Skoči na vsebino

Vojna v Ukrajini

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 minutami, DAMI34 pravi:

mona :P

Torej je Rusija statist v tej vojni? Heh...iste zgodbe se grejo kot v ukrajini, le roka je za odtenek bolj trda, ta ki skriva informacije.

Tako je to. Za vse je kriva Ukrajina. Vsako njeno potezo rusofili obešajo na velik zvon, pa še za vse ruske nečednosti so krivi Ukrajinci.

pred 4 minutami, ftp pravi:

Ti ponazorim malo enostavneje.

Ko pes ugrizne nekoga kdo je kriv? Pes? Lastnik? Ali ugrizeni?

Ne boš verjel, največkrat ugriuzeni, ker je izzival psa. Kasneje lastnik, ki ga ni zavaroval, in pes je še najmanj.

Najbolj butasta stvar, ki sem jo kdaj prebral. 

pred 1 uro, ftp pravi:

@Andrejcer Lahko tudi pojasniš v čem je bila težava v Grčiji padlega ukrajinskega letala, ki je prevažalo orožje iz Srbije, oz. zakaj se (razen tisti dan padca) ni nič več poročalo in kaj je pravzaprav bilo ????

Ne vem, čakam na oddajo Letalske nesreče na National Geographic. Ta čas, pa lahko vprašaš Srbe, največje zagovornike Rusov, zakaj orožje izvažajo v Ukrajino.

Glede pšenice spet kriva Ukrajina. Čudno pa, da se ne omeni koliko polj so zažgali, silosov in kmetij uničili Rusi. Drugače pa kolikor vem, se pšenica izvaža. Zdaj mogoče kaki blogerji ali FB vele storkovnjaki in analitiki imajo druge informacije, teh pa jaz žal ne berem.  

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 14 minutami, ftp pravi:

Oligarhom je pomemben samo prispeli denar in ne ozemlje!

V času globalizacije je ozemlje (kot fizična dobrina) brezpredmetna. Velika polja in gozdovi že itak pripadajo korporacijam, privatne lastnine je zelo malo. Če samo pogledate kdo kupuje velika podjetja z veliko nepremičninami to so neki skladi, za katere se lastniki skrivajo v ozadju.

Kaj bo na koncu:

1. Donbas in Lugansk bosta postali "neodvisni državi,

2. Krim ostane ruski,

3. veliko se bo govorilo o vojnih zločinih, na koncu ne bo nič iz tega

4. Rusiji se vrne zaplenjeno premoženje

5. cena energentov pade

6. Ukrajina postane leglo korupcije, orožja in droge

7. EU začne počasi razpadat samo da še Balkan pride v EU

8. Pazit se, da se ne prične vojna v Bosni, ker sta se že dve svetovni vojni začeli na teh balkanskih prostorih 

9. Kitajska si vzame kar je "njenega" na Tajvanu 

10. Severna Koreja se hoče neki kurčit in bo dobila po pički od Rusije, Kitajske, Japonske in Amerike, ker jo imajo vsi poun kurac

To je pač moje mnenje, dokler ga še lahko imam ;) 

Upam samo, da sem se zmotil od točke 7 naprej :huh: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, Andrejcer pravi:

Ne vem, čakam na oddajo Letalske nesreče na National Geographic.

Poglej si oddajo o gradnji predora pod Markovcem, pa boš ocenil koliko je objektivna ta oddaja.

Glede pšenice spet kriva Ukrajina. Čudno pa, da se ne omeni koliko polj so zažgali, silosov in kmetij uničili Rusi.

Saj čakam tvoje podatke. Zelo malo polj in silosov so požgali, pšenica pa je še vedno tam.

pred 2 minutami, maus pravi:

V času globalizacije je ozemlje (kot fizična dobrina) brezpredmetna. Velika polja in gozdovi že itak pripadajo korporacijam, privatne lastnine je zelo malo. Če samo pogledate kdo kupuje velika podjetja z veliko nepremičninami to so neki skladi, za katere se lastniki skrivajo v ozadju.

Kaj bo na koncu:

1. Donbas in Lugansk bosta postali "neodvisni državi,

2. Krim ostane ruski,

3. veliko se bo govorilo o vojnih zločinih, na koncu ne bo nič iz tega

4. Rusiji se vrne zaplenjeno premoženje

5. cena energentov pade

6. Ukrajina postane leglo korupcije, orožja in droge

7. EU začne počasi razpadat samo da še Balkan pride v EU

8. Pazit se, da se ne prične vojna v Bosni, ker sta se že dve svetovni vojni začeli na teh balkanskih prostorih 

9. Kitajska si vzame kar je "njenega" na Tajvanu 

10. Severna Koreja se hoče neki kurčit in bo dobila po pički od Rusije, Kitajske, Japonske in Amerike, ker jo imajo vsi poun kurac

To je pač moje mnenje, dokler ga še lahko imam ;) 

Upam samo, da sem se zmotil od točke 7 naprej :huh: 

6.   je že od samostojnosti naprej

Objavljeno
pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

prosim, ne mi delat primerjav s psi, pa tut ne z levi. Ne žalit moje inteligence. Upam da ne bomo ugotovili, da je kriv nagobčnik, ker ni zadržal psa.

