Shillien Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 Just now, Erikcslo said: "rusija napadla drugo državo, ki do nje ni bila agresivna" - Hvala, si že vse povedal. Tvoje politično in zgodovinsko znanje je primerljivo z znanjem krave o nuklearni fiziki! Dobro daj razloži kako je bila ukraina agresivna do rusije. Daj en primer agresije gospod dr. Mednarodnih politik in zgodovine bladerunner in bosa 2
Erikcslo Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 2 minutes ago, DAMI34 said: Lahko poznamo zgodovino, ma na koncu bomo prišli do Rimskega imperija, faraonov, Đingiskana in rekli, ja pa kaj saj so tut oni "osvobajali" svet. Potrebno je izhajat iz situacije od točke, kjer se je močno poslabšala in to je vdor Rusije v Ukrajino. Vdor bolanega starca Putina bivšega agenta KGB, ki je že 2x spremenil rusko ustavo, da ostaja na oblasti. Človeka, ki si želi ponovno močne Rusije, ki sanja, da je car, je militarist po duši, zanetil (tako kot ameri) en kup vojn, brutalno obračunal s separatističnimi Čečeni itd itd...podobno bi bilo, kot če bi Nemčijo vodil bivši gestapovec. In kaj je najhuj, človek ma prst na rdečem gumbu in drži v šahu cel svet. Človek pošilja svoje ljudi na fronto v tujino, klat ali umirat. Vse vojne so grozota. Nobena vojna ni čista lepa, nobena vojna ni brez umiranja civilistov, mučenja, posiljevanja in ropanja. Čisto nobena. To je točka preloma, ko gre zadeva čez rob in v tem primeru je šla (Šla je tudi prej (azija), sam je bila daleč od naših oči).. Čisto nič, z 100% gotovostjo lahko trdim, da se iz te mineštre ne bo in ne more izcimiti nič dobrega. Če hočeš poznat resnico, moraš poslušat obe strani in ne samo eno. Tukaj vsi samo pišejo, da je napad Rusije na Ukraino edino zlo. Ko boste razumeli, zakaj je to Putin naredil (s časom) bo lažje se pogovarjat! 3 minutes ago, Shillien said: Dobro daj razloži kako je bila ukraina agresivna do rusije. Daj en primer agresije gospod dr. Mednarodnih politik in zgodovine Že v tej temi imaš najmanj 100 postov o tem, torej pojdi na začetek in čitaj! bladerunner, Pajk, Tedybear in 1 other 3 1
Shillien Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 2 minutes ago, Erikcslo said: Če hočeš poznat resnico, moraš poslušat obe strani in ne samo eno. Tukaj vsi samo pišejo, da je napad Rusije na Ukraino edino zlo. Ko boste razumeli, zakaj je to Putin naredil (s časom) bo lažje se pogovarjat! Že v tej temi imaš najmanj 100 postov o tem, torej pojdi na začetek in čitaj! Tipično. Brez argumenta. Dej pakiraj u rusijo pa jih od tam zagovarjaj bladerunner in bosa 1 1
Erikcslo Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 4 minutes ago, Shillien said: Tipično. Brez argumenta. Dej pakiraj u rusijo pa jih od tam zagovarjaj Preveč si razvajen in navajen, da ti vse servirajo, sem ti napisal, če te zanima čitaj od začetka! bladerunner in TakeALookAround 1 1
DAMI34 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 6 minutami, Erikcslo pravi: Če hočeš poznat resnico, moraš poslušat obe strani in ne samo eno. Tukaj vsi samo pišejo, da je napad Rusije na Ukraino edino zlo. Ko boste razumeli, zakaj je to Putin naredil (s časom) bo lažje se pogovarjat! Se pravi hipotetično, veš zakaj in potem je opravičljivo vse? Ja super. Očitno je bila potem tudi ekspanzija Miloševiča opravičljiva, Srbe kr dobro poznam. Veš, Putin mirno lahko ne bi naredil nič, čisto nič. Pa se mu tudi nič ne bi zgodilo. bosa, Shillien, bladerunner in 1 other 1 3
Shillien Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 4 minutes ago, Erikcslo said: Preveč si razvajen in navajen, da ti vse servirajo, sem ti napisal, če te zanima čitaj od začetka! Kdo je razvajen? Me poznaš? Ali ti to sklepaš ker pišeš bedarije ko se je treba argumentirat pa negre več. Ok, tud js lahko grem na tvoj nivo. Jaz iz tvojega pisanja sklepam da si glup ko kurac, verjetno srbin. bladerunner in bosa 2
