Shillien Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 5 hours ago, GeeSXer said: Na ukrajinskih družbenih omrežjih se je pojavil posnetek mladenke v ukrajinski nošnji, ki vabi k »bogati žetvi« in na koncu Rusu, očitno nekakšnemu vojaku s svojim srpom – prereže vrat. https://insajder.com/svet/ukrajinski-odpor-po-sledi-isis-ne-jemljejo-ujetnikov-promovirajo-klanje-obozujejo-srednjeveski Zelo objektiven članek. 😂 bladerunner 1
nejc74 Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 12 hours ago, Alla said: Kje faking si prebral, da sem rekla, da je treba mirno gledat kako se koljejo? Ampak a se ti res zdi, da bo oboroževanje katerekoli strani (pa verjemi, da svet veselo oborožuje obe strani) skrajšal vojno ali pa jo celo ustavil? Alla v drugem stavku trdiš točno to, kar v prvem stavku zanikaš. Ce se delamo, da je vse kot običajno, potem mirno gledamo kako Rusi koljejo Ukrajince. Tebi je to očitno ok, meni pa ni. "če ze nočeš pomagati punci, ki jo na cesti posiljuje možakar, ji daj vsaj v roko kamen, da se bo lahko branila sama" Ti pa se dereš: "pusti mu, bo manj bolelo." bosa, BlackDoc in Shillien 3
Alla Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 To niso ne moje besede, ne moje razmišljanje. Branje med vrsticami pa očitno hudo dobro obvladaš in ga najdeš tudi tam, kjer ga ni. Kakorkoli....vojna je bila vedno zlo. In vedno bo. Za vse vpletene.
smasher Objavljeno April 13, 2022 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2022 Moje mnenje, ni smiselno da se NATO umešava v to zadevo, torej regija Dombass je že več let jabolko spora med Rusijo in Ukrajino.. tiso kar naši mediji prikazujejo kot ruski separatisti so ukrajinci ki so bolj pro ruski. Tudi sedaj če pogledamo strašne novice o Mariupolu bolj kritično je to regija ki se želi odcepiti od ukrajine (baje)... zemljevid ki ga tudi naš 24kur pokaže kaj piše v legendi? Donestk republik,ne rusija. (https://www.24ur.com/novice/tujina/ukrajina/slovo-ukrajinskih-marincev-to-bo-nasa-poslednja-bitka-spominjajte-se-nas.html) Torej nam kažejo samo ukrajince ki jih pobije rusija tisti ukrajinci ki jih pobijeo drugi ukrajinci ko "delajo čistko" niso več ukrajinci ampak ruski separatisti. Tako da naše pametovanje je po mojem mnenju čisto brezpredmetno, pomagajmo beguncem, med Rusijo in Ukrajino pa se jaz nebi šel vtikat. Če sem prav prebral neke informacije pred dnevi bi lahko v prvem tednu napada Ukrajina odpisala okraja Donetsk in Luhanksk (torej regijo Donbass )in bi se lahko vojna končala v 3 dneh.
Kugelschreiber Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 9 hours ago, GeeSXer said: Na ukrajinskih družbenih omrežjih se je pojavil posnetek mladenke v ukrajinski nošnji, ki vabi k »bogati žetvi« in na koncu Rusu, očitno nekakšnemu vojaku s svojim srpom – prereže vrat. Ukrainska Žana Mahnič. Norci so vedno in povsod. Ekstremne situacije naplavijo ekstremne norce? DAMI34, skalar36 in Shillien 3
nejc74 Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 35 minutes ago, smasher said: ...Če sem prav prebral neke informacije pred dnevi bi lahko v prvem tednu napada Ukrajina odpisala okraja Donetsk in Luhanksk (torej regijo Donbass )in bi se lahko vojna končala v 3 dneh..... lagat ni lepo
smasher Objavljeno April 13, 2022 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2022 pred eno uro, nejc74 pravi: lagat ni lepo Nisem ničesar trdil, lahko da sem slišal napačne informacije z veseljem bom prebral vsa pogajanja med Rusijo in Ukrajino, ko mi jih navedeš.