Vojne niso lepe, vojne so svinjarija. V vojni umirajo nedolžni na obeh straneh, čeprav smo mislili, da so si vsi umrli švabi med 2 sv. vojno sami krivi , mar ne.

Torej, eskalacija napetosti, ki traja že mnogo let se je sprevrgla v vojno. Sedaj je samo vprašanje a bomo čez 100 let zapisali:

Ukrajina ni imela izbire in je fuknila atomsko bombo na Moskvo

ali

Rusija ni imela izbire in je fuknila atomsko bombo na Kijev

Dejstvo je, da je potrebno vojno ustaviti. Rusu ni uspelo kar je hotel in zadeva se bo vlekla leta in leta, kar pa mnogim (sploh kapitalu) to prekleto ustreza. 

Torej je  v prvi vrsti zajebal Putin.

Dami, spret mešaš stvari. Bom še bolj poenostavil.

V ksaro si se zaletel ti in ne ksara vate. A si bil ti kriv?  Kako da ne?  :?

Objavljeno
Pravkar, ftp pravi:

Dami, spret mešaš stvari. Bom še bolj poenostavil.

V ksaro si se zaletel ti in ne ksara vate. A si bil ti kriv?  Kako da ne?  :?

dej no... ko me pes ugrizne mu dam dve po gobcu...bo šlo?

Lej, te bom vprašal, kaj bi ti naredil na mestu Ukrajine, če bi bil?

Bi se kar priklonil Rusiji, izvolite, vse je vaše, pol bo pa vsi srečni plesali kolo in pili vodko do konca dni.

Kaj lahko sploh normalen državljan naredi ob splošni mobilizaciji?

Ja vem, sem prebral pravljice klenih Slovencev, ki bi prvi spizdili iz države, vendar vsi ne morejo. Prav tako kot ne morejo ruski vojaki kateri so dolžni služiti vojaški rok in poslani na fronto. In to kar sem zapisal je samo prvi, ta lep del vojne. 

Verjetno veš, kaj je umazani del vojne..

Objavljeno

z Ukrajino je konec...razn če bodo Čak Norisa poklicali :P

Vladimir Putin je na vzhod Ukrajine poslal Stevena Seagala

FZukCZUWAAgwp2i.jpg.6d3a2b0532dc80b7c3ec0fcc3a9d74a9.jpg

be affraid, be very affraid :P

Objavljeno
pred 18 minutami, DAMI34 pravi:

Prav tako kot ne morejo ruski vojaki kateri so dolžni služiti vojaški rok in poslani na fronto. In to kar sem zapisal je samo prvi, ta lep del vojne. 

Izgleda zmanjkuje bedakov v Rusiji, ki bi se borili za Putinovo spodletelo specialno operacijo: https://edition.cnn.com/2022/08/09/europe/russia-recruits-prisoners-ukraine-war-cmd-intl/index.html

Objavljeno

Nehal sem spremlaj to vojno že nekaj časa ker se je po mojem mnenju spremenila v "šit show" .

Delno se strinjam z mausom, če bi se ukrajina "odpovedala"  pokrajinam Donbas in Lugansk bi bilo vojne že konec, samo Zelenski se kurči in preko medijev izsiljuje celi svet za podporo.

Tako da vsi EU mediji se hvalijo kako ruska ekonomija trpi zaradi sankcij, in če pogledamo stanje v EU... je kar klaverno ampak kaj čmo EU posranci s svojimi mastnimi plačami in zastonj letalskimi kartami govorijo nam "kako moramo vsi šparat".

Predlagam da najprej EU posrancem ukinemo vse privilegije, da bojo lahko z nami šparali in morda ocenili sankcije v drugačni luči.

Objavljeno

Izgleda zmanjkuje bedakov v Rusiji, ki bi se borili za Putinovo spodletelo specialno operacijo: https://edition.cnn.com/2022/08/09/europe/russia-recruits-prisoners-ukraine-war-cmd-intl/index.html

ah to kar bereš je ameriško natolcevanje. V Rusiji stojijo kar v vrstah pred naborniškimi uradi in se prijavljajo za vojno :P (ker zdej majo Segala, on pa vedno zmaga)

Objavljeno
pred 28 minutami, DAMI34 pravi:

Lej, te bom vprašal, kaj bi ti naredil na mestu Ukrajine, če bi bil?