Erikcslo Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 18 minutes ago, Shillien said: Kdo je razvajen? Me poznaš? Ali ti to sklepaš ker pišeš bedarije ko se je treba argumentirat pa negre več. Ok, tud js lahko grem na tvoj nivo. Jaz iz tvojega pisanja sklepam da si glup ko kurac, verjetno srbin. Razvajen je bilo mišljeno na post, kjer si hotel naj ti dam argumente. Ta tema je polna argumentov in sem ti napisal, da si prečitaj od začetka. Sklepaj kar ti paše, mi je vseeno! bladerunner 1
Erikcslo Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 1 hour ago, Markisan said: Poslušam tole zgodbo s pokolom v Buchi ....kok je res ne vem ...ampak argumetirano je dobro, da za mislt glede resničnosti zgodb ki jih slišimo. https://tv.gab.com/channel/crosstalknews/view/ukrainian-war-crimes-in-bucha-exposed-624cc71054ba74c43efb7a8e To si prej poglej! 25 minutes ago, DAMI34 said: Se pravi hipotetično, veš zakaj in potem je opravičljivo vse? Ja super. Očitno je bila potem tudi ekspanzija Miloševiča opravičljiva, Srbe kr dobro poznam. Veš, Putin mirno lahko ne bi naredil nič, čisto nič. Pa se mu tudi nič ne bi zgodilo. Milošević je eno, Srbi so drugo. JJ je eno in Slovenci so drugo. Putin je eno, Rusi so drugo. Zelensky je eno Ukrainci so drugo. Par dni pred (ne bom rekel invazijo) operacijo "očistit Ukraino" je Zelensky prosil Amerikance za Nuklearno raketo, da jo zažene v Moskvo - dobesedno! Res ni imel razloga. Jaz mislim, da vsak od nas bi soseda, ki se drogira, vodi orgije v stanovanju in hodi okoli z puško ter grozi da bo vse pobil - ne vem, jaz bi mu vse kosti polomil! nejc74 in bladerunner 1 1
DAMI34 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 6 minutami, Erikcslo pravi: Par dni pred (ne bom rekel invazijo) operacijo "očistit Ukraino" je Zelensky prosil Amerikance za Nuklearno raketo, da jo zažene v Moskvo - dobesedno! Res ni imel razloga. Jaz mislim, da vsak od nas bi soseda, ki se drogira, vodi orgije v stanovanju in hodi okoli z puško ter grozi da bo vse pobil - ne vem, jaz bi mu vse kosti polomil! če bi vsakega politika ali predsednika države, ki si želi atomsko bombo napadli, potem bi bilo najmanj 3/4 sveta v vojni Pa pojdiva do dejstev: je Ukrajina napadla Rusijo? Še svojih problemov ne more rešiti. Kaj so naredili, ko je Rusija priključila Krim? Nič..so pošlihtal svoje separatiste v Donbasu, kot so Rusi Čečene? Niso, ker ne zmorejo. A so Ukrajinci bili pošteni do svojih republik, ki si želijo odcepitve. Ne niso. Ampak ti problemi niso eskalirali na cel svet. Ruska invazija pa je. Verjetnost atomskega spopada se je povečala s Putinovim pohodom, ne pa z željo Zelenskega, da bi mel svojo bombico. aja, pa ker poznaš zgodovino in obe strani, malce se ne bi škodilo izobrazit tudi o karakterju Putina, res ne. Zok, izibajker, bladerunner in 2 others 5
Erikcslo Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 3 minutes ago, DAMI34 said: če bi vsakega politika ali predsednika države, ki si želi atomsko bombo napadli, potem bi bilo najmanj 3/4 sveta v vojni Pa pojdiva do dejstev: je Ukrajina napadla Rusijo? Še svojih problemov ne more rešiti. Kaj so naredili, ko je Rusija priključila Krim? Nič..so pošlihtal svoje separatiste v Donbasu, kot so Rusi Čečene? Niso, ker ne zmorejo. A so Ukrajinci bili pošteni do svojih republik, ki si želijo odcepitve. Ne niso. Ampak ti problemi niso eskalirali na cel svet. Ruska invazija pa je. Verjetnost atomskega spopada se je povečala s Putinovim pohodom, ne pa z željo Zelenskega, da bi mel svojo bombico. Ni pomembno kar jaz ali ti mislimo, ti imaš svoje podatke in zaključek je tak, kot te podatki vodijo. Jaz imam pač kot zgleda dručačne podatke in zaključek je tak kot je!