Bmflar Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 13 hours ago, Shillien said: Tu si ti naivna... če rusija jasno in glasno izrazi da pogajanj NE BO kaj se lahko naredi? Nočeš razumet kar ti je napisal @Kugelschreiber. A nimajo, baje, Ukrajinci najbolj nevarno snajperistko na svetu ? Zok in Shillien 2
DAMI34 Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 pred 45 minutami, Bmflar pravi: A nimajo, baje, Ukrajinci najbolj nevarno snajperistko na svetu ? ma Rusov je na maljone, sej se bo iztrošila reuca Shillien in Bmflar 2
Shillien Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 43 minutes ago, Bmflar said: A nimajo, baje, Ukrajinci najbolj nevarno snajperistko na svetu ? Sem videl neke novice na to temo ja, jbg mogoče je pa res bladerunner 1
nejc74 Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 1 hour ago, smasher said: Nisem ničesar trdil, lahko da sem slišal napačne informacije z veseljem bom prebral vsa pogajanja med Rusijo in Ukrajino, ko mi jih navedeš. se pravi razširjaš zadeve o katerih nimaš pojma in za katere ne ves ali imajo kar koli za opravit z resničnostjo? Res si zlat dečko smasher. "smasher kaka po peskovnikih kjer se igrajo majhni otroci" Ne bom trdil, lahko da sem slišal napačne informacije z veseljem bom prebral vse o smasherju, ko mi navedeš kaj počne vsako sekundo v dnevu. Le tako bom lahko zares verjel, da ne serješ malim otrokom na igrišče. Kugelschreiber in smasher 1 1
Darko3g Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 pred 4 minutami, nejc74 pravi: se pravi razširjaš zadeve o katerih nimaš pojma in za katere ne ves ali imajo kar koli za opravit z resničnostjo? Res si zlat dečko smasher. "smasher kaka po peskovnikih kjer se igrajo majhni otroci" Ne bom trdil, lahko da sem slišal napačne informacije z veseljem bom prebral vse o smasherju, ko mi navedeš kaj počne vsako sekundo v dnevu. Le tako bom lahko zares verjel, da ne serješ malim otrokom na igrišče. Vidim, da imaš vizijo, kako končati to vojno. Ali nam jo lahko, prosim, razložiš, ker je očitno ne razumemo in klatimo le bedarije ali lažemo ali podpiramo vojno. GoBobi in Mavti 2
Zivnorc Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 ... jaz vidim samo en način, kako končat vojno: .... namesto, da jim daješ orožje, jim ga je treba vzeti.... Simpl. ... tut jest, ko sem bil mulc, sem bratranca s fračo v rit ustrelu, pa mi jo je fotr naslednji trenutek zlomu... .... aja... pa bolj me je bolel, kot bratranca... Zok, GoBobi, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 49 minutes ago, DAMI34 said: ma Rusov je na maljone, sej se bo iztrošila reuca Sej ni treba maljone ..... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 pred 5 minutami, Bmflar pravi: Sej ni treba maljone ..... mah un je skrit v Rusiji. Mockba, rdeča bajta
Zok Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 On 4/11/2022 at 12:42 AM, GeeSXer said: Grozljivo: Vse več dokazov, da so v Kramatorsku Ukrajinci z raketama pobijali svoje prebivalstvo | Insajder.com - Objektivno. Odkrito. Točno. Ne bom komentiral "raziskave"; te pa pozivam, da dobro preberes clanek, in malce premislis o objektivnosti pisca... bosa, Kugelschreiber, DAMI34 in 2 others 3 2
DAMI34 Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 pred 2 urami, Zok pravi: Ne bom komentiral "raziskave"; te pa pozivam, da dobro preberes clanek, in malce premislis o objektivnosti pisca... sj piše Injsajder.com objektivno. odkrito.točno. Ne morš falit Če mal špekuliram, zna bit da so sami Ukrajinci sebe napadli in vso odgovornost prenesli na ubogega Putina. Shillien in Zok 1 1
smasher Objavljeno April 13, 2022 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2022 pred 3 urami, nejc74 pravi: se pravi razširjaš zadeve o katerih nimaš pojma in za katere ne ves ali imajo kar koli za opravit z resničnostjo? Res si zlat dečko smasher. "smasher kaka po peskovnikih kjer se igrajo majhni otroci" Ne bom trdil, lahko da sem slišal napačne informacije z veseljem bom prebral vse o smasherju, ko mi navedeš kaj počne vsako sekundo v dnevu. Le tako bom lahko zares verjel, da ne serješ malim otrokom na igrišče. Torej čakam da objaviš vsebino pogajanj in mi pokažeš napako ki sem jo storil. Če tega podatka nimaš greš lahko nazaj v peskovnik k malim otrokom, baje zdej v tej novi wowkani kulturi lahko.