Dobro se z dobrim vrača, slabo s slabim.

Nisem bil in upam da ne bom nikoli tako pokvarjen, kot so (bili) leta in leta Ukrajinci (beri vodenje države in ne narod). Ne kradem in ne lažem, ne delam nikomur za hrbtom. Zato mi ni potrebno da gledam kaj se mi za hrbtom dogaja.

Objavljeno
pred 3 minutami, ftp pravi:

Dobro se z dobrim vrača, slabo s slabim.

Nisem bil in upam da ne bom nikoli tako pokvarjen, kot so (bili) leta in leta Ukrajinci (beri vodenje države in ne narod). Ne kradem in ne lažem, ne delam nikomur za hrbtom. Zato mi ni potrebno da gledam kaj se mi za hrbtom dogaja.

kot narod....bi naredil nič, tak je tudi tvoj odgovor.

Kdo je leta in leta vladal Ukrajini? S katero pomočjo?

Ti res misliš da se je začelo z Zelenskim?

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Ti res misliš da se je začelo z Zelenskim?

Ti res ne razumeš ali ne bereš kaj pišem.  Ti še enkrat podam....

pred 51 minutami, ftp pravi:

je že od samostojnosti naprej

pa za informacijo, Zelenski ni od samostojnosti naprej, ampak precej, precej kasneje.

Objavljeno
pred 51 minutami, DAMI34 pravi:

Verjetno veš, kaj je umazani del vojne..

Ja vem, samo ga midva vidiva na različnih koncih...

Objavljeno
pred 13 minutami, ftp pravi:

Ti res ne razumeš ali ne bereš kaj pišem.  Ti še enkrat podam....

mogoče pa ti ne razumeš kaj pišem, ................... in tako se začnejo vojne :P

Pravkar, ftp pravi:

Ja vem, samo ga midva vidiva na različnih koncih...

smrdi na obeh, kar poudarjam že dolgo, medtem ko ti trdiš da je na eni strani bolj užiten kot na drugi :P

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

smrdi na obeh, kar poudarjam že dolgo, medtem ko ti trdiš da je na eni strani bolj užiten kot na drugi

če je po tvoje vedno tako enako, zakaj je bila potem tiska ksara kriva, če si se pa ti v njo zaletel. ???

Nikoli ni vse enako!!!

Objavljeno
pred 3 minutami, ftp pravi:

če je po tvoje vedno tako enako, zakaj je bila potem tiska ksara kriva, če si se pa ti v njo zaletel. ???

Nikoli ni vse enako!!!

s xsaro maš ti problem ne jaz. 

In če bi že rad o ksari debatiral:

tožilec me je vprašal, če gremo na sodišče oziroma če določim tip kazni za izvensodno poravnavo. Tetica je prišla k meni v bolnico in se opravičila, jaz je pa nisem namlatil. Tetice tudi nisem sodno preganjal. Lahko bi jo ugriznil, pa je nisem. Lahko bi ji zažgal ksaro, pa je nisem.

Kako boš zgornji zapis uporabil pri vojni Ukrajina vs Rusija (upam da se strinjava vsaj v točki, da je Rusija napadla Ukrajinsko ozemlje) je čisto tvoj problem.

Predlagam pa, da se strinjava, da se v čisto ničemer sploh ne strinjava. :D

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

s xsaro maš ti problem ne jaz. 

In če bi že rad o ksari debatiral:

tožilec me je vprašal, če gremo na sodišče oziroma če določim tip kazni za izvensodno poravnavo. Tetica je prišla k meni v bolnico in se opravičila, jaz je pa nisem namlatil. Tetice tudi nisem sodno preganjal. Lahko bi jo ugriznil, pa je nisem. Lahko bi ji zažgal ksaro, pa je nisem.

Kako boš zgornji zapis uporabil pri vojni Ukrajina vs Rusija (upam da se strinjava vsaj v točki, da je Rusija napadla Ukrajinsko ozemlje) je čisto tvoj problem.

Predlagam pa, da se strinjava, da se v čisto ničemer sploh ne strinjava. :D

Spet si brcnil v prazno. Ne pišem kdo je začel, ampak kdo je kriv oz kje se krivda skriva. Kljub vsej tvoji "dobroti", je na koncu teta kriva. Zakaj nisi še krivde priznal, ko si tako dober?