TakeALookAround Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 Matr, tale Shiilien je tukaj se bolj zaljiv kot v Motogp temi, zgleda je ze cist znerviran.... A ga nebi dal mal ohladit recimo? Kmet2, Tedybear, bladerunner in 1 other 2 1 1
Shillien Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 23 minutes ago, TakeALookAround said: Matr, tale Shiilien je tukaj se bolj zaljiv kot v Motogp temi, zgleda je ze cist znerviran.... A ga nebi dal mal ohladit recimo? Me veseli da mi tako zvesto slediš. 😘
Kugelschreiber Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 2 hours ago, Erikcslo said: "rusija napadla drugo državo, ki do nje ni bila agresivna" - Hvala, si že vse povedal. Tvoje politično in zgodovinsko znanje je primerljivo z znanjem krave o nuklearni fiziki! Pa dej še mene pošlji na sled tem divjim ukrainskim agresijam. Mamo doma par polic prebranih zgodovinskih knjig, vmes nekje je tud ena diploma iz zgodovine, prav os vinčenih komi časih. Ne vem, nek smo spregledali. Pa imava rada to pol preteklost... Shillien, DAMI34 in Zok 1 2
Erikcslo Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 10 minutes ago, Kugelschreiber said: Pa dej še mene pošlji na sled tem divjim ukrainskim agresijam. Mamo doma par polic prebranih zgodovinskih knjig, vmes nekje je tud ena diploma iz zgodovine, prav os vinčenih komi časih. Ne vem, nek smo spregledali. Pa imava rada to pol preteklost... Če misliš debatirat je OK, cinizma ne podpiram - je samo še ena "religijska" prispodoba, ko človek nima argumenta! Have a nice day! Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 3 urami, Shillien pravi: Dobro daj razloži kako je bila ukraina agresivna do rusije. Daj en primer agresije gospod dr. Mednarodnih politik in zgodovine Donbas itd.... Tako je bila. Nisem, mednarodni politik niti profesor zgodovine. Imam pa zdravo kmečko pamet. Erikcslo, bladerunner, Shillien in 1 other 1 3
skalar36 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 57 minutami, Kugelschreiber pravi: Pa dej še mene pošlji na sled tem divjim ukrainskim agresijam. Mamo doma par polic prebranih zgodovinskih knjig, vmes nekje je tud ena diploma iz zgodovine, prav os vinčenih komi časih. Ne vem, nek smo spregledali. Pa imava rada to pol preteklost... Pišuka, tole debato, bi rad en dan s tabo v živo naredu. Ker mam občutek, da zgodovina, ki se\smo jo ućili, ni čist taka, kot se je dejansko zgodila. Sploh če jo piše zmagovalec. Jest razlik med levimi in desnimi ne vidim, recimo, se pa zavedam, da če bi recimo Ivan dobil oblast naslenjih 20 let, se bi vsi ti zanamci učili zlagano zgodovino. Iz tukaj izhajam. Dejstvo je da tonemo v zelo slabe čase. Pomoje bo gospodarstvo evrope v naslednjih 10 letih najebalo kot še nikoli. In s tem navadna raja. Alla, Kmet2 in Erikcslo 3