Dr. SPEED Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 GregorM, DAMI34, izibajker in 1 other 3 1
nejc74 Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 4 hours ago, smasher said: Torej čakam da objaviš vsebino pogajanj in mi pokažeš napako ki sem jo storil. Če tega podatka nimaš greš lahko nazaj v peskovnik k malim otrokom, baje zdej v tej novi wowkani kulturi lahko. za razliko od tebe jaz ne pišem stvari o katerih ne morem vedeti kaj dosti eni pa radi nakladate, včasih pa še malo lažete
smasher Objavljeno April 13, 2022 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2022 pred 1 uro, nejc74 pravi: za razliko od tebe jaz ne pišem stvari o katerih ne morem vedeti kaj dosti eni pa radi nakladate, včasih pa še malo lažete torej sedaj piši alđaziri pa še komu da nimajo pojma in ti veš največ, torej jaz lastno razmišljanje temeljim na tem kar sem prebral... https://www.thenationalnews.com/world/2022/03/10/what-are-russias-four-demands-to-end-war-in-ukraine/ Ukraine must also recognise Donetsk and Luhansk as independent states Russian-backed separatists in Donetsk and Luhansk — collectively known as the Donbas region — broke away from Ukrainian government control in 2014 and proclaimed them independent "people's republics". in https://www.aljazeera.com/news/2022/3/21/how-will-the-war-in-ukraine-end However, agreement on another point – the status of Crimea, which Russia annexed in 2014, and the Donbas region, where Ukrainian armed forces and Russian-backed separatists have been fighting for eight years – seems to be more challenging. Torej @nejc74 praviš da ne veš nič, ampak dovolj da me obtožuješ da lažem, čeprav nisem napisal nobene trditve ampak le mnenje. GoBobi in nejc74 1 1
Shillien Objavljeno April 14, 2022 Opozori Objavljeno April 14, 2022 (popravljeno) rusija hoče zdaj poleg ukraini dirigirati še švedski in finski... https://siol.net/novice/svet/jedrsko-orozje-rusija-baltik-577275?fbclid=IwAR0CkRrEl87NDC2j3LmXOoGmeFNa-nrfwb0DWchbSxlnGFs7shMIKhiBiD8 mogoče pa res nebi bilo slabo da se vmeša nato in jih že v ukraini ustavi na hitro in grobo... Popravljeno April 14, 2022. Popravil Shillien bladerunner in bosa 2
mladench Objavljeno April 14, 2022 Opozori Objavljeno April 14, 2022 Rusi si hočejo zagotoviti mir v regiji 🤷🏻♂️ Shillien in nejc74 2
bladerunner Objavljeno April 14, 2022 Opozori Objavljeno April 14, 2022 pred 4 urami, mladench pravi: Rusi si hočejo zagotoviti mir v regiji 🤷🏻♂️ Še en rusofil, ki misli, da je Ukrajina napadla Rusijo in ukrajinski vojaki v Rusiji brutalno pobijajo ruski narod. Pa kje se jemljete in od kod prihajate? Me res zanima izvor tvojih korenin. Srbi so tisti, ki najbolj podpirajo ruski masaker civilnega ukrajinskega prebivalstva. Si militantni Srb? mladench in GoBobi 1 1
GeeSXer Objavljeno April 14, 2022 Opozori Objavljeno April 14, 2022 https://insajder.com/svet/odpisali-so-nas-v-mariupolu-se-je-predalo-1026-ukrajinskih-marincev-zahodna-cenzura-poskusa bladerunner 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se