to dobro ali ne pa ni moj problem. "Periferija" je nekaj posebnega. Lp
DAMI34 Objavljeno pred 38 minutami Objavljeno pred 38 minutami V glavnem...temo ste/smo mal zgrešili ps. sem govoril s periferijo v Srbiji, prekleto točno vedo zakaj demonstrirajo. Take homogenosti mi nismo sposobni izvesti. Pri nas bi na parne dneve demonstrirali levi, na neparne pa desni, za vikende bo pa še Pavle svojo klapo prvleku
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se