DAMI34 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 2 urami, Erikcslo pravi: Ni pomembno kar jaz ali ti mislimo, ti imaš svoje podatke in zaključek je tak, kot te podatki vodijo. Jaz imam pač kot zgleda dručačne podatke in zaključek je tak kot je! tvoji podatki so za lase prevlečeni..sam povem, pa ne vsiljujem mnenja. Ni vse svetovna zarota, ni bila pri kovidu, ni pri poročanju o vojni, ni vsak članek, ki demantira drug članek resnica. Je samo kontraargument, lahko je fejkan, lahko je res. Na tebi je, pa te ne silim, (jaz mam svoj sistem,) da se sam odločiš, kaj je res in kaj ni. Ker namreč, dokler poznam osebno folk iz Ukrajine, ki je zbežal, dokler poslušam novinarje, ki so na fronti ali v obleganih mestih bom pač zadevi verjel. In žal tudi vsem grozotam. Ti pa predlagam da mal razmisliš, kdo obvladuje svetovni splet (ameri) in kdo ima največ zaposlenih "fake" ustvarjalcev profilov, in hekerjev, ki se trudijo resnico obrniti na lastno stran. Čist potiho povem to so Rusi in Kitajci. Kaj boš z informacijami počel je tvoja stvar, a ko te prebiram (še sam sebi grem na živce, ko bom to izjavil) podležeš prvi največji "demanti" informaciji, ki je plasirana na najbolj blesavih straneh (bolj kot se blesavo sliši, bolj ti je resnična). Tako pri kovidu, kot pri vojni v Ukrajini. Če pa govoriva o zaključkih: 1. kdo je koga napadel in kdo je ustvaril svetovno ali vsaj krizo EU? 2. in fakin zakaj, je to potrebno? Sesutje države se lahko zgodi na ekonomski način, dobro vedo Kitajci, ki so prekleto trn v peti Ameriki....ampak to je višja matematika. Putinova je na strani Hitlerja in Goeblesa, v stilu udari in laži. Zato je zablokiral v rusiji celoten svetovni splet, vse infromacije in vsakršno idejo, ki bi vsaj mal dišala po izjavi: ma mona, a je nujno da se gremo vojno? Zakaj mora moj otrok v vojno? Še v Ameriki niso mel tok jajc da bi bili sposobni sankcionirat demnstracije proti vojni v Vietnamu.... pred 1 uro, TakeALookAround pravi: Matr, tale Shiilien je tukaj se bolj zaljiv kot v Motogp temi, zgleda je ze cist znerviran.... A ga nebi dal mal ohladit recimo? počasi bom ohladil vse, ki se niso sposobni vsaj kolikor toliko normano pogovarjat. In ja tudi omenjeni ma mal "živčnosti" v zapisih. Vsak od nas, lahko komentira v normanem tonu. Zok, Shillien in bladerunner 2 1
DAMI34 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 17 minutami, Kmet2 pravi: Donbas itd.... Tako je bila. Nisem, mednarodni politik niti profesor zgodovine. Imam pa zdravo kmečko pamet. jop, ampak orientacija ti pa šepa...od vedno. Mal poguglaj, kje se nahaja Donbas. In ne moreš verjet, kar se dušenja upora, agresije in podobnega sranja na lastnem ozemlju, se celo strinjam s tabo. Nikakor se pa ne morem s tem ko trdiš, da je Donbas Ruski. Pa vzemi v obzir Čečenijo, ki je podobna donbasu, kjer so separatisti hoteli odcepitev in je Putin tuli, to je naš interni problem, ter krvavo zadušil vse upore. Pa še marsikdo v EU jih je. Emapk res, od tebe in zdrave kmečke pameti ne bi žele učnih ur zgodovine pa niti zemljepisa. (ja vem sem pizda, sam nč ne lažem) Kmet2, Shillien in bladerunner 2 1
Alla Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 4 minutes ago, DAMI34 said: ... Ti pa predlagam da mal razmisliš, kdo obvladuje svetovni splet (ameri) in kdo ima največ zaposlenih "fake" ustvarjalcev profilov, in hekerjev, ki se trudijo resnico obrniti na lastno stran. Čist potiho povem to so Rusi in Kitajci. .... Glih tolk res kot to, da ti lahko jaz na tiho povem, da so to Američani.... Kaj pa če je vse to res? Ne ti ne jaz nimava nobenega dokaza za svoje trditve. Vse kar prebereš je lahko res al pa ne. Erikcslo 1