Objavljeno
Pravkar, ftp pravi:

Spet si brcnil v prazno. Ne pišem kdo je začel, ampak kdo je kriv oz kje se krivda skriva. Kljub vsej tvoji "dobroti", je na koncu teta kriva. Zakaj nisi še krivde priznal, ko si tako dober?

si pa zlo vztrajen. A sem slučajno šel k teti domov na njeno ozemlje? Zasedel dnevno sobo?

Ti je dolgčas v službi? :P

Napiš kaj moram napisat, bom kopiral text in vsi bomo srečni živeli v pravljici ter si lagali, da tudi dami misli tako kot je prav :P

bo šlo?

Objavljeno

Kot pravim, Ukrajina je kriva, da jo je Rus napadel, pa za vse, kaj ji zdaj Rus dela. Kriva je Ukrajina, Zelenski, EU, ZDA, vsi drugi razen poštenih Rusov.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

si pa zlo vztrajen. A sem slučajno šel k teti domov na njeno ozemlje? Zasedel dnevno sobo?

Ti je dolgčas v službi? :P

Napiš kaj moram napisat, bom kopiral text in vsi bomo srečni živeli v pravljici ter si lagali, da tudi dami misli tako kot je prav :P

bo šlo?

Najlažje ko ni argumentov, se na osebno spraviš.

pred 1 minuto, Andrejcer pravi:

Kot pravim, Ukrajina je kriva, da jo je Rus napadel, pa za vse, kaj ji zdaj Rus dela. Kriva je Ukrajina, Zelenski, EU, ZDA, vsi drugi razen poštenih Rusov.

Tudi ti nisi nič mojega prebral. :headbang:

Objavljeno
pred 8 minutami, ftp pravi:

Najlažje ko ni argumentov, se na osebno spraviš.

to si pa ti napisal. Osebno se spravljaš name in ubogo xsaro že dve strani..zdej si pa občutljiv ratal? :P

Objavljeno
1 hour ago, ftp said:

A ti sploh bereš kaj pišem?  Ja Rusija je napadla Ukrajino to je dejstvo in pika.

Ti ponazorim malo enostavneje.

Ko pes ugrizne nekoga kdo je kriv? Pes? Lastnik? Ali ugrizeni?

Ne boš verjel, največkrat ugriuzeni, ker je izzival psa. Kasneje lastnik, ki ga ni zavaroval, in pes je še najmanj.

Noro, nebi si mislil da lahko kdo da tako debilno (in napačno primerjavo). Ampak ko preberem ime mi vsaj malo razloži kakšen tip človeka. Naj ugibam, ić?

1 hour ago, smasher said:

Nehal sem spremlaj to vojno že nekaj časa ker se je po mojem mnenju spremenila v "šit show" .

Delno se strinjam z mausom, če bi se ukrajina "odpovedala"  pokrajinam Donbas in Lugansk bi bilo vojne že konec, samo Zelenski se kurči in preko medijev izsiljuje celi svet za podporo.

Tako da vsi EU mediji se hvalijo kako ruska ekonomija trpi zaradi sankcij, in če pogledamo stanje v EU... je kar klaverno ampak kaj čmo EU posranci s svojimi mastnimi plačami in zastonj letalskimi kartami govorijo nam "kako moramo vsi šparat".

Predlagam da najprej EU posrancem ukinemo vse privilegije, da bojo lahko z nami šparali in morda ocenili sankcije v drugačni luči.

Ampak zakaj bi se odpovedala svoji zemlji? 

Objavljeno
Kaj pa če je vse to res?

"Zelensky “sold” 17 million hectares of agricultural land to Monsanto, Dupont, and Cargill. Yes… you read it well… 17 million hectares to GM0/chemical companies
This is very bad for the entire world since Ukraine is the 3rd largest exporter of wheat and other grains. Not to mention huge mineral deposits.
Zelensky “sold” 28% of the entire Ukrainian land. Basically because of a trade deal to pay of depths of the lMF and worldbank.
Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, Shillien pravi:

Noro, nebi si mislil da lahko kdo da tako debilno (in napačno primerjavo). Ampak ko preberem ime mi vsaj malo razloži kakšen tip človeka. Naj ugibam, ić?

Dokazano, nič nisi zadel. Zamisli se. In tako "ugibaš" tudi vse ostalo. Napačno itak.

Popravljeno . Popravil ftp
Objavljeno (popravljeno)
11 minutes ago, ftp said:

Dokazano, nič nisi zadel. Zamisli se. In tako "ugibaš" tudi vse ostalo. Napačno itak.

Edino kar (menda) nisem zadel je ić, to da nimaš prav drži, tako kot drži da moraš biti vsaj debil da si daš ime fuck the police

Popravljeno . Popravil Shillien

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!