Skoči na vsebino

Cene goriva - se boste zato vozili manj?

Priporočene objave

Objavljeno
3 hours ago, skalar36 said:

Podražitev bencina+podražitev osnovnih živil bo za marsikoga zelo boleča. Koruza se je v enem letu podražila za 100%

Že zdaj se mi pujceki smilijo...Za njih bo vseeno kaj in koliko se je podražilo... :D

• Haha 2
Objavljeno

jaoo že spet bo jutr guzva na bencinskih k bo tolk pocen 😤 

drgac pa dons spet vidu kako so kubik kocke filal, kaj se zdej po glavi tolcejo 😅

Objavljeno
11 hours ago, bajkr88 said:

jaoo že spet bo jutr guzva na bencinskih k bo tolk pocen 😤 

drgac pa dons spet vidu kako so kubik kocke filal, kaj se zdej po glavi tolcejo 😅

Bojo dali na Ustavno sodišče, kt Frank posojila, pa jim bo država razliko vrnila, v bananarjepublik je vse možno !

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Picin (benzin po cigansko) se je pocenil......................... pa se lepo soncno je danes.................. upam da mi "zakurbla"

propeler. 

• Haha 2
Objavljeno

V naši državi, kjer konkurence praktično ni, bi prejšnja regulacija cen goriva bila boljša.... odkar imamo prosti trg, se ta dva konkurenta dogovarjata za cene goriva... brezveze ;) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 5 minutami, maus pravi:

V naši državi, kjer konkurence praktično ni, bi prejšnja regulacija cen goriva bila boljša.... odkar imamo prosti trg, se ta dva konkurenta dogovarjata za cene goriva... brezveze ;) 

Že takrat ni nihče delal z izgubo, sedaj pa so si dobro dvignili marže, popolnoma slučajno pred nakupom OMW s strani madžarov (MOL) 🙄

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 14 minutami, ftp pravi:

Že takrat ni nihče delal z izgubo, sedaj pa so si dobro dvignili marže, popolnoma slučajno pred nakupom OMW s strani madžarov (MOL) 🙄

itak, da imata samo dva ponudnika dolgoročne pogodbe za benz pumpe na avtocestnem križu ... več praktično ni prostora... v zakotjih se je sem pa ke pojavil kakšen Shell, Logo, Avanti ... ampak so hitro zaprli, saj ni prometa ...

oba ponudnika zajemata iz istega bazena ... tako da .... vse jasno, zakaj so šli na trg... vedeli so za MOL in OMV pogodbo ...

Objavljeno

Ne se sekirat, itak bo kmal zmanjkal bencina, Italjani danes v koloni na pumpi v Mirnu :slap:

Objavljeno (popravljeno)

Danesm je ČISTO VRGLO IZ TIRA........ LPG več kot 1€ na litr....

Popravljeno . Popravil smasher
Objavljeno
pred 7 urami, smasher pravi:

Danesm je ČISTO VRGLO IZ TIRA........ LPG več kot 1€ na litr....

Ja, LPG je šel gor, samo še LGBT se podraži, pol smo pa res v riti 🤣🤣🤣

Objavljeno
pred 13 urami, Dadi pravi:

Zame se nič  ne podraži. Tankam za 20 ojrov, se vozim in, ko zmanjka grem tankat za 20 ojrov! Simple k pasulj, nobene podražitve! Mater ste za luno...

Še malo počakaj pa bo kot iz tistega vica: "Mene to ne gane, vedno tankam za 5€, (črpalkar) : oprostite gospod pod 3 litre ne točimo. "

lp

Objavljeno
pred 4 urami, skalaprava pravi:

Ja, LPG je šel gor, samo še LGBT se podraži, pol smo pa res v riti 🤣🤣🤣

Lahko lahko... Maljone lahko koštajo... L samo pogledam ostalega pa še to ne... 🤣 🤣 

Objavljeno
Ob 22. 3. 2022 ob 18:29, Dadi pravi:

Zame se nič  ne podraži. Tankam za 20 ojrov, se vozim in, ko zmanjka grem tankat za 20 ojrov! Simple k pasulj, nobene podražitve! Mater ste za luno...

Samo, da ne boš nazadnje samo še vžgal...pa ugasnil...tankal...pa vžgal...pa ugasnil...pa tankal...pa vžgal...pa ugasnil...pa.....:lol1:

• Haha 2
Objavljeno
pred 17 urami, MARE 65 pravi:

Samo, da ne boš nazadnje samo še vžgal...pa ugasnil...tankal...pa vžgal...pa ugasnil...pa tankal...pa vžgal...pa ugasnil...pa.....:lol1:

Ma ni sile, grem bolj pogosto tankat in to je to. Saj veš konstanta je konstanta, neglede na deležnike...🤓ne popustim do konca, se hočem vozit in se vozim.

• Haha 2
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

278462134_5354348577909513_339397034333131287_n.thumb.jpg.88753fe57db67d60f21023ee72450670.jpg

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Baje bo politični bencin samo še danes, sem si takoj zjutraj privoščil povn rezervar (kar oba). 

Edina zanimiva, stvar je znesek na računu... 

sketch-1651294528595.png

Objavljeno

279087105_5657353414292066_1602930807322691802_n.jpg.9c1a8b67c1f9035a19fed6843be6cc3f.jpg

Objavljeno

Full se manj vozim zdaj🤪

Objavljeno

Od zdej naprej vec z motorjem, k mn zre :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!