Kugelschreiber Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 14 minutes ago, Kmet2 said: Donbas itd.... Tako je bila Tebi se je to zdelo ukrainski napad na Rusijo? A ni donbas ukrainska regija? DAMI34, Zok, Shillien in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred eno uro, skalar36 pravi: Pišuka, tole debato, bi rad en dan s tabo v živo naredu. Ker mam občutek, da zgodovina, ki se\smo jo ućili, ni čist taka, kot se je dejansko zgodila. Sploh če jo piše zmagovalec. Jest razlik med levimi in desnimi ne vidim, recimo, se pa zavedam, da če bi recimo Ivan dobil oblast naslenjih 20 let, se bi vsi ti zanamci učili zlagano zgodovino. Iz tukaj izhajam. Dejstvo je da tonemo v zelo slabe čase. Pomoje bo gospodarstvo evrope v naslednjih 10 letih najebalo kot še nikoli. In s tem navadna raja. tema vlada je v drugem sklopu Če se pa vrnem na vojno v Ukrajini, kjer so Rusi hudo prisotni: Zgodovina je prasica. Hitler je pobil olalalala folka. In potem so pametni zgradil zid...da nas neumno in navadno rajo mal loči. En z imenom Stalin ga je pobil še več. In lej ga zlomka, spet bi razni idioti zidal zid. Od Putina do Hojsa (evo sem skočil nazaj na temo vlada)
franc Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: Še v Ameriki niso mel tok jajc da bi bili sposobni sankcionirat demonstracije proti vojni v Vietnamu.... No tole boš pa moral še malo predelati. Pa govorimo o enih "drugih časih" . Amiji so pobili 3 milijone (2 civilistov) , pa še kakšen milijon ali dva jih je umrlo za posledicami raznih strupov. Pa njihova "demokracija" objokuje samo cca 40 000 "herojev" , ki so umrli za "svobodo" , vse ostalo je pa bogokletno. Demonstracije so "vestno" razganjali, udeleženci so pa še dolgo "čutili posledice" (FBI-ja in podobnih) . lp Mavti, GoBobi in Tedybear 3
DAMI34 Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 pred 14 minutami, Alla pravi: Glih tolk res kot to, da ti lahko jaz na tiho povem, da so to Američani.... Kaj pa če je vse to res? Ne ti ne jaz nimava nobenega dokaza za svoje trditve. Vse kar prebereš je lahko res al pa ne. pa pojdiva na logiko: američani obvladujejo vse. Evo...se strinjava. Če samo en obvladuje vse, potem je samo ena resnica, nobenih kontraargumentov. Vse kar preberm je lahko res, dokler berem od takih, ki so na lokaciji. Dokler poslušam take, ki so od tam zbežali. Če pa verjamem temu kar ti trdiš: potem vojne v Ukrajini ni in lahko temo zapremo, tok simpl. al pa si sami Ukrajinci mečejo bombe na glavo al pa jim vesoljci mečejo bombe na glavo..... bosa, bladerunner in Shillien 3
Kugelschreiber Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 4 minutes ago, Alla said: Glih tolk res kot to, da ti lahko jaz na tiho povem, da so to Američani.... Kaj pa če je vse to res? Ne ti ne jaz nimava nobenega dokaza za svoje trditve. Vse kar prebereš je lahko res al pa ne. Ti, ameri imajo neomejen dostop do neta. Kitajci in Rusi pa ne. Ne vem, na Kubi so bili osebni računalniki do nedavnega prepovedani...Men se to ne zdi nek znak svobode. Shillien in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se